📚 کتاب پرورش مهارتهای دقت، توجه و تمرکز
⏬ شامل:
▫️آشنایی با اختلالات یادگیری
▫️نقص توجه و بیش فعالی،
▫️ارائه راهکارها، تمرین ها، بازی ها و کاربرگ های کاربردی
✍️ محقق و نویسنده : استاد حسین محمدی
✅ ویژه #والدین، #مربیان، #دانشجویان
🔴 قیمت پشت جلد: 40,000 تومان
🔵 فروش با تخفیف: 35,000 تومان
جهت #خرید_کتاب و ارسال👇
@Sefaresh_40ketab
#رویداد_تاریخی
#مفاخر_شیعه
🔹ناپديد شدن "امام موسي صدر" رهبر شيعيان لبنان (1357 ش)
امام موسي صدر در سال 1307 ش (1343 ق) در شهر مقدس قم ديده به جهان گشود. پس از تكميل دروس مقدماتي، از محضر علمي و معنوي آيات عظام سيدصدرالدين صدر (پدرش)، سيد محمد محقق داماد، سيد حسين بروجردي و امام خميني(ره) كسب فيض نمود. سپس عازم نجف اشرف شده و از محضر عالمان و فقيهان آن ديار نيز بهرهمند گرديد و به درجه اجتهاد نائل آمد. امام موسي صدر پس از وفات آيتاللَّه سيدعبدالحسين شرفالدين، رهبري شيعيان لبنان را به عهده گرفت و آنان را از وضعيت ناهنجار فرهنگي، اجتماعي و سياسي رهايي بخشيد و در برابر دسيسههاي دشمنان اسلام، آنان را در تشكيلات "حركت المحرومين" متشكل ساخت. اين مجاهد نستوه و خستگيناپذير با هدف ايجاد اتحاد بين اعراب و جلب حمايت كشورهاي عربي و متقاعد ساختن آنان به منزوي كردن اسراييلِ متجاوز و تحريم هرگونه رابطه با اشغالگران فلسطين و به منظور تقويت جنبش محرومين و تهيه سلاح، به كشورهاي مختلف سفر ميكرد. امام موسي صدر، به تدريج جزء بزرگترين شخصيتهاي سياسي جهان به شمار آمد و در پي دعوت رسمي دولت ليبي، به اين كشور سفر نمود، وليكن براثر توطئه دشمنان انقلاب اسلامي، در همان سفر ناپديد شد. گرچه اخبار ضد و نقيضي درباره زنداني بودن وي منتشر ميشود، با اين حال هنوز اطلاعات موثّقي از ايشان به دست نيامده است.
#رویداد_تاریخی
🔹زادروز "حسن بن حسن" معروف به "ابن هیثم" رياضيدان شهير اسلام و جهان (354 ق)
ابوعلي حسن بن حسن بن هيثم ابن هيثَم در سال 354 قمري به دنيا آمد. وي فيزيكدان بود و توصيفات او دربارهي چشم انسان، مخاط خارجي، قرنيه، شبكيّه و عنبيّه قابل توجه است. ابن هثيم تأليفاتي دربارهي هيأت، هندسهي كائنات جَو، منطق، حساب، طبّ و تشريح دارد. اختراع ذرهبين نيز از اوست. وي در دورهي خليفهي فاطمي مصر به نام الحاكم باللَّه زندگي ميكرد كه از ترس اين خليفه، خود را به ديوانگي زد و پس از مرگ الحاكم، اظهار عقل نمود. ابن هيثم در دوران شكوفايى علوم در تمدن اسلامي ميزيست و از ميراث علمي عظيمي كه به دست دانشمندان برجستهي مسلمان شرح و بسط داده شده بود، بهره هاي بسياري برد. مهمترين كتاب ابن هيثم "المَناظر" نام دارد كه اين اثر مورد استفاده كُپلر ستارهشناس آلماني نيز قرار گرفته است. ابن هيثم در سال 430 ق در 76 سالگي در قاهره درگذشت.
#معرفی_کتاب
🌸کتاب المناظر
المناظر یکی از مهمترین آثار ابن هیثم دانشمند، فیزیکدان و نورشناس مسلمان قرن دهم میلادی است که در ۷ مقاله در مورد نورشناسی نوشته شده است. این کتاب در سده چهارم قمری توسط کمالالدین فارسی شرح داده میشود و آن را انتشار میدهد و شرحی که بر این کتاب مینویسد را «تنقیح المناظر لذوی الالباب و البصائر» مینامد
#معرفی_کتاب
🌺کتاب سفر شهادت
🔹 چرایی سوگواری برای عاشورا
کتاب سفر شهادت؛گفتارهایی دربارهی واقعه عاشورا مجموعهای از سخنرانیهای امام موسی صدر دربارهی واقعهی عاشورا و حضرت اباعبدالله الحسین است که در این کتاب گردآوری شده است. سفر شهادت هفتمین کتاب از مجموعه کتابهای در قلمرو اندیشه به قلم امام موسی صدر است. در بخش یادداشت ناشر در ابتدای کتاب دربارهی محتوا و هدف نگارش کتاب آمده است: «کتاب پیش روی شما حاوی سخنرانیها و پیامها و مقالات امام موسی صدر دربارهی واقعهی عاشوراست. در این گفتارها امام موسی صدر به تبیین هدف امام از این حرکت پرداخته است. نیز به آسیبشناسی سوگواری و هدف از سوگواریها پرداخته و گفته است که چرا به سوگ مینشینیم.»
این کتاب 17 بخش دارد. عنوان بخشهای کتاب امام موسی صدر عبارتند از :
سفر شهادت_حسین، وارث انبیا_پرتوهایی از انقلاب کربلا_به سوی خط حسینی_امام حسین(علیه السلام) قداست جانفشانی_مناسبتهای ماه رجب و زیارت امام حسین(علیه السلام)_امام حسین(علیه السلام)، پیشوای اصلاحگری_عطای حسینی در واقعه کربلا_از دریچهی عاشورا_حسین(علیه السلام) چراغ هدایت و کشتی نجات_صلح، پیوند پایندهی اسلام و مسیحیت_نامهای به مردم لبنان_شهادت، چشمهی جوشان تحول_زینب، شکوه شکیبایی(1)_زینب، شکوه شکیبایی(2)_رسالت حضرت زینب در عاشورا
در پیوست کتاب نیز خطبهی حضرت زینب(سلام الله علیها) در کاخ یزید آمده است.
#بصیرانه
🌺 شخصی از عالمی پرسید:
🔹برای عبادت کردن کدام روز بهتر است؟
عالم فرمود: یک روز قبل از مرگ.
شخص حیران شد و گفت :
ولی مرگ را هیچکس نمیداند!
عالم فرمود: پس هر روز زندگی را روزِ آخر تصور کن و عبادت کن شاید فردایی نباشد.
🌸 كُلُّ نَفْسٍ ذٰائِقَةُ اَلْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنٰا تُرْجَعُونَ ﴿۵۷﴾
هر نفسى چشندهء مرگ است، آن گاه به سوى ما بازگردانیده خواهید شد.
(۵۷) عنکبوت
#تلنگرانه
🌺بلاها نعمت هستند اگر....
استاد شهید مطهری؛ در این باره می فرماید:
«از این نکته نباید غفلت ورزید که مصائب، وقتی نعمت هستند که انسان از آنها بهره برداری کند و با صبر واستقامت و مواجهه با دشواریهایی که مصائب تولید می کنند، روح خود را کمال بخشد؛ اما اگر انسان در برابر سختیها، فرار را انتخاب کند و ناله و شکوه سر دهد، در این صورت بلا از برای او واقعاً بلاست.»