#معرفی_کتاب
#مهارت
#همسرداری
#سواد_رسانه
📗مجازی علیه همسران:
مهارتهای زندگی زناشویی همراه با داستانهای واقعی
🖌محمدحسین قدیری
🔹 مطالعه فهرست و مقدمه کتاب در سایت مهرستان
https://book.mehrestan.ir
🔹فرض کنید روزی از خواب بیدار شوید و بفهمید قرار است روزی بدون اینترنت سر کنید. وحشتناک است! فضای مجازی، دیگر سـرگرمی یا رفع نیازهای اداری ما نیست؛ بلکه خواسـته یا ناخواسـته تمام زندگی ما را با خود گره زده است: تفریح، آموزش، تربیت، ارتبــاط و حتی خوابوخوراک. اما امان از وقتی که فضای مجــازی بهجای اینـکه در خدمت زندگی باشد، زندگی را گروگــان بگیرد. گــاهی آنچنان در کوچهپسکوچههای فضای مجازی راه را گم میکنیم که پیــداکردن راه برگشت، سخت و گاهی ناممکن میشود. هم فـکر و ذهن و هم دل و جـان را آنچنان در اختیــار میگیرد که خودمان هم در حیرت میمانیم که چه شد چنین شد. آری! گــاهی باید اعتراف کرد: مجازی علیه همسران وارد میـدان شده و بازیگردان میـدان زندگی میشود.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
#تربیت_اسلامی
📗 تمثيلات و تشبيهات به تفکیک موضوعی، در آثار استاد شهيد مرتضی مطهری
#جبهه_گردی
✅ آشنایی با یکی از دستاوردهای جبهه مردمی تعلیم و تربیت؛
🔷 پلتفرم دوناپ
دوناپ بعنوان اولین پلتفـرم آموزشی و تربیتی کشور، مبتنی بر پژوهش های مفصل در حوزه ترندهای آموزشی در دنیا، تجارب در حوزه آموزش الکترونیک و توسعه مفاهیمی از قبیل پلتفرم در حوزه زیست بوم تعلیم و تربیت از سال ۱۴۰۱ شروع به فعالیت نمود و با گذشت یک سال محصول خود را به صورت عمومی عرضه و با وجود گذشت سه ماه از عرضه رسمی آن، ۴۴۰ مدرسه اشتراک آن را تهیه و بیش از ۲۸۰۰۰ دانش آموز مشغول فعالیت در آن شدند.
پلتفرمی که سامانه های مختلف:
✓ مدرسه داری و شبکه سازی مدارس ERP
✓ مدیریت منابع انسانی HRM
✓ مدیریت جامع آزمون
✓ مدیریت جامع آموزش LMS
را مبتنی بر نظام مسائل آموزش و پرورش ایران طراحی نموده و به صورت جدی در حال توسعه زیرساخت خود است. یکی از بخش های این پلتفرم «دستار آموزش رایمن» است که در تلاش است تبدیل به یک هوش مصنوعی گردد که بتواند جریان تربیت و آموزش دانش آموزان را شخصی سازی نموده و مسیر توسعه فردی آنها را مبتنی بر یک نظام ارزیابی طراحی نماید.
از دیگر ویژگی های این پلتفرم، تلاش بر نهادینه سازی شاخصه ها و اصول تربیتی در معماری پلتفرم و سرویس ها و خدمات مختلف آن است به گونه ای که تلاش نموده تا جایگزین نظام معلم-دانش آموز یا خانواده-فرزند نگردیده و خط قرمز خود را توسعه به گونه ای می داند که به جای «مکمل» تبدیل به «جایگزین» گردد. این دست ملاحظات می تواند عامل تمایز جدی این پلتفرم گردد.
🔹تارنمای سامانه
🌐 donap.ir
31.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلامت_روانی
#سلامت_معنوی
🌺آثار روان شناختی شرکت در مراسمات عزاداری و مذهبی
🔘 استاد: حجت الاسلام دکتر محمد زارعی
🌸 ۵ اثر روان شناختی شرکت در مجالس مذهبی و معنوی به بیان ساده
#ارتباط_موثر
#مهارتانه
🔹 مهارت ارتباط
🌸در آموزش مهارتهای زندگی، توجه ویژهای به مهارت ارتباط مؤثر شده است.
ارتباط یکی از اساسیترین نیازهای انسانی است که زندگی منهای اجتماع برای او بیمعناست.
🌺در سخنی از امام حسین(علیه السلام)، به نکتهای برمیخوریم که سطحی فراتر از آنچه بشر امروزی به آن دست یافته است را مطرح میکند.
ایشان ماهرترین فرد در مهارت ارتباط را چنین معرفی میکنند: «قويترين فرد در ايجاد ارتباط كسى است كه با كسى كه از او بريده رابطه برقرار كند».
🌸چنین نگرشی، سطح انتظار از ارتباط کارآمد را به حدی بالا میبرد که در جامعه اسلامی، یک فرد، به ایجاد ارتباطات گسسته شده بیاندیشد. طبیعی است که این پیوند، دشوارتر از دیگر شاخههای ارتباط است.
🖊 استاد ابراهیم اخوی
#سواد_رسانه
#سواد_شناختی
#سلامت_اجتماعی
🔷 شایعه از لحاظ روانشناختی
🖌محمد اسماعیلی
🔹 شایعه، خبر یا اطلاعات تأییدنشدهای است که مورد توجه بوده و برای ایجاد باور نزد دیگران از فردی به فرد دیگر، بدون هیچگونه اطمینان و دلیل و مدرک کافی، انتقال مییابد. درواقع شایعه، خبر یا ادعایی است که هالهای از شک و تردید آن را پوشانده و خط باریکی را بین واقعیت و سراب ترسیم میکند.
🔸شایعه، موضوع ظاهراً مهمی است که بدون اینکه صحت و سقم آن معلوم باشد، انتشار مییابد و منبع شایعه همواره نامشخص است.
شایعه پدیدهای است که میآید و میرود و اساساً در موقعیت خاص و بصورت موقت و گذرا پدیدار میگردد و گاه نیز شایعات کهنه در موقعیتهای جدید یا مشابه ظاهر میشود.
شایعات، اعم از اینکه بظاهر مثبت یا منفی باشد، هدفی جز تخریب روانی و افشاندن تخم بیاعتمادی بهمراه ندارد؛ با اینکه اساساً بستر اصلی جریان انتشار و انتقال شایعه، زبانی و از طریق محاورهای بین فردی است که بصورتهای جدی و هیجانی یا لطیفهگویی قابل ملاحظه است(کتاب روانشناسی شایعه و روشهای مقابله، غلامعلی افروز).
🔹عباراتی مانند «میگویند»، «خودش خوانده»، «خودش شنیده» و...، نشان از ظهور پدیدهای به نام شایعه است. شایعات در واقع گزارشها و اخبار ناموثق و معمولاً نادرست هستند که دهان به دهان در جامعه انتقال مییابند و غالباً در دورههای استرس اجتماعی و معمولاً در مورد افراد یا رویدادهایی که مورد توجه مردم هستند، اما اطلاعات دقیق در مورد آنها کم است، شکل میگیرد.
🔹چگونگی ساخت شایعه
هر پیام، در جریان انتقال میتواند به سه شکل تحریف شود:
۱. تقلیل: در این فرآیند، افراد توصیف صحنه، پیام یا پدیدهای را کوتاهتر میکنند تا جایی که به یک شعار تبدیل میشود
۲. تشدید: در این فرآیند، بزرگنمایی برخی از عناصر به تحریف محتوای پیام منجر میشود. در واقع کلمات و اصطلاحات و وقایعی که در پیام اصلی وجود ندارد، بدان افزوده میشود.
۳. تشبیه: فرآیندی که نتیجهاش تغییر شکل محتواست. در این حالت افراد پیام اصلی را میگیرند؛ اما معنا و نظم آن را تغییر میدهند(کتاب روانشناسی شایعه،گُردن آلپورت و لئو پستمن).
🔸انگیزه شایعهسازان
برخی افراد و جریانات سیاسی و اجتماعی از شایعه بعنوان یک ابزار هدفمند جهت رسیدن به برنامههای خود سودجویی میکنند؛ مثلاً جهت بهرهبرداری سیاسی یا اقتصادی، اول شایعاتی را در جامعه راهاندازی نموده، سپس زمانی که هیجان کافی را در مخاطبان ایجاد کردند، گام نهایی را برداشته، برداشتهای مورد نظر خود را از چنین روندی دنبال میکنند.در برخی دیگر، نیاز به توجه بیشتر از سوی مخاطبان باعث میشود تا برای بازدید بیشتر از صفحه شخصی خود، اقدام به توزیع چنین شایعاتی کنند. در مواردی هم، ناآگاهی و عادت به پرگویی سبب میشود تا هر آنچه را شنیدهاند، بر زبان و قلم جاری کنند و در رسانههای جمعی مطرح نمایند که خود مقدمات شایعهافکنی را فراهم میسازد.
✅ وظیفه ما در برخورد با شایعات
آگاه نگاه داشتن اقشار مختلف مردم، تلاش در زدودن اضطراب و نگرانی عمومی با فراهم نمودن شرایط مطلوب اجتماعی، دانشافزایی عمومی و تعمیق بینش مردم نسبت به ماهیت و آثار مخرب شایعات، هماهنگی و ثبات در اطلاعرسانی و بیان رویدادها از سوی کارگزاران نظام و منابع موثق خبری کشور، خنثی کردن شایعه برای مقابله با شایعهای که نسبتاً فراگیر شده با بیتوجهی به شایعههای ضعیف و عدم تکرار شایعه، تأیید حقایق و صدور بیانیه رسمی، برگزاری جلسات حضوری و گفت و شنود صمیمی و اقدامات قانونی، از وظایف مسئولان و شخصیتهای تاثیرگزار در آرامش روانی جامعه است.
همه افراد جامعه برای اینکه در زندگی روزمره متوجه باشند که به شایعه گوش میسپارند یا اخبار و اطلاعات واقعی دریافت میکنند، میبایست همواره به جستوجوی دلایل منطقی، معیارهای عقلانی و شواهد معتبر برخیزند.
منابع اخبار رسمی همیشه مشخص و قابل بررسی و ارزیابی است؛ لیکن همان طوری که اشاره شد، سرچشمه شایعات و اخبار ساختگی همواره نامعین، تیره و پنهان است.
مناسبات دین و خانواده.pdf
13.13M
#معرفی_کتاب
#خانواده
📗یافتههای نوین مناسبات دین و خانواده
🔹 مجموعه مقالات همایش بینالمللی مناسبات نوین دین و خانواده با هدف معرفی آخرین یافتهها در این عرصه در چهار بخش علوماجتماعی، روانشناسی، علومتربیتی و فقه و حقوق با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی دیگر.
#مقتدرانه
#شهیدانه
🔹 او توانست
سال ۱۳۶۱ شهید بابایی را که جوانی حزب اللهی بود گذاشتیم فرمانده پایگاه هشتم شکاری اصفهان؛ ... بنا بود او این پایگاه را اداره کند؛ کار سختی بود. دل همه میلرزید؛ دل خود من هم که اصرار داشتم می لرزید که آیا میتواند؟ اما توانست... او یک انسان واقعا مؤمن و پرهیزگارو صادق و صالح بود.
🎙امام خامنه ای
۱۳۸۳/۱۰/۲۳
✅ سالروز شهادت خلبان سربلند، گرامی باد.
#مقتدرانه
#رویداد_تاریخی
🎙امام خامنه ای
✅ «در دوره ننگین پهلویها و قاجاریها ما با این همه ساحل دریایی، با این همه امکانات دریایی، دریا را نمیشناختیم، بلد نبودیم. نیروی دریایی ما هم سرش به کارهای دیگری گرم بود. انقلاب دریا را از تعطیلی در آورد، دریانوردی را از فراموشی خارج کرد.»
۱۴۰۲/۰۵/۱۵
✅ اقتدار دریایی را گرامی میداریم.
#سلامت_معنوی
#خدا_ناصری
#شفاعت
🌷السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ فِي أَرْضِهِ.... وَالْإِغاثَةَ لِمَنِ اسْتَغاثَ بِكَ مَوْجُودَةٌ، وَالْإِعانَةَ لِمَنِ اسْتَعانَ بِكَ مَبْذُولَةٌ
✅الهی بحق علیبنموسیالرضا علیهالسلام
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَصِّنْ ثُغُورَ الْمُسْلِمِینَ بِعِزَّتِک، وَ أَیدْ حُمَاتَهَا بِقُوَّتِک وَ ...اشْحَذْ أَسْلِحَتَهُمْ، وَ ... تَوَحَّدْ بِکفَایةِ مُؤَنِهِمْ، وَ اعْضُدْهُمْ بِالنَّصْرِ، وَ أَعِنْهُمْ بِالصَّبْرِ، وَ الْطُفْ لَهُمْ فِی الْمَکرِ.
🔹اللَّهُمَّ افْلُلْ بِذَلِكَ عَدُوَّهُمْ، وَ اقْلِمْ عَنْهُمْ أَظْفَارَهُمْ، وَ فَرِّقْ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ أَسْلِحَتِهِمْ، وَ اخْلَعْ وَثَائِقَ أَفْئِدَتِهِمْ ، وَ بَاعِدْ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ أَزْوِدَتِهِمْ، وَ حَيِّرْهُمْ فِي سُبُلِهِمْ، وَ ضَلِّلْهُمْ عَنْ وَجْهِهِمْ، وَ اقْطَعْ عَنْهُمُ الْمَدَدَ، وَ انْقُصْ مِنْهُمُ الْعَدَدَ، وَ امْلَأْ أَفْئِدَتَهُمُ الرُّعْبَ، وَ اقْبِضْ أَيْدِيَهُمْ عَنِ الْبَسْطِ، وَ اخْزِمْ أَلْسِنَتَهُمْ عَنِ النُّطْقِ، وَ شَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ وَ نَكِّلْ بِهِمْ مَنْ وَرَاءَهُمْ، وَ اقْطَعْ بِخِزْيِهِمْ أَطْمَاعَ مَنْ بَعْدَهُمْ.
#وعده_صادق۲
#شهید_هنیه
#اسماعیل
#ابراهیم
#قاسم
#فؤاد
#معرفینرمافزار
▪️نرمافزار همراه مجموعه آثار دارالحدیث بصورت رایگان عرضه شد!
✔️عرضه رایگان نرمافزار مجموعه آثار مؤسسه دارالحدیث با بیش 280 عنوان کتاب در موضوع تفسیر قرآن کریم و احادیث اهلبیت علیهمالسلام.
🌐شمامیتوانید خبر فوق را در پایگاه #نورسافت مشاهده نمایید :
noorsoft.org/fa/News/View/111541
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی
www.noorsoft.org
#معرفی_کتاب
#تربیت_جنسی
📗 مواجهه راهبردی با تحولات امر جنسی
🖋 زیبایینژاد
🔹 آنچه امر جنسی و تحولات آن را برای ما دارای اهمیت میکند _صرف نظر از آثار واقعی آن برای فرد، خانواده و اجتماع_ آن است که امروزه امر جنسی در لبه تیز درگیری تمدنی میان عقلانیت توحیدی و عقلانیت خودآیین قرار گرفته است. تمدن اسلامی بر پایه اقتصاد پاک و دامان پاک بنیان میشود و تمدن مدرن بر پایه اقتصاد ربوی و اباحی گرایی جنسی.....
#سواد_رسانه
🔷 حقوق دیجیتال
🔹مدیریت حریم خصوصی دارای حقوق و مرزهایی است که بهتر است با الزامات قانونی آن آشنا شد تا ناخواسته مرتکب کار غیر قانونی، نشویم.الزامات حضور و فعالیت در فضای مجازی از شرایط حضور سالم میباشد.
بنابراین توانایی مدیریت تمام اطلاعات به اشتراک گذاشته شده در فضای مجازی برای محافظت از حریم خصوصی خود یا دیگران یک مهارت است که برای سلامت روان و سلامت روابط اجتماعی اهمیت دارد.
اگر از قوانین حریم خصوصی خود و دیگران آگاهی یابیم امنیت کوچکترین هدیه این دانش میشود و عدم ارتکاب جرم بزرگترین موهبت آن.
✅ چند نمونه
🔹 فهرستی با عنوان مصادیق محتوای مجرمانه وجود دارد که نگهداری آنها در گوشی همراه، جرم محسوب میشود.
🔸 اسکرین شات(عکس گرفتن) از چت(گفتگوی) خصوصی بدون رضایت طرف مقابل اشکال دارد.
🔹ضبط مکالمه صوتی دو نفره اشکال دارد....