8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
مصطفی صالحی؛ تروریست یا فعال مدنی!
🔹تو این ساعات منافقین به مناسبت سالگرد اعدام این شخص دارن ویدیوهای این رو نشر می کنند تا علیه جمهوری اسلامی فشار حقوق بشری راه بندازن
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف جالب تروریست عامل ترور ناکام حاج حازم شکرچی مسئول تدارکات و پشتیبانی سازمان حشدالشعبی در استان دیالی عراق:
عضو پیشمرگه بارزانی هستم و به شکلی که مشاهده شد وی را ترور کردم و به فاصله کوتاهی دستگیر شدم!
🔺 سازمان تروریستی تجزیه طلب پیشمرگه واحدهای موسوم به جوخه ترور با عناوین و تحت پوششهای مختلف از داعش، حزب بعث و اصحاب رایات البیضاء و ... درست کرده برای ترور رهبران حشد و قتل علی الهویه شیعیان عراق در مناطق مورد منازعه با دولت مرکزی مثل کرکوک، دشت نینوی شمال دیالی و شرق صلاح الدین... / ابوعماد
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ماجرای شنیدنی هدیهای که حاج قاسم به یک خبرنگار داد...
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⭕️ صدای ۳۷۰ هزار شکایت کننده از حسن روحانی به روزنامه راه مردم هم رسید‼️
❌ شما هم شکایت کنید👇🏻
👉🏻 Asle90.24on.ir
#⃣ #محاکمه_روحانی
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔺فرمانده کل سپاه (در دیدار فرمانده حشدالشعبی): بخش مهمی از زوال آمریکا در صحنه جهانی در عراق اتفاق افتاده است
🔹سردار سلامی (با تجلیل از نقش حشدالشعبی در پیروزی ملت عراق بر داعش): امیدواریم مصوبه مجلس عراق برای خروج نظامیان آمریکایی به صورت عملی تحقق یابد.
🔹فرمانده حشدالشعبی: دشمن فکر میکرد با شهادت حاجقاسم و ابومهدی میتواند شجره طیبه مقاومت و حشدالشعبی را بخشکاند
🔹فالح الفیاض: تصمیم مجلس برای خروج آمریکا از عراق بعد از شهادت این شهیدان عزیز، اتفاق بسیار بزرگ و مهمی بود.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔹 شکنجه خاموش با پیامهای جعلی:
♻️ بیسوادی رسانهای و مسئولیت اجتماعی ما
🔸واتس اپ را باز میکنم. پیامی در گروه دوستان از دوستی که اتفاقا تحصیلات بسیار عالیه هم دارد آمده است با این مضمون که بسیاری از افراد که بعد از واکسن کرونا قرصهای تقویتی مصرف کردهاند مردهاند و هشدار داده است که از مصرف مکملها بعد از واکسن خودداری کنید.
🔸این خبر هیچ منبعی ندارد. انگار کن که یک پسربچه بازیگوشی گوشه اتاقش نوشته و فرستاده است. همه این جور خبرها را تأکید هم میکنند که در همه گروههایی که هستید پخش کنید و کلی هم کلمه مهم مهم مهم اولشان دارند.
🔸دوستم است. باهاش راحتم. میپرسم منبعش کجاست؟ میگوید «مردم ایران». بیتعارف جواب میدهم: «خیر. دشمنان مردم ایران که میخواهند استرس مضاعف به مردم وارد کنند». میگوید: «سخت نگیر. حالا تو ویتامین نخور!»
🔸فردا صبح همین خبر را در یک گروه فامیلی میبینم. اینجا باید جانب احتیاط را در تذکر دادن رعایت کرد. فامیل است دیگر. زود میرنجد. با کلی احتیاط و عرض ادب و احترام مینویسم «این خبرهایی که هیچ منبع موثقی ندارند را نباید باور کرد». جواب میدهد «درست است اما باید جانب احتیاط را رعایت کرد».
🔸پیامی از دوستی دیگر که معلم است به دستم میرسد: در حالی که تمام دنیا پایان کرونا را جشن گرفتهاند ما هنوز سالمندانمان را هم واکسن نزدهایم.
🔸برایش مینویسم کجای دنیا پایان کرونا را جشن گرفته است؟ در همین استرالیا که خودم حضور دارم و از نزدیک میبینم چنین چیزی نیست. جمعیت استرالیا یک سوم جمعیت ایران هم نیست و هنوز حتی نصف مردمش هم واکسینه نشدهاند.
🔸واتس اپ که تبدیل به در دسترسترین پیامرسان و بهنوعی مهمترین شبکه خبری در میان ایرانیان شده است مملو از پیامها و خبرهای جعلی است که به نظر میرسد هدفشان ایجاد ناامیدی و استرس و بهعبارتی شکنجه خاموش است و دریغا که مردم هم بدون توجه به درست یا غلط بودن اخبار و پیامهای دریافتی، گوی سبقت را در بازنشرشان از همدیگر میربایند که پیامد آن انتشار سریع یک خبر دروغین در بین همه افراد است.
🔸اینکه بر صحت کدام خبر مهر تأیید بزنیم و کدام را ناموثق بدانیم نیاز به سواد رسانهای دارد که از انواع سواد لازم برای حضور در عصر اطلاعات است.
🔸اشاعه اخبار کذب و سوگیرانه آسیب های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و ...را بر جامعه و مردم تحمیل خواهد کرد.
🔸در واقع سواد رسانه ای ابزاری برای توانمند ساختن شهروندان در انجام تحلیل انتقادی و ارزیابی رسانه ها در بافت اجتماعی، دسترسی به رسانه ها، برقراری ارتباط به شکلهای مختلف است.
🔸افراد باسواد رسانه ای اطلاعات را از طریق رسانه ها دریافت و به صورت انتقادی تفسیر میکنند و می توانند در بین انبوه پیامها هدف پیام را تشخیص دهند.
🔸داشتن مهارت سواد رسانهای برای مخاطبان پیامرسانها و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه در دنیای کنونی از ضرورت های اجتناب ناپذیر شده است زیرا با انتشار طیف گستردهای از اخبار، مخاطب باید این توانایی را داشته باشد پیامها را ارزیابی و با دیدی انتقادی آنهارا بررسی نماید تا از دامن زدن به شایعات در بین مردم جلوگیری شود.
🔸در واقع این استعدادی است که مخاطبان این شبکه ها باید در مواجه با اخبار و اطلاعات دریافتی داشته باشند و این امر منجر میشود که انتشار دهندگان اخبار و اطلاعات مخاطب را منفعل ندانسته و منتظر واکنش مخاطب در مقابل محتوایی که به او میرسانند باشند.
🔸نهادهای دولتی بسیاری در ایران متولی ترویج سواد رسانهای هستند اما به نظر میرسد هنوز گامهای اساسی در ارتقای سواد رسانهای ایرانیان برداشته نشده است.
🔸گواه آن شاید همین باشد که هنوز پیامی به زبان ساده و جذاب که مردم را به اهمیت بررسی منبع خبر توجه دهد در واتس اپ بدستم نرسیده است!
🔸اینجاست که شاید یکی از مسئولیتهای اجتماعی تک تک ما که خود را استاد، دانشجو، تحصیلکرده، کتابدار، فرهنگی، فرهیخته و باسواد اطلاعاتی (سواد رسانهای یکی از اجزای سواد اطلاعاتی است) مینامیم آگاه کردن مردم است.
🔸در مواجهه با اخباری که میرسد منفعل نباشیم. به دوستان و خویشان بگوییم به هر خبر و پیامی که میرسد اعتماد نکنند و منبع خبر از ارسالکننده خبر بخواهیم.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🌹 عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است
♦️امام خمینی (ره):در این ماه محرم، اجتماعات داشته باشند، خطبا هم بروند مسائل روز را برایشان بگویند و تعزیه بگویند و گریه بکنند برای #سید_الشهدا، این یک شعار الهی است. انقلاب کردیم که #شعائر_اسلام را زنده کنیم. زنده نگه داشتن عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است. عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد، یک مسئله سیاسی است؛ یک مسئلهای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد. ما ملت #گریه_سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان میدهیم و خرد میکنیم سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است
📚صحیفه نور،جلد 13،صفحه 156
🔹از همین گریهها میترسند
🔺جوانهای ما خیال نکنند که مساله، مساله «ملتِ گریه» است! این را دیگران القا کردند به شماها که بگویید «ملت گریه»! آنها از همین گریهها میترسند، برای اینکه گریهای است که بر مظلوم است؛ فریاد مقابل ظالم است. اینها شعائر مذهبی ماست که باید حفظ بشود. اینها یک شعائر سیاسی است که باید حفظ بشود.
📅امام خمینی(ره) |۳۰ مهر ۱۳۵۸
#محرم #هر_خانه_یک_حسینیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_کمیک | روضه های مصور
◽️قسمت اول: مسلم ابن عقیل