🗞 صفحه نخست برخی از روزنامه های صبح امروز کشور پنجشنبه بیست و پنجم آبان ۱۴۰۲
🔺تیراندازی در استان الانبار توسط حامیان برکنار شده الحلبوسی
⚖طبق حکم دادگاه عالی، الحلبوسی به عنوان رئیس «حزب التقدم» با یک شرکت خارجی که نقشی در عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشورها دارد قرارداد بسته است و یکی از بزرگترین مشاوران آن شرکت «ایهود باراک» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی است.
طبق قانون «تجریم تطبیع» (جرمانگاری هر نوع تلاش در راستای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی)، هیچ سیاستمداری حق ندارد با شرکتهای چند ملیتی دارای سهامداران صهیونیست قرارداد تجاری امضا کنند. همچنین هیچ حزب و مقام مسئولی حق ندارد با شرکتهایی قرارداد ببندد که یکی از کارویژههای آن عادیسازی باشد.
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ردیابی محموله استارلینک از آمریکا تا دفتر مولوی عبدالحمید
🔺در روزهای گذشته خبری مبنی بر کشف و ضبط ۲۲ دستگاه ارتباطی و استارلینک آژانس امنیت ملی آمریکا «N.S.A» با ردیابی نیروهای امنیتی ایران منتشر شد.
🔺مقصد اصلی ۲ محموله ازین تجهیزات، دفتر مولوی عبدالحمید در خیابان خیام زاهدان بوده است و ۵ نفر از عوامل موثر دریافت کننده و بهرهبردار این تجهیزات نیز در زاهدان بازداشت شدند.
🔺فیلم ردیابی این محموله استارلینک از آمریکا تا دفتر مولوی عبدالحمید را مشاهده کنید.