👈اینجا #انگلیس 🇬🇧
گزارش یک مسلمان انگلیسی از زیارت #اربعین
🔹لهجه غلیظ بریتیش و کفش گرانقیمت نایک که پایم بود، باعث می شد نگاه ها به من کمی با تعجب و کنجکاوانه باشد. اما همین که چشم در چشم کسی می شدم، لبخند گرمی تحویلم می داد. هر کسی سعی می کرد هر طور که شده، کاری برایم بکند.
🔹مثلا برای اینکه سبک بار باشم، چند دست لباس و اسپری و چند مدل اسنک گذاشته بودم توی کوله ام و آمده بودم. اما هیچ کدام این ها لازم نشد! در مسیر پر بود از چادرهایی که در آن می توانستی غذای گرم بخوری و با تشک و پتوی تمیز و حتی نو، استراحت کنی، حتی یک عده می آمدند و با اصرار می خواستند که اجازه دهی پاهایت را ماساژ دهند.
🔹یک بار از جمعمان دور افتاده بودم که ناگهان یک پیرمرد عرب مرا کشید کنار و نشاند روی صندلی. خم شد و بدون حرف کفش ها و جورابم را با ملایمت در آورد و یک ظرف آورد که در آن آب گرم و پر از کف بود. آرام روی پاهایم آب می ریخت و ماساژ می داد. از سنش خجالت می کشیدم، اما آنقدر خسته بودم و اینکارش آنقدر به من آرامش می داد که حرفی نزدم و گذاشتم کارش را بکند. پیرمرد اشک در چشمانش بود و لبخند می زد به روی من، و مرتب خدا را شکر می کرد که به او توفیق داده پاهای مرا ماساژ بدهد... چند کیلومتر دیگر که رفتم، مردی ایستاده بود و مردم را راهنمایی می کرد که بروند داخل یک چادر بزرگ. نماز عصر را که خواندیم، خواستم بروم بیرون که نگهم داشتند غذا بخورم. یک ساعت قبلش یک ساندویچ فلافل با سس پرتقال خورده بودم و واقعا گرسنه نبودم. اما اصرار کردند که بمانم و کمی بخورم. دویست نفر آدم داخل چادر بود و پنج نفر که خالصانه پذیرایی می کردند و لبخند از لبشان دور نمی شد. مردی که دعوتمان کرده بود داخل، با اصرار از من خواست در خانه ای که آدرسش را می دهد در کربلا اقامت کنم. نپذیرفتم. خواست به من پول بدهد، گفتم به اندازه کافی همراهم هست. خواهش کرد که یک تی شرت نو از او بگیرم تا حداقل وظیفه میزبانی از زائر امام را به جا آورده باشد...
🔹در این مسیر من کودکانی را دیدم که قدم برداشتنشان هنوز قوی و سریع نشده بود. و کسانی را دیدم که بچه به بغل راه می رفتند یا از بچه دارها می خواستند که اجازه دهند کمی هم آنها بچه شان را بغل کنند و راه ببرند. کسانی بودند آنقدر پیر که آرام آرام راه می رفتند، و بعضی ها روی ویلچر یا با عصا راه می رفتند. پیرزنی را دیدم که از جنوب عراق راه افتاده بود با ویلچر، به زائرانی که ویلچرش را هل می دادند اصرار می کرد که فقط تا زمانی اینکار را بکنند که خسته نشده اند و بعد رها کنند. می گفت که می داند نفر بعدی ای خواهد بود. می گفت اگر این سفر در اربعین را نمی آمدم هیچ جور دیگر نمی توانستم به #کربلا برسم، و امیدوار بود که نه روز دیگر به کربلا برسد... سخاوت و بخشندگی کلمات خوبی نیستند برای آنچه من در اربعین دیدم! کجای دیگر در این سیاره کسی می تواند چنین چیزهایی را ببیند؟! ندیدن خود و این همه مهربانی با غریبه ها از هر جای دنیا و با هر شکل و قیافه ای؟!!
🔹بعد از هشتاد کیلومتر پیاده روی، سه روز راه رفتن و خوردن یک عالمه چای شیرین، نگاهم که به گنبد افتاد، حس کردم که بهشت روی زمین را می بینم! بعد از این سفر، قلبم طور دیگری گواهی می دهد که #حسین(ع) مردی است که قلب هر بشری را گرم می کند و هر کس با او آشنا شود، بلندی هایی از انسانیت را نشان او خواهد داد، که هرگز و هیچ کجا نخواهد دید.
✍ پی نوشت: این مطلب از وبسایت themuslimvibe.com انتخاب شده است. این وبسایت یک پلتفورم است برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و نظرات مسلمانان در کشورهای غربی. می توانید با سرچ مطلب The Arbaeen Walk در این سایت، مطلب را کامل بخوانید.
☪ @bazgashteeisamasih✝
📜مقرری بازنشستگی علی(ع) برای پیرمرد نصرانی
✍️مردی نصرانی که جوانی خود را به کار و تلاش گذرانده بود و کور و فقیر شده بود، با کمال درماندگی در کنار خیابان گدایی میکرد، و مردم از روی ترحّم چیزی به او میدادند.
🔹روزی امیرالمومنین علی علیهالسلام از آنجا عبور میکرد و او را دید و از حال او پرسید.
🔺گفتند: پیرمرد نصرانی است که از روی پیری و کوری، گدایی میکند.
امام علی علیهالسلام فرمود: استعملتموه حتّی اذا کبر و عجز منعتموه؟ ؛ در روزگار جوانی و سلامت، او را به کار گرفتید، و اکنون که پیر و کور شده او را از حق خویش محروم ساخته به حال خود رها کردهاید؟
👈بر حکومت است که تا او زنده است مخارج زندگی او را تامین کند. سپس به مسئول بیتالمال دستور داد: انفقوا علیه من بیتالمال؛ از بیتالمال مسلمین او را اداره کنید.
📙وسایل الشیعه، ج11، ص49 .
☪ @bazgashteeisamasih✝
⁉️آیا عیسی علیه السلام ادعای الوهیت و خدایی داشت؟
✍️متاسفانه مسیحیان در اعتقادی تامل برانگیز و عقل ستیز به الوهیت و خدایی حضرت عیسی اعتقاد دارند! ادعایی که در کتاب مقدس هیچ گاه از زبان عیسی و حواریون ایشان گفته نشد . اما در میان شخصیت های و دانشمندان مسیحی نیز در مواردی به عدم الوهیت حضرت عیسی اشاره شده است از جمله؛«روزنامة آسيوشيتدپرس در سال 1989 میلادی خبري منتشر كرد كه جزئيات خبر حاكي از آن بود كه درحدود يك صد نفر از دانشمندان و پژوهش گران علوم الهيات و تاريخ، در يك گردهمايي،روايات عيساي تاريخي را مورد بحث قرار داده اند و در اين گردهمايي، كه نتيجه نه باراجتماع اين دانشمندان در يك بررسي چهارساله است، حاضران با اكثريت قريب به اتفاق به نتايجي رسيدند كه در مهمترين آ نها بيان شد: عيسي هيچ گاه مدعي الوهيت نشد و اگرچنين تهمتي بر او وارد مي كردند دچار وحشت مي شد. »
📙جواد آریا، مجید ملا یوسفی، نقدی بر قرائت پولس از مسیحیت، نشریه جستارهای فلسفه دین، سال اول، شماره دوم، پاییز و زمستان 📙1391
☪ @bazgashteeisamasih✝
✝🔹✝
👌خوری یوسف کرم دانشمند و کشیش مسیحی و سرپرست دو کلیسا در «الشیاع» بیروت که از مسیحیت فاصله گرفته است به تردید و دور از ذهن بودن بحث تجسد و خدا بودن حضرت عیسی اشاره کرده و مینویسد: «خوانندۀ عزیز ملاحظه میفرماید انجیل هم عیسای مسیح را که راه میرود، غذا میخورد، گرسنه و تشنه میشود و قضاء حاجت میکند و خلاصه پیغمبری است که بهبدعت یهودیان به بالای چوبۀ دار رفت[را] خدا معرفی میکند!».
📙احمد صادقیاردستانی، کشیش تازهمسلمان، ص97.
https://wikinoor.ir/کرم،_يوسف
☪ @bazgashteeisamasih✝
⁉️کتاب مقدس و دزدی پیامبر خدا!!!
👈یکی از نقد های جدی به کتاب مقدس مسیحیان نگاه زشت و غیر قابل قبول و همراه با تحریف به پیامبران الهی است تا جایی که گاهی رفتارهایی در کتاب مقدس به پیامبران الهی نسبت داده می شود که حتی در مواردی از انسان های عادی نیز سر نمی زند. یکی از این داستانهای اعجاب آور و سوال برانگیزِ کتاب مقدسِ #یهودیان و #مسیحیان، مربوط به دزدی برکت الهیِ، توسط یعقوب است. کلیت داستان از این قرار است: اسحاق در دوران پیری که چشمانش کم سو است، بنا میگذارد #برکت_الهی را که شامل سروری بر اقوام دیگر و فراوانی نعمت است، به #عیسو فرزند بزرگش بدهد اما #یعقوب با کمک مادرش، خود را شبیه #عیسو میکند و برکت را از پدر میرباید.
👌جالب اینجاست که وقتی پدر متوجه میشود که فریب خورده، اقدام به جبران و برگرداندن برکت به کسی که مستحق است نمیکند و یعقوب (پدر یهودیان و مسیحیانِ زمان حضرت عیسی علیه السلام ) با #دزدی صاحب برکت الهی میشود.
⁉️سوال_اینجاست که آیا جانشینی خدا و سروری و عزت، مثل پادشاهی بر مردم است که قابل سرقت باشد اصلا چرا اسحاق بعد از اینکه متوجه اشتباه خود میشود، به دنبال جبران اشتباه خود نیست.
👈مشروح این داستان در #سِفر_پیدایش، 27: 1-
☪ @bazgashteeisamasih✝
👈اعتراف به تناقضات در کتاب مقدس مسیحیان✝️
👌بحث تناقضات موجود در کتاب مقدس مسیحیان یکی از مباحث رایجی است که در میان جوامع مسیحی امروز مطرح می گردد. اگر چه برخی از مسیحیان متعصب مسیحی هیچ گاه نمی خواهند تناقضات موجود در این کتاب را بپذیرند؛ اما کسانی از بزرگان مسیحیت هستند که ضمن اعتراف به وجود اختلافات و تناقضات در کتاب مقدس مسیحیان تنها سعی می کنند توجیهاتی برای این اختلافات بتراشند. توجیهاتی که معمولا قابل پذیرش نبوده و حجیت کتاب مقدس مسیحیان را با تردید مواجه ساخته است.
🔹یوحنای زرین اسقف قسطنطنیه که از تعصب خاصی نسبت به کتاب مقدس برخوردار است ناچار با دیدن اختلافات اناجیل و کتاب مقدس می پذیرد که اختلافاتی و لو اندک در کتاب مقدس مسیحیان وجود دارد و جالب اینکه در توجیه این اختلافات آن را از عوامل عدم سوء ظن به نویسندگان انجیل بر می شمارد! وی می نویسد:
💢«بسیار می شود که اختلاف انجیل نویسان را مطرح می کنند؛ ولی این قطعا دلیل محکمی بر حقانیت آنهاست. اگر آنان در همه جزییات و زمان و مکان و واژها با یکدیگر توافق می کردند ، دشمنانشان سخنان هیچ یک را باور نمی کردند و می پنداشتند که این نوشته ها حاصل توافق آن انسانهاست و آن توافق را زاییده حقیقت محض نمی دانستند . در واقع همین ناهماهنگی در اندکی جزییات ، بدگمانی را از آن نویسندگان دور می کند و اعتبار ایشان را به اثبات می رساند»
📕اف ئی پیترز، یهودیت مسیحیت و اسلام ، ج3 ، ص74
☪ @bazgashteeisamasih✝
📡📡خشم رسانه های مسیحیت تبشیری از تبلیغ روحانیت شیعه در مراسم #اربعین !📡📡
👌اربعین به یکی از بزرگ ترین اجتماعات و راهپیمایی های مذهبی جهان تبدیل شده و چشم های بسیاری را به خود خیره نموده است.
👈در این میان تبلیغ مبلغان دینی و فعالیتهای حوزه های علمیه در راستای ترویج اسلام ناب محمدی «صلی الله علیه و آله» در این اجتماع بزرگ، یکی از بهترین عملکردها در این زمینه می باشد.
🔹حوزه های علمیه در کشور عزیزمان ایران نیز هر ساله تعدای از طلاب را برای تبلیغ به این مراسم پرشکوه اعزام می کند.
👌اما گویا این حرکت های تبلیغی مانند تمامی دیگر تلاش های تبلیغی مسلمانان، خشم اسلام ستیزان به ویژه رسانه های وابسته به مسیحیت تبشیری را به دنبال داشته و این رسانه ها سعی کرده اند تا ضمن تمسخر این حرکت ها ی تبلیغی از اهمیت این مساله بکاهند.
🔺در یکی از جدیدترین اقدام ها سایت وابسته به مسیحیت تبشیری به تمسخر این مساله پرداخته و این مساله را زیر سوال برده است.
👌بی تردید این مساله نشان دهنده اهمیت و جایگاه این قبیل تلاش های تبلیغی بوده و امیدواریم در سال های آینده با گسترش این فعالیت های تبلیغی مواجه شویم.📡📡
💻 آدرس سایت فرقه نیوز
http://www.ferghenews.co
☪ @bazgashteeisamasih✝
#تازه_مسلمانان
👌کریمه سلاک رازی، بانوی تازه مسلمان غربی
🔹به این نتیجه رسیدم که دلایل و شواهد حقیقت (ذات مقدس الهی) هم در قرآن و هم در زندگی پیامبر اکرم اسلام(صلی الله علیه واله) نهفته است و آن چنان قوی و مستدل است که نمیشود آن را انکار کرد. حقیقت اسلام و معارف والای آن را به تمام و کمال در وجود خود احساس میکردم، و این درحالی است که در جستجوی حقیقی بودم که در آن قلب با ذهن، عمل با فکر و خرد با احساس همراه باشد و آن واقعیت را در اسلام یافتم.
🔸اگر کسی ۵ سال زودتر به من میگفت که اسلام خواهی آورد هیچ وقت باور نمیکردم. هدایت خداوند چنان دائمی و عجیب بود که حالا متوجه میشوم تمام زندگیام درحال رفتن به سوی آن لحظه خاص بود. خیلی مشکل است که دقیقاً بگویم چه عاملی باعث مسلمان شدن من گردید....
🔹شریف اولین مسلمانی بود که مرا به مطالعات و پژوهش پیرامون اسلام تشویق میکرد. او مردی میان سال بود که برای برنامههای آموزشی در یک شرکت کار میکرد. همان جایی که من حالا در آن کار میکنم.
👌همچنانکه درباره زندگی پیامبر مطالعه میکردم از خود این سؤال را میپرسیدم که آیا او صرفاً یک رهبر استثنایی بوده است. درستکاریاش قبل از بعثت، مهربانی،روشن بینیاش از زمان بعثت تا آینده همه اینها باعث شد که پیش داوری هایم را زیر سؤال ببرم. صبر و استقامتش در مقابل دشمنان و تواضع اش در هنگام پیروزی او را شخصی ماورای انسانی جلوه داده بود. حتی در نهایت پیروزیش زمانی که میتوانست از مال دنیا لذت کامل ببرد این کار را نمیکرد و بیشتر از فقیرترین پیروانش از مال دنیا بهره نمیبرد.
🔹آرام آرام فهم عمیقتری از قرآن پیدا میکردم. از خود میپرسیدم آیا امکان دارد که یک انسان معمولی قادر به درک چنین کتاب عظیمی باشد...
🔺ادامه مطلب در
rahyafteha.ir/10232/
🔸مطالب بیشتر👇👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAD_OoI9s9zJbYJVd2g
☪ @bazgashteeisamasih✝