eitaa logo
‹ پـاتوق چادری ها ›
1.4هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
2.2هزار ویدیو
20 فایل
به نامِ اللـه یک جوری باشید که وقتی ملائکه خواستن نامه اعمالتونو چک کنن بگن دمت گرم خوب بندگی کردی♥️(: کپی؟ حلالت‌مومن ، هدف چیز دیگریست ! فقط صلوات یادت نره ✨+ از شرایط : @shorot2 اینجا ؟ واسطه ای برای رشد و حال خوبت🌱! وقف اهلِ بیت و ما نوکریم .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️جزءکسانی نباشیم که وقتی به گفتیم آقا دوست داریم،آقا بگن دروغ میگی...!
پنج توصیه‌ از حاج قاسم‌ خطاب به بسیجیان : بسم الله الرحمن الرحیم ✍🏼 برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید. ! 🔹عزیزانم بزرگترین امانت سپرده شده به ما جمهوری اسلامی است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمائید. 🔹 1. به حلال خداوند وحرام آن توجه خاص خاص بفرمائید. 🔹 2. پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند وائمه معصومین توصیه فرموده‌اند. 🔹 3. دوستی ورفاقت ارزش بزرگی است اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی می‌کنید. 🔹4. نماز شب نماز شب نماز شب کلید تمام عزت‌هاست. برادرتان قاسم 🌱- فرا رسیدن هفته بسیج مبارکباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غِیبَت از گناهان کبیره به معنای بدگویی پشت سر دیگران است که در اسلام به‌شدت از آن نهی شده است. قرآن این گناه را همچون خوردن گوشت برادر مرده توصیف کرده است ..
قرآن این گناه را همچون خوردن گوشت برادر مرده توصیف کرده و در روایات گناه آن شدیدتر از زنا معرفی شده است. علاوه بر ارتکاب غیبت، گوش دادن به غیبت نیز حرام است.
همان گونه که غیبت کننده در یک لحظه، آبرویی را که مؤمن سال ها به دست آمده می ریزد، خداوند هم عباداتی را که او سال ها بدست آورده از بین می برد. بنابراین محو عبادات چندساله، یک کیفر عادلانه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‹ پـاتوق چادری ها ›
همان گونه که غیبت کننده در یک لحظه، آبرویی را که مؤمن سال ها به دست آمده می ریزد، خداوند هم عباداتی
در روایات، نام غیبت کننده در کنار کسی آمده که دائماً شراب می خورد. کسی که غیبت می کند و شراب می نوشد، از بهشت محروم است. بر اساس روایات، کسی که عیوب برادر دینی خود را پی گیری کند، خداوند زشتی های او را آشکار می کند
برای جبران غیبت هایی که در گذشته مرتکب شده ایم، در صورتی که غیبت شونده زنده و در قید حیات است؛ اگر به او بگوییم که ما غیبت تو را کرده ایم ناراحت می شود، به گفته بعضی مراجع تقلید نباید به او گفت، بلکه باید بین خود و خداوند توبه کرد و اگر امکان دسترسی به شنوندگان غیبت است، به گونه ای با ذکر خیر و تکریم آن فرد، تحقیر گذشته را جبران کنیم !💜
اگر غیبت شونده ناراحت نمی شود، از خود او حلالیت بخواهیم؛ اما اگر غیبت شونده از دنیا رفته است، باید توبه کرده و از درگاه خداوند عذرخواهی کنیم که البتّه خداوند توبه پذیر و بخشنده است🌱.