🌸ویژگی های یک برنامه ریزی خوب
یک برنامه ریزی خوب دارای ویژگی هایی است که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
۱_جهت گیری به سوی اهداف تعریف شده و تامین اهداف رفتاری: تعیین هدف از اساسی ترین گام های برنامه ریزی به شمار می آید، هدف آن چیزی است که ما را همیشه در حرکت نگه می دارد و به آینده امیدوار می سازد.
۲_فراگیری زمانمند همه ی وظایف و فعالیت ها و نیازهای لازم براساس اولویت ها:
هماهنگی وتناسب با توانای ها و خواسته ها
رعایت بیشترین بهره وری و پوشش کامل زمان.
تنوع و توجه به نشاط و شادابی و تامین بهداشت جسم و روح.
🌺مراحل برنامه ریزی:
برای تنظیم یک برنامه باید مراحل زیر در نظر گرفته شود:
🔹تعیین اهداف اصلی و فرعی
🔹فهرست کردن خواسته ها و نیازهای لازم
🔹فهرست کردن وظایف و کارها و فعالیت های لازم برای وصول به اهداف
🔹تعیین اولویت ها و ارزش گذاری فهرست های بالا (با امتیاز دادن به آن ها از یک تا پنج)
🔹زمان سنجی برای هر یک از نیازها و فعالیت ها
🔹چینش مهم ترین وظایف و کارها و نیازها در ساعات شبانه روز، اوقات هفته و ماه و سال
🔹اجرای آزمایشی برنامه و تصحیح و تکمیل آن پس از اجرای یک ماهه
🔹ارزیابی پی در پی برنامه
🌷 کتاب انسان ۲۵۰ ساله
🌸امام باقر علیهالسلام و مبارزهی فرهنگی
🌺رهبر انقلاب:
🔹مبارزه با تحریف، در دوران امام باقر (علیهالسلام) از همیشهی پیش از زمان آن حضرت گستردهتر انجام شد... مبارزهی فرهنگی یعنی تلاش برای تغییر فرهنگ حاکم بر ذهنهای مردم، تا راه را برای حکومت الهی هموار و بر حکومت طاغوتی ببندند و امام باقر (علیهالسلام) این کار را شروع کرد. باقر علمالاولین یعنی این. ایشان شکافندهی حقایق قرآنی و دانشهای اسلامی بودند.
دهه فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و آن بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا کرده است.
مقام معظم رهبری، ۶۹/۱۰/۱۱
#دههفجر
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
🌺پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: رجب ماه بزرگ خداست و ماهی که حرمت و فضیلت به آن نمیرسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است. رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسی که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدای بزرگ میشود و غضب الهی از او دور میشود و دری از درهای جهنم بر روی او بسته شود.
🔹راوی نور🔹
آفتاب بن علی بن حسين بن علی
راوی نور، شكافندۀ علم ازلی
مادرش آينه، فرزند فرستادۀ عشق
بندۀ خوب خداوند، خداوند علیّ
آدم و جنّ و ملَك پيش تو زانو زدهاند
خانۀ كوچک تو با دو سه ديوار گِلی
همه سُبحانكَ لا علمَ لنا میگویند
گاهِ تفسير تو از آيۀ اللهُ ولی
ناگهان روز الست از همه پرسيد خدا
دوست داريد علی را؟ همه گفتند بلی
شعر من جابر عبدالله انصاری شد
كه سلامی برساند به تو با تنگدلی
📝 #مهدی_جهاندار
#تلنگرانه
🔹نمک زندگی یا سم فرزندان؟
تاثیر دعواهای خانگی بر کودکان
والدین میدانند که دعوا مقابل چشم فرزندانشان، کار نادرستی است اما بعضی مواقع به این نکته توجه نمیکنند و قربانیشدن فرزندان خود را از یاد میبرند. در زندگی زناشویی، عوامل زیادی وجود دارد که باعث اختلاف و جروبحث میشود، اما دعوا به چه قیمتی؟ به قیمت نابودی روح و جسم فرزندان؟
کودکان زیادی هستند که هر روز شاهد دعوای والدین خود هستند و صدای گریهشان بین داد و جیغها گم میشود، اما هیچیک از آنها از پدرو مادر خود متنفر نیستند و آنها را دوست دارند. آرزوی مشترک آنها این است که ایکاش این دعواها تمام شود...
زنوشوهری که دائم در حال درگیری هستند، فراموش میکنند که با هر بار تکرار مشاجره، چه آسیبی را به روح و جسم فرزندان خود میزنند. کودکان اینگونه خانوادهها در اکثر موارد، در ارتباطات اجتماعی خود دچار ضعف هستند و در مواردی، رفتار والدین را تکرار میکنند که این خود میتواند آسیبهای اجتماعی دیگری را به دنبال داشته باشد. زندگی در یک محیط پر از تنش و دعوا، برای هر انسانی سخت و خطرآفرین است، چه کودک باشد و چه بزرگسال، اما تأثیر این رفتارها روی کودکان بیشتر است؛ چراکه آنها تکتک رفتارهای والدین را ثبت میکنند و این خود به الگوگیری میانجامد.
🔹دکتر علی قائمی، دکترای علوم تربیتی مینویسد:
«کودکان مخصوصا در سنین ۳ تا ۶ سالگی، والدین را آرمان بزرگ خود قرار داده و آرزو میکنند که، چون آنها باشند. اینان مسحور زندگی آنها هستند و چه زشت و ناگوار است که این بت در نزد کودکان بشکند و دید و برداشت خود را در خطا و امید خود را بر فنا ببینند. اگر والدین کودک، نسبت به هم سرد و روابطشان آشفته باشد، آنها افرادی نگران و پریشان میشوند. ناسازگاری والدین، گاهی به تدریج گسترشیافته و روزهای تیره تری را برای خود و فرزندان به ارمغان میآورد و این امری است که سرنوشت حیات کودک را عوض میسازد.
#بصیرانه
#شبهه_آب_و_برق_مجانی
🔹 سخنگوی دولت در سال ۵۷،گفته بود برای کم درآمدها آب و برق را مجانی میکنیم.... و حضرت امام خمینی( ره) در جواب این حرف فرمودند:
معنویات را درست کنید میگن آب و برق را مجانی میکنیم ولی بروید معنویات را درست کنید آنها بدرد میخورد.......
🔹بنابراین این حرف«مجانی شدن» منسوب به امام خميني نمی باشد و برخی به اشتباه این مطلب را استناد میکنند.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/11564
۱۴بهمن
🌸تعیین هیئت تدوین متمم قانون اساسی
🌸 حضرت امام طی یک مصاحبه مطبوعاتی در مدرسه رفاه اعلام کردند: شورای انقلاب حکومت موقت تعیین خواهد شد و حکومت موقت، موظف خواهد بود که مقدمات رفراندم را تهیه کند. همچنین قانون اساسی که تدوین شد، به آراء عمومی گذاشته میشود. ایشان دولت بختیار را غیرقانونی اعلام کردند و گفتند: کاری نکنید که مردم را به جهاد دعوت کنم.
🌸 در پی جلسه اعضای شورای انقلاب با حضور امام خمینی، به پیشنهاد اعضا و موافقت امام، مهندس مهدی بازرگان برای نخست وزیری دولت موقت انتخاب شد.(حضرت امام مدتها پس از استعفای بازرگان چندین بار در سخنرانیهای خود گفتند: که انتخاب بازرگان اشتباه بود و من قلبا به این امر راضی نبودم.)
🌸مشتاقان زیارت امام خمینی در مقابل محل اقامت ایشان تجمع کردند. یونایتد پرس جمعیت مشتاق را بالغ بر چهار و نیم میلیون برآورد کرد.
🌸 خبرگزاری فرانسه: بختیار در مصاحبه با لوماتن گفت: بعضی اوقات صبر بهترین تاکتیک است و اگر آیتالله خمینی بخواهد در شهر مقدس قم دولت پیشنهادی خود را به وجود آورد، به او اجازه خواهم داد تا دولتی شبیه به واتیکان تأسیس کند.
🌸دستور آزادی سیصد و پنجاه زندانی محاکم نظامی صادر شد.
🌸تظاهرات مردم در برخی از شهرستانها بدون درگیری با مأموران انجام شد.
🌸 دانشجویان ایرانی با حمله به سفارتخانههای ایران در آمریکا، لبنان و استرالیا، نسبت به رژیم سلطنتی ایران ابراز انزجار کردند.
🌸چهل تن دیگر از نمایندگان مجلس از مقام خود استعفا دادند.
🌸 از سوی یاسر عرفات، پیام تبریکی خطاب به حضرت امام ارسال شد.
🌸آسوشیتد پرس گزارش داد: واکنش کشورهای اسلامی در مقابل بازگشت آیتالله خمینی متفاوت بوده است. سادات در مصر گفت: او هیچ آیتالله ی در مصر نخواهد داشت. مطبوعات سعودی در این مورد سکوت اختیار کردهاند و رژیم بغداد نیز تاکنون موضعی اتخاذ نکرده است تنها قذافی گفت:به محض درخواست کمک از بذل آنچه در امکان دارد، دریغ نخواهد کرد.
🌸 به مناسبت ورود حضرت امام به ایران، مراسم جشنی در کشور لیبی بر پا شد.
#روزشمار_انقلاب
#بصیرانه
🌸امشب که لیله الرغائب است، رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد. هم از قهر و جلال خدا راهب باشیم، هم به مهر و جمال خدا راغب باشیم. رغبت یعنی میل کنیم نه آرزو؛ لیله الرغائب به معنای آرزوها نیست، ليلة رغائب و رغبت ها و گرایش ها و مجذوب شدن هاست. آن گرایش و آن میل و آن شوق را می گویند رغبت در برابر رهبت.
🖊علامه جوادی آملی
🌸اعیاد و منابع عظیم
🌺 این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است. البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست. در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابیطالب ـ سلام الله علیه ـ و بعض ائمۀ دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سیدالشهدا - سلام الله علیه ـ و ولادت حضرت صاحب ـ ارواحناله الفداء ـ و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها. مناجات شعبانیه از بزرگترین مناجات و از عظیمترین معارف الهی و از بزرگترین اموری است که آنهایی که اهلش هستند می توانند تا حدود ادراک خودشان استفاده کنند.
عناوین مسائل الهی و مسائل عرفانی، عناوین سهلی است که هرکس گمان می کند که این عناوین را فهمیده است؛ و امور استدلالیۀ برهانیه هم در عین حالی که دقیق است، لیکن سهل الادراک است. بعد از قیام برهان و دنبال او رساندن حاصل این عناوین و نتیجۀ برهان به قلب مشکلتر است، که آنرا ایمان گفته می شود به آن، و چه بسا که اصحاب برهان به این مرتبۀ ایمان نرسیده باشند. این یک مسئله ای است که باید با تلقینات و تکرار و ریاضات به قلب رساند. شما ملاحظه می کنید که به حسب ضرورت یک کسی که مرده است، از او به انسان ضرری وارد نمی شود، لکن الاّ بعض اشخاص، دیگران، اگر چنانچه در یک قبرستانی باشند و کسی نباشد یا با یک مرده ای همجوار باشند در غسالخانه و تنها باشند می ترسند؛ برای اینکه، آن برهان و ضرورت عقلی به دل نرسیده است. آن معنایی که عقل ادراک کرده است ضرورت هم دارد، لکن به دل نرسیده است.
📙صحیفه امام، جلد 17
#معرفی_کتاب
🌺کتاب سلامتی چه نعمتی🌺
کتاب حاضر جلد هفتم از مجموعه «حدیث و شعر و قصه» می باشد.
این کتاب پنج روایت نورانی را از امام باقر (علیه السلام) همراه با شعر و قصه برای بچه ها بیان می کند.
✅مناسب سنین
#کودک
#معرفی_کتاب
📚حرف دلم را بشنو خدا جون
امام سجاد(علیه السلام) در دعای خود برای پدر و مادرش، درخواست های زیادی از خداوند دارند.
خانم مریم زرنشان در کتاب (حرف دلم را بشنو خدا جون) برخی از این درخواست های کودکان عزیز را بازگو کرده است.
شما پس از خواندن این کتاب، توجه بیشتری به دعا کردن برای پدر و مادر خواهید داشت۰
▫️ناشر: جمال
▫️ابعاد: 17*23.5
▫️کاغذ معمولی
▫️تعداد صفحات: 15
📸تصاویر بیشتر از کتاب👇🏼
https://eitaa.com/tasavirketab/1659
✅مناسب برای سنین ۸ تا ۱۲ سال
#کودک
❇️ 📚کتاب ویژه علاقه مندان به مراسم معنوی اعتکاف
🌺 کتاب اعتکاف ابرار، همراه با سوره های قرآنی عمل امّ داوود
با مشخصات زیر:
🔻چاپ دوم / ویراست چهارم
🔻320 صفحه رقعی
🔻قیمت: 33000 تومان
🔻کاری از مؤسسه فرهنگی دارالهدی
جهت تهیه با شماره های زیر تماس بگیرید:👇
...........................
🔸💢 انتشارات خُلُق
http://eitaa.com/joinchat/3954376716C570d4197a8
📞 09123513872 ↔️ 02537737429
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜همخوانی دعای ماه رجب⚜
جدیدترین اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
موسسه آموزش عالی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان به صورت حضوری و برخط برگزار می نمایند:
🎉جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران
👤سخنران:حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین راجی
📚نویسنده کتاب صعود چهل ساله و مدیر اندیشکده راهبردی سعدا
🗓زمان : شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
⏰ساعت: ۱۰:۳۰ صبح
پخش زنده از درگاه اینترنتی :
🌏 live. whc. ir/isfahan
💢 از انقلاب خمینی(ره) تا انقلاب مهدی (عج)
امام خمینی(ره):
امید است که این انقلاب جرقه و بارقه ای الهی باشد که انفجاری عظیم در توده های زیر ستم ایجاد نماید و به طلوع فجر انقلاب مبارک حضرت بقیه الله ارواحنا لمقدمه الفداء منتهی شود. و باید ملت شریف که چنین انقلابی بزرگ را نموده است در ادامه آن هر چه بیشتر کوشا باشد و حضور خود را هر چه والاتر در صحنه اقامه عدل الهی به ثبت رساند. عزیزان من! باید بدانید که ارزش انقلاب هرچه بیشتر باشد فداکاری در راه تحقق آن ارزشمندتر و لازم تر است
#امام_خمینی
صحیفه امام، جلد ۱۵، صفحه ۶۲
مورخ: ۱۰ مرداد ۱۳۶۰
💠جاويد باد پرچم پر افتخار اللّه اكبر كه رمز پيروزي معجزه آساي ملت بزرگ ايران است.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١١،صفحه ٢۶۶
ویژگی های کودکان در روایات.pdf
385.1K
🗂 در این فایل هفده ویژگی دورۀ کودکی بر اساس روایات کتاب حکمتنامه کودک ذکر شده است.
ویژگیهایی که هر کدام میتوانم منشأ تنظیم رفتار و روابط ما با کودکان شود.
🌺 اهداف تربیت بر اساس ویژگیها و ظرفیتهای انسان انتخاب میشود و شناخت ویژگیهای هر دورۀ سنی از این جهت و جهات متعدد دیگر حائز اهمیت است.
🖊علی فاطمی پور
🔷 تعیین عناصر تشکیل دهنده شخصیت در الگوسازی
🔹 کاری که ما باید بکنیم، [این است که] عناصر تشکیلدهندهی شخصیّت حمزه را باید مشخّص بکنیم؛
🔹 به نظر من دو مورد از این عناصر مهمّ تشکیلدهندهی شخصیّت او، یکی «عزم راسخ» است و یکی «قدرت شناخت» که اینها را ما بایستی هر چه میتوانیم ترویج کنیم.
➕ عزم راسخ؛ گاهی اوقات انسان از یک چیزی مطّلع است، یک چیزی را قبول هم دارد، اعتقاد هم دارد، منتها به خاطر ضعف نفْس بر طبق آن عمل نمیکند؛ ارادهی قوی و عزم راسخ اینجا یک عنصر تعیینکننده است که این آدم با عزم راسخ [عمل کند].
➕تشخیص درست خیلی مهم است. یاد بدهیم خودمان را و مردممان را به اینکه روی مسائل درست فکر کنیم و درست تشخیص بدهیم. وَ قالوا لَو کُنّا نَسمَعُ اَو نَعقِلُ ما کُنّا فی اَصحابِ السَّعیرِ* فَاعتَرَفوا بِذَنبِهِم؛ اینکه نشنویم، فکر نکنیم، تأمّل نکنیم، گناه است؛ قرآن این جوری با صراحت این را بیان میکند.
🔶 الگوسازی و نقش خواص در تربیت و جامعه پردازی
🔸اگر خواصّ جامعه همّت کنند برای تولید یک چنین شخصیّتهایی، هر یک از اینها خواهد توانست جامعه را در مواقع حسّاس نجات بدهد؛ واقعاً این جوری است. ما اکتفا نکنیم به همین که حالا کسانی را تربیت کنیم، یا موعظه کنیم، یا از این کارها، که حالا بالاخره باریبههرجهت، یک چیزی را قبول کنند؛ نه، سعی دستگاهها بر این باشد.
🗓 مبتنی بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای همایش بینالمللی حضرت حمزه سیّدالشّهدا (علیه السّلام) | ۵ بهمنماه ۱۴۰۰
🌺سهم هفته بیست وچهارم مطالعه نهج البلاغه از حکمت ۲۱۰ تا حکمت ۲۲۲
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 از خدا بترسيد، ترسيدن انسان وارسته ای كه دامن به كمر زده و خود را آماده كرده، و در فرصتها كوشيده، و هراسان در اطاعت خدا تلاش كرده، و در دنياي زودگذر، و پايان زندگی و عاقبت كار، به درستی انديشيده است.
📒 #حکمت210
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 بخشندگی نگاهدارنده آبروست، و شكيبایی دهان بند بی خردان، و عفو زكات پيروزی، و دوری كردن كيفر خيانتكار، و مشورت چشم هدايت است. و آن كس كه با رای خود احساس بی نيازی كند به كام خطرها افتد، شكيبایی، با مصيبتهای شب و روز پيكار كند، و بی تابی، زمان را در نابودی انسان ياری دهد، و برترين بی نيازی ترك آرزوهاست، و چه بسا عقل كه اسير فرمانروایی هوس است، حفظ و به كارگيری تجربه رمز پيروزی است، و دوستی نوعی خويشاوندی به دست آمده است، و به آن كس كه به ستوه آمده و توان تحمل ندارد اعتماد نكن.
📒 #حکمت211
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 خودپسندی يكی از حسودان عقل است.
📒 #حکمت212
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 چشم از سختی خار و خاشاك و رنج ها فروبند تا همواره خشنود باشی.
📒 #حکمت213
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 كسی كه درخت شخصيت او نرم و بی عيب باشد، شاخ و برگش فراوان است.
📒 #حکمت214
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•
💠 اختلاف ، نابودكننده انديشه است.
📒 #حکمت215
•┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈•