فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همزمان با شیوع #کرونا در آمریکا یک کشیش آمریکایی با وعده اینکه ما این کلیسا رو تعطیل نخواهیم کرد؛ چون "نازک نارنجی" نیستیم از مردم خواست با یکدیگر دست بدهند!
رهپویانبصیرت
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
#خاطرات_شهید
▫️من در مقطعی این توفیق و لیاقت را پیدا کردم که در جنگ با داعش در عراق، همرزم شهید هادی طارمی باشم. آنجا هادی را که دیدم، پرسیدم: از حاج قاسم چه خبر؟ گفت: "الحمدلله سالم و سلامت است."
▫️آن روز توانستم به دستبوسی سردار بروم. به هادی گفتم: حاج قاسم اجازه میده باهاش عکس بگیرم؟ گفت: "حاج قاسم بزرگتر از این حرفهاست. عکس که چیزی نیست. حتی اجازه میده باهاش غذا بخوری."
▫️هادی مرا پیش سردار برد و بهعنوان یک مدافع حرم هممحلهای به ایشان معرفی کرد و حاج قاسم هم خوشحال شد. آن روز بیش از هر چیزی، به این افتخار کردم که یکی از بچههای شادآباد، محافظ سردار سلیمانی است. شاید باورتان نشود، آن روز من سر سفره صبحانه حاج قاسم نشستم و از دست خودش لقمه گرفتم.»
▫️«هادی میگفت: من هر روز از دست حاج قاسم، لقمه متبرک میگیرم. این بهجای خود اما نکته مهم، صمیمیت سردار با نیروهایش بود. سردار حتی خودش لقمه در دهان نیروهایش میگذاشت.
✍️به روایت همرزم شهید
📎محافظ رشید حاج قاسم سلیمانی
#شهید_هادی_طارمی🌷
رهپویان بصیرت
🇮🇷 eitaa.com/Rahpooyan_basirat
#پیام-شبانگاهی
🔹انقلاب و انقلابیگری برای همهی دورانها است و انقلاب یک رود جاری است و همهی کسانی که براساس شاخصهای انقلابیگری عمل کنند، انقلابی هستند حتی جوانانی که امام "رحمةاللهعلیه" را هم ندیده باشند.
۱۳۹۵/۳/۱۴
تبیین منظومه فکری رهبری
رهپویان بصیرت
🇮🇷 eitaa.com/Rahpooyan_basirat
🔴 بوروکراسی و بی تدبیری؛ مانع توزیع ماسک ها و وسایل احتکار شده!
🔻برای توزیع ماسک های احتکار شده، باید تصمیم جنگی گرفته شود
🔹احتمالاً برای شما هم این سؤال مطرح است که اجناس و کالاهایی که احتکار شده اند و مقامات مسئول مدام از کشف انبارهای آن ها خبر می دهند، چگونه وارد بازار می شوند که مردم نمی بینند؟ چرا با ورود این اجناس و کالاهای احتکار شده، بازار تکانی نمی خورد؟ قیمت ها پائین نمی آید؟
🔸بطور مثال؛ خبر کشف 36 هزار کولر دوتیکه و پنجره ای در انبار بزرگی در اهواز برای اصحاب رسانه و مردم خبر خوشحال کننده ای بود آن هم در شرایطی که قیمت کولر در گرمای 60 درجه اهواز دو برابر شده بود؛ اما چه اتفاقی افتاد؟ چرا نتیجه برای مردم خوشحال کننده نبود؟ چرا آخر کار مشخص نشد که آن کولرها به چه کسانی و یا ارگان ها و مجموعه هایی داده شده؟
🔸یا مثال دوم؛ اخبار کشف انبارهای بزرگ با ده ها میلیون ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده و غیره، طی چند هفته اخیر بارها از صداوسیما و سایر رسانه ها توسط مراجع مسئول منتشر شده است. اما مردم را خوشحال نکرد و نتیجه مطلوبی هم در بازارها و داروخانه ها و منازل مردم و مراکز درمانی نداشته است!
در حال حاضر مردم در منازل و کف خیابان ها به ماسک و دستکش و ... نیاز دارند و اخبار کشف انبار میلیون ها ماسک فقط اعصاب و روان آنها را بهم می ریزد! اما به راستی چرا؟
🔹سیر بوروکراسیِ عمده کالاهای قاچاق و احتکار شده بدین گونه است که در مرحله اول باید اداره صنعت، معدن و تجارت(وزارت صمت) برای انبار کالاهای قاچاق و احتکار شده تشکیل پرونده داده و پرونده را به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع دهد.
🔹البته تعزیرات می تواند نسبت به گزارش هر کدام از دستگاه های ذیل اقدام نماید: گزارش سازمانهای بازرگانی، اتحادیه و واحدهای بازرسی و نظارت مجامع امور صنفی، انجمنهای حمایت از حقوق مصرفکنندگان، سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضایی و دولتی و انتظامی و شکایت اشخاص حقیقی یا حقوقی.
🔹خیلی خلاصه بگویم؛ روند بررسی گزارش ها و پرونده های احتکار یا گرانفروشی و...، اعم از اخذ گزارش کارشناسی از سازمان های بازرگانی، صدور رأی بدوی، واخواهی، تجدیدنظر خواهی و تجدیدنظر در شعبات عالی مجموعاً چندین ماه طول می کشد تا بخواهد حکمی اجرا شود و کالای احتکار شده در بازار توزیع شود!
🔹به نظر شما بعد از این چندماه چه اتفاقی می افتد؟! بازار تنظیم خواهد شد؟ آن کالای احتکار شده با قیمت روز اول به دست مردم می رسد؟ سهم دخالت ها، فشارها و نفوذ مافیا، سرمایه داران، اصناف، مسئولین صمت و بازرگانی و ... در روند پرونده ها چقدر است؟!
🔹به دلیل اینکه این روند و پروسه پرونده ها، زمان بر است و چند ماه طول می کشد و قوانین تعزیرات مربوط به سال 67 است و بعد از 30 سال جوابگو مسائل جدید نیست و همچنین رسیدگی به این پرونده ها ذیل وزارت دادگستری است و دولتمردان و مسئولین صمت و اصناف براحتی می توانند در روند رسیدگی ها دخالت نمایند، بهتر است مسئله کشف کالاهای احتکار شده و قاچاق به یکی از اولویت های اصلی مجلس جدید تبدیل شود.
🔹مجلس آتی باید برای این پروسه طولانی و بوروکراسی ناامید کننده فکری اساسی کند. بروز کردن قوانین تعزیرات، حذف و اضافه مواد و تبصره ها، طرح یک ایده نو، شفافیت این روند، گردش آزاد اطلاعات پرونده ها، تغییر و تحول شبکه توزیع کالا، شفافیت شبکه توزیع و ... جزو مسائلی است که مجلس یازدهم باید بطور اساسی آنها را حل نماید.
🔻اما تا تشکیل مجلس آتی چه باید کرد؟ به نظر می رسد شورای عالی هماهنگی اقتصاد یا همان شورای هماهنگی سران سه قوه، می بایست یک #تصمیم_جنگی برای این شرایط جنگی اتخاذ کنند.
🔹بطور مثال اکنون که با بحران #کرونا روبرو هستیم انتظار می رود مقادیر بزرگ ماسک و دستکش و سایر اقلام احتکاری کشف شده به صورت فوری و رایگان و با ساز و کاری شفاف از طریق شبکه های توزیع مردمی و دولتی(نه انحصاری!) بین مردم و مراکز درمانی توزیع شوند. تشکیل پرونده و بررسی و صدور رأی و ... برای شرایط عادی است، در شرایط جنگ هیبریدی هیچ مدیر عاقلی تصمیمات عادی نمی گیرد! شرایط جنگی، تصمیم جهادی، انقلابی و فوری می خواهد!
/داودمدرسییان
رهپویانبصیرت
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat