عفو و تخفیف گسترده محکومان اغتشاشات
🔹در پی پیشنهاد رئیس قوه قضاییه به رهبر انقلاب مبنی بر موافقت با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان حوادث اخیر و همچنین محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح، رهبر انقلاب اسلامی با این پیشنهاد موافقت کردند.
🔹در اعلام شرایط عفو و تخفیف مجازات متهمان و محکومان حوادث اخیر آمده است: عدم ارتکاب جاسوسی به نفع اجانب، عدم ارتباط مستقیم با عوامل سرویسهای اطلاعاتی خارجی، عدم ارتکاب قتل و جرح عمدی، عدم ارتکاب تخریب و احراق تاسیسات دولتی و نظامی و عمومی، و نداشتن شاکی یا مدعی خصوصی.
🔹در نامه رئیس قوه قضائیه چند گروه از شمول این عفو مستثنی شدهاند که از جمله آنها مرتکبین خرید، فروش و قاچاق سلاح گرم، افراد دارای جرم سرقت و راهزنی، جرائم مربوط به مواد مخدر و روانگردان به صورت مسلحانه، دایر کردن مراکز فساد و فحشاء، قاچاق مشروبات الکلی، قاچاق سازمان یافته و حرفهای و عمده کالا و ارز، مباشرت و معاونت در اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی، و جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی هستند.
♨️میگن سنگپای قزوین با شنیدن اظهارات اخیر شیخ دروغگویان، استعفای خودش رو تقدیم هیئترئیسه گرمابه اصلاحات، به ریاست محمود واعظی کرده و گفته: تا فریدون رو دارید دیگه هیچ نیازی به من نیست!!!! 😑
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#محاکمه_بانیان_وضع_موجود
"بنده خدا"
کانال کمیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑لحظاتی بی نهایت سخت از انتقال پیکر مرزبان شهید داوود جاودانیان قبل از شهادت توسط رزمندگان تیپ ۴۸ فتح و گردان تکاور در سخت ترین شرایط جوی در مرز های شمال غرب جمهوری اسلامی ایران در ارتفاعات جاسوسان.
چند شب پیش بود که چند تن از مرزبان میهن در شرایط جوی نامساعد گرفتار شدند و یکی از این عزیزان از شدت سرما به شهادت رسید
🔴 تغییر مهم در کابینه دولت
🔺سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی به زودی جای خود را به سید شمس الدین حسینی رئیس فعلی کمیسیون تلفیق بودجه خواهد داد.
🔺جهش قیمت ارز و نابسامانی بازار پولی بانکی کشور اگر چه به طور مستقیم به عملکرد سید احسان خاندوزی مرتبط نیست اما به روال همه دولت ها در چنین شرایطی ، دم دست ترین قربانی ، وزیر اقتصاد است و کمتر کابینه ای در دولت ها ، وزیر اقتصاد را تا پایان دولت تحمل و همراهی کرده است.
🔺اما سید شمسالدین حسینی دارنده مدرک دکترای اقتصاد و از دولتمردان دولت محمود احمدینژاد است. وی نماینده یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از استان مازندران و حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر و عباسآباد است که هم اکنون ریاست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی و کمیسیون پر اهمیت تلفیق بودجه ۱۴۰۲ را بدست دارد.
🔺بعد از اعمال این تغییرات، شمس الدین حسینی، نخستین وزیری است که بودجه را در مقام رئیس کمیسیون تلفیق تصویب کرده و حالا قرار است به عنوان وزیر اقتصاد، اجرا کند . شاید این سناریو دلیل تاخیر دولت در اجرای تصمیمش برای تغییر خاندوزی را توجیه کند که شانس بالای سید شمس الدین در رای آوری به عنوان رئیس تلفیق بودجه ، بهترین تصمیم است برای اینکه عضو آینده کابینه ، دولت را از تغییراتی برخلاف نظر دولت در مجلس نجات دهد.
🔺تغییر خاندوزی که از وزرای نزدیک به محمد باقر قالیباف رئیس مجلس است ، از حیث مناسبات دولت و مجلس نیز شایان توجه است./جمهوریت
🔴 مدلی پیچیده از بازدارندگی
👤 #مهدی_محمدی
1️⃣ مسئله تروریستی اعلام کردن سپاه هنوز تمام نشده. متناسب با اینکه در جنگ اوکراین، پرونده هسته ای و تحولات داخلی ایران چه رخ بدهد، غرب دوباره به این دستور کار بازخواهد گشت اما فعلا هم اروپا و هم انگلیس از تصمیم قطعی خود در این باره عقب نشسته اند و در این عقب نشینی درس هایی هست.
2️⃣ در یک نبرد محاسباتی استراتژی درست این است که به جای انتظار منفعلانه و واکنش به اقدام حریف، فعالانه به محاسبات او حمله کرده و بازدارندگی ایجاد کنید. در ایران، ما بیش از هر زمان دیگر نیاز داریم که به جای واکنش، بازدارندگی ایجاد کنیم تا اساسا کار به کنش و واکنش نکشد.
3️⃣ تصمیم غرب بر محاسباتی مهم استوار بود. نخست اینکه می خواست به این ترتیب معادله امنیتی در ایران را کنترل کرده و از افت انرژی آشوب جلوگیری کند. دوم، اسراییل به اروپایی ها گفته بود برای برداشتن گام های بعدی به این اقدام نیاز دارد تا عملیات ترکیبی در منطقه خاکستری را توسعه بدهد.
4️⃣ اگر دقیق باشیم فرض بنیادین غرب بود که اولا ایران به دلیل آشوب داخلی احتمالا در موقعیتی نیست که به اقدام علیه سپاه واکنش قوی نشان بدهد و ثانیا می تواند با اثر گذاشتن روی معادلات داخلی ایران، رفتار فرامرزی آن را نیز کنترل کند.
5️⃣ در پاسخ تلاش شد با یک عملیات هماهنگ به محاسبات طرف مقابل حمله شود. مجلس با تدوین یک قانون اقدام متقابل علیه ارتش های غربی مستقر در منطقه، یک تهدید معتبر فوری تولید کرد. واقعیت این است مدتی است برخی طرفها تصور می کنند ایرانبا 'بحران پاسخ' مواجه است. این باید اصلاح می شد.
6️⃣ در داخل ایران نیز موجی در حمایت از سپاه شکل گرفت. این موج خصوصا حضور رییس مجلس در محل فرماندهی سپاه احتمالا به غربی ها این سیگنال را داد که برآوردی که اپوزیسیون از وضعیت داخلی سپاه به آنها داده بسیار گمراه کننده است.
7️⃣ نتیجه، خلق مدلی پیچیده از بازدارندگی بود. غرب با چند عملیات درست محاسبه شده دریافت که هم ایران آماده پاسخ فوری و معتبر به اقدام آنها علیه سپاه است و هم این شیوه، نه تنها در آتش آشوب هیزم نمی ریزد بلکه به تقویت بیشتر همبستگی اجتماعی حول سپاه هم خواهد انجامید.
8️⃣ اکنون انگلستان هم که اکنون حریف اصلی سیاسی و اطلاعاتی سپاه در منطقه است فعلا از لیست گذاری سپاه منصرف شده. این مدل از بازدارندگی و اثرگذاری محاسباتی نیازمند تعمیق و تکرار در حوزه های دیگر است. عمل انقلابی در این روزگار تنها زمانی ارزش دارد که به اندازه کافی پیچیده باشد.
🔹 مهم نیست نشریات غربی، چه قضاوتی می کنند و چه توهین و تهمت هایی را نسبت به امام خمینی و امام خامنه ای روا می دارند.
🔹 مهم این است که انقلاب اسلامی و تاثیرات تعیین کننده آن در مقیاس جهانی، پنج دهه است ذهن دوستان و دشمنان ملت ایران را تسخیر کرده و ابر قدرت ها را به زانو در آورده است.
✍ دیوید ایگنیشس تحلیلگر آمریکایی سه سال قبل در واشنگتن پست نوشت:
"پمپئو پس از انفجار دو نفتکش در دریای عمان، بدون ارائه دلیل و مدرک، ایران را مقصر خواند. در همین زمان آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را به رهبر ایران بدهد اما آیت الله خامنه ای درخواست ترامپ را رد کرد".
"صدای رهبر معظم ایران را نمی توانستیم شفاف تر از این بشنویم. در صدای او می توان بازتاب این عبارت آیت الله خمینی را شنید که گفت #آمریکا_هیچ_غلطی_نمی_تواند_بکند. ایران، اعتماد به نفس قابل توجهی دارد".
🔹 انقلاب اسلامی، با وجود طوفان انواع توطئه ها و تهدید ها ۴۴ ساله شد؛ تا ثابت کند دست خدا پشت سر این انقلاب و بالا دست همه ابر قدرت هاست. به تعبیر مجله تایم؛ این "آزمون اراده ها" است. این، نبرد اراده هاست.
محمد ایمانی
📸تصاویری از واکنش زندانیها هنگام اعلام خبر عفو گستردهای که با موافقت امام خامنهای صورت پذیرفت
🔹همزمان با اعلام خبر موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان حوادث اخیر و همچنین محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح، عکاس خبرگزاری میزان با حضور در یکی از زندانهای کشور از لحظه اعلام این خبر تصاویری را ثبت کرد.
🏴 جهاد تبیین حضرت زینب(س)
◾️ حضرت آیتالله خامنهای: زینب کبریٰ (سلام الله علیها) #جهاد_تبیین و روایت را راه انداخت؛ فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه عاشورا غلبه پیدا کند. ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
«أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ»
✨﴾﷽﴿✨
أَهَٰؤُلَاءِ الَّذِينَ أَقْسَمْتُمْ لَا يَنَالُهُمُ اللَّهُ بِرَحْمَةٍ ۚ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ لَا خَوْفٌ عَلَيْكُمْ وَلَا أَنتُمْ تَحْزَنُونَ
آیا اینها [=این واماندگان براعراف ]همانان هستند که سوگند یاد کردید خداوند، هرگز رحمتش را شامل حال آنها نخواهد کرد؟! (ولى خداوند بخاطر ایمان و کارهاى نیکشان، آنها رابخشید. هم اکنون به آنها گفته مى شود:) داخل بهشت شوید، که نه ترسى بر شماست و نه اندوهگین مى شوید.
(اعراف/۴۹)
با همان زبان ملامت و سرزنش در حالى که اشاره به جمعى از ضعفاى مومنان که بر اعراف قرار گرفته اند مى کنند، مى گویند: آیا اینها همان کسانى هستند که شما سوگند یاد کردید هیچ گاه خداوند آنان را مشمول رحمت خود قرار نخواهد داد (أَ هؤُلاءِ الَّذینَ أَقْسَمْتُمْ لا یَنالُهُمُ اللّهُ بِرَحْمَة).
و اکنون مشاهده مى کنید که رحمت الهى شامل حال این دسته از ضعفاى
مؤمنان شده، به آنها خطاب مى شود: وارد بهشت شوید نه ترسى بر شما است و نه در آنجا غم و اندوهى دارید (ادْخُلُوا الْجَنَّةَ لا خَوْفٌ عَلَیْکُمْ وَ لا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ).
از آنچه گفتیم روشن شد: منظور از ضعفاى مؤمنان آنها هستند که ایمان دارند و داراى حسنات و کارهاى نیکى هستند.
ولى بر اثر آلودگى ها و پاره اى از گناهان همواره مورد تحقیر دشمنان حق قرار داشتند و روى آنها تکیه مى کردند که چگونه ممکن است چنین افرادى مشمول رحمت الهى واقع شوند؟
اما سرانجام روح ایمان و حسناتى که داشتند، در پرتو لطف و رحمت الهى کار خود را مى کند و سرنوشت سعادتمندانه اى مى یابند.
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
«أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ»
اصحاب اعراف چه کسانى هستند؟
همان طور که گفتیم اعراف در اصل به معنى زمین هاى برجسته است و با قرائنى که در آیات فوق و احادیث پیشوایان اسلام آمده، روشن مى شود: مکان خاصى است میان دو قطب سعادت و شقاوت، یعنى بهشت و دوزخ که همچون حجابى میان این دو کشیده شده.
و یا همچون زمین مرتفعى در میان این دو فاصله گردیده است به طورى که آنها که روى آن قرار دارند، مشرف بر بهشت و دوزخند و هر دو گروه را مشاهده مى کنند، و از چهره هاى تاریک و روشن آنها مى توانند آنها را بشناسند.
اکنون ببینیم چه کسانى بر اعراف قرار دارند و اصحاب اعراف کیانند؟
بررسى آیات چهارگانه فوق نشان مى دهد: دو گونه صفات مختلف و متضاد براى این اشخاص ذکر شده است:
در آیه اول و دوم، افرادى که بر اعراف قرار دارند چنین معرفى شده اند: آرزو دارند وارد بهشت شوند ولى موانعى از آنها جلوگیرى کرده است، به هنگامى که نگاه به بهشتیان مى کنند بر آنها درود مى فرستند، و مى خواهند با آنها باشند، اما هنوز نمى توانند.
و به هنگامى که نظر به دوزخیان مى افکنند، از سرنوشت آنها وحشت نموده و به خدا پناه مى برند.
ولى از آیه سوم و چهارم استفاده مى شود: آنها افرادى با نفوذ و صاحب قدرتند، دوزخیان را مؤاخذه و سرزنش مى کنند و به واماندگان در اعراف کمک مى نمایند که از آن بگذرند و به سر منزل سعادت برسند.
روایاتى که در زمینه اعراف و اصحاب اعراف نقل شده نیز ترسیمى از دو گروه متضاد مى کند.
در بسیارى از روایاتى که از ائمه اهل بیت(علیهم السلام) نقل شده مى خوانیم: نَحْنُ الأَعْرافُ: اعراف مائیم .
یا: آلُ مُحَمَّد هُمُ الأَعْرافُ: خاندان پیامبر(صلى الله علیه وآله) اعرافند و مانند این تعبیرات.
و در بعضى دیگر از روایات مى خوانیم: هُمْ أَکْرَمُ الْخَلْقِ عَلَى اللّهِ تَبارَکَ وَ تَعالى: آنها گرامى ترین مردم در پیشگاه خدایند .
و یا: هُمُ الشُّهَداءُ عَلَى النّاسِ، وَ النَّبِیُّونَ شُهَدائُهُم: آنها گواهان بر مردمند و پیامبران گواهان آنها هستند .
و روایات دیگرى حکایت دارد: آنها پیامبران و امامان و صلحاء و بزرگانند.
ولى دسته دیگرى از روایات مى گوید: آنها واماندگانى هستند که بدى ها و نیکى هایشان مساوى بوده است یا گنهکارانى هستند که اعمال نیکى نیز داشته اند، مانند حدیثى که از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که فرمود:
هُمْ قَوْمٌ اسْتَوَتْ حَسَناتُهُمْ وَ سَیِّئاتُهُمْ فَإِنْ أَدْخَلَهُمُ النّارَ فَبِذُنُوبِهِمْ وَ إِنْ أَدْخَلَهُمُ الْجَنَّةَ فَبِرَحْمَتِهِ:
آنها گروهى هستند که حسنات و سیئاتشان مساوى است، اگر خداوند آنها را به دوزخ بفرستد به خاطر گناهانشان است و اگر به بهشت بفرستد به برکت رحمت او است .
روایات متعدد دیگرى در تفاسیر اهل تسنن از حذیفه ، عبداللّه بن عباس ، سعید بن جبیر و امثال آنها به همین مضمون نقل شده است.
در همین تفاسیر نیز مدارکى بر این که اهل اعراف، صلحاء و فقها و علما و یا فرشتگان هستند دیده مى شود.
گر چه ظاهر آیات و ظاهر این روایات در ابتدا متضاد به نظر مى رسد، و شاید همین امر سبب شده است که مفسران در این باره اظهار نظرهاى متفاوت و گوناگون کنند.
اما با دقت روشن مى شود نه در میان آیات و نه در میان روایات تضادى وجود ندارد، بلکه همه یک واقعیت را تعقیب مى کنند.
توضیح این که:
همان طور که گفتیم، از مجموع آیات و روایات چنین استفاده مى شود: اعراف گذرگاه سخت و صعب العبورى بر سر راه بهشت سعادت جاویدان است.
طبیعى است افراد نیرومند و قوى، یعنى صالحان و پاکان با سرعت از این گذرگاه عبور مى کنند اما افرادى که خوبى و بدى را به هم آمیختند، در این مسیر وا مى مانند.
همچنین طبیعى است که سرپرستان جمعیت و پیشوایان قوم در گذرگاه هاى سخت همانند فرماندهانى که در این گونه موارد در آخر لشکر راه مى روند تا همه سپاهیان بگذرند، در آنجا توقف مى کنند تا به کمک ضعفاى مؤمنان بشتابند و آنها که شایستگى نجات را دارند در پرتو امدادشان رهائى یابند.
بنابراین، در اعراف ، دو گروه وجود دارند، ضعیفان و آلودگانى که در رحمتند و پیشوایان بزرگى که در همه حال یار و یاور ضعیفانند، بر این اساس قسمت اول آیات و روایات اشاره به گروه نخستین یعنى ضعفا است و قسمت دوم اشاره به گروه دوم یعنى بزرگان و انبیاء و امامان و صلحا.
در بعضى از روایات نیز شاهد این جمع به خوبى دیده مى شود مانند روایتى که در تفسیر على بن ابراهیم از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که فرمود:
الأَعْرافُ کُثْبَانٌ بَیْنَ الْجَنَّةِ وَ النّارِ وَ الرِّجالُ الأَئِمَّةُ یَقِفُونَ عَلَى الأَعْرافِ مَعَ شِیعَتِهِمْ وَ قَدْ سَبَقَ الْمُؤْمِنُونَ إِلَى الْجَنَّةِ بِلا حِساب...:⬇️
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
اصحاب اعراف چه کسانى هستند؟ همان طور که گفتیم اعراف در اصل به معنى زمین هاى برجسته است و با قرائن
↩️اعراف، تپه اى است میان بهشت و دوزخ، و امامان، آن مردانى هستند که بر اعراف در کنار شیعیانِ (گنهکارشان) قرار مى گیرند، در حالى که مؤمنان (خالص) بدون نیاز به حساب در بهشت جاى گرفته اند... .
بعد از آن اضافه مى کند: امامان و پیشوایان در این موقع به پیروان گناهکار خود مى گویند خوب نگاه کنید، برادران با ایمان خود را که چگونه بدون حساب به بهشت شتافته اند، و این همان است که خداوند مى فرماید: سَلامٌ عَلَیْکُمْ لَمْ یُدْخِلُوها وَ هُمْ یَطْمَعُونَ: یعنى آنها به بهشتیان درود مى فرستند در حالى که خودشان هنوز وارد بهشت نشده اند و آرزو دارند .
سپس به آنها گفته مى شود: دشمنان حق را بنگرید که چگونه در آتشند و این همان است که خداوند مى فرماید: وَ إِذا صُرِفَتْ أَبْصارُهُمْ تِلْقاءَ أَصْحابِ النّارِ قالُوا رَبَّنا لا تَجْعَلْنا مَعَ الْقَوْمِ الظّالِمینَ... .
بعد به دوزخیان مى گویند: اینها (پیروان و شیعیانى که آلوده گناهانى بوده اند) همان ها هستند که شما مى گفتید: هرگز مشمول رحمت الهى نخواهند شد، (چگونه رحمت الهى شامل حال آنها شده)؟
و به این دسته از گنهکاران (که بر اثر ایمان و اعمال صالحى شایستگى عفو و آمرزش را دارند) از طرف امامان و پیشوایان دستور داده مى شود: به سوى بهشت بروید نه ترسى دارید و نه غمى .
شبیه همین مضمون در تفاسیر اهل تسنن از حذیفه از پیامبر(صلى الله علیه وآله) نقل شده است.
بار دیگر تکرار مى کنیم: سخن درباره جزئیات رستاخیز و خصوصیات زندگى در جهان دیگر، درست به این مى ماند که ما از دور شبحى ببینیم و آن را توصیف کنیم در حالى که آن شبح با زندگى ما تفاوت بسیارى دارد و ما تنها با الفاظ محدود و نارساى خود مى توانیم به آن اشاره کوتاهى کنیم.
نکته قابل توجه این که: زندگى در جهان دیگر بر اساس الگوهائى است که از این جهان گرفته مى شود، در مورد اعراف نیز همین گونه است; زیرا در این دنیا مردم سه گروهند:
مؤمنان راستین که در پرتو ایمان به آرامش کامل رسیده اند و از هیچ گونه مجاهدتى دریغ ندارند.
معاندان و دشمنان لجوج حق که به هیچ وسیله به راه نمى آیند.
و گروه سومى که در گذرگاه صعب العبورى میان این دو گروه قرار گرفته اند و بیشتر توجه رهبران راستین و پیشوایان حق نیز به آنها است که در کنارشان بمانند، دستشان را بگیرند و از مرحله اعراف مانند، نجاتشان دهند تا در صف مؤمنان حقیقى قرار گیرند.
و از اینجا نیز روشن مى شود که: دخالت انبیاء و امامان در وضع این گروه در قیامت، همانند دخالتشان در زمینه رهبرى در این دنیا، هیچ گونه منافاتى با قدرت مطلقه پروردگار و حاکمیت او بر همه چیز ندارد، بلکه هر چه آنها مى کنند به اذن و فرمان او است.