eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.9هزار عکس
35هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴نيروگاه اتمی بوشهر به شبكه سراسری برق كشور متصل شد ♦️نخستین بار عملیات تعويض سوخت ساليانه و تعميرات دوره‌ای تجهيزات اصلی نيروگاه اتمی بوشهر با تلاش متخصصان اين مركز انجام شد و اين نيروگاه پس از انجام موفقيت‌آميز آزمایش‎های مربوطه مجدد به شبكه‌ سراسري برق كشور متصل شد.
🔴وعده همتی برای بازگشت۲۷ میلیارد دلار ارز صادراتی تا پایان تیر ♦️رئیس کل بانک مرکزی:در ۲ سال گذشته ۷۲ میلیارد دلار صادرات انجام شده که ۴۵ میلیارد دلار آن بازگشته و صادرکنندگان باید تا پایان تیرماه ارز حاصل از صادرات را به کشور بازگردانند. ♦️امروز نزدیک ۱۲۰ میلیون دلار تامین ارز در نیما صورت گرفته است. ♦️اگر دخالت ما در بازار ارز این باشد که با نرخ پایین ورود کنیم که کاری ندارد و این همان است که آمریکا می خواهد و برای ما ثبات بازار مهم است
🔴آیت‌الله رئیسی: فساد در دستگاه قضایی نسبت به دستگاه‌های دیگر اندک است ♦️رئیس قوه قضائیه:در این هفته، چند سامانه، از جمله سامانه تعرفه دریافتی‌های کارشناسان و وکلا را برای شفافیت افتتاح می‌کنیم. ♦️دادستان انتظامی قضات چندی پیش درصد تخلفات را یک درصد اعلام کرد. ما یک درصد را هم زیاد می‌دانیم. ♦️پرونده‌ای که اکنون مطرح است و درحال رسیدگی است یک استثنا است، قضات پاکدست در بدنه دستگاه قضایی بسیارند؛ قاطبه قضات اینطور هستند. .
🔴آیت الله رئیسی: هر چه بیشتر به شفافیت توجه شود زمینه‌های فساد از بین می‌رود ♦️رییس قوه قضاییه:برخی می‌خواهند بحث شفافیت را شعاری کنند. ♦️چه ایرادی دارد تمامی قراردادها پشت ویترین بیاید و مشخص شود چه کسی چه میزان تسهیلات گرفته است. ♦️هر چه بیشتر به شفافیت توجه شود زمینه‌های فساد را از بین می‌برد و سلامت اداری را تضمین می‌کند. ♦️در قوه قضاییه (در برخورد با فساد) هیچ منطقه ممنوعه نداریم. ♦️علنی بودن دادگاه‌ها مورد تاکید است و این جزو برنامه‌های ماست.
🔴 برای ایران کدام سناریو شرّش کمتر است؟ ترامپ در انتخابات آینده آمریکا دوباره رأی بیاورد یا برود؟ ✍️ 🔹 یکی از مهمترین متغیرها در ارزیابی این مسأله، متغیر تحریم‌ها است. این که چه کسی رییس جمهور آمریکا شود به هر حال آمریکا شیطان بزرگ است و خر همان خر است، هر چند پالونش عوض شود. 🔸 اما به نظر می‌رسد، برای اوضاع کشور ما از نظر محاصره اقتصادی، ماندن ترامپ شرّش کمتر است نسبت به این که رقبای دموکرات او بر سر کار بیایند. چرا؟! ✅ سابقه‌ای که دموکرات‌ها در هشت سال دوره اوباما در معماری تحریم‌ها از خود بر جای گذاشتند، کار بی‌سابقه‌ای بوده که از آن تحت عنوان شبکه تار عنکبوتی تحریم‌ها Web of Sanctions یاد می‌کنند. 🔹 نکته مهم این است که پس از دوره اوباما، تحریم‌های ترامپ و تیم او در خزانه‌داری آمریکا علیه ایران تغییر بنیادینی در ساختار تحریم‌ها ایجاد نکرده است. اساسا ترامپ و تیم مدیریتی او اهل انجام دادن کارهای ساختاری و زیربنایی و بنیادین نیستند. 🔸 مشکلی که ما با تحریم‌ها داشته‌ایم، در واقع مسأله ما با کل ساختار تحریم‌ها یعنی همان به اصطلاح شبکه تار عنکبوتی تحریم‌ها بوده است، که اتفاقا در این زمینه تیم ترامپ هیچ ابتکاری به خرج نداده است. ✅ این رویه برای ایران بهتر از این خواهد بود که تیم دموکرات‌ها دوباره سر کار بیایند و مجدد روی معماری تحریم‌ها کار کنند. 💢 هر چند دولت بنفش هیچ استعدادی در استفاده از فرصت‌ها ندارد، اما تداوم کار ترامپ و تیم او در کاخ سفید که عمدتا مقارن با روی کار آمدن دولت جدید در ایران خواهد بود، موجب می‌شود تغییرات اساسی در معماری تحریم‌ها نداشته باشیم، هر چند ممکن است میزان به کارگیری تحریم‌ها بیشتر شود.
🔴 دو به‌علاوه صفر ✍️ 🔹 حسین دهباشی از حامیان روحانی در انتخابات ۹۲ که فیلم تبلیغاتی اقای روحانی نیز توسط ایشون ساخته شد که بعد از انتخابات به هیت مدیره ی سازمان منطقه ازاد کیش هم رسید در مطلبی در‌خصوص برجام نوشته است 🔹 دو به‌علاوه صفر 1️⃣ روزی که آمریکا از عهدنامه‌ی نابخردانه و ننگین برجام خارج شد، ر.جمهور گفت: "چیزی نشده! فقط ۱+۵ از امروز می‌شود ۱+۴" امروز امّا -به پیشنهاد انگلیس و فرانسه و آلمان- قطعنامه‌ای علیه کشورمان صادر و لابد ۱+۴ می‌شود ۰+۲. ایران ماند و روسیه‌ی عزیز و چین سخاوتمند و علی برکت الله! 2️⃣ این مغلطه‌ی ناسنجیده‌ای است که "اگر برجام بد بود، از پارگی‌اش خوشحال باشید" ایران -تا سال‌ها- دیگر توانِ تجهیزاتی، تدارکاتی و مالی برگشتن به پیش از برجام را ندارد. ما مانده‌ایم و هواپیماهای نخریده و تحریم‌های برجامانده و بتن‌های در نیروگاهِ اراک ریخته و سانتریفوژ‌های شکسته و دماغی سوخته! 3️⃣ کجایی سردارِ دیپلماسی؟ کجایی استادِ بی‌بدیلِ حقوقِ بین‌الملل؟ کجایی امیرکبیرِ ایران؟ کجایی مصدّقِ ثانی؟ کجایی دکتر فاطمیِ دوّم؟ جنابِ ظریفّ حدودا کجایی؟ عودتِ آن‌صدها سکّه طلای اهدایی و مرحمتی از جیب این ملّتِ مستضعف به کنار، مدالِ افتخاری که از رییس جمهور گرفته‌ای را بالاتر بگذار آقای وزیرِ خارجه! 💢 پ ن: همانطور که طبق گفته ی اقای دهباشی ، اقای ظریف باید سکه های گرفته شده را بازگردانند، موضوع دیگری نیر قابل توجه است: چه کسانی روحانی را بزک کردند؟! چه کسانی به ظریف لقب سردار دیپلماسی دادند؟! اقای دهباشی گویا فراموش کرده اند خودشان نیز مقصر هستند!
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رئیس قوه قضائیه: ممکن است این سوال مردم نیز باشد که چرا با کسانی که زمینه فسادها را فراهم کرده‌اند برخورد نمی‌شود؟ ♦️برخورد با کسانی که زمینه فساد را فراهم کرده اند در دستورکار دستگاه قضائی است.
🔴عربستان: حج امسال به صورت محدود برگزار می‌شود ♦️وزارت حج عربستان: برگزاری حج امسال با تعداد بسیار محدود برای حجاج داخل عربستان برگزار می شود و این تصمیم برای حفظ سلامتی حجاج اتخاذ شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیت الله رئیسی: اگر کسی به مسئولی حرفی زد، این که اقدام علیه نظام محسوب نمی‌شود ♦️رئیس قوه قضاییه:اگر کسی متوجه خلافی شد و به مسئول مربوطه اعلام کرد باید مورد تشویق قرار بگیرد. ♦️خبرنگار، اصحاب رسانه یا هر فرد مسئولی که فساد و نارسایی را به مسئول مربوطه اعلام کند مطمئن باشد در امان است. ♦️بعد از پخش بعضی گزارش‌ها و مستندات گاهی فردای آن روز می‌گویم پیگیری کنید. ♦️افراد تهمت نزنند و شایعه پراکنی نکنند. ♦️اگر کسی به مسئولی(وزیر، قاضی) حرفی زد؛این که علیه نظام نیست واقدام علیه نظام محسوب نمی‌شود. ♦️اغتشاش، غیر اعتراض است. ♦️ممکن است کسی اعتراض صنفی کند، این اعتراض نباید مورد تعقیب قرار بگیرد. ♦️تشخیص جرم سیاسی و امنیتی با قاضی است. ♦️از وقتی آمده‌ایم گفتیم کسی نقد و اعتراض به ما دارد اعلام کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله رئیسی:علنی بودن دادگاهها مورد تاکید ماست. ♦️پیگیر هستیم که جلسات دیوان عدالت اداری از صداوسیما پخش شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس قوه قضاییه: هیچ خط قرمزی در دستگاه قضایی نداریم ♦️ما هیچ خط قرمزی در دستگاه قضایی نداریم و هیچ مقام و منصبی باعث نخواهد شد ما از پیگیری قضایی منصرف شویم.
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواب بدون تعبیر اروپا تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس، نتیجه خوش خیالی نسبت به کشورهای اروپایی پیش بینی دو سال پیش رهبرانقلاب از خنجر اروپایی؛ نتیجه چه شد؟!از سراب اعتماد به آمریکا تا توهم همکاری سه کشور اروپایی با ملت ایران! 🇮🇷 @Rahpooyan_basirat