eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹ای که به قم قدر و بها داده ای کشور ما را تو صفا داده ای 🌹نام تو برقلب صفا می دهد روضه تو بوی رضا(ع) می دهد 🌺۲۳ ربيع الاول؛ سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به شهر قم ♦️بدون تردید نقش (سلام اللَّه علیها) در قم شدن قم و عظمت‌ یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیت‌شده‌ی دامان اهل‌بیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهم‌السّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) در آن دوره‌ی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهل‌بیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند. رهبر معظم انقلاب؛ ۸۹/۷/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قطار از ایستگاه خارج شده و احتمالا واگن های جدیدی از به آن بسته خواهد شد. اما مهم این است که در این دور لوکوموتیوران جمهوری اسلامی است. ✍صالح اسکندری ✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔶 آقای واعظی در روزهای آخر دولت روحانی سخنانی گفت و مضمون سخنان‌ش این بود که: 👈 ما تلاش زیادی برای رفع گرانی و معیشت مردم کردیم جلسات متعددی گذاشتیم و... 🤚 ولی جنگ‌روانی و جنگ اقتصادی نگذاشت به آن اهداف خودمان برسیم 👈 جنگ اقتصادی بماند برای اهالی فن که حرف بسیار دارند از عملکرد دولت قبل 🤚 ولی برای جنگ‌روانی بحث دارم حرف دارم اقای واعظی 🧐 سردمداران جنگ‌روانی چه کسانی هستند 🧐 مردم در کجا اطلاعات خودشان را به اشتراک می‌گذاشتند یا اطلاعات خود را دریافت می‌کنند بعضی از مردم ما در کدام محیط‌های ناسالم هدایت فکری می‌شوند⁉️ 🧐 آیا غیر از ایسنتا است آیا غیر از ماهواره است 😡 خودتان گذاشتید یک پیام‌رسان نوپا صهیونیستی غولی شود برای خودش 😡 خودتان گذاشتید ماهواره بی‌دروپیکر در فضای مجازی فعال باشد 🤚 بعد الآن از جنگ‌روانی گلایه می‌کنید⁉️ 🤚🤚🤚🤚🤚 همین عملکرد بعضی از مسئولان 🤚 مؤثر بود که الآن میلیون‌ها در یک بی‌حیاساز باشند 🤚 مؤثر بود که بعضی از مردم ما بروند سراغ ماهواره بروند سراغ ترکیبی زدن محتوا #⃣ 🇮🇷 جبههٔ اسلامی در فضای مجازی
♨️به اصلاحاتچی ها بگویید خفه شوند!!!! 👈🏻وقتی که دولت نحس ، مملو از فامیل بازی و انتصابات قوم و خویشی بود که یکی از دیگری پخمه‌تر و نالایق‌تر و حرام‌خوارتر بودند.... 👈🏻وقتی که داداشی‌ها و دامادها و پسرعمه ها و خواهرزاده‌ ها و حتی دوست دختر خواهرزاده روحانی بر سر پستهای مهم گمارده شده بودند.... 👈🏻وقتی که رییس مغروق‌شان سردسته رانت‌خواران و فامیل بازان بود و پسرانش و دختر منافقش در مناصب حکومتی فعال بودند... تفاله‌های اصلاحات همگی لال بودند!!!🤐 ♨️پس امروز هم باید خفه شوند ✅چون کار خودش را بلد است! چون ما عادت نداریم خطای خودی‌هایمان را مثل آنها بکشیم!! چون ما خودمان دست بکار میشویم و انتقاد میکنیم و مسئول انقلابی هم اشتباه خود را می پذیرد و تصحیح می‌کند!! افسادطلبان در جایگاه بدهکار هستند و باید پاسخگوی خیانتهای خود باشند اجازه ندهیم که نقش طلبکار را بازی کنند⛔️ "بنده خدا"
🛑 بررسی عملکرد روحانی در ستاد مقابله با کرونا در دستور کار مجلس 🔹نمایندگان مجلس در جلسات علنی هفته جاری دو گزارش درباره عملکرد رئیس وقت ستاد ملی مقابله با کرونا(رییس جمهور سابق) و همچنین علت قطع برق و خاموشی‌های مکرر در تابستان اخیر را مورد بررسی قرار می‌دهند.
🔴 هر دو رئیس جمهور و هر دو در حال کوه نوردی! 🔸ولی یکی میرفت کوه و با دختر پسرای پولدار تهرونی عکس مینداخت / یکی هم میره کوه توی روستاهای دور افتاده اندیکا در خوزستان تا به مشکلات مردم رسیدگی کنه «مهدی پیش بین»
🔸بامداد امروز یک شرکت اسرائیلی خدمات اینترنتی مورد حمله سایبری قرار گرفت 🔹️رسانه های رژیم صهیونیستی بامداد امروز شنبه ۸ آبان ماه مدعی شدند که یک گروه هکری به نام «سایه سیاه» که به گفته این رسانه ها ماهیت ایرانی دارد مسئولیت حمله سایبری و از کار انداختن سرورهای شرکت اسراییلی خدمات اینترنتی «سایبرسرو» را پذیرفته است. 🔹️به گفته رسانه های رژیم صهیونیستی گروه سایه سیاه قبلا نیز با حمله به یک شرکت بیمه و یک شرکت مالی این رژیم، اطلاعات مربوط به مشتریان «سایبرسرو» از جمله یک شرکت حمل و نقل را منتشر کرده بود. 🔹️ادعای مطرح شده از سوی رسانه های رژیم صهیونیستی هنوز از سوی مراجع رسمی رد یا تایید نشده است.