eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازار داغ دروغ و شایعه ضد انقلاب 🔻این روزها عده ای از پادوهای ضدانقلاب در کشورمان دست به تخریب و آشوب زده اند و در صدد بزرگ نمایی حضور خود و ایجاد رعب و وحشت در دل مردم کرده اند... در همین راستا چند روزی است فیلمی را با عنوان حضور مسلحانه در سقز به صورت گسترده منتشر کرده اند که با کمی بررسی مشخص شد این فیلم در سال ۲۰۲۱ گرفته شده و ربطی به حال حاضر ندارد... دشمن بزدل میخواهد با پیاده نظام مجازی خود، دلها را متزلزل کند...هر کلیپ و فیلمی را قبل از اثبات اصالتش بازنشر ندهیم.
موشک‌های جدید پدافند هوایی سپاه رونمایی شد/ برد سوم خرداد به ۲۰۰ کیلومتر رسید 🔹️در جریان برگزاری رژه ۳۱ شهریور نمونه‌ای از موشک‌های سامانه پدافند هوایی سوم خرداد با برد ۲۰۰ کیلومتر برای نخستین بار رونمایی شد. 🔹️پیش از این برد موشک‌های این سامانه با نام «طائر» ۱۰۵ کیلومتر اعلام شده بود که در نسخه جدید برد این موشک‌ها به ۲۰۰ کیلومتر افزایش یافته است. 🔹️سوم خرداد سامانه پدافند هوایی متحرک خودکششی است که قابلیت درگیری با انواع اهداف هوایی از جمله بالگرد، جنگنده، پهپاد و موشک‌های کروز را دارد. 🔹️برد کشف این سامانه ۱۴۴ کیلومتر است و می‌تواند به صورت همزمان به ۴ هدف درگیر شود.
✔️غضنفرآبادی: در صورت نیاز از خانواده دعوت می کنیم تا در مجلس حضور پیدا کنند 🔻موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس: 🔹کمیسیون قضایی مجلس پیگیر موضوع خانم امینی نیز است و از نیروی انتظامی و پزشکی قانونی درخواست داشتیم تا حضور در کمیسیون توضیحات مربوطه را ارائه دهند. 🔹در صورت نیاز از خانواده مهسا امینی دعوت می کنیم تا در کمیسیون قضایی مجلس حضور پیدا کنند و اسناد فوت خانم امینی را در حضور خانواده وی بررسی شود.
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکنش جدی مردم به ضعف اقدامات رسانه‌ای مسئولان در ماجرای مهسا امینی ✅ مردم: اگر مسئولان فورا به این ماجرا واکنش نشان میدادند شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم با اغتشاش مخالفیم. به برخی قوانین معترضیم اما هدف اغتشاشگران مهسا امینی نیست.
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقتا یکی از جذاب ترین کلیپ هایی بود که دیدم و خیلی ذوق کردم
دیشب شهید شد چون نمیخواست پرچم امام حسین آتش بگیره حرامیان صحرای کربلا این شکلی بودند شهید محمد رسول دوست محمدی 🌷 🗣آبجی زینب
🔴 نمک به حرام ها نامردترین آدم ها ، سلبریتی هایی هستند که از امکانات این کشور تا خرخره خوردند و حالا آروغ سیری می زنند و به کشور و نظام لگد می پرانند و نمک به حرام ترین این سلبریتی ها هم فوتبالیست هایی هستند که در تیم های دولتی سال ها از بودجه مملکت ارتزاق کرده اند و حالا که به آلاف و الوفی رسیده اند به یاد حمله به نظام افتاده اند و همچنین هنرمندانی که در صداوسیما گردنشان کلفت شد و الان یادشان افتاده که ژست اپوزیسیون به خود بگیرند. و نکته آخر اینکه صد البته مدیرانی که به اخطارها گوش نکردند و اقدام به سلبریتی سازی و سلبریتی سالاری نمودند الان شریک جرم این نمک به حرام ها هستند ...
آقای صداوسیما ! همین دیشب بود که این آقای هزارچهره گفت دیگر بعد از این تلویزیون حق ندارد حتی یک فریم از او را نشان بدهد لطفا دیگر اجازه تبلیغات در تلویزیون را به ایشان نداده و آنها را پخش نکنید نمی شود که پول جمهوری اسلامی خوب باشد و خودش اَخ..! تمام سلبریتی هایی که این روزا جوّ رو متشنج کردند باید جواب بدن ❌❌
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ نوشهر/ حمله به ماموران پلیس مستقر در خیابان که بدون تجهیزات مشغول صحبت با تعدادی از مردم بودند.
انتخاب با خودتان... (:بارک الله ابوذر روحی👌
بیانیه سپاه درواکنش به اغتشاشات اخیر 🔹توطئه اخیر دشمن که با جمع‌آوری، تجمیع، سازماندهی و آموزش تمامی ظرفیت‌های شکست‌خورده و پراکنده و تجهیز آن به سلاح خشونت و رفتار داعشی دنبال می‌شود، تلاشی عبث و محکوم به شکست است. 🔹بی‌شک فتنه جاری نتیجه‌ای جز خفت و رسوایی در پی نداشته و شکست عبرت‌آموز دیگری را بر فهرست ناکامی‌های جبهه متحد ضدانقلاب و دشمنان ایران اسلامی خواهد افزود. 🔹از قوه قضائیه درخواست داریم شایعه‌سازان و دروغ‌پردازان را در فضای مجازی و حقیقی که امنیت روانی جامعه را به مخاطره می‌اندازند، شناسایی کرده و برخورد قاطعانه، عادلانه و عبرت‌آموز با آنان انجام دهد.
🔰 پوستر | نمایان شدن چهره واقعی اغتشاشگران در تجمعات به نام "مهسا" ✅ گلزار شهدای کرمان