5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکنش دوست و دشمن به آشتی ایران و عربستان
✅ ایران و عربستان پس از 7 سال با میانجیگری چین، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفتند.
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗡سلاح امام زمان (عج) در هنگام ظهور چیست؟
شمشیر یا سلاح پیشرفته روز؟💣
🎙 مرتضی کهرمی
#امام_زمان (عج)
@Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«رهاشدگی صنعت مد و لباس»
⁉️ اگر کسی لباس پوشیده بخواهد به کجا مراجعه کند؟ 🧐
♨️عدم نظارت صحیح بر فروش لباس و عرضه لباسهای نیمه برهنه در بازار
#حجاب
#به_کجا_چنین_شتابان
@Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه سنگین خبرنگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
👤 «بنکاسپیت» با انتشار این بخش از سخنان نتانیاهو در مراسم آغاز به کار دولتش به توافق ایران و عربستان واکنش نشان داد و گفت:
💢 عربستان را به آغوش ایران انداختی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شدت گرفتن انشقاق در جامعه صهیونیستی
رئیس پلیس تل آویو که به دلیل تمرد از دستور سرکوب معترضان برکنار شد؛ هنگام خروج از محل کار مورد استقبال و تشویق معترضان صهیونیست قرار گرفت.
4.82M
♨️توضیحات محمد جوانی پیرامون شیوه و اهداف تحلیلگری علی علیزاده
📍مواجههی ما با تحلیلگران داخلی و انقلابی چگونه باشد؟
#محمد_جوانی
🔰پورنوکراسی و چشمانداز پیشرو - فتنه 1401
👤استاد امیر ایوب، پژوهشگر حوزه استراتژیک
📅سه شنبه، 23 اسفندماه
⏰ساعت 15
🏢قم، مؤسسه استاد فرج نژاد
📝جهت حضور در نشست، نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود را به آیدی @Media_institute ارسال کنید.
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
🔷 نوزدهم شعبان سالروز غزوه بنیمُصْطَلِق یا مُرَیسیع
🔹از غزوات پیامبر (ص) با قبیلهٔ بنیمصطلق. این غزوه درسال ۵ قمری یا ششم قمری، در ناحیه قُدَید، میان مدینه و مکه، روی داد. بنی مصطلق در نزدیکی مکه ساکن بودند و پس از ظهور اسلام، مانند مشرکان مکه، با مسلمانان دشمنی میکردند. مسلمانان در غزوه بنیمصطلق، این قبیله را شکست دادند.
🔹طایفهای از خزاعه بودند که در نزدیکی آبهای مُرَیسیع در ناحیه قُدَید، سکونت داشتند. پس از اسلام از آنجا که بنیمصطلق روابط نزدیکی با قریش داشت و نیز حفظ مصالح تجاری خود، از پذیرش اسلام خودداری کرد. پیامبر نیز به دلایلی با آنان مدارا کرد.
🔶دلیل وقوع جنگ
غزوة بنی مُصْطَلِق یا غزوه مریسیع در شعبان سال پنجم و یا ششم هجری روی داد. به پیامبر اکرم خبر رسید که حارث بن ابی ضِرار، رئیس طایفة بنی مُصْطَلِق، قوم خود و گروههایی از طوایف عرب را گردآورده و برای جنگ با مسلمانان آماده شده است. پیامبر (ص) پس از آگاهی و اطمینان از درستی خبر به سوی آنان لشکرکشی کرد. عدهای از منافقان نیز به دلیل نزدیکی محل جنگ و برای به دست آوردن غنایم به سپاه پیامبر پیوستند. کشته شدن یکی از جاسوسهای بنی مُصْطَلِق به فرمان پیامبر (ص) در محل بَقْعاء، نزدیک مدینه، سبب وحشت کافران و پراکندگی عدهای از آنان شد. پیامبر در کنار آب مریسیع آماده جنگ شد. در این جنگ پرچمدار انصار، سعد بن عُباده و پرچمدار مهاجران، ابوبکر، یا عَمّار یاسر، بود.
🔹سرنوشت جنگ
همین که جنگ به فرمان پیامبر(ص) درگرفت، بنی مُصْطَلِق گریختند. عدهای از آنان کشته شدند و زنان و فرزندان و اموالشان به دست سپاه اسلام افتادند. پس از پایان جنگ، پیامبر دستور داد با اسیران با عطوفت و نرمی رفتار کنند. جُوَیریه دختر حارث بن ابیضرار که از اسیران بود، به عنوان کنیز، به ثابت بن قیس (یا پسرعموی او) داده شد. جویریه با وی قراری گذاشت که پولی بدهد و آزاد شود. جویریه برای آزادی خویش از پیامبر یاری خواست. پیامبر نیز بهای آزادی او را پرداخت. پس از آن، پیامبر با جویریه ازدواج کرد. مسلمانان پس از این ازدواج، به احترام پیامبر، اسیران بنی مُصْطَلِق را آزاد کردند.
🌧نزول سوره منافقون
ماجرای منافقان پس از پایان این جنگ اتفاق افتاد. در این ماجرا، عبداللّه بن اُبی با طعنههای خود بین مهاجران و انصار اختلاف انداخت و پیامبر اکرم را خشمگین کرد. البته وی به خاطر انکار ظاهری سخنانش عفو شد. سوره منافقون به همین مناسبت بر پیامبر نازل شد.