هدایت شده از دانشگاه کاشان
✅میزگرد تخصصی RTO ها حلقه مفقوده اکوسیستم تحقیق و توسعه در ایران
🔸سخنرانی rto حلقه مفقوده اکوسیستم تحقیق و توسعه در ایران و معرفی تبادل فناوری برای تجاری سازی محصولات فناورانه مورخ ۱۵ آذر در سالن کنفرانس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان برگزار شد.
🔹در این جلسه که به پیشنهاد دکتر فرجی رییس پارک علم و فناوری و دکتر نجارزادگان مدیر مرکز رشد دانشگاه کاشان برگزار شد، شرکتهای فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری حضور داشتند. ابتدا دکتر علوی، مدیرعامل شبکه تبادل فناوری حل چالشهای صنعتی با رویکرد نوآوری باز و نوآوری بسته توضیح داده شد و بر اساس پیچیدگی های چالش صنعتی، روشهای مختلف حل مسئله بررسی شد و اینکه چطور با ظرفیت ۹۳۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور نیازهای صنعتی مرتفع می شود.
🔺در ادامه نحوه فعالیت کارگزاران تبادل فناوری در سراسر کشور برای تجاری سازی محصولات فناورانه تشریح شد و نمونه های موفق پروژه های صنعتی انجام شده و گردش مالی چند میلیون دلاری آنها بررسی شد.
🔹در ادامه حاضران، شرکتها و محصولات خود را معرفی کردند و آقای دکتر دهقانی مدیر توسعه نظامهای فناورانه جایگاه تحقیق و توسعه در ایران و کشورهای مختلف را توضیح دادند و میزان هزینه های تحقیق و توسعه نسبت به GDP کشورها را نشان دادند و در ادامه لزوم نهادهای واسط بین عرضه کنندگان فناوری و متقاضیان فناوری تحت عنوان RTOها بیان شد و سعی شد جایگاه شرکتهای فناور و دانش بنیان در نظام تحقیق و توسعه تشریح شود.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
همزمان با هفته پژوهش، مدیریت ارتباط با جامعه با همکاری اداره بهزیستی شهرستان کاشان برگزار می نماید
🔵کارگاه تخصصی با موضوع :
اوتیسم،چالش ها ونقش دانشگاه در شکل گیری تحولات نوین آن
👤سخنران
🔸دکتر محسن نیازی، استادگروه آموزشی علوم شناسی دانشگاه کاشان
🔹شرکت کنندگان
پرسنل مراکز توان بخشی روزانه منطقه شمال استان اصفهان
🗓۱۶ آذرماه
🕑 ساعت 9 تا 11
🏫مکان : میدان شورا- بلوار شهیدان خاندایی –جنب هنرستان نراقی –سالن اجتماعات اداره بهزیستی کاشان
هدایت شده از دانشگاه کاشان
✅برگزاری کارگاه مهارتهای ارتباطی با کودکان دارای نیازهای ویژه از طریق قصه گویی
🔹همزمان با هفته پژوهش و فناوری کارگاه با عنوان "مهارتهای ارتباطی با کودکان دارای نیازهای ویژه از طریق قصه گویی برگزار شد.
🔸 این کارگاه به همت مرکز توانمند سازی اجتماعی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان با نظارت و همراهی دکتر محسن نیازی در تاریخ ۱۴آذر ۱۴۰۲در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی این دانشگاه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان برگزار گردید .
🔺ابتدای جلسه دکتر محمد کارکنان مسئول خانه خلاق دانشکده علوم انسانی در مورد اهداف برگزاری کارگاه و محورهای قابل ارائه در کارگاه مطالبی را بیان کرد.
🔸مدرس کارگاه خانم مریم سادات موسوی مطالب خود را حول سرفصل های مهارتهای ارتباطی مورد احتیاج کودکان با نیازهای ویژه و انواع قصه گویی برای کودکان و همچنین تاثیر قصه گویی بر مهارتهای ارتباطی در کودکان ارائه کرد. سپس موضوع آشنایی والدین با انواع مهارت های ارتباطی مطرح شد و اینکه چگونه والدین با نحوه ارتباط با کودکان با نیازهای خاص آشنا شده و نقش قصه در تقویت ارتباط بین والدین و کودکان با نیازهای خاص چگونه است مورد تحلیل قرار گرفت.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
ویژه برنامههای #فصل_پژوهش_و_فناوری دانشگاه کاشان در روز شنبه ۱۸ آذر #معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی #دانشگاه_کاشان
همزمان با شروع #هفته_پژوهش_و_فناوری #مدیریت_ارتباط_با_جامعه با همکاری انجمن علمی گردشگری برگزار می نماید.
🔶بازدید از هلدینگ سیاحتی وگردشگری بنیاد
🔵هدف بازدیدبا موضوع:
آشنایی با کسب وکارهای صنعت گردشگری
👤سخنران
🔸دکتر مهدی زادمهر
مدیر عامل شرکت آموزش گردشگری بنیاد متخصص حوزه کسب وکار درصنعتگردشگری
🗓زمان : ۱۸آذرماه
🕑ساعت۷ صبح
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشانi