eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.4هزار عکس
34.7هزار ویدیو
320 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
💢روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند. ♦️امام خمینی (ره):البته آن چیزی که روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند و نباید با تبلیغات دیگران از میدان به در روند، حمایت از محرومین و پابرهنه هاست، چرا که هر کسی از آن عدول کند از عدالت اجتماعی اسلام عدول کرده است. ما باید تحت هر شرایطی خود را عهده دار این مسؤولیت بزرگ بدانیم و در تحقق آن اگر کوتاهی بنماییم، خیانت به اسلام و مسلمین کرده ایم. 📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۲۲۷
🔴روشنگری جهاد است نه تندروی!یکی از جهادها جهاد فکری است. ♦️امام خامنه ای :چون دشمن ممکن است ما را غافل کند، فکر ما را منحرف سازد و دچار خطا و اشتباهمان گرداند ♦️هرکس که در راه روشنگری فکر مردم، تلاشی بکند، از انحرافی جلوگیری نماید و مانع سوءفهمی شود، از آنجا که در مقابله با دشمن است، تلاشش نامیده میشود.آن هم جهادی که شاید امروز، مهمّ محسوب میشود.پس، کشور ما امروز کانون جهاد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استفاده سید حسن نصرالله از ماسک ♦️دبیرکل حزب الله لبنان در پیامی ویدیوئی در حالی که خود نیز از ماسک استفاده می‌کرد بر لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی مبارزه‌ با کرونا توسط مردم تاکید کرد. ♦️با صبر، مقاومت، تحمل، تکیه و توکل بر خدا، دعا و توسل به درگاه الهی، عمل به شیوه نامه ها، پیروی از عقل و علم و رعایت ضوابط، در این جنگ (علیه کرونا) پیروز خواهیم شد.
مداحی آنلاین - بیچاره مادر - حجت الاسلام دارستانی.mp3
2.12M
بیچاره مادر! حجت‌الاسلام دارستانی: در احوال مادر و رنج و زحماتش طی مراحل بزرگ کردن کودک