eitaa logo
روابط عمومی عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
343 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
48 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 امام جواد(علیه السلام) : 🖌 خداوند متعال ، به سبب تقوا ، بنده اش را از آنچه از عقلش دور مانده ، حفظ می کند و به وسیله ی تقوا او را نسبت به آنچه آن را نمی بیند و ناآگاه است روشن می سازد. 📚 بحار الأنوار ، ج‏۷۵ ، ص۳۵۸ 🔷️ با ما همراه باشید در ... *┅══✼🍃🌹🍃✼══┅* پیام رسان‌ سروش https://splus.ir/ravabetomomi.fateb پیام رسان ایتا👇👇 https://eitaa.com/RahrovanVelayat124
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 نماهنگ | دعای امام زمان(عج) 🎥 قرائت دعای سلامتی (عج) توسط حضرت آیت الله خامنه‌ای ✏️ رهبر انقلاب: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرموده‌اند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم. 🔷️ با ما همراه باشید در ... *┅══✼🍃🌹🍃✼══┅* پیام رسان‌ سروش https://splus.ir/ravabetomomi.fateb پیام رسان ایتا👇👇 https://eitaa.com/RahrovanVelayat124
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ کوبنده نماینده کویت در سازمان ملل به توهین های نماینده رژیم صهیونیستی نسبت به ایران جدّا کویت چه نماینده ی شجاع و غیور و باشرافتی در سازمان ملل دارد.‌ هزاران درود بر این مرد غیرتمند. واقعا آبروی کشورهای عربی را خرید که نماینده رژیم صهیونیستی را از جلسه بیرون انداخت. 🔷️ با ما همراه باشید در ... *┅══✼🍃🌹🍃✼══┅* پیام رسان‌ سروش https://splus.ir/ravabetomomi.fateb پیام رسان ایتا👇👇 https://eitaa.com/RahrovanVelayat124
نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران پس از خنثی سازی عملیات خرابکاری در اصفهان، به دنبال جستجو و دستگیری نیروهای نیابتی رژیم صهیونیستی هستند.
🪴 حجت الاسلام و المسلمین حامدی امام جمعه پردیسان قم: توقف طرح نور در برخورد با بی‌حجابی خواست دشمن است.. ▫️ فراجا وظیفه قانونی خودش در برخورد با ناهنجاری‌های مشهود شرعی و سیاسی را آغاز کرده است. توجه داشته باشیم که نسبت به مسئله حجاب می گویند ۳۲ دستگاه باید ورود کنند. فعلا دو دستگاه وزارت کشور و نیروی انتظامی ورود کرده‌اند. دستگاه‌های دیگر که پای کار نیامده‌اند چه توجیهی دارند؟ آیا باید پلیس را تنها بگذاریم که عده‌ای به خود جرئت بدهند جلویش را بگیرند؟ همه مسئولین و ارگانها، سپاه و بسیج باید به کمک نیروی انتظامی بیایند. ▫️ برکات این کار در همین مدت کوتاه و کاهش کشف حجابها مشهود بود. تعطیلی طرح نور، طراحی و خواست سروریس‌های دشمن است. چون برنامه‌ای است که دشمن روی آن سرمایه‌گذاری کرده است. هرگونه مانع‌تراشی و عدم همراهی با اجرای طرح نور و خالی کردن پشت نیروی انتظامی را حرکت در مسیر خواست دشمن می‌دانیم و به شدت محکوم می‌کنیم. لایحه دارید که دارید، مگر لایحه توانست جلوی هنجارشکنی‌ها را بگیرد؟ یک سال و نیم است که کشور را آویزان یک لایحه کرده‌اید. ▫️تذکر لسانی ما کمک به پلیس است و فضا را عوض می‌کند. اگر ما تذکر لسانی درست انجام دهیم، امکان ندارد برخورد پیش بیاید. مگر نمی‌دانید حجاب واجب شرعی است؟ همین اندازه بگویید. این حداقلش است، اما جو را تغییر می‌دهد. باید از تمام دستگاه‌ها مطالبه کنیم. لوایح و قوانین دیگر جلوی قانون شرع نمی‌تواند بایستد. مطالبه را کنار نگذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترقه بازی اصفهان توان واقعی اسرائیل را نشان داد 1️⃣ بامداد امروز جمعه ۳۱ فروردین ، چند کوادکوپتر بر فراز پایگاه هشتم شکاری اصفهان منهدم شدند . مبداء این کوادکوپترهای بسیار ریز مشخص نبود اما هیچ کدام به اهداف خود نرسیده و در هوا منفجر شدند. 2️⃣ این اتفاق به اسرائیل منتسب شد و رسانه های اسرائیل آن را حمله این رژیم نامیدند اما پس از مشخص شدن ابعاد این رخداد طنزگونه، برخی وزرا و کارشناسان اسرائیلی نیز نسبت به آن اعلام انزجار و تاسف کردند و آن را مایه تمسخر رژیم صهیونیستی نامیدند. 3️⃣ حتی کارشناسان شبکه اینترنشنال نیز به صراحت آن را یک پاسخ ضعیف نامیدند و تلویحا اعلام کردند که معادله بازدارندگی ایران در سوریه تثبیت شد. 4️⃣ این واکنش اسرائیل نشان داد این رژیم تا چه حد ضعیف و فرسوده شده و با اسرائیل دهه های گذشته تفاوت اساسی پیدا کرده است‌. 5️⃣ کیفیت و کمیت این پاسخ حاکی از ترس جدی اسرائیل برای ورور به جنگ با ایران است؛ در حالی که حمله وعده صادق سپاه به گونه ای بود که نشان داد جمهوری اسلامی کاملا آمادگی ورود به جنگ را دارد. 6️⃣ به نظر می رسد اسرائیل آمادگی درگیری در چند جبهه را نداشته و اولویتش ادامه نبرد در غزه و پاسخ به حملات حزب باشد و دیگر تعرض به نیروهای ایرانی در سوریه را انجام ندهد زیرا با حمله ای سنگین تر و وسیع تر از عملیات وعده صادق روبرو خواهد شد. 7️⃣ کشورهای عربی و سایر دولتها که روی اسرائیل و قدرت نظامی آن حساب باز کرده بودند، ملتفت گشتند که این رژیم نیز در برابر ایران کوتاه آمد و نتوانست بازدارندگی از دست رفته خود را احیا کند . 8️⃣ باید مراقب بود زیرا اسرائیل مانند مار زخم خورده است و اگرچه جرات و جسارت حمله مستقیم به ایران را ندارد ، اما خطر عملیات های خرابکارانه و تروریستی این رژیم علیه تاسیسات حیاتی ایران و مقامات علمی و دفاعی فعلا رفع نشده است. 📌 در پایان باید گفت واکنش محکم ایران و پاسخ ضعیف امروز اسرائیل نشان داد معادلات منطقه تغییر کرده است و اعتماد به نفس جمهوری اسلامی و متحدانش از این پس بسیار بیشتر از قبل خواهد بود. 🔸️سر بسته بگویم برخی سیاسیون داخلی که گمان می کردند حملات اسرائیل دامی است برای تحریک ایران به جنگ و ورود آمریکا به آن، متوجه شدند که نه صهیونیست ها قابلیت جنگ با جمهوری اسلامی را دارند و نه آمریکا تمایلی به آن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم| راهپیمایی مردم مرکز خراسان جنوبی در میدان حمایت از عملیات «وعده صادق» و مردم مظلوم غزه مردم مرکز خراسان جنوبی بعد از اقامه نماز جمعه به میدان حمایت از عملیات وعده صادق و مردم مظلوم غزه آمدند و جنایات اسرائیل غاصب را در سرزمین های اشغالی فلسطین محکوم کردند و از عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ رژیم صهیونیستی حمایت کردند.
💢بالاخره آه روحانی دامن ملت ایران رو گرفت 🔹روحانی: حمله دیشب بود ولی همه تون صبح جمعه فهمیدین، حالا هی منو مسخره کنید ✍️