eitaa logo
ربّیّون: انّا الی الله راغبون
463 دنبال‌کننده
99 عکس
15 ویدیو
16 فایل
دردنوشت ها و دل نوشته های سید مصطفی مدرس مسیر ارتباطی: @Sammmostafa
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 چهارمین رویداد جهت گیری تخصصی ▫️روش تصمیم گیری و انتخاب آینده تخصصی▫️ 👥 فهرست اولیه اساتید چهارمین دوره جهت گیری تخصصی 📍ویژه دانشجویان ورودی ۹۸ و ۹۷ کارشناسی ▫️برادران▫️ 🕰 زمان برگزاری: ۱ تا ۶ شهریور ۱۴۰۱ 📅 بازه ثبت نام: از ۱۵ الی ۲۷ مردادماه 📝 ثبت نام از طریق : www.JahatGiri.ir ➕دوره بصورت حضوری برگزار میگردد. ➕با حضور اساتید برجسته حوزه، دانشگاه و صنعت و ... 💰هزینه دوره ۴۰۰ هزارتومان است 🔸 برای فعالین فرهنگی و تشکیلاتی با ۳۰درصد تخفیف (۱۲۰هزارتومان تخفیف) است. 🔸 برای شرکت گروهی ۳ نفر به بالا ۲۰درصد تخفیف (۸۰هزارتومان تخفیف) است. 🔸 همچنین شما میتوانید با استوری پوستر ما و ارسال شات استوری پس از ۲۰ ساعت ۱۰درصد تخفیف (۴۰ هزارتومان تخفیف) نیز دریافت کنید. 🔴 شما میتوانید از مجموع این تخفیف ها نیز استفاده کنید. 💡برای کسب اطلاعات بیشتر به دایرکت مراجعه نمایید. اطلاعات تکمیلی‌تر به مرور اعلام خواهد شد. ___ 🆔 @Jahat_Baradaran
در این گفتگو سعی کردم به صورت خلاصه انگاره و باورداشتهای راهبردی ای که باید در مورد اربعین داشته باشیم را مطرح کنم.👇 🎙صوت 🗒متن .
ربّیّون: انّا الی الله راغبون
پروژه اربعین طلیعه‌ای برای آینده تمدنی مدنظر انقلاب اسلامی پایان بخش این نشست تخصصی، سخنان حجت‌الاسلام سیدمصطفی مدرس مصلی مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت بود که وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) می‌فرمایند «تنها راه اصلاح دو جهان قیام لله است» و همین رویه را برای تحقق انقلاب اسلامی در پیش گرفتند و بر ایجاد یک قیام همگانی و مردمی چه قبل و چه پس از انقلاب تأکید کردند، اظهار داشت: این امر در قالب اربعین متعین شده است. وی با اشاره به اینکه در الگوی زندگانی آدام اسمیتی سرمایه سالار و سرمایه‌دار قله انسانیت است و در جامعه بازار، کالایی‌سازی همه چیز امر بسیار عادی است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی که یک نه بزرگ به تمام این پارادایم بود، یک تمدن دیگری را برای بشریت ترسیم می‌کند و در آن انسان تراز انسان منفعت خواه نیست بلکه انسان ایثارگر است که براساس مودت و محبت حرکت می‌کند. مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت پروژه اربعین را طلیعه‌ای برای آینده تمدنی مورد نظر انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: برخلاف اینکه در جامعه مرسوم آدام اسمیتی همه چیز با کالا، امنیت کالا و پول خرید و فروش می‌شود، اما در اربعین همه در کار هستند تا هرآن چیزی را که محبان اباعبدالله الحسین (ع) نیاز دارند را برای همدیگر فراهم بیاورند. وی افزود: یکی از استراتژی‌های جهان کفر در طول سالیان متمادی مسئله اختلاف افکنی قومی، مذهبی، جغرافیایی و سیاسی بوده است، اما در مسئله اربعین نقطه مقابل این نوع دیدگاه را می‌بینیم که نمونه آن جنگ ایران و عراق است. حجت‌الاسلام مدرس مصلی با بیان اینکه محبت اباعبدالله (ع) کینه‌های جنگ را از بین برده است، گفت: مسئله اربعین می‌تواند یک عصای موسوی برای همگرایی جهان اسلام و جهان شیعه باشد؛ چنانچه بعد از سه دهه، حرکتی به اسم پیاده‌روی اربعین آغاز می‌شود و به دنبال آن می‌بینیم هیچ ردّی از عداوت و دشمنی که نظام سلطه بر دو ملت مسلمان ایران و عراق تحمیل کرد در کار نیست. وی گفت: مسئله اربعین به این معنا است که ما با ید بیضای اراده مردم مواجه هستیم که تمام سازمان‌های عریض و طویل با هم جمع می‌شدند نمی‌توانستند این حضور میلیونی مردم را مدیریت کنند. مسئول مرکز مطالعات راهبردی مؤسسه فتوت خاطرنشان کرد: اربعین خلق یک رستاخیز تمدنی، فرهنگ زندگی جمعی مسئولانه بر مدار محبت به ولایت، فرهنگ مواسات و برای هم بودن، فرهنگ در کار هم بودن و فرهنگ اخوت بنیاد است. گزارش مکتوب نشست مجازی بیست روز دولت مردم https://yun.ir/n7fry .
🔗لینک خرید : http://jahatgiri.ir.page نشریه جهت (جستار هدایت توحیدی)