فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جهادیهای عرب چرا برای جهاد رفتن افغانستان؟
♦️در حالیکه فلسطین خیلی بهشون نزدیکتر بود ولی آمریکا آوردشون افغانستان
#@RasdGolestan
فتنه های بزرگ منطقه از کجا منشأ می گیرد؟!
#اینفو_رادار
#@RasdGolestanr
سخنان تکاندهنده «گیورا ردلر » خاخام صهیونیستی علیه ملت ایران خطاب به رسانههای غربی*
🕳راست و دروغ را بهم بریزید و معجونی از اخبار جهتدار درست کنید. مردم ایران سواد رسانهای ندارند، مطالعه ندارند، تمام حرفهای شما را باور خواهند کرد. من اطمینان دارم شما موفق خواهید شد.
آنها را فریب دهید تا از همه چیز و از همدیگر متنفر شوند تا برده ما شوند!!!
🔰یک خاخام صهیونیستی بنام «گیورا ردلر » در جلسهای با مدیران و کارکنان رسانههای ضدایرانی (بی بی سی، منو تو، صدای آمریکا، ایران اینترنشنال و...) در لندن مطالب مهمی بیان کرده که برای نخستین بار منتشر میشود:
♦️ شما کار مهمی دارید و برای اسراییل خدمات مهمی انجام میدهید. من از صمیم قلب از شما تشکر میکنم. نگران هزینه نباشید، دوستان ما هستند. عربستان قبول کرده همه هزینهها را بدهد. اما کار شما چیست؟!
👈🕳 ایران را سیاه سیاه نشان دهید.
کاری کنید که ایرانیها از همه چیز و همه کس و از یکدیگر متنفر شوند.
آنها را بمباران خبری کنید. هر لحظه و هر ساعت، با خبرهای ناامید کننده و ترسناک.
مردم ایران را دائم بترسانید، شکنجه روحی بدهید.!!!
🕳. مردم ایران ادعای آقایی میکنند، اما آقای دنیا ماییم و همه برده ما هستند.
آنها را تحقیر کنید. با انواع فیلمها و مستندات غربی تحقیر شان کنید.
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند.
👈 دروغهای بزرگ بدهید آنها باور میکنند. در ذهن آنها بکوبید که رسانههای ایران دروغگو هستند تا جذب اخبار شما شوند.
👈 شما بار سنگینے بر دوش دارید. باید تلاش کنید، حتے یک لحظه آرام نباشید. زمانی آرام خواهیم شد که باهم در تهران باشیم و ایران را چند تکه کنیم و انتقاممان را بگیریم.
🕳. شما نباید هیچ خبر مثبتی از ایران انتشار دهید.
مردم ایران نباید به آینده امیدوار شوند. آنها باید دائم خبر منفی بشنوند. بگذارید شما را راحت کنم، تنها راه شکست ایرانیها ناامید کردن مردم ایران هست. آنها دارای عقاید محکم مذهبی هستند و این کار ما را سخت کرده است.
تحریم اقتصاد ایران کار بسیار واجبی هست.
ایرانیها باید مجازات شوند، آنها تنها گروهی هستند که نه تنها در برابر ما تعظیم نکردند بلکه قصد نابودی ما را دارند، تمام کار شما این باشد. من برایتان آرزوی موفقیت میکنم. }}
🔰 پی نوشت:
سخنان این خاخام خبیث صهیونیستی را بدقت بخوانید و تفکر کنید. آنها چه در سر دارند و برای آقایی بر دنیا و از جمله ایران چه نقشههای شومی کشیدهاند.
هوشیار و بیدار باشیم. فریب
امپریالیسم رسانهاے را نخوریم.
#نفوذ
#سوادرسانه
❗️ انتشار این محتوا در راستای روشنگری با شما.
@RasdGolestan
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
@RasdGolestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯اسرائیل ثابت کرد حرفی که جمهوری اسلامی میزد درست بود...
@RasdGolestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪀خییییییییلی خووووب بود 😁
تا الان به ما میگفتید برید سوریه بجنگید آزادش کنید، الان مگه نمیگید سوریه آزاد شده به جای ترکیه برید سوریه گردی😂😂
@RasdGolestan
55.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه دانشگاههای اروپایی هم در مورد بیحجابی و لباسهای بدننما صحبت میکنند؟ بله، جوابش رو در این ویدیو ببینید
مقاله ژورنال اشپیگل آلمان که همان سخن قرآن در سوره احزاب است در مورد فلسفه حجاب و پوشش زنان در جامعه است
🔗لینک پست توئیتر
🔗لینک پست یوتیوب
🔗لینک مقاله اشپیگل
👤 عبدالمجید خرقانی
@RasdGolestan
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪀یه روزی میفهمیم دنیا همش بازی بوده اما اون دیگه روز نیست شبه ،شب اول قبر.
میفهمیم دنیا نیاز به این همه تجملات نداشته که ما براش درست کردیم
@RasdGolestan
هدایت شده از میثم تـمّار
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد بین الملل و اخلاق استاد محمد شجاعی:
💰 چگونه جزء ثروتمندترین انسانها در جهان آخرت باشیم؟
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاطمه فاطمه است، بی کم و کاست....
🎥شعرخوانی صابر خراسانی در رثای حضرت فاطمه زهرا (س)
پیشاپیش میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر مبارک باد.
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
____🍃🌸🍃____
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باسلام وادب خدمت با سعادت عزیزان و توفیق شناخت سبک زندگی قرآنی و تربیت نسلی موحد. مسئولیت پذیر
روز چهارشنبه شما بزرگواران صاحب دل و با اخلاص همراه با سلامتی وعمرباعزت و برکت
یاحی یاقیوم
نگاهی به نقش کاربردی خانواده در تربیت نسل توحیدی و مسئولیت پذیر اجتماعی
خانواده اولین و مهمترین نهاد اجتماعی
در تربیت نسل توحیدی و مسئولیتپذیر است. ایجاد محیطی مبتنی بر ایمان، اخلاق و تعاملات سازنده اجتماعی، زمینهساز پرورش نسلی میشود که در کنار ایمان عمیق به خداوند، مسئولیتهای خود در قبال خانواده، جامعه و محیط زیست را به خوبی ایفا کند.
خانواده و نقش بسیار مهم اجتماعی
خانواده نقش بسیار مهمی در تربیت نسل توحیدی و مسئولیتپذیر اجتماعی ایفا میکند. این نقش در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی فرزندان تأثیرگذار است. در ادامه به برخی از مهمترین جنبهها و ابعاد این نقش اشاره میشود:
پایهگذاری ایمان و توحید
آموزش باورهای دینی: خانواده به عنوان اولین محیط تربیتی، بهترین بستر برای آموزش مفاهیم توحیدی است. والدین میتوانند از طریق رفتارهای عملی، انتقال ارزشها، و بیان ساده و جذاب مفاهیم دینی، فرزندان را با اصول توحید آشنا کنند.
ایجاد ارتباط با خدا: والدین با تشویق به عبادت، دعا و تقویت ایمان به خدا، فرزندان را به سوی یک زندگی مبتنی بر توحید هدایت میکنند.
نقش الگویی: والدین الگوهای عملی فرزندان هستند. رفتار و عمل والدین در زندگی روزمره، اعم از رعایت اخلاق اسلامی، امانتداری و صداقت، بیشترین تأثیر را در نهادینه کردن توحید در فرزندان دارد.
پرورش مسئولیتپذیری اجتماعی
تقویت حس همدلی: خانواده با آموزش اهمیت خدمت به دیگران و احترام به حقوق اجتماعی، حس مسئولیتپذیری را در فرزندان تقویت میکند.
آموزش تعاملات اجتماعی: رفتار والدین در تعامل با دیگران، مانند احترام به همسایه، رعایت حقالناس و کمک به نیازمندان، میتواند الگویی برای رفتارهای اجتماعی فرزندان باشد.
تقسیم مسئولیتها در خانه: واگذاری مسئولیتهای کوچک به فرزندان در خانه، مانند کمک در امور خانه یا مراقبت از خواهر و برادر، به تقویت حس مسئولیتپذیری کمک میکند.
آموزش ارزشهای اخلاقی
تقویت اخلاق توحیدی: خانواده باید اخلاقیات مبتنی بر توحید را به فرزندان بیاموزد، مانند صداقت، عدالتخواهی، و دوری از گناه.
مدیریت بحرانها: نحوه برخورد والدین با مشکلات زندگی، به فرزندان یاد میدهد که چگونه در موقعیتهای دشوار مسئولانه و بر اساس اصول توحیدی رفتار کنند.
ایجاد بستر فرهنگی-اجتماعی مناسب
آشنایی با جامعه دینی: خانواده باید فرزندان را با ارزشهای اجتماعی اسلام مانند ایثار، کمک به دیگران و همکاری در جامعه آشنا کند.
تشویق به فعالیتهای اجتماعی: شرکت دادن فرزندان در فعالیتهای گروهی و اجتماعی مانند مساجد، اردوهای جهادی و کمکهای خیریه، مسئولیتپذیری آنها را افزایش میدهد.
نقش محبت و توجه عاطفی
ایجاد احساس امنیت روانی: خانوادهای که بر پایه محبت و احترام بنا شده باشد، زمینهساز رشد فرزندان توحیدی و مسئولیتپذیر است.
تقویت اعتماد به نفس: توجه و محبت والدین، فرزندان را در پذیرش نقشهای اجتماعی و انجام مسئولیتهای خود توانمند میسازد.
التماس دعا دارم
@RasdGolestan
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ معجزه تکاندهنده از مولا امیر المؤمنین علی علیه السلام
"خاطرهای عجیب از شهید اندرزگو که باعث شد یک روستا شیعه مولا علی شود"
@RasdGolestan