May 11
#معرفی_کتاب
کتابهای مبحث حجاب
🌺 برای آقایون و پسرهای جوان:
🔸 مسئله حجاب
🔸 انتخاب من
🔸 ترگل
🔸 پرنیان
🌸 برای کودکان:
🔸 لینالونا
🔸 مجموعه قصه های حنانه
🌸 برای دختران نوجوان (مقطع دبیرستان دوره اول)
🔸 دختر بیست 20
🔸 نفس
🌸 برای دختران جوان (دبیرستان دوره دوم و دانشجو)
🔸 حریر
🔸 پرنیان
🔸 ترگل
🔸 نفس
🔸 دختر بیست 20
🔸ستاره ها چیدنی نیستند
🔸 انتخاب من
🔸 مسئله حجاب
🌺 برای همسران و مادران
🔸 هر ده کتاب
🔹نامه امیدبخش امام عسکری علیهالسلام
🎙 امام خامنهای:
عدهای از شیعیان فکر میکردند که امام عسکری (علیهالسّلام) از راه پدرانش منصرف شده. امام عسکری(علیهالسّلام) در نامهای به آنها میفرمایند: «نیّت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوشنیّتی و خوشفکری شما آرام است.»؛ ببینید چقدر این نیروبخش است برای شیعیان... این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.
🌺 سالروز شهادت #امام_حسن_عسکری
25.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چرا امریکایی ها می خواهند حجاب و عفاف را از زنان ایران بگیرند؟
🔹 پاسخ دکتر فواد ایزدی استاد مطالعات امریکا.
برنامه دیشب فرامتن، شبکه افق
#معرفی_کتاب
📙 زن و بازیابی هویت حقیقی
زن و بازیابی هویت حقیقی مجموعه بیانات امام خامنهای (مدظلّه العالی) درباره سیمای زن در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی است که محسن کربلایینظر و جمعی از محققین آنها را گردآوری کردهاند.
🌸درباره کتاب
در این اثر بیانات رهبر انقلاب اسلامی را درباره اساسیترین مسایل زنان در جامعه امروزی می خوانید. نکاتی همچون اهمیت نقش زنان در جامعه، کوتاهی جوامعاسلامی نسبت به نظراسلام در مورد زن، پیشینه تاریخی حقوق زنان قبل و بعد از اسلام، وضعیت زن در غرب و در تمدن کنونی اسلامی، سیمای فردی، خانوادگی و اجتماعی زن در دنیای مدرن.
🌺خواندن کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
علاقهمندان به حوزه مطالعات زنان و جامعهشناسی
🌺قسمتی از کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
اوایل قرن بیستم، با همهٔ آن ادعاهایی که شده است، با آن کشف حجاب عجیب و غریبی که در غرب روزبهروز هم بیشتر شده، با آن اختلاط جنسی بینهایت و بیمهار - که خیال میکنند این احترام کردن و ارزش دادن به زن است - درعینحال زن غربی حق نداشته از ثروتی که متعلّق به خودش بوده، آزادانه استفاده کند! در مقابلِ شوهر، مالک دارایی خودش نبوده است. یعنی زنی که ازدواج میکرد، ثروت و دارایی و ملکش متعلّق به شوهرش بود؛ خودش حق نداشت نسبت به آن تصرّفی بکند؛ تا اینکه بهتدریج حقّ مالکیت و حقّ کار، تا اوایل قرن بیستم به زنان داده شد. یعنی این مسألهیی که جزو اوّلیترین حقوق بشری است، از زن دریغ داشتند.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/13999