eitaa logo
🇮🇷رهروان ولایت🇮🇷
7 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
28 فایل
کانالی مذهبی حاوی مطالبی از زندگینامه شهدا ،موضوعات اخلاقی ،اجتماعی و سیاسی روز جامعه http://eitaa.com/joinchat/2696871956Ce7a218b3e9 @Rahrovannn جهت ارتباط با ادمین @Alijannn.
مشاهده در ایتا
دانلود
میگفت: دعـاۍ  تقدیر انسان‌ را ‌تغییر میدهد.. برای شما مقدر شده چه‌ بشود هر روز... دعـای  که خواندی‌ مقدراتت‌ عوض‌ می‌شود...
✍ دژ پروردگار 😈 و قبیله‌اش، از نقطه‌ای به ما می‌کنند و وارد میشن، که ما نمی‌فهمیم! ❌ برای همه از یک نقطه حمله نمی‌کنه. 💰 به یه نفر از طریق حمله میکنه. 💪 به یه نفر از طریق حمله میکنه. 👁 به یه نفر از طریق حمله میکنه. 😢 به یه نفر از طریق حمله میکنه. و... ‼️حالا مشکل اصلی ما اینه که نمی‌دونیم این حمله ها، 📡از کجا، 🙄چجوری، 👤توسط چه کسی، 📱یا چه چیزی، 👈به ما هجوم میاره تا بتونیم جلوشونو بگیریم. ✅ به خاطر همین قرآن میگه؛👇 🕋فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطانِ الرَّجِيمِ ✨از شر شيطان رانده شده به خداوند پناه ببر.👇 ✅ اما قرآن میگه در پناهِ خدا بودن، دوشرط✌️لازم داره؛ 👈 و 🕋إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطانٌ عَلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَلى‌ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ(نحل،۹۸و۹۹) ✨البتّه شيطان را بر كسانى كه ايمان آورده و بر پروردگارشان توكل مى‌كنند، غلبه و سلطه ای نیست. ✨✨✨ ✅ پناه بردن به خداوند، نشانه‌ى و بر اوست. 📣📣 پس هر جا کم آوردی، به خدا پناه ببر و توکل کن و ایمان داشته باش که خدا حامیِ توست.
رَبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا.
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎼 قدم میزنم زیر بارون 🎤 سیدرضا نریمانی
🌹دعای روز بیست دوم ماه مبارک رمضان 💠💠 اَللّـهُمَّ افْتَحْ لى فیهِ اَبْوابَ فَضْلِکَ وَاَنْزِلْ عَلَى فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفِّقْنى فیهِ لِمُوجِباتِ مَرْضاتِکَ وَاَسْکِنّى فیهِ بُحْبُوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرّینَ. 🍃🌹🍃🌹 ✅ خداوندا در این روز درهای فضل وکرمت را به روی من بگشا ✅ و برمن برکاتت را نازل فرما ✅ و برموجبات رضا وخشنودیت موفقم بدار ✅ و در وسط بهشت هایت مرا مسکن ده ♦️ ای پذیرنده دعای پریشانان التماس دعا
وارد هیئت که می شد، جایگاه و پست و مقام را کنار می گذاشت کنار. می شدیک ادم خاکی و مخلص. از جابجایی چرخِ مخصوصِ حمل باندِ صوت گرفته تا شستن ظرف ها؛ هر کاری از دستش بر می آمد انجام می داد. می‌گفتند:«آقا حامد!شما افسری و همه شما رو می شناسند. بهتره این کارها رو بقیه انجام بدند». می‌گفت:«اینجاجاییه که اگه سردار هم باشی باید شکسته بشی تا بزرگ بشی». صبر می کرد بعد از هیئت که مردم می‌رفتند،مشغول شستن دیگ‌ها می شد. می‌گفت:«شفا تو آخر مجلس هم شستن دیگ‌هاست و من از این دیگ‌ها حاجتم رو خواهم گرفت». و آخر هم حاجتش را با شهادت گرفت.
❤️ وقتے کہ مريد ماه اسٺ يعنے ڪه جهان بہ نور تو آگاهسٺ هر کس کہ گداے توسٺ مستغنے شد اگر غلامٺ شاه اسٺ ✋🌹🍃
عکسی جالب از افطاری سالانه فرماندهان در منزل محسن رضایی رمضان سال 1398
شهیدان که دل به دریا زدند عجب پشت پائی به دنیا زدند
✍اولویتِ‌ اول 🔔اگر کسی سر راهت قرار گرفت که براش مهم نیست به‌درد نمیخوره، بزارش کنار✋ باید دنبال کسی بگردی که براش مهم باشه. ☝️اینو من نمیگم❌ ✅ آیه ۲۸ سوره کهف رو نگاه کن، خدا داره میگه؛↶ 🕋 وَ اصْبِرْ نَفْسَكَ مَعَ الَّذِينَ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ بِالْغَداةِ وَ الْعَشِيِّ يُرِيدُونَ وَجْهَهُ ✨با کسانی باش که صبح و عصر پروردگار خود را میخوانند و تنها رضای او را می‌طلبند. ☝️این یعنی اینکه؛↶ 💑 با هر کسی زندگی نکن❌ 👫 با هر کسی رفیق نشو❌ 📱تو هر سایت و کانالی نرو❌ 📡 وقتت رو با هر کس و هر چیزی پر نکن❌ ✅ تو زندگی مشترک، رفت و آمد با رفقا، تفریح و..... اولویتِ اول باید باشه 😱مبادا به خاطر و لذت‌های اولویت‌های زندگیت عوض بشه و تصمیم غلطی بگیری❗️🔔 🕋 وَ لا تَعْدُ عَيْناكَ عَنْهُمْ تُرِيدُ زِينَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا ✨و ديدگانت را از آنان برمگير كه زيور دنيا را بطلبى. 🔔 به خاطر لذت‌های هیچ مومنی رو از خودت دور نکن❗️ 😱 آخه بعضیا انقدر از خدا دور شدند که خدا رهاشون کرد به حال خودشون. ☝️همین باعث شد که تو کارهاشون دیگه رو در نظر نمیگیرن و کارهاشون و فکراشون درست نیست و همش اشتباه دارن.⚠️ پس تو راه اونا رو ادامه نده❌ 👇👇👇 🕋 وَ لا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنا قَلْبَهُ عَنْ ذِكْرِنا وَ اتَّبَعَ هَواهُ وَ كانَ أَمْرُهُ فُرُطا ✨و از كسانى كه دلشان را از ياد خود غافل كرده‌ايم و در پى هوس خويشند و كارشان بر گزافه و زياده روى است، پيروى مكن.
ماجز گناه چیز دیگری در کوله بارمان نداریم شهدا ما شرمنده امام زمانیم ... از قول ما به بگید ما دوستشان داریم . بگید جنگ با شیطان است . 🤲