✿ هر کس که به انتظار این امر (ظهور) باشد و بمیرد، مانند کسی است که با قائم (عج) در خیمه اش باشد؛ نه، بلکه مانند کسی است که پیشاوری رسول خدا (ص) شمشیر زده باشد.
منبع: کمال الدين و تمام النعمة , جلد ۲ , صفحه ۳۳۸
#حدیث
.
.
در پست بعدی یک نکته بسیار مهم میگم خدمتتون
این نکته ای که میخوام بگم سنگ محکی باشه براتون در بازارهای مالی
.
.
#آموزش
#راز
78_چه زمان هایی نباید بخریم و چه زمان هایی نباید بفروشیم؟!
✍️حدود یک ماه پیش دلار در قیمت 71 هزار تومان معامله می شد و اکنون حدود 60 هزار تومان است. به نظرتون کسی که در اون قیمت دلار خریده، باید به رژیم صهیونیستی بد و بیراه بگه یا به جمهوری اسلامی؟! مسلم هست که هیچ کدام
✅کسی که در کف قیمتی سهمش رو میفروشه، باید به رییس سازمان بورس بد و بیراه بگه یا به دولت؟! قدر مسلم هیچ کدام.
✍️شخصاً خرید بعد از رشد چشم گیر و مناسب و یا فروش بعد از ریزش چشم گیر و مناسب را به عنوان معامله طمع کارانه می نامم. (طمع برای اندکی رشد بیشتر و یا اندکی اُفت بیشتر).
چون در هر دو مورد می دانیم که به احتمال زیاد در زمانی نه چندان دور پس از رشد و یا اُفت چشم گیر، چرخش قیمتی را خواهیم داشت (این محدوده ها یا با تجربه و زمان زیاد و زیان به دست می آید و یا با آموزش اصولی و تجربه با زمان اندک و زیان اندک) اما به دلیل طمع ریسک بالایی برای خرید انجام می دهیم و به دلیل ترس، مایی که تا آن لحظه ریسک را به جان خریده ایم، در آخرین زمانهای باقی مانده تحمل ریسک نمی کنیم و با زیان سنگین از معامله خارج می شویم.
✅مهمترین نکته این است که معمولاً اگر خرید ما در محدوده مناسب انجام نشده باشد، به نقطه احتمالی خروج با ترس خواهیم رسید. چون این گونه معاملات، معامله گر را به نقطه خستگی خواهد رساند. (شخصاً این مورد را خیلی تجربه کرده بودم😕)
✅بنابراین باز هم به این موضوع می رسیم: محدوده ای که وارد معامله می شویم بسیار بسیار مهم است.
آموزش پست بعدی تکمیل کننده این پست خواهد بود.
آرزومند بهترینها برای خوانندگان و بینندگان این مطلب😊🌺
انتشار آزاد با صلواتی برای سلامتی امام زمان
👈 لیست آموزشها در 👈 راز بورس
.
.
#آموزش
79_حد ضرر در بورس ایران خوب یا بد؟!
✅شاید به جرأت بتوان گفت که از نظر تعداد، بیش از 95% از کسانی که در بازار بورس ایران خرید و فروش می کنند، چیزی به عنوان حد ضرر برایشان بی معناست. دلیل اصلی اش این است که این افراد نه به معنای واقعی سرمایه گذار هستند و نه به معنای واقعی معامله گر. (تقریباً در تمام دنیا اینگونه است)
✍️فرض کنیم که ما جزو همین 95% هستیم و سهمی را که از حدود 720 تا حدود 460 تومان اُفت کرده و برای دومین بار در محدوده 460 حمایت شده و اکنون بنا به تجربه و دانسته هایمان با این فرض که احتمال رُشد سهم بیش از احتمال اُفت آن خواهد بود، در 500 هست را می خریم و حد ضرری حدود 10% را برای این معامله در نظر می گیریم یعنی اگر قیمت سهم 450 شد (کمتر از آخرین قیمت حمایتی که 460 بود)، ما به حد ضرر معامله رسیده ایم. اما شرایط معاملات بازاری سهم و شرایط کلی بورس و نیز گروه این سهم نگران کننده نیست و نیز اتفاق خاصی از نظر بنیادی در شرکت اتفاق نیفتاده است. اکنون ما باید از سهم خارج شویم؟
معمولاً (به تجربه) اگر خرید شخص در محدوده مناسب انجام شده باشد، می تواند در بازه نه چندان دور پس از مواجه با قیمت حد ضررش، در برگشت ها و نوسانات رو به بالای سهم، نزدیک به نقطه سر به سر از معامله خود خارج شود. اما نکته اصلی اینجاست که پس از این همه مدت صبر و تحمل اُفت و خیزهای قیمت سهم، خروج در نقطه سر به سر بسیار سخت است.
✅اما کسی که برای معاملات انجام داده برنامه از پیش تعیین شده داشته باشد، امکان تحمل این سختی را خواهد داشت.
✍️پس از خروج ما در نقطه نزدیک به سر به سر (با زیان اندک یا سود جزئی) یا سهم رشد بیشتر را تجربه خواهد کرد و یا مجدد از همان محدوده اُفت قیمت را تجربه خواهد کرد. در هر دو صورت چون طبق برنامه پیش رفته ایم نباید از خروجی که در این معامله داشتیم پشیمان باشیم.
✅آموزش اصولی و تجربه زیربنای اصلی رفتارهای صحیح شخصی که در بازار مالی فعال است را تعیین می کند. (دو نفر در یک استخر شنا را در نظر بگیرید که یکی دوره آموزشی اصولی شنا را تجربه کرده و عمل شنا کردن را انجام می دهد و دیگری بر حسب تجربه و در طول زمان با شنا کردن آشنا شده و عمل شنا کردن را انجام می دهد. به نظرتان کدام یک شناگر بهتری خواهد بود.👏👈شک نداریم که اولی)
آرزومند بهترینها برای خوانندگان و بینندگان این مطلب😊🌺
انتشار آزاد با صلواتی برای سلامتی امام زمان
👈 لیست آموزشها در 👈 راز بورس
.
راز بورس 💎 نادر ایمانی
. #آموزش 79_حد ضرر در بورس ایران خوب یا بد؟! ✅شاید به جرأت بتوان گفت که از نظر تعداد، بیش از 95% از
.
به تمام قیدهای اشاره شده در جملات دقت کنید.
.
.
اگر کسی از ابتدای کانال تمام مطالب مرتبط بورسی رو تا الان دنبال کرده باشه و به اصطلاح بلعیده باشه، تا حد بسیار بالایی باید یاد گرفته باشه که در بورس ضرر نکنه.
کسی که یاد گرفته باشه در بورس دچار زیان سنگین نشه، 70% راه رو رفته.
.
.
سهم وبصادر رو در نظر بگیرید، وقتی سه بار در محدوده 170 تومان مورد حمایت قرار گرفته و اکنون مجدد در محدوده 170 تومان است. به نظرتان کسی که در این قیمت وبصادر رو بخره، می تونه با سود و یا در بدترین حالت تقریباً بدون زیان با سهم خارج بشه یا خیر؟
نکته: این مدل تحلیل که الان اینجا انجام دادم، فقط برای بورس ایران هست و آن را به بازارهای دیگر تعمیم ندهید.
.
راز بورس 💎 نادر ایمانی
. #دلار شرکت های دلاری بورسی .
.
✍️مدیری که بتونه هزینه رو بهینه کنه و به حداقل برسونه (احداث نیروگاه و کم کردن هزینه انرژی مصرفی، به روز رسانی خطوط تولید برای تولید با کیفیت تر و ...) و همچنین بتونه درآمد رو با لحاظ کردن تمام شرایط، به حداکثر برسونه؛ در جهت بهره وری و بازدهی بهینه شرکت قدم برداشته.
✅منظور کسی که این متتن رو نوشته این هست که در شرکت هایی که فروششون به قیمت دلار وابسته هست و با بالا رفتن قیمت دلار، سودشون افزایش پیدا میکنه، مدیران چون شرکت تحت مدیریتشون با بالا رفتن قیمت دلار سود ده میشه، آنچنان نیازی نمی بینن که بهره وری رو در شرکتشون بهینه کنن و بالا ببرن.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
طنز تلخ واقعی✅
.
راز بورس 💎 نادر ایمانی
. طنز تلخ واقعی✅ .