فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نقطه مقابل
🔹 رهبر انقلاب: سفارش من به جوانهای عزیزمان این است که امروز ببینند دشمن در چه خطّی حرکت میکند، دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطهی مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند.
🔹 دشمن این دو راه را در پیش گرفته: دشمنیِ اقتصادی، دشمنیِ رسانهای
🌺 جوانها در مقابل اینها باید بِایستند؛ ملّت ایران باید در مقابل این دو حرکت بِایستد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سواد رسانه ای
📌چگونه در فضای مجازی گرفتار اتاق پژواک میشویم؟
🔺روشی در شبکههای اجتماعی مجازی وجود دارد که آن دسته از اطلاعات و نظراتی را که شما تأیید کرده و یا به اشتراک گذاشتهاید برای شما نمایش داده میشود و آنچه را شما نمیپسندید برایتان محدود میکند، این یعنی شما فقط صدای خودتان را میشنوید که به این پدیده #اتاق_پژواک میگویند.
#سواد_رسانه_ای
#خطاى_حس_را_با_عقل_اصلاح_کنید
#نهج_البلاغه
💥 لَيْسَتِ الرَّوِيَّةُ كَالْمُعَايَنَةِ مَعَ الاِْبْصَارِ
فَقَدْ تَكْذِبُ الْعُيُونُ أَهْلَهَا، وَلاَ يَغُشُّ الْعَقْلُ مَنِ اسْتَنْصَحَهُ
🌗تفكّر و انديشه همچون ديدن با چشم نيست چه بسا چشم به صاحبش دروغ مى گويد؛ ولى عقل (سليم) به كسى كه از او راهنمايى بخواهد خيانت نمى كند
📘#حکمت_281
⭐ توانا بود هر که دانا بود
🔺️ رهبر انقلاب: «توانا بود هر که دانا بود»؛ دانش برای یک کشور اقتدار میآورد. ما در بخشهای مختلف علمی پیشرفتهایی کردیم که در اوّل انقلاب تصوّرش را هم نمیکردیم.... در قضیّهی انرژی هستهای، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، پزشکیهای پیچیده، عملهای جرّاحی بسیار دشوار، ناباروری، سلّولهای بنیادی و ... جوانهای ما همّت کردند، پیشرفت کردند. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
#رویداد_تاریخی
🌸روز بزرگداشت دانشمند شهير امامي "خواجه نصيرالدين طوسي"
ابوجعفر محمدبن محمد معروف به خواجه نصيرالدين طوسي و ملقب به استاد البشر و محقق طوسي در سال 597 ق در طوس به دنيا آمد. وي در ابتدا علوم عقلي و نقلي و حكمت مشاء را آموخت و در سالهاي بعد رياضيات، فقه، فلسفه، نجوم و ادبيات را خواند به طوري كه در علوم روز به تبحر و استادي تمام رسيد. وي چند سال پس از واقعه حمله سپاهيان چنگيزخان مغول، به قلعه اسماعيليه پناه برد و در آنجا نيز از تاليف و نگارش باز نايستاد. با غلبه سپاه مغول بر اسماعيليان، خواجه نصيرالدين به خدمت هلاكوخان مغول پيوست و با استفاده از نفوذ خود، از كشتار مردم و دانشمندان و تخريب آثار فرهنگي و علمي و غارت شهرها و روستاها جلوگيري نمود. پس از فتح بغداد و سقوط عباسيان، خواجه نصير ماموريت يافت تا رصدخانه مراغه را ترتيب دهد. او جماعتي از رياضيدانان بزرگ گردآورد و كار احداث رصدخانه را در سال 657 ق آغاز كرد. خواجه، با اين كار، عالمان بزرگ زمان را كه پراكنده بودند در يك مكان، جمع كرد و همچنين كتابخانهاي عظيم در محل رصدخانه مراغه احداث نمود. اين عالم سترگ براي تهيه كتابهاي مورد نظر، كتبي از بغداد، شام و شمال آفريقا و اطراف و اكناف ايران فراهم نمود و كتابخانهاي با بيش از چهارصد هزار جلد كتاب، ايجاد كرد. عمر خواجه از اين پس در خدمات علمي گذشت. خواجه نصيرالدين، يكي از بزرگترين بنيانگذاران كلام شيعه و پيشاهنگ بزرگ فلسفه مشّاء بود و ضمن تاييد حكمت ابنسينا، به شرح مشكلات اشارات پرداخت. وي همچنين آثار متعددي را در علوم مختلف به نگارش درآورد كه اخلاق ناصري، تجريد العقايد، ذيج ايلخاني، اوصاف الاشراف، اساسُ الاقتباس و تذكره نصيريه و بيش از شصت اثر ديگر در اصول دين، اخلاق، منطق، هندسه، هيئت، نجوم و عروض و شعر از آن جملهاند. خواجه نصيرالدين سرانجام در سال 672 در 75 سالگي، شانزده سال پس از تاسيس رصدخانه درگذشت و در كاظمين به خاك سپرده شد.
🌺روز مهندس
🌺در قديم مهندس به شخصي اطلاق مي شده كه به علم هندسه آگاهي مي داشت. روزپنجم اسفند در تقويمها روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ايراني "خواجه نصرالدين طوسي " و "روز مهندسي" اعلام شده است. هفتصد و پنجاه و چهارسال از درگذشت دانشمند بزرگ ايراني خواجه نصرالدين طوسي ميگذرد اما هنوز هم دستاوردهاي علمي و آراء اين دانشمند ايراني محل رجوع است. خواجه نصرالدين طوسي از بزرگترين فلاسفه و رياضيدانان و دانشمندان ايراني است كه پس از بزرگاني مانند "فارابي"، "ابوريحان بيروني"، "ابوعلي سينا" و "رازي " ظهور كرد
#همایش_بزرگداشت
✅همایش بزرگداشت مقام شامخ علمی خواجه نصیرالدین طوسی
✔️ نقش علمی و عملی خواجه نصیرالدین طوسی در جامعه پردازی و تمدن اندیشی
📆 زمان: 5 اسفند 1400 ساعت 8 تا 12
👈لینک حضور:
🌐 https://b2n.ir/isca1400
#خواجه_نصیر_طوسی
#معرفی_کتاب
📚کتاب عزیز خدا
▫️یادنامه حضرت آیتالله خوشوقت (اعلیاللهمقامه)
🌺این یاد نامه در سه فصل تنظیم گردیده است:
▫️ فصل اول: «در فراق استاد» شامل زندگینامه، روش اخلاقی، پیام تسلیت و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بیت ایشان و...
▫️فصل دوم: «راه تهذیب در قرآن» با بیان استاد اخلاق و معرفت حضرت آیت الله خوشوقت رحمهالله (صراط مستقیم)
▫️فصل سوم: «110 جمله» از حضرت آیتالله خوشوقت در موضوعات: طاعت الهی، قرآن، معصومین، ولی فقیه، استاد اخلاق، ذکر و دعا و سیاست.
#معرفی_کتاب
#معرفی_کتاب
🌺فکر کودک فلسفه🌺
مجموعه ی « فکر ، کودک ، فلسفه » اثری ارزنده در زمینه ی پرورش تفکر کودکان است .
این کتاب ۵۵ موضوع که قدرت تفکر کودکان را درگیر خود میکند، مطرح کرده و برای هر موضوع، مثالهای متنوعی با تصاویر زیبا و مفهومی ارائه نموده است.
همچنین برای هر موضوع یک تمرین فکری قرار داده شده و نویسنده در هر موضوع، کادری را برای آشنا کردن والدین با هدف آن تمرین به نگارش درآورده است.
«فکر ، کودک ، فلسفه » اندیشه ی کودک را با مسائل منطقی ، اجتماعی ،فلسفی و اخلاقی گوناگونی درگیر می کند و به رشد ذهن کودک مدد می رساند.
✅مناسب برای سنین
8 تا 12 سال
تعداد صفحات: 112
📷تصاویر بیشتر کتاب
https://eitaa.com/tasavirketab/85
#معرفی_کتاب
🌺 آغازی برای پرواز 🌺
بر هیچکس پوشیده نیست که #دعوت_فرزندان_به_نماز با وجود دنیای پیچیده کودکان، برای والدین سختیهای بسیاری دارد که اگر از راه درست وارد نشوند، بیشک کودک در آینده به مشکل بر خواهد خورد. والدین همیشه این ترس را دارند که راهی که پیش گرفتهاند درست است یا خیر؟ آنها گاه در روشی که انتخاب کردهاند، تردید دارند.
در این کتاب، راهکارهای تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به عبادت با تأکید بر فریضه مهم #نماز ارائه شده است.
در این کتاب به #هجده_راهکار اساسی و مجرب اشاره میکند که الگوبرداری والدین از این راهکارها میتوانند با فرزندان خود به راحتی برای تربیت عبادی آنها اقدام کنند.
از جمله این راهکارها میتوان به موراد زیر اشاره کرد: «آشنایی فزندان با مفاهیم نماز»، «بیان داستانهایی پیرامون نماز»، آسانگیری منطقی نسبت به نماز»، «گفتگو در مورد نماز» و …
✅مناسب سنین
#والدین
📖تعداد صفحات
۱۰۴ صفحه
❇️ابعاد
۱۴٫۵ × ۲۱ سانتیمتر
📄جنس کاغذ:
سفید
📸تصاویر بیشتر از کتاب
https://eitaa.com/tasavirketab/1169
🔹خورشید پشت ابر🔹
«الهی سینهای ده آتش افروز
در آن سینه دلی وان دل همه سوز
هر آن دل را که سوزی نیست دل نیست
دل افسرده غیر از آب و گل نیست»
خدایا لطف خود را شاملم کن
غمی جانسوز، مهمان دلم کن
که من عاشقتر از هر روزم امروز
خریدار غمی جانسوزم امروز
درون سینه تا در یاد دارم
غم زندانی بغداد دارم..
همان مولا که در بند بلا بود
پیام او پیام کربلا بود
چه بیجا انتظاری داشت قاتل
ز اسلام مجسّم، رأی باطل!
ز دست موسوی، چشم نوازش؟!
ز فرزند علی، امید سازش؟!
خبر دارند هفتاد و دو ملّت
که از این خاندان، دور است ذلّت..
تراود نکهت وحی از سجودش
تمنّای شهادت در وجودش
جهانی که در آن جای نفس نیست
فضایش دلگشاتر از قفس نیست
فضای بیعدالت، بسته بهتر
دل دور از محبت، خسته بهتر
عدالت، بستۀ زنجیر تا کی
حقیقت، کشتۀ شمشیر تا کی؟
چرا دشمن کِشَد در قید و بندش
چرا زندان به زندان میبرندش؟
اگر تنها، نماز و روزهاش بود
رکوع و سجدۀ هر روزهاش بود
وگر تنها عبادت، پیشه میکرد
کجا دشمن از او اندیشه میکرد
مناجاتی که آن معصوم فرمود
سرود انقلابی آتشین بود
اگر بند ستم بر پای دارد
خدا داند که در دل جای دارد
ملال خاطرش هجر وطن نیست
غم و اندوه او فرزند و زن نیست
ننالد هرگز از زندان و زنجیر
کجا اندیشد از قید و قفس شیر؟
غم او غربت اسلام و دین است
تشیّع مانده تنها، دردش این است
خدایا داد از این فصل غم انگیز
گل یاسین و... در زندانِ پاییز؟..
مبادا دیده بیدارش بماند
به دلها داغ دیدارش بماند
بر این بیداد، دل کی صبر دارد
غمِ خورشیدِ پشتِ ابر دارد
مبادا عاقبت در حسرت باغ
بماند باغبان با یک چمن داغ
اگر هر گل بهاری تازه دارد
خدایا صبر هم اندازه دارد..
مبادا چشم حق در خون نشیند
که صبح و شب «شفق» در خون نشیند
📝 #محمدجواد_غفورزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺راههای اصلاح شخصیت
🌺غیب چیست؟
🌸غیب عبارت است از اینکه انسان اقرار و اعتراف داشته باشد که در عالم هستی حقایق و واقعیتهایی هست که من با پوسته بدن خودم یعنی با حواس خودم نمیتوانم آنها را درک کنم ولو اینکه اینجا حضور داشته باشند؛ چشم من، گوش من، ذائقه من، لامسه و شامه من قادر به ادراک آنها نیستند.
📙آزادی معنوی، ص، 216
🌸البته این هم معلوم است که معنای اینکه قرآن میگوید «مؤمنین کسانی هستند که ایمان به غیب میآورند» این نیست که هر چیزی را که به شکل امر نهانی به ما گفتند، بگوییم ما مؤمنیم پس آن را قبول داریم. مثلًا فلان جن گیر میآید و میگوید من لشکری از جن دارم که چنین و چنان میکند، بگوییم: الَّذینَ یؤْمِنونَ بِالْغَیبِ، به ما گفته شده است که به غیب ایمان داشته باشید، پس ما باید به ادعای این جن گیر هم ایمان داشته باشیم! اینکه آن غیب چیست، در جاهای دیگر قرآن و در غیر قرآن توضیح داده شده است. نگفتم به هر ادعایی که به صورت غیب باشد باید ایمان آورد، بلکه نباید منکر غیب بود. منکر حقایق نهانی نباید بود.
📙آزادی معنوی، ص، 217
🌸دین از یک طرف ما را وادار میکند به عمل و کوشش و- به تعبیر امیرالمؤمنین- به خدمت، و از طرف دیگر میگوید پیوندها و رابطه هایی معنوی میان غیب و اینجا هست؛ تو دعا کن، تو بخواه، تو استمداد کن، از یک راه نهانی که خودت نمیدانی، به هدف و نتیجه میرسی. میگوید صدقه بده، از یک راه نهانی که تو نمیدانی رفع بلا میکند. دعا کن (که البته شرایطی دارد؛ اگر دعا با آن شرایط صورت بگیرد) شما از یک راه نهانی استجابتش را خواهید گرفت. تصمیم بگیر، از خداوند در کارها الهام بخواه، بعد میبینی در موقع معین، سر بزنگاه، خدا به قلب تو الهامی کرد، از غیب به تو مدد میرسد.
📙آزادی معنوی، ص، 220