eitaa logo
🇮🇷رهروان ولایت🇮🇷
7 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
28 فایل
کانالی مذهبی حاوی مطالبی از زندگینامه شهدا ،موضوعات اخلاقی ،اجتماعی و سیاسی روز جامعه http://eitaa.com/joinchat/2696871956Ce7a218b3e9 @Rahrovannn جهت ارتباط با ادمین @Alijannn.
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️بسیار خطرناکتر از جنگ سخت👇 رهبر انقلاب: جنگ نرم یک عرصه ی بسیار وسیعی است و روز به روز هم با گسترش این فضای مجازی دارد گسترده تر میشود و خیلی هم خطرناک تر از جنگ سخت است. در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسم ها پروار میشوند و سالم میمانند، ولی روح ها میروند به قعر جهنم؛ این خیلی خطرناک تر است، هیئت اندیشه ورز لازم دارد.
هدیه معلم به دانش آموز برای جانماندن از کلاس درس هوشمند
انسان دو نوع معلم دارد✅ آموزگار و روزگار🌾 هرچه با شیرینی از اولی نیاموزی دومی با تلخی به تو می آموزد اولی به قیمت 👈 جانش🌱 دومی به قیمت👈 جانت🍃
‏ماهواره نور به عنوان اولین ماهواره نظامی ایران امروز صبح از کویر مرکزی ایران توسط سپاه با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.👏👏👏👏👏👏👏 پ.ن ۱: دعوت میکنم آقای جهرمی از تجربیات این دوستان درپرتاب موفق استفاده کند‌!😏 پ.ن ۲: خدا روشکر ماهواره های نظامی از توقف و نفوذ در امان بوده!🤲 *علی قلهکی*
«خانم یعقوبی» گفت: فهمیدیم که گل‌های حرم امام رضا (ع) را تا چند دقیقه دیگر عوض می‌کنند، به همین دلیل در حرم ماندیم، در شلوغی حرم ۲ تا تاج گل بزرگ آوردند، من یک غنچه گل رز از وسط یک تاج گل بیرون کشیدم، دوستانم گفتند «اتفاق خوب و خاصی برای من می‌افتد». همان روز خانواده «حامد» به خواستگاری من در مشهد آمدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ماسک زدن فرماندار فلوریدا🤦‍♂😆 تصور کنید اگه یک امام جمعه اینطور ماسک میزد از بی‌بی‌سی و اینترنشنال و منوتو گرفته تا فاکس‌نیوز و نیبورک تایمز آبروشو میبردن
جهان زیر پای ایران🇮🇷
شروع اردیبهشت... ...♡
🔴بازتاب پرتاب موفق نخستین ماهواره نظامی ایران توسط سپاه در رسانه‌های خارجی 🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این «پرتاب غافلگیرانه» از آنچه کارشناسان آن را برنامه فضایی محرمانه می‌دانند رونمایی کرده است. 🔹یورونیوز هم این خبر را پوشش داد و به نقل از «مایکل هوروویتز»، کارشناس مسائل بین‌المللی نوشت:پرتاب این ماهواره پیام آشکاری ارسال می‌کند و بخشی از تلاش‌های تهران برای اعمال فشار بر واشنگتن و اروپا بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام است. 🔹خبرگزاری رویترز هم در پوشش این خبر نگرانی‌های احتمالی آمریکا از آن را برجسته کرده است. این خبرگزاری به حک شدن یک آیه مبارک قرآن بر روی این ماهواره هم اشاره کرده است. 🔹روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست با تیتر «نبرد برای فضا» این خبر را پوشش داده و نوشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این خبر را بعد از دستیابی ایران به موشک‌های ضدکشتی با برد ۷۰۰ کیلومتر اعلام کرده است. 🔹خبرگزاری دویچه‌وله آلمان در بخشی از گزارش خود از ایران به عنوان یک «قدرت خاورمیانه‌ای» یاد کرده و نوشته این کشور بعد از خروج آمریکا از برجام گفته به محدودیت‌های عملیاتی مشخص‌شده در این توافق پایبند خواهد بود. 🔹وبگاه شبکه خبری فاکس‌نیوز نوشته پرتاب موفقیت‌آمیز ایران بعد از شکست کوشش‌های قبلی این کشور در چند ماه گذشته رقم خورده است.
چنین آموختم: هر ڪه در فنایش،  ، در بقایش ،  ، شرط  است...
دو روز مونده تا ماه رمضان آماده باش ویژه روشنفکران وطنی👆
‍‍ 🍂 فکر کردن به ، مثل میمونه رفقا ..! ادمو نمیسوزونه،ولی درو دیوار دل رو میکنه و ادمو خفه....! پس خیلي حواسمون باشه‍ که با فکر کردن به گناه زمینه‍ رو براي ورود گناه به دلمون باز کردیم ها! 💠اینجاست که امیرالمومنین میفرماد: { مَن کَثُرَ فِکرُهُ فِی المَعاصِی دَعَتهُ إلَیها.} " آن‌که در گناهان، بسیار اندیشه کند، [این کار] او را به گناه مى‌‌کشانَد." ♥️🍃