🔴 نیاز به شناخت بیشتر چین داریم
✍️ #عبدالرضا_فرجی_راد
🔹 چین یک هدف مشخص دارد و میخواهد از نظر اقتصادی و استراتژیک قدرت اول جهانی شود. بنابراین از نظر آنها، این ایران است که وضعیت مشخصی برای خود ندارد و مشخص نیست چه زمانی به ثبات سیاسی خواهد رسید. چینیها نیز معتقدند ایران نتوانسته است به آنها اعتماد کامل بدهد مبنی بر اینکه «در صورتی که ایران به ثبات لازم برسد آیا با چین دوباره عین زمانی که ایران در تحریم قرار داشت همکاری خواهد کرد یا نه؟».
🔸 ما یک معضل بزرگ در داخل کشور داریم مبنی بر اینکه هم مردم و هم روشنفکران و اندیشمندان در مورد چین، دانش بسیار کمی دارند. بسیاری از کشورهایی که با چین، همکاریهای گستردهای دارند، به وضعیت اقتصادی خیلی خوبی رسیدهاند و رشد هشت تا 10درصدی در اقتصاد را تجربه میکنند.
✅ ایران تصمیم گرفته با آمریکا همکاری نکند و با اروپا نیز با شک و تردید همکاریهایی صورت میگیرد. به شخصه برای ارتباط با اروپا نقش مهمی قائلم اما در مورد رابطه با چین نمیتوان غفلت ورزید. روشن است که اگر قرار نیست با غرب، همکاری عمیقی صورت گیرد بنابراین نمیتوان کشور را معطل نگه داشت.
هر میزان که زیرساختها در کشور توسعه نیابد و ورود فناوری به کشور کاهش یابد، کشور دچار عقبماندگی خواهد شد و باید از هر فرصت ممکن برای توسعه بهره جست.
🔹 متاسفانه اطلاعات ما از پاکستان نیز بسیار محدود است در حالی که این کشور همراه با بنگلادش، کامبوج، سریلانکا و... که همکاریهای خوبی را با کشورهای دیگر از جمله چین در دستور کار قرار دادهاند، رشد اقتصادی بسیار خوبی را تجربه میکنند. فعالیتهای ما در ایران بسیار کند شده است و از فناوریها عقب ماندهایم و اگرچه برخی مسوولان بر دستاوردهای داخلی تاکید دارند اما حقیقتاً تحریمها ضربه اساسی به اقتصاد کشور زده است.
💢 به هر ترتیب باید گفت چینیها بسیار منظم هستند و در همکاریها میتوان به آنها اعتماد کرد و معمولاً انقطاعی در فعالیتهای آنها همانند آنچه در کار با اروپا رخ میدهد به وقوع نمیپیوندد. بنابراین اگر بخواهیم توسعه و رشد سریع را تجربه کنیم، باید همکاری با چین را جدی بگیریم. اما این به آن معنا نیست که در صورت بهبود فضا، اروپا و آمریکا را رها کنیم چراکه به خواست مردم باید توجه شود و حتی تنوع فناوریهای هر یک از این کشورها میتواند به ما کمک کند اما باید دانش خود را نسبت به چین بسیار افزایش دهیم تا آنها را بیشتر بشناسیم.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴 امان از تفسیرها! امان از تحریفها!
✍️ #داود_مدرسی_یان
🔹 رهبر انقلاب در دیدار با مردم تبریز نکات مهمی را درباره انتخابات 1400 مطرح کردند که ستادهای انتخاباتی و کانالهای مجازی، هرکسی از ظن خود، یک گوشه از کلام رهبری را بولد کرده و نوشته نظر رهبری رو فلانی است!
🔸 یکی نوشته ببینید رهبری گفته انتخاب درست، شخصیت مناسب؛ یعنی نیازی به سخت گیری نیست بین همه یه آدم مناسب پیدا کنید!
✅ آن یکی نوشته دیدید رهبری گفته کارآمد؛ منظور رهبری فلانی است که کارآمد است.
🔹 دیگری نوشته رهبری گفته علاقمند به کار؛ منظور از کار هم همین پروژههای اجرایی است. پس نظر آقا روی آقای فلانی است!
🔸 خلاصه هر عزیزی گوشهای از کلام رهبری را برجسته کرده و با جمله رهبری و تصویر کاندیدای خود عکسنوشته درست کرده و منتشر میکند!
✅ دیگر متوجه نیستند که باید این شاخصها را تبیین و ترویج کنیم و از عموم جامعه بخواهیم طبق این شاخصها هر که را پسندیدند انتخاب کنند!
🔹 رهبر انقلاب مثل همیشه به صراحت از جمهوریت و مشارکت حداکثری و حضور پرشور سخن گفتند. چون حضور اکثریت مردم، چشم طمع دشمنان به این سرزمین را کور میکند. بعد هم از انتخاب اصلح. حالا صحبتهایشان را یکجا ببینیم:
🔸 وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود.
✅ انتخابات اگر با شرکت پرشور مردم همراه بشود و با یک انتخاب درست، حقیقتا یک نیروی کارآمد و باایمان و پرانگیزه و علاقمند به کار انتخاب بشود بوسیله مردم، خب این نور علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد.
💢 علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح، انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
.
در قرآن کریم ۹ آرزویی که انسان بعد از مرگ میکند ذکر شده است:
۱- *يَا لَيْتَنِیٖ كُنْتُ تُرَابًا*
ﺍی ﮐﺎﺵ خاک میبودم
(ﺳﻮﺭة النبأء ۴۰)
۲- *يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِیٖ*
ﺍی ﮐﺎﺵ برای آخرت خود چیزی پیش میفرستادم ( ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﻔﺠﺮ ۲۴ )
۳- *يَا لَيْتَنِیٖ لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ*
ﺍی ﮐﺎﺵ نامه اعمالم برایم داده نمیشد(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﺤﺎﻗﺔ ۲۵)
۴- *يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِیٖ لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا*
ﺍی ﮐﺎﺵ فلان انسان را به دوستی نمیگرفتم
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﻔﺮﻗﺎﻥ ۲۸ )
۵- *يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَا*
ﺍی ﮐﺎﺵ فرمانبرداری الله
و رسولش صلی الله علیه و آله و سلم را میکردیم
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻷﺣﺰﺍﺏ ۶۶)
۶- *يَا لَيْتَنِی اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا*
ﺍی ﮐﺎﺵ راه و روش رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم را تعقیب میکردم
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﻔﺮﻗﺎﻥ ۲۷)
۷- *يَا لَيْتَنِیٖ كُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمًا*
ﺍی ﮐﺎﺵ من هم با آنها میبودم حال کامیابی بزرگ حاصل میکردم
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﻨﺴﺎﺀ ۷۳)
۸- *يَا لَيْتَنِیٖ لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّی أَحَدًا*
ﺍی ﮐﺎﺵ با رب خود کسی را شریک نمیآوردم
(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﻜﻬﻒ ۴۲)
۹- *يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين*َ
ﺍی ﮐﺎﺵ راهی پیدا شود که دوباره به دنیا برگردیم
و نشانیهای رب خود را انکار نکنیم و از جمله مؤمنین شویم(ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻷﻧﻌﺎﻡ ۲۷)
اینها آرزوهایی هستند که
بعد از مرگ برآورده شدنشان ناممکن است پس
کوشش نماییم که تا در دنیا هستیم خود را اصلاح کنیم
تا در آخرت از نادمین نباشیم
🌹
⭕️آشنایی با #سوادرسانهای به عنوان سلاحتأثیرگذار در جبهه جنگنرم (بخش اول)
🔶 #سوادرسانهای یکی از مباحث جذاب در حوزه ارتباطات است که اولین بار در سال ۱۹۶۵ توسط مارشال مکلوهان در یکی از کتابهایش با نام «درک رسانه؛ توسعه ابعاد وجودی انسان» عیناً به کار برده شد. مک لوهان معتقد بود زمانی که دهکده جهانی فرا رسد، باید انسانها به سواد جدیدی به نام #سوادرسانهای دست یابند.
🔷 #سوادرسانهای به عنوان یک اندیشه کلیدی در عصر حاضر و نیز در معنای دسترسی، تجزیه و تحلیل و همچنین تولید ارتباط در شکلهای گوناگون رسانهای، به مخاطبان این امکان را میدهد، که به صورتی فعال به سراغ رسانهها رفته و سعی کنند، معنای پیامهایی که با آنها مواجه میشوند را تعبیر و تفسیر کنند.
🔷به بیان دیگر، #ظهوروسایلارتباطینوین، در عصر جدید باعث شده است مخاطب امروز، بیش از گذشته تحت #بمبارانرسانهای قرار گرفته و از همینرو حفظ استقلال، اجتناب از انفعال، بهرهمندی از تفکری منتقدانه و به عبارت دیگر #افزایشتواناییگزینش، انتخاب و چالش با این موج فراگیر رسانهای برای وی، ارزش و اهمیت بیشتری پیدا کند.
🔷علاوه بر این، مباحث #سوادرسانهای که عمری حدود سه دهه در جهان و کمتر از یک دهه در ایران را سپری میکند، به شهروندان این توانایی را میدهد که به #مشروعسازیگزینههایسالمتر در رسانهها کمک نمایند؛ چرا که یک شهروند فعال و باسواد میتواند در جهت ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت فعال بوده، عکسالعمل خود را در برابر رسانهها اعلام کرده و تنها بیننده صرف نباشد.
✍لیلا خانزاده، کارشناسارشد علوم ارتباطاتاجتماعی
|منبع: وبسایتسراجاندیشه
#سواد_رسانهای
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مخالفت برخی از چهره های مشهور با حجاب الزامی، ( از جمله احمدی نژاد، محمدرضا زائری، ناصر نقویان، محمدرضا خاتمی، مهدی نصیری، مصطفی تاج زاده، فائزههاشمی، مهناز افشار و ... )
↩ پاسخ مقام معظم رهبری و برخی از اساتید بنام دانشگاه به شبهه افکنان
✅ لطفا ببینید🙏
.
حفظ #چادر زخم هارا مرهم است. . .
دست رد بر سینه ی #نامحرم است.
#حیا
#عفت
#لبخندمهدیفاطمهراآرزودارم💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توافق هستهای برای پیروزی در انتخابات!
🔹 کدام مسئول ایرانی در سال ۹۳ در شورای روابط خارجی آمریکا اعلام کرد: «اگر آمریکا با ایران به توافق هستهای نرسد، رقبای سیاسی ما در کشور پیروز خواهند شد؟»
#چراغ_راه
🌺 این جملهی شهید دیالمه رو به گوش هر مسئولی برسانید👆👌
.
#شهیددیالمه #اخلاص #تقوا #شغل #تکلیف_گرایی #مسولیت
🔴 ملت سلبریتیها رو گنده کردن،
سلبریتیها برای لیبرالها رای جمع کردن،
دولت لیبرال جیب سلبریتیها رو پُر کرد،
سر مردم بیکلاه موند.
#وریا_غفوری
#سلبریتی_بیسواد
✍️پیمان علیشاهی
#درست رای بدهیم
🔴 اگر #محاکمه_روحانی به واقعیت بدل شود آن روز نقطه عطف سیاسی جمهوری اسلامی خواهد بود.
حاج رضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش رضا رشیدپور به شباهت «سیم آخر» با یک مسابقه اسرائیلی
✍ آقای #رشیدپور ، سازنده اسرائیلی این برنامه از دیدن کپی برنامه اش در تلویزیون ایران ابراز شادی کرده و امیدوار است این عمل گامی در راستای #عادی_سازی_روابط بین ایران و غده سرطانی اسرائیل باشد!
آنوقت شما بجای ایجاد تغییراتی در قالب و محتوای برنامه و گنجاندن برخی سوالات ضد صهیونیستی و در دفاع از فلسطین در برنامه، مزه میریزی و ما رو یاد نطق های غوغای روحانی نگرانه ات می اندازی!؟
#غوغای_رشیدپور_نگر