eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.4هزار عکس
34.7هزار ویدیو
320 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 | رهبر انقلاب: پیام ملت ایران در ۲۲ بهمن حمایت کامل از نظام جمهوری اسلامی بود ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 | رهبر انقلاب: به ضعف‌ها با نگاه انقلابی نگریسته شود و نه با نگاه ارتجاعی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ 💻 Farsi.Khamenei.ir
📽 | دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ 🎞 تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇 https://khl.ink/f/51993
یکی به این فرخ نژاد بگوید همین عکس ها هم از صدقه سر همین انقلاب است، اگر خمینی نبود چاهزاده به فرخ نژاد حتی اجازه بوسیدن کفش هایش را هم نمیداد! این انقلاب اسلامی ایران بود که این متکبرین را اینگونه به زیر کشید.
نباید از ترس اینکه به دیوار کشی در خیابان و ... متهم شویم، با سخن، رفتار و یا حتی سکوت خود، کاری کنیم که خواسته یا ناخواسته، دیوار حجاب، عفاف و حیا در جامعه ترک بردارد و یا حتی فروبریزد!
چین: از حقوق و منافع ایران در برجام حمایت می‌کنیم وزیر خارجه چین در دیدار با امیرعبداللهیان: 🔹چین به ترویج حل سیاسی و دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد و از دیگر طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد در این راستا تلاش‌های فعالی انجام دهند. 🔹دو طرف باید به حمایت از یکدیگر در موضوعات مربوط به منافع، تقویت هماهنگی و همکاری در امور بین‌المللی و منطقه‌ای، تلاش مشترک برای ارتقای صلح و ثبات پایدار در منطقه و صیانت از منافع مشترک کشورهای در حال توسعه ادامه دهند.
صادرات محصولات دفاعی ۵ برابر شده است وزیر دفاع: 🔹تولید محصولات دفاعی نسبت به سال گذشته ۳ برابر و صادرات ۵ برابر شده است. حرکت جهشی در وزارت دفاع آغاز شده است. تلاش می‌کنیم نیروهای مسلح و سایر جبهه‌ها را پشتیبانی و تقویت کنیم. 🔹حادثه‌ای که در اصفهان رخ داد، حرکتی از سوی دشمن بود که از روی ضعف این کار را انجام می‌دهند. آن‌ها نمی‌توانند اقتدار نظام جمهوری اسلامی را تحمل کنند و از روی استیصال دست به چنین کارهایی می‌زنند. 🔹از حمله به این مرکز وزارت دفاع به هیچ نتیجه‌ای نرسیدند. شناسایی عاملان نیز در حال انجام است که اخبار آن متعاقبا اعلام می‌شود.
🌷 شکراللّه سعیکم ملت ایران! 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: لازم میدانم به ملت ایران اظهار تعظیم کنم به خاطر این حرکت ارزشمندی که در بیست و دوم بهمن امسال نشان دادند... اظهار ارادت به ملت ایران در همه جا؛ از منتها الیه شرق کشور تا منتها الیه غرب کشور، از شمال تا جنوب کشور، در شهرهای دوردست، در مراکز، در شهرهای بزرگ مثل تبریز، اصفهان، مشهد و جاهای دیگر تا روستاها؛ همه با هم صدا بلند کردند ملت ایران، خیلی ارزشمند است اینها. شکراللّه سعیکم ملت ایران!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از تو اگر هم کسی آمد به سراغم آمد ببرد آنچه ز تو تازه سرودیم حامد عسگری
📩 رهبر انقلاب خطاب به دشمنان: اگر ادعا دارید جمهوری به بن‌بست رسیده، پس چرا میلیاردها دلار خرج براندازی‌‌اش می‌کنید؟ 🔻 بعضی گفتند که جمهوری اسلامی به بن‌بست رسیده، خب اگر به بن‌بست رسیدیم، دشمن چرا این‌قدر خرج میکند که ما را به زمین بزند؟ خب حکومتی که به بن‌بست رسیده دیگر زمین زدنش خرج نمیخواهد که، خودش زمین میخورد! میلیاردها دلار دارند خرج میکنند در دنیا، بسیاری، از کشورهایی که پولی دارند، ثروتی دارند و برخلاف جهت ملت ایران حرکت میکنند دارند خرج میکنند جمهوری اسلامی را منحرف کنند. به زبان هم می‌آورند، تصریح هم میکنند. چرا میکنند؟ اگر ما به بن‌بست رسیده بودیم، اگر ما داشتیم از پا می‌افتادیم ــ همانطور که بعضی‌ها میخواهند وانمود کنند ــ احتیاج نبود این همه پول خرج کنند آنها. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🖼9️⃣ چرا باید در فضای مجازی کنیم؟!