#رویداد_تاریخی
🔹ولادت آیت الله حاج آقا رحیم ارباب، عالم عظیمالشأن حوزه علمیه اصفهان
در سال ۱۲۵۹شمسی در قریه «چرمهین» اصفهان و در خانه حاج على پناه (ارباب حاج آقا) پسرى چشم به جهان گشود که نام او را «رحیم» برگزیدند. پدر آقا رحیم، حاج على پناه، مشهور به ارباب حاج آقا (فرزند عبدالله مشهور به ارباب آقا) فرزند حاج علی پناه فرزند ملاعبدالله شیرانى بود. اجداد آقا رحیم ارباب از اعیان دهاقین و مشاهیر نجبا و بزرگ زادگان قریه چرمهین از قراى معروف روستاى لنجان اصفهان و صاحب مال و ثروت بودند و بدین سبب، به لقب «ارباب» خوانده میشود. آقا رحیم در خانوادهای رشد کرد که افرادى باسواد، اهل شعر و ادب و تاریخ بودند. پدر ایشان در شعر، تخلص «لنگر» داشت . آقا رحیم نیز بیشتر اشعار فارسى حافظ و مولانا و شعراى عرب را که حفظ داشت، از دوره کودکى خود و از طریق شنیدن از زبان پدر و عمویش بوده است. او براى ادامه تحصیلات، به عراق رفت و در درس میرزا محمدحسن شیرازی شرکت کرد، تا به مقام اجتهاد نائل آمد. ارادت و عشق آقا رحیم به استادانش به خصوص میرزا جهانگیرخان قشقایى و آخوند کاشى به حدى بود که نظیرش نبود. ایشان درس را تعطیل نمیکردند و در احیاى حوزه و تربیت شاگردانى که هرکدام از علماى این شهر (اصفهان) هستند، نهایت جدیت و کوشش را مینمودند.». وی معتقد بود «تنها تدریس کافى نیست، علما و مجتهدین بر اریکه منبر بنشینند و به بیان مسائل شرعیه و اخلاقیات بپردازد.
آیت الله ارباب از آخرین فروغهای فلسفه در اصفهان بود. حاج آقا رحیم ارباب سه سال آخر عمر خود را به علت کوتاهی یک پرستار پس از عمل جراحی چشمانش، نابینا بود. معظم له به تاریخ هجدهم ذیالحجه ۱۳۹۶ق (برابر با نوزدهم آذرماه ۱۳۵۵ش) و در روز عید غدیر چشم از جهان فروبست. قبر مبارکش در تخت فولاد اصفهان، حوالی تکیه ملک در گلستان شهدا قرار دارد.
4_5814613625398101445.mp3
6.86M
چادرت را بتـــــــکان
مـــــــادر
مــــــــــــــــــادر
مـــــــــــــــــــــــــــادر
#حاج قاسم
با شـــــــــــــهادت خود
بر مـــــــأذنه عــــــالم
اذانی گفت
به افــــــق #افول_آمریکا
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
💠 هر کسی مهر علی داشت و اولاد علی
گشته او شامل آیات دعایت، مادر
بی حرم خواندن تو ظاهر امر است ولی
هست عالم همهجا صحن و سرایت، مادر
#شهادت_دختر_پیامبر_رحمت
#انتقام_سخت
#اخبار_پویش
🖨 📚 چاپ دوازدهم کتاب سقیفه در مراحل پایانی قرار دارد. ان شاء الله در همین هفته از چاپ خارج خواهد شد و آماده انتشار و تبلیغ این میشویم.
🔺 نکته مهم: کتاب سقیفه علامه عسکری «اعلی الله مقامه الشریف» در مجموع ده ها بار توسط ناشرین مختلف، به چاپ رسیده است.
در نتیجه شاید به توان گفت کتاب سقیفه مرحوم علامه ( کتابی که غیرت دینی را احیاء می کند)، تاکنون نزدیک به ۱۰۰ هزار نسخه از آن چاپ و منتشر گردیده است. الحمدلله ربّ العالمین
✅ کتابی کم نظیر درباره بررسی نحوه شکل گیری حکومت پس از نبی اکرم «صلی الله علیه و آله و سلم» و اشارات حکیمانه علامه عسکری در باب شهادت حضرت فاطمه زهرا « سلام الله علیها»
📚 کتاب سقیفه: ۲۲۰ صفحه
مؤلف: علامه سید مرتضی عسکری
🖨 چاپ زمستان ۱۳۹۹
زيارة فاطمة الزهراء عليها السلام :
✦❀•┈┈•✦❀✦❀•┈┈•✦❀
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِكَتِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَخَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة
🔹ارث دریا
جرعه جرعه غم چشید و ذره ذره آب شد
آسمان شرمنده از قدّ خم مهتاب شد
گریهها میکرد تا اُمّت شود بیدار... حیف
از صدای گریهاش اُمّت فقط بیخواب شد
پشت در آمد بگوید، گوش عالم بشنود:
«ارث دریا بود آنچه قسمت مرداب شد»...
بشکند دستی که پای شعله را اینجا کشاند
باب را آتش کشید، آتش کشیدن باب شد
حضرت صدّیقه از گستاخی مسمار نه
از طناب دور دستان علی بیتاب شد
ما نمیدانیم، «نَعلُ السیف» میداند چرا
«مرتضایم را نبر...»، «فضه مرا دریاب» شد...
📝 #مرضیه_نعیم_امینی
یا ملیکه النساء...:
*سلام و عرض ادب*
ایام فاطمیه ی قبل معمولا با سعی و شور عمومی برگزار میشد.
اما امسال با توجه به قصه کرونا ، و متعاقب آن
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
*_نبود ایستگاههای صلواتی...*
*_عدم برگزاری هیئت ها در فضای باز باتوجه به سردی زمستان...*
*_کم شدن روضه های خانگی به دلیل نگرانی عمومی از کرونا...*
*_مشکلات اقتصادی*
ممکن است خدای ناکرده امسال فاطمیه انچنان که شایسته است برگزار نگردد
ائمه اطهار علیهم السلام و به تبع از ایشان بسیاری از علما شیعه، مراجع تقلید و بزرگان دینی حساسیت خاصی در زنده نگه داشتن ایام فاطمیه ( البته بصورت معقول و به دور از سوءاستفاده افراد مغرض) داشته اند.
همچنان که رهبر عزیز انقلاب نیز در این ایام با برپایی مراسم عزاداری این فریضه مهم را زنده نگه میدارند و عنوان می نمایند:
من رزق سال خود و کشور را در فاطمیه از بی بی سلام الله علیها طلب میکنم.
لذا با توجه به موارد گفته شده به نظر میرسد نوعی واجب شرعی و انقلابی در جهت زنده نگهداشتن و هرچه پر شورتر برگزار شدن ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیه بر گردن ما میباشد.
چنانچه در این امر بسیار مهم کوتاهی کنیم خدای ناکرده در روزمحشر هنگامی که بنا برحدیث مشهور گفته میشود
*اَینَ الفاطمیون*
ما جزو افرادی نباشیم که شرمنده شویم و گریان....
لذا چند پیشنهاد خدمت شما برای گرامیداشت این ایام تقدیم میگردد
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
◾ پروفایل همه ی شبکه های مجازیمون رو مُزین بنام بی بی یا دل نوشته ای در وصف ایام فاطمیه کنیم تا دیگران نیز با دیدن پروفایل ما تشویق به این حرکت معنوی شوند.
◾ مثل دهه محرم سر در منازلمون رو پارچه نوشته ای از حضرت زهرا سلام الله علیها نصب کنیم.
که بسیار حرکت فرهنگی و معنوی قابل توجهی در سطح یک محل میباشد.
⬅️ *اگر نداریم حتما در فکر تهیه کردن باشیم ا ن شاءالله*➡️
◾روضه های مجازی خانگی یادوستانه چند نفره ازطریق اسکایپ یاواتساپ یا... برگزار کنیم .
اهمیت در اصل برگزاری است.
◾از برگزاری روضه ها خود یا دیگران *حتما با رعایت نکات بهداشتی* عکس و فیلم تهیه کنیم و در گروههای فامیلی و یا دوستان پخش کنیم تا ترویج این عمل حسنه گردد .
◾میتوانیم بانصب یک بلندگو بر روی یک وانت بار یک روز قبل از شهادت و همچنین روز شهادت بی بی جانمان ، روضه های کوچه به کوچه برپا کنیم.. بدین صورت که
⤵️⤵️⤵️⤵️
درب منازل شهدا یا بزرگان محل و پیرغلامان رفته و بدون تشریفات درب خانه ایشان ، باقراردادن یک صندلی یک نفر روحانی ده دقیقه سخنرانی کند و یک مداح نیز حدود یک ربع توسل به ساحت مقدس
مادر سلام الله علیها پیدا نماید . باتوجه به صدای بلندگو دیگر اهالی کوچه هم به در خانه هایشان آمده و بسیار استقبال میکنند .
حداقل این حرکت را در روز شهادت مقید باشید راه اندازی کنیم
ان شاءالله..
◾ پوشیدن پیراهن مشکی به رسم عزادار بودن
به دلیل حضور در جامعه بسیاری از ما سوال میپرسند که چرا مشکی پوشیده اید و گفتن علت آن به ایشان به نوعی ترویج فرهنگ فاطمیه است .ان شاءالله
◾ نصب پرچم کوچک بنام نامی حضرت فاطمه سلام الله علیها بر روی ماشین شخصی... باتوجه به گردش در شهر بسیار حرکت تبلیغی موثری میباشد.
مشهور است که جناب حر فقط
به دلیل *رعایت ادب* به ساحت حضرت مادر علیها سلام توفیق پیدا کرد که در زمره ی اصحاب امام حسین علیه السلام وشهدای کربلا قرار بگیرد.
⬅️ *و ترویج فاطمیه عرض ادب به ساحت مقدسه ی حضرت زهرا سلام الله علیهاست..*➡️
ان شاالله ما نیز امید داریم که مورد شفاعت اهلبیت علیهم السلام واقع شویم....
# دوستان گرامی نشر این پیام میتواند عرض ادبی به حضرت
زهرا سلام الله علیها باشد.
*یاعلی مدد*
#معرفی_کتاب
📚نام کتاب: کشتی پهلو گرفته
🖋نویسنده: سیدمهدی شجاعی
📖توضیحات:
این کتاب مرثیه ای است منثور از زبان و دل صاحبان عزای فاطمی. کتاب از ۱۴ فصل تشکیل یافته و راوی اول شخص در هر کدام از فصول، یکی از وابستگان حضرت فاطمه (س) هستند؛ فصل اول حضرت رسول، فصل دوم حضرت خدیجه (س)، فصل سوم خود حضرت زهرا (س)، فصل چهارم حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، فصل پنجم امام حسن (ع)، فصل ششم امام حسین (ع)، فصل هفتم مجدداً حضرت زهرا (س)، فصل هشتم حضرت زینب (س)، فصل نهم فضّه، فصل دهم حضرت ام کلثوم (س)، فصل یازدهم اسماء، فصل دوازدهم برای بار سوم حضرت فاطمه (س)، فصل سیزدهم مجدداً حضرت امیر (ع) و فصل چهارم از زبان آسمان روایت می شود. در این کتاب می خوانیم: روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریب تر! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را در خویش تاب نمی آورد؟ این چه روزگاری است که «راز آفرینش زن» را در خود تحمل نمی کند؟ این چه عالمی است که دردانه ی خدا را از خویش می راند؟ روزگار غریبی است دخترم. دنیا از آن غریب تر. آنجا جای تو نیست، دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی، تو از بهشت آمده بودی …
keshti-pahlo-gerefteh-mer30download.com.pdf
899.5K
پیشنهاد دانلودکتاب کشتی پهلو گرفته
⬆️
بسم الله الرحمن الرحیم
" ضریحِ دل "
نه فقط عرش حصیر قدم فاطمه است
علت خلق دو عالم علم فاطمه است
سرسجاده به جایی نرسیده است کسی
هرچه دادند به ما از کرم فاطمه است
ذکر یا فاطمه نقش است به سربند علی
یاعلی ذکر دم و بازدم فاطمه است
سر برید از همهی اهل ریا با سخنش
خطبهی فاطمه تیغ دو دم فاطمه است
روی نامش همهی اهل کرم حساسند
استجابت به خدا در قسم فاطمه ست
دیگر از آتش دوزخ چه هراسی داریم؟
تا امان نامهی ما با قلم فاطمه ست
ظاهرا خلوت و خاکی ست ولی در باطن
دل هر شیعه ضریح حرم فاطمه است
🔹استاد خرسندی
#مجتبی_خرسندی
#غزل
#فاطمیه_خط_مقدم_ماست