کاروان جنایتکاران بین المللی
حقیقت حضور کودک کش در المپیک
✍ رژیم غاصب در حال جنایت آشکار است
🔹امام خامنه ای ( مدظله العالی ) :
« ملّتها در بسیاری از مواقع مظلوم واقع شدهاند، امّا دشمن آنها این قدر بیحیا، این قدر خبیث، این قدر بیرحم نبوده. هیچ ملّتی از ملّتهای مسلمان، مثل ملّت فلسطین، در فشار، در محاصره، در کمبود قرار نداشته و ندارد؛ نه امروز در دنیا سراغ داریم، نه در این برههای که حالا جلوی چشم ما است سراغ داریم.»
۱۴۰۲/۰۷/۱۸
#فلسطین_غزه
#رژیم_غاصب_رفتنی_است
#جنایت_آشکار
فردا یکشنبه ٧ مردادماه ؛ پخش زندۀ مراسم تنفیذ ریاستجمهوری
🔹مراسم #تنفیذ حکم ریاستجمهوری از جانب رهبر انقلاب، فردا ساعت ۱۰ صبح در حسینیه امام خمینی و با حضور مقامات کشوری و لشکری، جمعی از خانوادههای شهدا و سفرای مقیم در تهران برگزار خواهد شد.
🔹این مراسم بهطور زنده از شبکه یک، شبکه خبر، رادیو ایران و همچنین شبکههای برونمرزی صداوسیما پخش خواهد شد.
✍لازم به ذکر است روز سه شنبه ٩ مردادماه نیز مراسم #تحلیف
« سوگند» رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی و با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار و دولت چهاردهم رسما آغاز به کار خواهد نمود.
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رئیس سازمان هواپیمایی: شهریور ۱۴۰۰ از ۱۳ هواپیمای برجامی فقط۳ هواپیما فعال بود
🔹از ۳۰۰ هواپیمایی که دولت سیزدهم تحویل گرفت ۱۱۲ فروند آن ۲ تا ۳۰ سال زمینگیر بودند و ۳۷ فروند آنها دیگر قابلیت برگشتن به پرواز نداشتند.
🔹بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما با اجازهای که دکتر مخبر از رهبرانقلاب گرفتند به کشور وارد شده است.
#دولت_مردمی_قوی
🔺بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
🔹آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
🔹اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
🔹واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
🔹دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
🔹اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
🔹یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر نشدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
🔹دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
✍️سید یاسر جبرائیلی
🍃 در قنوت نمازت به یاد امام زمانت باش...
#اللهمعجللولیکالفرج
🌹#فرهنگی
✅نامهربانی نسبت به پدر و مادر
✍️یک سنگ ریزه ناچیز است اما اگر همین سنگ در جوراب یا کفشت باشد، تو را از رفتن و حرکت باز میدارد. بعضی چیزها ریز است، ناچیز است اما انسان را از حرکت در راه خدا و به سمت خوبیها باز میدارد.
مثل نامهربانی نسبت به پدر و مادر؛ هرچند کم باشد و در حد اه گفتن باشد، راه بندان خواهد کرد.این حرف خداست که فرمود: به پدر و مادر خود، اُف نگو.
📚سوره اسراء، 23
#فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همسرانه:
✅ خانوم ها و آقایون هر بدانید؛
🍃 ماهی تا دهانش بسته باشد
کسی نمیتواند آن را صید کند.
🔶 رازهایت را فاش نکن.
👌بعضی ها در آرزوی
صیدِ یک اشتباه
در انتظار نشسته اند...
#فرهنگی_خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ #کاغذوتا | چگونه نام سیدالشهدا علیهالسلام حسین گذاشته شد؟
▪️روایت نامگذاری سیدالشهدا علیهالسلام به «حسین» از آن روایتهاییاست که کمتر شنیده و تعریف شده است، در بزرگی این نام همین بس که نام “حسین" پیش از ولادت ایشان در میان اعراب وجود نداشته است.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
📝 #گزارش_هفته | چه کسی باید میداندار باشد؟
👈 دوازده معیار رهبر انقلاب برای تعیین کابینهی دولت چهاردهم
🔹کمتر از دو ماه پس از حادثهی دلخراشی که منجر به شهادت رئیسجمهور فقید و همراهانش شد، انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری طیّ دو مرحله برگزار شده و منتخب مردم برای مسؤولیت ریاست جمهوری مشخّص شد. مهمترین مسئلهای که در حال حاضر فضای کشور درگیر آن است، انتخاب اعضای کابینه و آغاز دولت چهاردهم است. رئیسجمهور منتخب، پس از مراسم #تنفیذ ــ طبق بند نهم از اصل یکصدودهم قانون اساسی ــ و به دست گرفتن رسمی سکّان ریاست جمهوری، باید اعضای پیشنهادی خود را برای به دست گرفتن مدیریّت نوزده وزارتخانهی دولت به مجلس شورای اسلامی معرّفی کند.
🔹دو اصل قانون اساسی به طور مشخّص به مسئولیّت رئیسجمهور در پیشنهاد وزیران و مسئولیّت مجلس در بررسی و رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی پرداخته است.
👈 در اصل هشتادوهفتم قانون اساسی آمده است: «رئیسجمهور برای هیئت وزیران، پس از تشكیل و پیش از هر اقدام دیگر، باید از مجلس رأی اعتماد بگیرد. در دوران تصدّی نیز در مورد مسائل مهم و مورد اختلاف میتواند از مجلس برای هیئت وزیران تقاضای رأی اعتماد كند.»
👈 و در ادامه، در اصل یكصدوسیوسوّم تأکید شده: «وزرا توسّط رئیسجمهور تعیین و برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرّفی میشوند. با تغییر مجلس، گرفتن رأی اعتماد جدید برای وزرا لازم نیست. تعداد وزیران و حدود اختیارات هر یک از آنان را قانون معیّن میکند.»
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57138
📢 دکتر قالیباف در گفتگوی تفصیلی با رسانۀ KHAMENEI.IR مطرح کرد
👈 عزم مجلس شورای اسلامی برای حداکثر تعامل با دولت چهاردهم
🔹️آقای دکتر محمدباقر قالیباف در گفتگوی تفصیلی با رسانهی KHAMENEI.IR، از آمادگی و همکاری مجلس شورای اسلامی و فضای مثبت شکلگرفته در آن برای بررسی کابینهی پیشنهادی رئیسجمهور منتخب خبر داد.
🔹️آقای قالیباف همچنین اظهار امیدواری کرد دولت جدید بعد از اخد رأی اعتماد کل کابینه هر چه زودتر مسئولیت را تحویل گرفته و کار خود را آغاز کند.
🔹️رئیس مجلس شورای اسلامی در این گفتگوی تفصیلی که مشروح آن تا ساعاتی دیگر در رسانه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالعظمی خامنهای(KHAMENEI.IR) منتشر میشود از تصمیم رئیسجمهور منتخب برای ارائه کابینۀ پیشنهادی در حداقل زمان قانونی آن خبر داد.
🔹️آقای قالیباف همچنین به تشریح برنامههای آتی مجلس شورای اسلامی برای ایجاد حداکثر تعامل با دولت در ضمن بررسی معیارها و ضوابط یک کابینۀ کارآمد، حفظ آرامش و پرهیز از تنش در فضای سیاسی کشور، توجه به موضوع فرهنگ در هندسۀ کلان مدیریت نظام و همکاری دولت و مجلس برای سرعت گرفتن برنامه هفتم توسعه کشور پرداخت.
💻 Farsi.Khamenei.ir