eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ویدئویی که سعید محمد در حمایت از سیدابراهیم رئیسی منتشر کرده است
♦️آمار مشارکت مردم در دوره‌های مختلف انتخابات 🗳 مرجع اخبار
🔺دولت تدبیر آخرین ضربه‌ها را محکم‌تر می‌زند! افزایش قیمت 73درصدی جلوه‌ای دیگر از نتیجه تکرار سران اصلاحات و مدیریت غربگرا است.. 💬محسن پورعرب ➕ خدارو شکر که قرار بود تا پایان کار دولت محترم، کالاها افزایش قیمت نداشته باشند!!
🔴توئیت کنایه‌آمیز مشاور وزیر بهداشت خطاب به مهرعلیزاده: سیاسی کردن اتفاقات خوب یک آفت است. کادر درمانی که ۱۶ماه در شرایط طاقت‌فرسا با حداقل امکانات و دریافتی مقابل بحران‌ قرن ایستادگی کردند، نیاز به تجدید قوا دارند. بایدیک روح تازه در این کالبد خسته دمیده شود. اگر کاری نکردید! با سیاسی‌کاری، فرصت یک خداقوت و درد دل کادر درمان را ضایع نکنید. علیرضا وهاب‌زاده
26.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیل وضعیت کنونی احمدی نژاد توسط استاد محمود قاسمی
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پرده‌برداری از مأموریت عجیب سلبریتی‌های ایرانی در آستانه
🔸رضا تقی‌پور مسئول فضای مجازی ستاد تبلیغاتی آیت‌الله شد.
📸حجت‌الاسلام بی‌آزار تهرانی مدیریت حرم امامزاده صالح(ع)، از قتل معاون عمرانی امامزاده به ضرب ۳ گلوله در حوالی تجریش خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد رائفی پور: من که واکسن ژنتیکی نخواهم زد، واکسن های که برای اولین بار روی انسان آزمایش می شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنایه جالب حجت الاسلام پناهیان به اصلاحطلبان در تلویزیون: اگر می‌خواهند راستش را بگویند باید بنویسند نمایندگان اصلی حفظ وضع موجود در امسال حضور ندارند. البته اگر هم بودند که می‌شد مثل انتخابات مجلس، همان‌هایی که قبلا به اینها رأی داده بودند نیامدند مجددا رأی بدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پناهیان: انتخابات امسال از دوگانه کاذب اصلاح‌طلب و اصولگرا نجات پیدا کرد🔸حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان با اشاره به دو قطبی سیاسی موجود در کشور گفت: گروهی اسم خودشان را گذاشتند اصلاح‌طلب و اسم بقیه شد اصولگرا، این دروغ است زیرا جریان‌های مختلفی در کشور بوده و هست و همه در یک طیف نیستند🔸در این دوره، جامعه از دو قطبی کاذب اصولگرا و اصلاح‌طلب و اسارت رسانه‌ای دروغ‌پرداز نجات یافته است.