eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
اعتراف سیاوش اردلان کارمند بی بی سی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این وحوش داعشی وقتی حواسشون نیست خوب سوتی میدن برای سرنگونی ایران ... این که میگن با جمهوری اسلامی مشکل داریم دروغی بیش نیست
⭕️ دستور دادستانی کل کشور به پلیس برای برخورد قاطعانه با کشف حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | عجیب ترین اتفاق بعد از ۸۰ سال...!! ♨️ آنچه که از شاهکار نمی‌دانید!!
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️افول دموکراسی آمریکایی به استناد آمارهای جهانی؛ امروز همه اندیشمندان دنیا از جهان پساآمریکا می‌گویند!
🔴 مطالبه خانواده شهدا از شهردار تهران جهت رسیدگی به وضعیت حجاب در مترو تهران. 🔹 قریب به ۵٠٠ خانواده شهید امضا کرده اند. 🔹 تک تک این امضاها در دنیا و آخرت گریبان مسئولین را خواهد گرفت. 🔹 حتما متن در تصویر را بخوانید ❌
🔹توماس هایگیت در حالی که تنها ۱۹سال داشت توسط انگلستان اعدام شد! حدس می‌زنید جرمش چه بود؟! آدم کشته بود؟! قمه کشیده بود؟! بزرگراه را با سنگ و آتش بسته بود؟! خیر! او فقط محل خدمتش را چند روز ترک کرده بود! او به صبح زود اعدام شد و به او تیر خلاص هم زدند! اینها از بی‌بی‌سی گفته شده نه از خبر بیست و سی! 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عوامل حمله تروریستی اصفهان در دادگاه یکدیگر را فروختند! 🔹متهم صالح میرهاشمی: کلت را از حمیدلره خریدم! 🔹متهم مجید کاظمی:یعقوبی منو لاکار کرد! 🔹متهم سعید یعقوبی: کاظمی اسماعیلی را شهید کرد!
لیدر اصلی اغتشاشات نوشهر به اعدام محکوم شد 🔹در حوادث و اغتشاشات شهرستان نوشهر که جواد روحی لیدری گروهی از اغتشاشاگران و افراد حاضر در تجمع را برعهده داشته و شهروندان را تحریک و تشویق به آشوب می‌کرده است، متاسفانه ۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند و تعدادی از ماموران تامین امنیت نیز مجروح شده‌اند. 🔹رئیس کل دادگستری استان مازندران بیان کرد: برای جواد روحی به دلیل عدم معرفی وکیل در مرحله دادسرا و دادگاه، وکیل تسخیری انتخاب شد که این وکیل در دادگاه دفاعیات کاملی از موکلش انجام داد. متهم جواد روحی در مرحله تجدید نظرخواهی وکیل تعیینی به دادگاه معرفی کرده است. 🔹متهم جواد روحی به اتهام افساد فی الارض و محاربه به اعدام محکوم شده است؛ اما این رای قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عوامل حمله تروریستی اصفهان در دادگاه یکدیگر را فروختند! 🔹متهم صالح میرهاشمی: کلت را از حمیدلره خریدم! 🔹متهم مجید کاظمی:یعقوبی منو لاکار کرد! 🔹متهم سعید یعقوبی: کاظمی اسماعیلی را شهید کرد!
‏این طرح یکی از بی‌نقص ترین تصاویر دیوارنگاره میدان حضرت ولیعصر عج هست. در ادبیات و فرهنگ، مادر سمبل و نماد سرزمین( کشور/وطن/خاک)است. مادر رکن اصلی خانه و باعث قوام و استحکام است. در طول تاریخ هرگاه مستکبرین مقصودشان تصرف سرزمین بوده است، جایگاه مادر(زن) را متزلزل کرده اند "عطیه نجاری🇮🇷"