#بصیرانه
🌺فیوضات فاطمه زهرا به جمع محدودی منحصر نمی شود. در واقع، بشریت مرهون فاطمه زهرا است.
همچنان که بشریت مرهون اسلام و قرآن و پیامبر خاتم است.
📚کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۱۷
#تلنگرانه
🔹آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل شود، و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابان هایش باشم...
🌹#شهید_نواب_صفوی🌹
یادمان نرود که این انقلاب با قطره قطره خون شهدا پا گرفت و زنده است.
#معرفی_کتاب
#فاطمیه
#حضرت_زهرا (سلامالله علیها)
#امام_علی
کتاب حیدر
🔸نوشته خانم آزاده اسکندری
در کتاب «حیدر» با روایتی خطی، یکدست و درهمتنیده از ۹ سال زندگی مولیالموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مواجهیم. روایتی که راویاش حیدر (ع) است. از زبان مولا میخوانیم که از سال دوم تا یازدهم هجری چه گذشت. از روزهای نزدیک به ازدواج حضرت امیر (ع) تا روزهای بعد از شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها.
💠هر آنچه از زندگی مشترک، نبردها و روزگار پرفرازونشیب بهطرزی پراکنده در منابع شیعه و سنی ثبت شده است، از دید نویسنده دور نمانده و در تلاشی عالمانه با اتکا و ارجاع بر بیش از ۱۲۰ منبع متقن، تصویری روشن و یکپارچه از زندگی امیرالمونین است.
#شهیدانه
#حضرت_مادر
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🥀 باسلام واحترام خدمت هم قدمان گرامی
🥀شهادت دردانه پیامبر اسلام، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر امام عصر(عج) و همه شیعیان و شما همراهان گرامی، تسلیت و تعزیت باد.🥀
التماس دعا
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بصیرانه
🔹 رهبر انقلاب امام خامنه ای، بعد از منبر حجت الاسلام دکتر رفیعی به وی چه تذکری دادند؟!
#معرفی_کتاب
#زهی_در_نیام
🔹سلیمان کتّانی نویسنده مسیحی است.وی آثار ادبی و اجتماعی فراوانی دارد که برخی موفق به اخذ جوائز ادبی عربی در عراق و لبنان شدهاند. کِتّانی توانست در طول عمر خویش، 9 جلد کتاب دربارۀ محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) و دختر گرامی ایشان (فاطمه زهرا سلام الله علیها) و همچنین از امام علی، امیر مومنان (ع) تا امام موسیبنکاظم (ع)، تألیف نماید.
این نویسندهی معاصر مسیحی، در کتاب خود با عنوان «فاطمة الزهرا، وترٌ فی غمدٍ - به معنای «فاطمه زهرا، زهی در نیام» - به بررسی شخصیت دخترِ پیامبر خاتم پرداخته و ویژگیهای او را از زوایای مختلف بررسی نمود.
در قسمتی از کناب آمده:
قهرمانی نیرویی نیست که مستند به تن و بازو باشد، یا مستند به تاج و تخت، بلکه قهرمانی چیزی است که منطق عقل، رشد و فهم را به کار گیرد، آنگاه هدفها را تعیین کند و برنامه را ترسیم نماید و قهرمانی زهرا، چیزی جز این معنی بزرگ نبود. از این رو از هر چه عامل روشنایی دیگران میشد بهره گرفت، بی آنکه بازوان ناتوان و نزار، و پهلوهای لاغر و نحیف وی در این خواست از مؤثر باشد»
کتّانی در انتهای کتاب خود، بانوی بزرگوار اسلام را چنین خطاب میکند:
«فاطمه، ای دخت مصطفی! ای دختر روشنترین چهرهای که زمین را بر روی دو کتف خود بلند کرد ... تو همیشه با محبت زیست کردی، تو با پاکی و پاکدامنی زیستی ... سپس زمین را همراه با لبخندی استهزا آمیز رها کردی و به ابدیت پیوستی ...
ای دختر پیامبر!
ای همسر علی!
ای مادر حسن و حسین،
و ای بزرگ بانوی بانوان همه جهانها و اعصار»