فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گوگل چه چیزهایی از ما میداند؟!
💢 چه اطلاعاتی از ما در اختیار گوگل است؟
👈 مواظب این جاسوس خانوادگی باشید
💠کانال جامعه روحانیت خمینی شهر
🆔 @Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
❗️نسبت ما و طالبان
💢محسن مهدیان طی یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت: سوال رایج این روزها اینست که نسبت جمهوری اسلامی و طالبان چیست؟
⭕️برای این تحلیل باید یک گزاره قطعی و همیشگی در جمهوری اسلامی را توجه کرد و آنهم خواست مردم است. مثل ماجرای فلسطین اشغالی و درخواست ایران برای رفراندوم. بااین شاخص کنش ایران قابل تحلیل است.
🔴مساله اول دولت فراری است. سرنوشت دولت آمریکایی اشرف غنی، فرار با دمپائی بود. آمریکاپرست ها هم از بال هواپیما آویزان شدند. طبیعی است که برای جمهوری اسلامی یک حکومت آمریکایی ضررمحض است اما ملاک خواست مردم است.
❓نسبت مردم با این دولت چه بود؟ کمترین اعتنا را مردم افغانستان از فرار اشرف غنی داشتند. نه مقاومتی مقابل طالبان و نه راه پیمایی در حمایت از دولت سابق. علت هم روشن بود. حجم فساد و ظلم و کشتار و جنایت در دولت آمریکایی که نه برای آنها آزادی آورد و نه امنیت. اینکه اشرف غنی جایگاه مردمی نداشت را آمریکایی ها هم فهمیده بودند برای همین در مذاکرات صلح سراغ طالبان رفتند. آمریکایی ها صریحا گفتند "دولت اشرف غنی دیگر جایگاه مردمی ندارد".
🔵گزاره دوم جایگاه طالبان است. طالبان مستبد و با گرایش های جاهلی است. اما ظاهرا سیاست های خود را تغییر داده است. برخی معتقدند طالبان برای تشکیل حکومت نیازمند پذیرفته شدن از سوی جامعه جهانی است و این تغییرات تاکتیکی است. برخی نیز خوش بینانه مخالفند.
🔷نسبت مردم با طالبان چیست؟ طالبان برآمده از قوم پشتو است که حداقل 40 درصد مردم افغانستان اند. طالبان به جهت قومیت پایگاه اجتماعی دارد. از سویی برای بخشی از این جامعه حامل امنیت اند. برای کشوری که سالها در جنگ و سلطه بوده امنیت نیاز اول است. با این توضیح موضع دولت ایران چیست؟
🔶3 اصل اهمیت دارد. اول اینکه دولت آینده مردمی باشد. دولت مردمی، دولت باثبات است و همین هم نیز برای ایران اهمیت دارد. دوم ضدآمریکایی باشد. سوم اینکه قائل به همکاری های مشترک سر منافع ایران باشد.
🔸درخواست اول ایران از طالبان رعایت حق حاکمیت مردم است. در افغانستان 4 قوم اصلی وجود دارد که همه آنها باید در قدرت نقش داشته باشند. هم پشتون ها و هم تاجیک ها وازبک ها وهزاره. فراتر از این دست از اقدامات جاهلی مثل جلوگیری از تحصیل زنان بردارد.
🔸دوم تقویت رویکرد ضدآمریکایی است. مثل همین پیش فرض طالبان برای مذاکره صلح با آمریکا که منجر به خروج آمریکایی ها شد.
🔸سوم نیزمنافع مشترک ایران و افغانستان است. مواردی چون مبارزه با گروه های تکفیری و حفظ امنیت مرزها و مبارزه با ترانزیت مواد مخدر و تعیین تکلیف آب هیرمند و غیره.
♦️طبیعی است که ایران نظاره گر فعال است. هم رصد می کند و هم هدایت تا این سه اصل فراهم شود. در نهایت این جریان جعلی اسلامی، خوب یا بد توسط مردم افغانستان باید تعیین تکلیف شوند.
🆔@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
🔴این سکوت رهبری، معنا دارد...
🔹نقل است، هنگامیکه مکه به دست مسلمانان فتح شد، رسول خدا (ص) برای اهل مکه فرمان عفو عمومی صادر کرد، ولی دستور داد که عبداللّه بن سعد را هر جا یافتند، بکشند حتی اگر به پردهی کعبه آویزان شده باشد.
🔸عبداللّه به عثمان پناه برد. عثمان او را پنهان کرد تا این که او را به خدمت پیامبر خدا آورد و برایش از آن حضرت امان خواست.
🔹رسول خدا (ص) دقایقی طولانی سکوت فرمودند و پاسخی ندادند، تا آنکه سرانجام او را عفو کردند.
🔸چون عثمان بازگشت، حضرت رسول (ص) رو به حاضران کرد و فرمود: از آن جهت خاموش ماندم تا یک نفر از شما برخیزد و حکم الهی را در حق او اجرا کند.
🔹حاضران در پاسخ گفتند: ایما و اشارهای در این زمینه به ما میفرمودی.
رسول خدا (ص) فرمود: شایسته نیست که پیامبر به گوشه چشم ایما و اشاره کند.
https://b2n.ir/g80935
♦️و تاریخ تکرار میشود.
🔹امام امت، [پس از آن همه تاکید بر استیضاح و برخورد بدون ملاحظه با این و آن و تقیزاده نامیدن برخی که تحریف شد]، بر خلاف آن که همیشه بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور جدید، برای رئیس جمهور قبلی حکم جدیدی را صادر میکردند؛ اینبار، سکوتی طولانی کردهاند. به امید آنکه اصحاب و خواص به وظیفهشان عمل کنند.
🔹اگر فردا روزی عثمانها به وساطت عبداللهها رفتند و امام امت، حکم جدیدی برایشان صادر کرد، از بیبصیرتی خواصی است که معنی این سکوت را نفهمیدند و منتظر ایما و اشاره بودند!
✍میلاد کلاهدوزان
✅ مشارکت در شکایت سراسری مردم از حسن روحانی در آدرس زیر :
🌐 http://asle90.24on.ir
🆔@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
🔰طرح مسئله ولایت فقیه
📌هنر بزرگ امام این بوده است که حاکمیت اسلام را مطرح کردند، صیغه خاص ایشان هم برای حاکمیت اسلام، ولایت فقیه بود، انصافا ولایت فقیه مبنای بسیار مستحکمی دارد، اینکه حالا بعضی نیمه سوادها می گویند امام ولایت فقیه را ابتکار کرد و دیگر علما آن را قبول نداشتند ناشی از بی اطلاعی است مسله ولایت فقیه جزو مسائل روشن و واضح درفقه شیعه است.
📚 برگرفته از مبانی مکتب ولایت
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
May 11
▪️پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت عالم و متفکر برجسته آقای محمدرضا حکیمی؛
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم و متفکّر برجسته جناب آقای محمدرضا حکیمی را تسلیت گفتند.
🔹متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و تأثر خبر درگذشت عالم و متفکّر برجسته جناب آقای محمدرضا حکیمی قدّساللهنفسه را دریافت کردم. ایشان دانشمندی جامع، و ادیبی چیرهدست، و اندیشهورزی نوآور، و اسلامشناسی عدالتخواه بودند. ایشان عمر را فارغ از آرایهها و پیرایههای مادی، در خدمت معارف والای قرآن و سنّت گذرانده و آثاری ارزشمند از خود به جا نهادند. بهرهگیری از محضر پر فیض و نفس گرمِ استادان معرفت و معنویت در مشهد مقدس، ذخیرهئی از توکل و تعبّد و غنای نفس در دل و جان این شخصیت عزیز به جا نهاده بود که تا آخر عمر با برکتش وی را استوار میداشت. اینجانب فقدان اندوهبار این رفیق دیرین را به خاندان مکرّم حکیمی و بازماندگان بویژه برادر بزرگوار ایشان و نیز به همهی دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱ شهریور ۱۴۰۰
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 آیا این سخنان علامه مصباح یزدی ره ارتباطی با جریان هایی که این روزها در کشور می گذرد، دارد؟
شما قضاوت کنید👆👆👆👆
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
❇️ آیت الله حکیم در درس خارج «فقه نظام جامع خانواده» مطرح کرد؛
⬅️ در پی ایجاد یک نوآوری به نام نظام (جامع) خانواده یا نظام تشکیل خانواده هستیم. اقتضای چنین نوآوری این است که به وسیله رجوع به کتب فقهی، آیات و روایات، مستلزمات این بحث را احصا نماییم.
⬅️ از جمله چینش مطلبی که برای نظام جامع خانواده میتوان ارائه داد چنین است؛ در تشکیل خانواده سه مرحله متصور است: مرحلهی قبل تشکیل (مقدّمات تشکیل)، خود تشکیلِ قانونی و شرعی خانواده، آثار مترتّب بر این تشکیل. به تعبیر دیگر سه حوزهی بحثی برای نظام خانواده وجود دارد: حوزهی اوّل، قبل از ازدواج (عقد). حوزهی دوم، خود ازدواج (عقد). حوزهی سوم، بعد از ازدواج (عقد). هر کدام از این سه عنوان دارای زیرمجموعههایی هستند.
⬅️ معین کردن معنای تشکیل خانواده باب ورود به بحث است؛ زیرا همهی موضوعات و عناوین باید حول محور تشکیل خانواده بررسی شود. بر این اساس محور قرار دادن موضوعاتی مانند عقد، خواستگاری یا عناوین دیگری که در کتاب نکاح ذکر شده است، صحیح نیست.
⬅️ زمانی که عنوان بحث از نکاح به نظام جامع خانواده تغییر پیدا کند، باید تابع آن بود و همواره از محور قرار دادن اجزای معنون و افراد دوری کرد و در پی یک واحد اجتماعی به نام خانوده بود؛ از این رو باید از تعابیری مانند حکم تشکیل کانون خانواده، وظایف کانون خانواده و حقوق کانون خانواده استفاده کرد. هرچند در درون این موضوعات نیز ناگزیر باید از زوجین، والدین و اولاد صحبت کرد.
—————————
ترسیدم اگر برای فرزندم سفارش کنم، از چشم خدا بیفتم!
خاطرۀ دکتر علی حائری شیرازی (فرزند مرحوم آیت الله حائری شیرازی) از پدر
چند وقتی بود که دانشجوی دکتری شده بودم. در پردیس دانشگاه تهران درس میخواندم و هزینۀ دانشگاه هم کم نبود. گاهگاهی که فراخوان جذب هیأت علمی إعلام میشد، هجوم میبردم به سایت، شاید دانشگاهی دورافتاده، دانشجوی دکترا هم بخواهد. بیشتر اوقات هم ناکام بودم و به مرحلۀ مصاحبه نمیرسیدم. یکبار در لیست مراکز جذب، نام «جامعه المصطفی» را دیدم. در شرایط پذیرش هم نوشته بود: «فوق لیسانس حقوق». ولی هرچه کردم وارد سایت پذیرنده نمیشد. چند باری تلاش کردم که موفقیت آمیز نبود. تلفن پشتیبانی را گرفتم و گفتم وارد سایت جامعه المصطفی نمیشود. گفت: «درسته، جامعه المصطفی گزینش خاص داره و خودش ثبت نام میکنه. از طریق این فراخوان نمیتونید وارد بشید. با خودشون هماهنگ کنید».
روحانیای میشناختم که در جامعه المصطفی مشغول به کار بود. زنگ زدم، گفت: بله چون فضای خاصی اینجا حکم فرماست، فقط افراد خاصی که از همه لحاظ مورد شناخت باشند میتوانند ثبت نام کنند و از میان ایشان مصاحبه خواهد شد. بعد ادامه داد: «حضرت آقای اعرافی که ارادت خاصی به والد شما دارند. اگر ایشان شما را تأیید کنند، حتماً در میان مصاحبه شوندگان قرار خواهید گرفت».
پدر پس از وفات مادر، بلا استثنا هر روز جویای حالم میشدند. عصر زنگ زدند. گفتم شما که چند سالی است اصرار دارید که من به قم بیایم و همراه و مونس شما باشم و درس حوزه را هم از سر بگیرم. امروز متوجه شدم چنین فرصتی برایم مهیاست. کافیست شما چند جملهای خطاب به حضرت آقای اعرافی بنویسد و مرا معرفی کنید تا در زمرۀ مصاحبه شوندگان قرار بگیرم. سکوت کردند. بعد خیلی کوتاه گفتند: «چند جملهای برایش مینویسم و قطع کردند!»
با خوشحالی به مسئول دفتر ایشان در قم تماس گرفتم. اتفاقاً ایشان به خاطر کاری، وقتی از آقای اعرافی گرفته بود و گفت هفتۀ آینده اگر مرقومۀ والد، آماده شده باشد، آن را هم همراه خود خواهم برد.
چند روز گذشت. دوباره پیگیر شدم. مسئول دفتر گفت: «بله، متن مفصلی نوشته بودند. من هم آنرا به حضرت آقای اعرافی رساندم». خیلی خوشحال شدم. البته متعجب هم شدم. چون عادت پدر اینچنین بود که هر موقع مطلبی مینوشتند که ارتباطی با من داشت، زنگ میزدند و مطلب را تمام و کمال برایم میخواندند. اما این بار چنین نبود. برای آنکه بدانم پدر در نامه، در وصف من چه نوشته، دوباره پیگیر شدم. بنا شد یک نسخه از نامه را برایم بفرستند. بعد از دو سه روز، نامه را دیدم. چند صفحه بود. از ابتدا تا انتها خواندم. ضعفهای حوزه را برشمرده بودند و نصایحی کاربردی کرده بودند. دوباره به صدر و ذیل نامه نگاه کردم. هیچ اثری از من در آن نبود!!
کمی بعد، پدر تماس گرفت. با کنایه گفتم: «نامۀ شما را به آقای اعرافی خواندم. خجالتم دادید از بس که از من تعریف کرده بودید!»
جواب دادند: « با پدرت با کنایه صحبت نکن!» بعد ادامه دادند: «شنیدم آقای اعرافی گزینۀ اصلی مدیریت حوزههای علمیه است. دیدم فرصتی دست داده تا خیرخواهی کنم. ترسیدم از چشم خدا بیافتیم وقتی من برای رزق و روزیَت تصمیم بگیرم و خدا هم برکت را از زندگیمان خواهد برد».
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
#آیه_نگار
💌 وتَوَكَّلْ عَلَى الْحَيِّ الَّذِي لَا يَمُوتُ
و تو بر آن زندهای که هرگز نمیمیرد توکل کن
"فرقان آیه ۵۸"
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برشی از مستند "تنها میان طالبان" سال تولید 1394
کارگردان این مستند تنها کسی است که به قلب طالبان رفته و از زندگی انان فیلم گرفته
در این قسمت کارگردان وارد یک بازار محلی در قلب طالبان میشود و نظرات مردم را درباره طالبان میپرسد
عدهای طالبان را از خودشون میدونن و خیلی راضی ان ، عده ای دیگه هم میگن از موقعی که طالبان اومده و دولت رفته امنیت دیگه نداریم
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برشی از مستند "تنها میان طالبان" سال تولید 1394
کارگردان این مستند تنها کسی است که به قلب طالبان رفته و از زندگی انان فیلم گرفته
در این قسمت تصاویری دیده نشده از دادگاهها و زندانهای طالبان را مشاهده خواهید کرد
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید| واکسنِ واکسن
وقتی رهبر یک کشور، سیــبل رسانهای دشمنان، به بهانه #واکسن میشود!!!
آیا واقعا ایران چون واکسن امریکایی نخواست بدبخت ترین کشور دنیاست؟؟؟
#جریان_تحریف
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تحلیل دکتر #مجتبی_رحماندوست از نفوذ صهیونیسم در سیستم مالی جمهوری اسلامی ایران:
📺 امام خامنهای در این سالها، در دفعات متعدد خطرات #نفوذ را بیان کردهاند. نفوذکنندهها را از طریق روش کار آنها میتوانیم بشناسیم.
📺 انحصارطلبیها، دفاع و پایبندی به بانک ربوی و سودهای حرام، احتکارهای وحشتناک، مخصوصا در این هشت سال، هم نتیجه نفوذاند و هم در مبانی اعتقادی #یهود ریشه دارند.
📺 واردات بیرویه کالا و قاچاقهای کلان سازمانیافته، برای آسیب زدن بر ارزش پول ملی، تعطیلکردن تولید داخلی و افزایش فشار معیشتی، از شگردهای #یهودیان برای مبارزه با دشمنانشان هستند.
📺 ایجاد دلبستگی به بیگانه، ناامیدسازی مردم و نخبگان از طریق #جنگ_روانی و در آخر، حذف نخبگان فکری، علمی و اقتصادی، جز از دست شبکه نفوذ یهود بر نمیآید.
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
45.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 بخش اول سخنان حجت الاسلام قنبریان در برنامه ثریا
۱۴۰۰/۵/۳۱
🔺علماء چگونه مردم را تسلیم بنی امیه کردند؟!
🔺بالتبع علماء مردم سه دسته شدند! عاشورا سه صف بود نه دو صف! یک صف هم اهالی تپه ندبه!
🔺صد مجتهد درون حاکمیت ج.ا چه وظیفه ای دارند؟!
☑️@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr
39.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 بخش دوم سخنان حجت الاسلام قنبریان در برنامه ثریا
۱۴۰۰/۵/۳۱
🔺اماره الصبیان(حکمرانی آقازادگان) چگونه شکل گرفت؟!
🔺نیم طبقه آقازادگان و دامادها!
🔺پول پاشی برای تثبیت ولایتعهدی!
🔺عبرت ماجرا برای ج.ا کجاست؟
@Rohaniyat_Khomiyni_Shahr