D1737668T13589612(Web)-mc.mp3
8.46M
#تلنگرانه
🔹 مسئولیت نسبت به مردم دنیا
🎙علامه مصباح
مهمترین مسئله در زندگی انسانها پاسخ به این سؤال است که خداوند متعال چرا ما را خلق کرده و چه هدفی داشته و ما چه وظیفهای داریم؟
این مسئله، همان موضوعی است که انبیا و اولیای الهی درصدد آگاهیبخشی نسبت به آن بودهاند تا مردم را به تفکر وادارند.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/17509
14030131-sabke zendegi-udtad pasandideh-goudarzi.mp3
39.1M
#سیره_خانواده_تراز
🔷 ایمان و «رفاه عاطفی»
🔹 تفاوت زندگی سکولار با زندگی ایمانی
🔹 رفاه عاطفی⁉
🔹 عواطف سکولار و عواطف معنوی
🔹تفاوت عواطف معنوی با عواطف سکولار
🔹 رنگ خدایی به عواطف
✅ (صبغة الله و من احسن من الله صبغة)
🔹 نتایج فراتحلیل بیش از 340 تحقیق در باره عواطف معنوی
▫️بالاتر بودن رفاه عاطفی در عواطف معنوی
▫️تأثیر بیشتر عواطف معنوی بر نوجوانان
🔹 زندگی بدون خدا، زندگی سخت
✅ (ومن اعرض عن ذکری فإن له معیشة ضنکاً)
🔸تحقیقات تجربی، تفسیر تجربی آیات و روایات
🔹اثرگذاری عواطف معنوی در بعد فردی و اجتماعی
🔹مکانیسم اثرگذاری عواطف معنوی بر رفاه عاطفی
✅ ایمان چگونه موجب رفاه عاطفی میشود؟
▫️تعدیل بهتر فشار روانی
▫️رشد پس از مشکلات
▫️درک بهتر از زندگی
▫️احساس قدرت بیشتر
▫️شناسایی احتمالات بیشتر در تفسیر بلاها
▫️رفاه عاطفی و رضایت بیشتر در بیماران جسمی
▫️رفاه عاطفی بیشتر و امید در سالمندان نزدیک مرگ
🔹کدام مکتب ایده بهتری برای زندگی
ایمان، برای زندگی دنیا
دنیای آباد = آخرت آباد
🌐 صفحات مجازی
❗️ فلسفه و مباحث تربیت دینی
#معرفی_کتاب
📚کتاب فلسفه تربیت دینی
🔖درباره کتاب
🔹تربيت ديني به مجموعه فعالیتهایی اطلاق ميشود كه هدف همة آنها رشد و پرورش شناختها، باورها، صفات و رفتارهای بنیادین مطلوب اسلام ـ كه پايه و اساس ديگر شناختها، باورها، صفات و رفتارهای ديني را تشكيل ميدهند ـ در متربی است.
🌺فلسفه تربيت ديني
عهدهدار بررسي تربيت ديني با روش فلسفي است و مسائل و موضوعات آن عبارتند از كشف و بررسي مبانی و مفروضات تربيت ديني، تجزيه و تحليل مفاهیم مهم، بررسي امكان و ضرورت، اهداف و اصول تربیت دینی.
🔰كتاب حاضر كه در شش فصل سامان يافته است، در فصل اول به مفهوم و قلمرو فلسفه تربيت ديني، در فصل دوم به مباني دين شناختي تربيت ديني و در فصل سوم به مباني انسانشناختي، معرفتشناختي و سياسي ـ اجتماعي آن ميپردازد. فصل چهارم به بررسي امكان و ضرورت تربيت ديني و چالشهاي آن اختصاص يافته است؛ فصل پنجم اهداف تربيت ديني را بررسي ميكند و فصل ششم هم مفهوم اساسي، اصول و ويژگيهاي تربيت ديني را مطالعه ميكند.
#معرفی_کتاب
📙کتاب های تربیت فرزند و کودک
🔹تکنیک های فرزندپروری
‼️کاهش لجبازی کودک
۱- تکرار بیش از حد توصیه، کودک را لجباز میکند.
۲- بجای توصیههای زیاد دستوری از توصیههای خبری و توصیفی استفاده کنید.
۳-خواستههای منطقی کودک را پاسخ دهید.
۴- بجای توجه به رفتارهای منفی به رفتارهای مثبت کودکانتان توجه داشته باشید و رفتارهای مثبت او را مورد تحسین قرار دهید.
۵- سرزنش کردن بیش از حد کودک، او را لجبازتر میکند.
۶- به فرزندانتان حق انتخاب دهید و او را مجبور به انجام خواسته های خود نکنید.
https://eitaa.com/joinchat/990511306C6ca3f40bf0
#رویداد_تاریخی
🌸تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به فرمان حضرت امام خميني(ره) (1358 ش)
در نخستين روزهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1357، بنا به فرمان حضرت امام خميني(ره) به جوانان غيور و انقلابي ايران اسلامي، عدهاي از دلسوختگان راستين و پيروان صديق ولايت فقيه گرد هم جمع شدند و نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را پيريزي كردند. پس از مدتي حضرت امام خميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي در دوم ارديبهشت ماه 1358 طي فرماني به شوراي انقلاب، رسماً تأسيس نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را اعلام كردند و شوراي انقلاب نيز با تأسيس شوراي فرماندهي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، گامي اساسي در جهت سازماندهي اين نهاد انقلابي برداشت. در اولين اطلاعيه سپاه، وظايف كلي آن چنين عنوان شده است: كمك به اجراي امور انتظامي و امنيتي، مبارزه مسلحانه عليه جريانهاي ضدانقلاب، دفاع در برابر حملات داخلي و خارجي، همكاري و هماهنگي با نيروهاي مسلح نظام اسلامي، تربيت و آموزش اخلاقي و ايدئولوژيكي - سياسي و نظامي كادر سپاه و... . اگرچه سپاه هويتي نظامي دارد اما نظاميگري در واقع يك بُعد از ابعاد اين نهاد مكتبي است. سپاه نهادي نظامي در جهت اهداف و آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي است كه حفاظت و نگهباني از نظام و حكومت اسلامي مهمترين ركن آن را تشكيل ميدهد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در افقي فرازمند، داراي آرمانهاي مكتبي، انساني و جهان شمول است كه بايد هميشه حركت خود را به آن سو جهت دهد.
🌺سالروز تاسیس سپاه پاسداران بر تمامی دریادلان پاسدار مبارک باشد و ان شاءلله که تا آخر در راه ولایت فقیه ثابت قدم باشند.
dr akbarzadeh.mp3
11.41M
#جوان
#سبک_زندگی
#معرفی_کانال
🔷لذت جو بودن خوب یا نه ؟
🎧 حجتالاسلام هادی اکبرزاده
(کارشناس برنامه عصر جوانی راديو معارف)
🔹کانال پل خوشبختی
@POLKHOSHBAKHTI
🔹کانال رشدانه
https://eitaa.com/Rooshdaneh/17532
#رویداد_تاریخی
#مفاخر_شیعه
🌺زادروز تولد شیخ بهایی
بهاءالدین عاملی در ۱۷ محرم سال ۹۵۳ق (سوم اردیبهشت) در بعلبک به دنیا آمد. محل زندگی وی جُبَع یا جُباع، از روستاهای جبل عامل بوده است. پدرش، عزّالدین حسین بن عبدالصمد حارثی (متوفی ۹۸۴ق)، از شاگردان و دوستان شهید ثانی (متوفی ۹۶۶ق) بود. محمد بن عزّالدین حسین (۹۵۳ق ـ۱۰۳۱ق) متخلص به بهائی و معروف به شیخ بهائی و بهاءالدین عاملی، فقیه، محدث، حکیم و ریاضیدان شیعه عصر صفوی بود. شیخ بهائی بیش از ۱۰۰ کتاب در زمینههای مختلف تالیف کرده است. جامع عباسی و اربعین از جمله آثار اوست. آثاری نیز در معماری بر جای گذاشته که منارجنبان اصفهان، تقسیم زایندهرود اصفهان، گنبد مسجد امام اصفهان و نقشه حصار نجف، از آن جمله است. وی سفرهای بسیاری به نقاط مختلف دنیا کرد و خدمات زیادی انجام داد.
🌺شیخ بهایی و علوم
شیخ بهایی در تمام علوم رسمی زمان خود دست داشت و در شماری از آنها منحصر به فرد بود. او در حوزه معارف دینی و علوم اسلامی استاد بود. در سلسله اجازات روایی، از محدثان امامی برجسته قرن یازدهم به شمار میرود و طرق بسیاری از اجازات محدّثین در قرون اخیر به او و از او به پدرش و شهید ثانی منتهی میشود.
وی از ۲۵ سالگی در تفسیر قرآن به خوض و تدقیق پرداخته و آن را اشرف علوم دانسته است.مهمترین کوشش بهائی، ارائه توجیه و تعلیلی در مورد وضع معانی جدید برای تقسیمبندی احادیث از سوی متأخران است. به گفته وی، وقوع فاصله زمانی بین متأخرین و سلف صالح و احتمال از میان رفتن کتب اصول اخبار، و اشتباه بین احادیث مورد اعتماد قدما با غیر آن، و به طور خلاصه انسداد طرق تشخیص احادیث مورد وثوق قدما، باعث شد تا متأخران به وضع معانی جدید برای اصطلاحاتی چون صحیح، حَسَن و موثّق دست یازند و ملاک جدیدی برای تمیز اخبار ارائه دهند. وی همچنین به ریشههای تقسیمبندی قدما و تعریف آنان از صحیح و حسن و موثق اشاره میکند.
گذشته از علوم و معارف اسلامی، مهمترین حوزه فعالیت علمی بهائی، ریاضی و سپس معماری و مهندسی بوده و در جغرافیا و نجوم نیز تبحر داشته است.
🌺آثار مکتوب شیخ بهایی
آثار شیخ بهایی
او یکی از پرکارترین علمای جهان اسلام از نظر تألیف و تنوع در آن بوده است. تعداد تألیفات او را با توجه به رسالهها و تحشیهها و تعلیقهها، ۱۲۳ عنوان دانستهاند. با توجه به گستره دانش شیخ بهایی، آثار او در زمینههای متنوعی هستند و از فقه، علوم قرآنی، ادعیه و مناجات، اصول اعتقادات گرفته تا حکمت و فلسفه و حتی ریاضیات و علوم غریبه را شامل میشوند. از جمله آثار مشهور او میتوان به جامع عباسی اشاره کرد که او این کتاب را به درخواست شاه عباس اول، درباره احکام فقهی و به زبان فارسی نگاشت. این اثر ابتکاری نو در نگارش متون فقهی به شمار میرود و برخی از صاحبنظران از آن به عنوان اولین دوره فقه غیراستدلالی به زبان فارسی یاد میکنند که به صورت رساله عملیه نوشته شده است. کشکول شیخ بهایی نیز ازآثار مشهور اوست.
🌺آثار معماری شیخ بهایی
آثار معماری و مهندسی شیخ بهایی را از حیث انتساب میتوان به سه دسته تقسیم کرد:
🔹آثاری که نسبت آنها به او قوی است، مانند اثر مهندسی تقسیم آب زایندهرود برای ۷ ناحیه از نواحی اصفهان که خصوصیات آن به تفصیل در سندی که به طومار شیخ بهائی شهرت دارد آمده است.
🔹آثاری که به گزارش منابع به شیخ بهائی منتسب است، مانند:
گنبد مسجد امام اصفهان
طراحی کاریز نجف آباد معروف به قنات زرینکمر
تعیین دقیق قبله مسجد امام اصفهان
طراحی نقشه حصار نجف
طراحی و ساخت شاخص ظهر شرعی در مغرب مسجد امام اصفهان و نیز در صحن حرم حضرت رضا(علیه السلام)
طرح دیواری در صحن حرم حضرت علی(علیه السلام) در نجف به قسمی که زوال شمس را در تمام ایام سال مشخص میکند.
طراحی صحن و سرای مشهد به صورت یک ۶ ضلعی
اختراع سفیدآب که در اصفهان به سفیدآب شیخ معروف است
ساختن منارجنبان اصفهان
طراحی گنبد مسجد امام اصفهان که صدا را ۷ مرتبه منعکس میکند
ساختن ساعتی که نیاز به کوک کردن نداشت و...