14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴توضیحات کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیهساز هواپیما
🇮🇷 @Abraar
رئیس سازمان حج و زیارت:
🔹۱۰ نفر ازپرسنل وزارت خارجه در عربستان مستقر شدهاند.
🔹هنوز امکان برپایی مراسم دعای کمیل در جوار مسجدالنبی فراهم نشده است.
🔹بهترین راه ارتباط حجاج با ایران استفاده از نرمافزارهای تلفن همراه است.
🔹عربستان نقل و انتقالها را امسال ۸۰ درصد گران کرده است.
🔹امسال سامانه برکت به خانه راهاندازی شد تا مردم سوغات خود را از داخل کشور خریداری کنند.
fna.ir/daskzy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از هیأت شهدا
13980417000200_Test.mp3
10.33M
🌹اثر جدید امیر عباسی با موضوع عفاف و حجاب
🗓بمناسبت روز ۲۱ تیرماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.
🍀🌺🍀🌸🍀🌼
@syasi_mazhabi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🌸 *با محبت و مدارا*
❇️ در نگاه رهبر انقلاب اسلامی «حیا و عفاف» علاوه بر آنکه حکم و دستوری الهی است یکی از عوامل اقتدار ملّی نیز هست که دشمن آن را هدف گرفته: *«دنبال این است که این عوامل اقتدار ملّی را از بین ببرد؛ هدف دشمن این است. ایمان را از بین ببرد، حیا و عفاف را از بین ببرد.»* ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
◀️ 《ریحانه》 به مناسبت فرارسیدن هفتهی حجاب و عفاف گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی اهمیت موضوع حجاب، راهکارهای ترویج آن و شیوهی مقابلهی صحیح با بدحجابی را منتشر میکند 🔻
@Abraar
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توهین معاون فرهنگی شهردار مشهد به خبرنگاران
🔸نشست خبری «گزارش 200 روزه شهردار» در حالی امروز در ساختمان شهرداری مشهد برگزار شد که با یک حاشیه توهینآمیز نسبت به خبرنگاران همراه بود.
🔸در اواسط جلسه، یکی از خبرنگاران به انتقاد از معاون فرهنگی شهردار پرداخته و گفت: متاسفانه آقای زارعی جوابگوی خبرنگاران نیست و زمانی که اقدام به تماس با وی برای مصاحبه میکنیم، همین که متوجه میشود خبرنگار هستیم گوشی موبایل را به روابط عمومی تحویل داده و از مصاحبه طفره میرود.
🔸محمدرضا کلایی شهردار مشهد در واکنش به این انتقاد، تعجب کرد و گفت: قطعا تذکرات لازم به ایشان داده خواهد شد.
🔸وی به خبرنگاران گفت: برای راستی آزمایی این مسئله تماسی با وی میگیریم تا ببینیم جوابگو هستند یا خیر که خبرنگاران در جواب وی گفت: مشخص است که جواب شما را خواهد داد، بنابراین با موبایل یکی از خبرنگاران اقدام بهاین کار کنید.
🔸خبرنگار رسانه معترض به عملکرد معاون فرهنگی با وی تماس گرفت و با جوابی از جانب معاون فرهنگی مواجه نشد.
🔸در نهایت خبرنگاران از شهردار خواستار تماس شدند و همین که شهردار اقدام به برقراری تماس کرد (تلفن روی بلندگو بود)، معاون فرهنگی پاسخ داد که با خنده حضار مواجه شد.
🔸شهردار خطاب به معاون خود این اعتراض را بهگوش وی رساند که او نیز عصبانی شده و گفت: زمانی که من در جلسه هستم چگونه پاسخ خبرنگار را بدهم، در جلسه حتی جواب تماس زن و فرزند خود را نمیدهم. ....لق خبرنگار! (لفظ رکیک نسبت به خبرنگاران).
@Abraar
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ اعلام خبر خروج آمریکا از توافقنامه اقلیمی پاریس به نوعی همه دنیا و بخصوص کشورهای اروپایی را در شوکی عمیق فرو برد! اما واقعا ماجرا چه بود؟! آیا رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا حماقت خود را نشان داد و یا از روی تیزهوشی و نکته سنجی دست به خروج از معاهده پاریس زد؟!
🔺 در پنجاه و نهمین همایش روایت عهد با سخنرانی استاد #رائفی_پور با موضوع بررسی موشکافانه توافقنامه پاریس به سوالات و ابهامات عجیبی پاسخ داده خواهد شد...
@Abraar
#گاندو روایگر ماجرایی "تلخ" و "شیرین" نبود
بلکه روایتگر ماجرایی "شیرین" و "تلخ" بود...!
.
.
❌"جاسوس" گرفتیم ولی "گروگان" تحویل دادیم.
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
#مرگ_بر_آمریکا
@Abraar
🔴 #مذاکرات_ویتنام؛
#صلحی #تلخ_تر #از_جنگ
✍رها_عبداللهی
1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان استقلال و گرایش به کمونیست شد.
2⃣فرانسه تحمل نکرد و با کمک آمریکا به آنجا حمله کرد و #شکست خورد. غربی ها کار را به کنفرانس #ژنو کشاندند تا ویتنام دو پاره شود، انتخابات برگزار شود و #دموکراسی بگوید چه کسی حاکم بر ویتنام باشد. اما دولت آمریکا وقتی متوجه شد ۸۰ درصد مردم قصد دارند حکومت کمونیستی را انتخاب کنند، انتخابات را لغو کرد.
3⃣با دخالت آمریکا ابتدا جنگ و درگیری بین کمونیست ها و طرفداران غرب شکل گرفت و سپس، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی با روی کار آمدن جان اف کندی دموکرات، لشکر کشی ایالات متحده به ویتنام رسما آغاز شد و هرگونه رابطه اقتصادی و دیپلماتیک بین دو کشور از سوی آمریکا لغو گردید.
4⃣جنایات جنگی آمریکا و متحدانش نظير کره جنوبی در ویتنام هولناک بود. مواد منفجره به مقداری بیش از کل آنچه در ج ج دوم استفاده شد؛ مادۀ آتش زای ژلهای ناپالم، فسفر سفید که بدن را تا استخوان میسوزاند، بمبهای خوشهای که بلبرینگها و قطعات ریز فلزی را به همه طرف پرتاب میکردند؛ ۷۳ میلیون لیتر مواد شیمیایی سمی، شامل ۴۳ میلیون لیتر عامل نارنجی که بافت گیاهی را از بین برد و افرادی که در معرضش قرار گرفتند را بیمار کرد...
5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و شکست های سنگین در پی داشت. این شکست ها و نیز شکل گیری افکار عمومی ضد جنگ در آمریکا دولت آمریکا را در زمان نیکسون مجبور به آغاز مذاکرات صلح کرد.
6⃣مذاکرات در پاریس شروع شد. اما آمریکایی ها حتی در ضمن مذاکرات صلح، بمباران های جهنمی شهرهای ویتنام را ترک نکردند. گفته می شود حین مذاکرات پاریس، در یک نوبت بمباران، چند صد هزار ویتنامی کشته شدند!
7⃣سرانجام در سال ۱۹۷۳ طی توافق پاریس جنگ رسما پایان یافت. جنگی که موجب کشته شدن قریب به ۴ میلیون نفر شده بود.
8⃣مجلس سنا توافق پاریس را تصویب نکرد و به همین دلیل تحریم ها لغو نشد.
9⃣در گفتوگوهای پاریس، آمریکا متعهد شد تا مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار برای بازسازی زیربنایی ویتنام بپردازد. اما نه تنها یک سنت از این میزان پرداخت نشد، بلکه آمریکا از دولت کمونیست ویتنام خواست تا میلیونها دلار قرض گرفته شده رژیم سابق را پرداخت کند.
🔟بعد از جنگ رکود اقتصادی به مدت طولانی ادامه یافت. زندگی برای مردم عادی بسیار سخت و مشکل بود.
امریکاییها ویتنام را به یک ویرانه بدل ساخته بودند. زیرساخت ها، روستاها، مزارع... همه چیز نابود شده بود.
اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود؛ روزی که جنگ پایان یافت تورم به ۹۰۰ درصد رسید و ویتنام - کشوری سرتاسر شالیزار - مجبور به واردات برنج شد.
1⃣1⃣ویتنام به شدت به کمکهای جهانی احتیاج داشت تا با انجام معاملات تجاری به بهبود اوضاع اقتصادیاش کمک کنند. اما ایالات متحده تمام تلاشش را انجام داد تا جلوی این کمکها را بگیرد و مانع از آن شد که سازمانهای بینالمللی همچون بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول و یونسکو به ویتنام کمک کنند.
2⃣1⃣از دوران ریگان و بوش پدر (1980_1992) مذاکرات عادی سازی روابط آغاز شد؛ اما #بهانه_گیری های آمریکایی ها اجازه نداد به نتیجه ای برسند.
3⃣1⃣آمریکا در وضعیت فشار و مذاکره #طولانی و #فرسایشی ویتنامی ها را خسته کرد تا به هر امتیاز دادنی تن دهند. نه تنها در مذاکرات از غرامت گذشتند؛ بلکه حاضر شدند بدهی قدیمی خود به آمریکا را بپردازند.
4⃣1⃣نهایتا در سال ۱۹۹۴ کلینتون دستور لغو تحریم ها را صادر کرد. اما این دستور بی نتیجه بود و فقط منجر به آغاز #بررسی موضوع شد.
5⃣1⃣ دولت ویتنام برای فروش شرکت های دولتی به سرمایه گزاران خارجی مقاومت می کرد. اما در سال ۲۰۰۰ این مقاومت شکست و بالاخره اولین موافقت نامه تجاری بین دو کشور امضا شد. البته بسیاری اقلام تجاری با محدودیت صادرات و واردات روبرو بودند.
6⃣1⃣ پس از آن بود که در سال۲۰۰۷ (سیزده سال بعد از دستور کلینتون) ویتنام اجازه پیداکرده به عضویت سازمان تجارت جهانی درآید. تحلیل گران البته این موافقت آمریکا را در جهت رقابت با چین و کره شمالی و خارج ساختن بازار ویتنام از دست آنان قلمداد می کنند.
7⃣1⃣ویتنام امروز کشوری با صنعت عاریتی، با اقتصاد سوسیالیستی آمیخته به نئولیبرالیسم که #بیمار و #بی_ثبات است، با نابرابری اجتماعی شدید و فساد، اما یکی از بزرگترین خریداران سلاح، جنگنده و هلی کوپتر آمریکایی ست. مردم ویتنام اجازه ندارند تاریخ جنایات هولناک آمریکا و متحدانش را ثبت کنند و یا کسی را بابت ده ها سال جنگ و جنایت و ویرانی بازخواست نمایند.
⚠️آمریکا در #جنگ ویتنام را ویران کرد؛ ولی شکست خورد. سپس با صلح و #مذاکره این کشور را تسخیر کرد.
/صراط
🇮🇷 @Abraar
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سنگاندازی بانک ها برای پرداخت وام ازدواج پایان می یابد؟
@Abraar