eitaa logo
رشدانه
237 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
448 فایل
رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود. 📝نظرات مشفقانه خود را در باره مطالب کانال با نشانی زیر درمیان بگذارید. ممنونم صفری @Tebyan_313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب، بهترین نسخه برای رهایی از آسیب‌های فضای مجازی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رونمایی از کتاب "پیشران های آنتی تز انقلاب اسلامی در حوزه های علمیه و راهکارهای مقابله" به قلم حجت الاسلام و المسلمین دکتر عزت الله معتمد با حضور جمعی از فضلای حوزه علمیه قم و حجت الاسلام والمسلمین ذالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در این برنامه که در آستانه دهمین سالروز سفر مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم صورت گرفت حجت الاسلام والمسلمین معتمد مولف کتاب اظهار داشت با اشاره به گذشت چهل سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی، دشمن قصد دارد در پی شکست های پی در پی در انواع حمله های نظامی، اقتصادی و فرهنگی؛ با تغییر استراتژی خصمانه خود در پی هجوم از نقطه ی آغازین شکل گیری انقلاب اسلامی (یعنی حوزه علمیه قم) اقدام نماید و به دنبال پیشبرد پروژه نفوذ در حوزه های علمیه می باشد. فرمانده سابق تیپ ۸۳ امام جعفرصادق علیه السلام تصریح کرد دشمن تمام توان خود را به میدان آورده و تلاش می کند برای پیشبرد اهداف شوم خود، انقلاب اسلامی را از درون بخشکاند و همان عاملی را که باعث بروز و شکل گیری انقلاب اسلامی شده را به عامل زوال و فنای انقلاب مبدل نماید. دکتر معتمد چهارچوب مفهومی کتاب پیشران های آنتی تز انقلاب اسلامی در حوزه علمیه و راهکارهای مقابله را که از دغدغه های مقام معظم رهبری می باشد، را در حول سه محور اساسی و مهم (۱.راهبردهای نفوذ دشمن در حوزه ۲.ماهیت نفوذ دشمن در حوزه ۳. تبیین عوامل بازدارنده برای ایجاد حوزه انقلابی) برشمرد. خاطرنشان می شود حجت الاسلام والمسلمین ذالنوری رئیس محترم کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این برنامه، کتاب حاضر را یکی از پژوهش های خیلی مهم و موثر در راستای مقابله با آنتی تز دشمن در حوزه های علمیه دانست و راهبرد اصلی دشمن را نفوذ در حوزه علمیه برشمرد و تاکید کرد این کتاب برای شناخت پیشران های آنتی تز انقلاب و مقابله با نفوذ دشمن بسیار اهمیت دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در زمان‌های 🕰 ضایع‌شونده‌ی 🧨 پخش آگهی بازرگانی📺 کتاب📖 مطالعه کنیم. ✏️امام خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وَ إِنْ أَدْخَلْتَنِي النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّي أُحِبُّكَ ... اگر در دوزخم افكني به دوزخيان اعلام خواهم كرد كه تو را دوست دارم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوسنگرد در چنين روزي در سال 1359 ه ش ازاشغال نيروهاي رژيم بعثي به دست پرتوان رزمندگان اسلام آزاد شد . اين پيروزي بزرگ نتيجه قطعي همکاري و هماهنگي نزديک بين نيروهاي ارتشي و مردمي بود. سوسنگرد، نامي آشنا و حماسه ساز و حادثه‏ اي شورانگيز از حماسه‏ هاي بلند دفاع مقدس ماست. سوسنگرد مرکز دشت‏ آزادگان در غرب اهواز و در 65 کيلومتري آن واقع شده است. رود کرخه از شمال شهر و شعبه‏ اي از آن به نام نيسان از درون شهر از شمال به جنوب مي‏گذرد. مردم سوسنگرد عموماً از شيعيان عرب زبان خوزستان وداراي سابقه‏ اي درخشان در دفاع از کشور ايران بويژه در جنگ اول جهاني در مقابله با سربازان و نيروهاي انگليس و تحت زعامت علماي بزرگ وقت دارند. در نخستين روزهاي حمله عراق به ايران اسلامي ، نيروهاي عراقي از مرز چزابه وارد خاک جمهوري اسلامي ايران شدند و پس از اشغال بستان به سوي سوسنگرد روي آوردند. اين افراد مقاومت‏هاي پراکنده مدافعين محلي ورزمندگان را درهم شکستند و با عبور از سوسنگرد بطرف حميديه روانه شدند . اما در حميديه تانک‏هاي عراقي در گل‏ ولاي منطقه زمين‏گير شدند . نيروهاي عراقي مجدداً در اواخر آبان‏ماه سال1359، به سوسنگرد از غرب و جنوب حمله و بالاخره شهر را محاصره کردند. پس از آن بود که مردم سوسنگرد به محاصره دشمن افتادند و اين محاصره سه روز بطول انجاميد . در روز سوم تعدادي از تانک‏هاي عراقي وارد سوسنگرد شدند و رزمندگان بشدت مقابل آنها با سلاح‏هاي سبک و امکاناتي اندک و ناکافي مقاومت مي‏کردند . رزمندگان اسلام درحالي که نه مهماتي براي آنها مانده بود و نه حتي غذا داشتند و تعداد آنها از چند صد نفرهم تجاوز نمي‏کرد، ارتباط تلفني آنها در روز سوم هم قطع شد. اين مبارزه همچنان ادامه داشت تا اينکه حمله نيروهاي خودي بسوي سوسنگرد آغاز گشت و سرانجام پس از مجاهدت هاي فراوان در چنين روزي سوسنگرد آزاد شد. 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹در چنین روزی در سال 1366ه ق دار التقریب بین المذاهب الاسلامیه در قاهره مصر تاسیس شد . این موسسه در جهت تقریب و نزدیکی مذاهب اسلامی و به همت حضرت آیت الله بروجردی و شیخ محمد شلتوت گام به عرصه فعالیت نهاد .البته پیشتر افرادی چون سید جمال الدین اسد آبادى مشهور به افغانى و شیخ محمد عبده، شیخ محمد حسین کاشف الغطاء و شیخ عبد المجید سلیم، و شیخ محمد تقى قمى در این حوزه به تبادل نظر و اندیشه پرداخته بودند . پس از تاسیس «دار التقریب بین المذاهب الاسلامیه‏» مجله «رسالة الاسلام‏» منتشر شد . در این مجله مقالات علمى ارزشمندى از مذاهب مختلف چاپ می شد . تالیف و تحقیق در حوزه آراء مذاهب اسلامى در مسایل مختلف فقهی و تدوین مجموعه قواعد فقهى جدید از دیگر فعالیت های این مجموعه علمی است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز بين ‏المللي آزادمنشي و آزادگي در سال ۱۳۹۱ 🔹حضرت علی علیه السلام در خطبه ای، زندگی سالم و پویا را در گرو عزت و آزادگی دانسته و می فرماید: «زندگی با عزت زندگی است و زندگی همراه با ذلت مرگ است». آزادمردان، آزاده زیست می کنند و هیچ گونه اسارتِ بیرون و درون را تحمل نمی کنند، مقتدایشان سالار شهیدان است که فرمود: «اگر دین ندارید، لااقل آزادمرد باشید». پس از ورود اسلام بر ایران و اختلاط فرهنگ ایرانی و اسلامی، جوانمردی ایرانی و فتوت عربی نیز بر هم تأثیر گذاشت و رنگ اسلامی ـ ایرانی به خود گرفت. ایران به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و اخلاق و سنت های بسیار فراگیر و فرامرزی مردمش، در میان ملت های گوناگون، جایگاه ویژه ای داشته است. با پیدایش طریقت جوانمردان در ایران، اهل فتوت در بغداد و نواحی مجاور آن فعالیت خود را آغاز کردند. سازمان جوانمردان ایران و جوانمردان مسلمان در بسیاری از اصول و آداب ویژه خود مشترک بودند و اهداف و مقاصد مشترکی را دنبال می کردند. خداوند در قرآن مشرکان را به برده زرخریدی که توانایی هیچ چیز را ندارند و مؤمنان را به انسان غنی و بی نیازی که از امکانات خود همگان را بهره مند می سازند، تشبیه می کند و به همه اعلام می دارد که بنده بندگان خدا بودن، نتیجه ای جز اسارت و محدودیت نخواهد داشت. در مقابل، بندگی خداوند، آزادگی و سربلندی را به همراه دارد. چنین انسانی، ضمن برخورداری از آزادمنشی، دیگران را نیز از هدیه های خداوندی بهره مند می سازد و پنهان و آشکارا از آنچه در اختیار دارد انفاق می کند. 🌺ان شاءالله تلاش کنیم آزاده شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سيد محمد يزدي فيروزآبادي نجفي، عالم و عابد، فاضل و فقيه، مجتهد امامي و از شاگردان آخوند خراساني و سيد محمد كاظم يزدي به شمار مي‏رود. وي مرجع تقليد جمعي از شيعيان بود. سرانجام اين عالم رباني در شب آخر ربيع‏ الاول سال 1345 ق در سامرا وفات يافت و به نجف اشرف منتقل شد. جامع الكَلِم في حُكمِ اللِّباسِ المشكوك از اوست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیت الله حاج آقا حسین موسوی شاهرودی در سال ۱۳۱۵ قمری در یکی از روستاهای شاهرود به نام ابرسج به دنیا آمد. ایشان پس از گذراندن دوره کودکی وارد حوزه علمیه شاهرود شد و به تحصیل مقدمات و سطوح حوزه در این شهر پرداخت. وی پس از مدتی عازم نجف شد و در کنار بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) سال ها از محضر آیات عظام حاج سید ابو الحسن اصفهانی، آقا ضیاء الدین عراقی، حاج سید محمود شاهرودی و حاج سید ابوالقاسم خوئی استفاده کرد و تقریرات فقه و اصول دو استاد متأخر خود را نوشت. آیت الله حاج آقا حسین شاهرودی پس از نیل به درجه اجتهاد به ایران مراجعت کرد و در شهر مقدس مشهد رحل اقامت افکند. ایشان در حوزه علمیه مشهد به تدریس سطوح عالی و پس از مدتی درس خارج فقه و اصول پرداخت و همزمان به اقامه نماز جماعت در مسجد بالا خیابان، اهتمام ورزید. وی فردی مهربان و مردمی بود و برای افراد، احترام خاصی قائل می شد. زهد ایشان زبانزد خاص و عام بود و با همه توان و امکاناتی که برای ایشان مهیا شده بود، ولی هیچ تغییری در زندگی وی پیدا نشد و تا آخر عمر در خانه ای قدیمی و به دور از هرگونه تجمل گرایی زندگی کرد. آیت الله حاج آقا حسین شاهرودی شخصیتی مبارز بود و در فعالیت های سیاسی و اجتماعی نقش بسزایی داشت. وی رژیم پهلوی را فاسد می دانست و در راه براندازی آن همواره در راهپیمایی ها و تجمعات شرکت می کرد و همگام با علمای مشهد همچون حضرات آیات میرزا جواد آقا تهرانی، میرزا علی فلسفی، میرزا حسنعلی مروارید، شیخ ابوالحسن شیرازی، سید کاظم مرعشی، میرزا مهدی نوقانی، سید ابراهیم علم الهدی و دیگر بزرگان با صدور اطلاعیه های متعدد، علاوه بر محکومیت رژیم پهلوی از مردم جهت شرکت در محافل و تظاهرات دعوت می نمود. ایشان علاقه بسیاری به مرحوم امام خمینی داشت و مخالفت با مرحوم امام را از هیچ کسی نمی پذیرفت و معتقد بود، امام احیاگر اسلام و انقلاب اسلامی هدیه ای از طرف پروردگار به ملت ایران است[۱]. آیت الله حاج آقا حسین شاهرودی سرانجام پس از مدتی بیماری و کسالت، در روز ۲۹ ربیع الاول سال ۱۴۱۰ قمری برابر با هشتم آبان ۱۳۶۸ شمسی در مشهد درگذشت و پس از یک تشییع باشکوه در دارالسیاده حرم مطهر امام رضا (ع) به خاک سپرده شد. این عالم ربانی در طول حیات بابرکت خود، علاوه بر تربیت شاگردان برجسته، خدمات بسیاری را در شهر مشهد و در زادگاه خود، ابرسج انجام داد. تجدید بنای مدرسه علمیه ابرسج، تاسیس مسجد مراد و توسعه خدمات و امکانات در روستای ابرسج از فعالیت ها و خدمات وی در زادگاهش می باشد. آیت الله حاج سید محمد موسوی شاهرودی از علما و مدرسین برجسته درس خارج مشهد، فرزند ایشان و واعظ و خطیب شهیر، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد کافی، داماد ایشان می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️امر به کن، حتی اگر خودت همان معروف را کامل انجام نمیدهی❗️ ونهی از کن، حتی اگر خودت همان منکر راکامل ترک نکرده ای.... 🌸همین باعث میشود خودت منکر را ترک و معروف را عمل کنی. امتحان کن! به امتحانش می ارزه!!