eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۱) 🍃🌻🍃 🌀 نان در خانه و ما گرد میگردیم!‼️ 🔻 هیچ عقل سلیمی را نفی نمی‌کند، اما مذاکره‌ای که گشایش موقت ایجاد کند و بعد فشار چند برابری به‌دنبال داشته باشد را هم هیچ عاقلی تایید نمی‌کند. 🔹تجربه این امر در سال ۹۲ دیده شد، برجامی که تا حدی فشارهای آمریکا را کاهش داد، اما بعد از ۳ سال فشارهای آمریکا چند برابر شد. چه تضمینی وجود دارد این تجربه تکرار نشود؟ 🔺اگر به جای این گشایش های موقتی کمی تدبیر و کمی اعتماد به ظرفیت‌های درونی وجود داشته باشد، برای نان خود گرد وین نمی گشتیم! .
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️طعنه‌ی مجری تلویزیون به سکوت جامعه جهانی در قبال انفجار تروریستی در افغانستان: ❌ برخی برای عملیات تروریستی که در اروپا دست یک نفر را زخم می‌کنند واکنش نشان می‌دهند اما در این انفجار که کودکان زیادی به شهادت رسیده‌اند سکوت کرده اند 👈نمود بارز این بی‌توجهی جهانی به این جنایت در توییت دردناک یکی از برادران افغانی؛ آب از آب تکان نخورد چون ما چشم آبی نبودیم😔 ✅ این عمار
🔸8 صبح فردا؛ آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری 🔻از ساعت 8 صبح فردا (سه شنبه) 21 اردیبهشت ثبت نام از داوطلبان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز می‌شود؛ ثبت نام از داوطلبان فقط در وزارت کشور انجام می‌شود. 🔻داوطلبان تا روز 25 اردیبهشت فرصت دارند در این انتخابات ثبت نام کنند. زمان ثبت نام از ساعت 8 الی 18 روز‌های 21 تا 25 اردیبهشت خواهد بود. 🔻شورای نگهبان در فاصله روز‌های 26 تا30 اردیبهشت صلاحیت داوطلبان را رسیدگی می‌کند.
👤 استاد سلبریتی ها بازیچه لیبرال ها شما اگر یادتان باشد دفعه قبل یکهو چند نفر به خانم مهناز افشار گیر دادند که چرا حجابت اینطوری هست بعد این کلیپش وایرال شد، گذشت همین چندوقت پیش باز یکی دوتا خانم رفتند جلوی درب ماشین ایستادند به خانوم باران کوثری گیر دادند ،خب دقیقا دوتا سلبریتی هم انتخاب شدند که اینها سیاسی اند و درانتخابات ها موثرند. من خودم جای خانم باران کوثری بودم از خودم سوال میکردم که چرا این موقع می آیند گیر میدهند؟ 💾 📆 9/اردیبهشت/1400
سلام علی ابراهیم بوی دولت یار می آید✋
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاهده و پخش كردن اين ويدئو تو اين شرايط جامعه از هرچيزي واجب تره 🚫🎥 هم ببينين هم براى كسايى كه نميخوان راى بدن بفرستين اگه فقط رو يك نفر تاثير بذاره ما به هدفمون رسيديم💯💪🏻 .
دادا یه سوال❓ وقتی به حسن روحانی وتیمش میگی که گرانی و بیکاری ومسکن ووووو تقصیر کیه؟ میدونید چی میگن؟ 😂
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس‌گردنی و تودهنی خدا به کاسبان برجام! اصلح انقلابی
رویای_فتح_ریاست_جمهوری_یا_شوق_خدمت؟.mp3
17.4M
همه عزیزانی که دغدغه انقلاب دارن این صوت و کامل تا آخر بشنوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح کدخدایی درباره مصوبه مهم و جنجالی شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری 1400
🔴 جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: 🔹درمجلس دهم برای پاسخ به یکی ازده‌ها شکایت دولت به دادسرای رسانه رفته بودم یکی ازمسئولین دادسرا که خدمات ارزشمندی در کارنامه خود دارد میگفت پرونده ارتباط اسماعیل سماوی خواهرزاده رییس جمهور در موضوع ارتباطش با MI6 در دادسرا است مردم باید بخواهند تا قوه این پرونده را باز کند.