🔻این عمل برای #ازدیاد_روزی مجرب است . بعد از #نماز_صبح بلافاصله بگوید :
🙏بسم الله الرحمن الرحیم و صَلَّیَ اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِه الطّاهِرینَ اللهُمَّ اِنّی اَدْعُوکَ بِاَسْمائِکَ الحُسْنی سپس ۱۰۶ بار بگوید : یا جَوادُ یا لَطیفُ یا باسِطُ یا مُغْنِیُ یا اللهُ یا لا اله الا هُوَ بعد از این اذکار بگوید:
اَسْئَلُکَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَن تُعْطِیَنِی مِنْ خَزائِنِ جُودِکَ ما تُغْنینی حَتّی لا اَحْتاجُ بِهِ الی غَیْرِکَ و اَنْ تُغْینَنی عَلی طاعَتِکَ وَ اَداءِ حَقِّکَ اِلَیْکَ
📚 التحفة الرضويّة في مجرّبات الإماميّة/محمّد الرضي الرضوي/ص31
💠 @RoozieHalal 💠
داستان کوتاه
✍یکی از آقایان نقل می کند: برادرم را که مدتی پیش فوت کرده بود در خواب دیدم با وضع و لباس خوبی که موجب شگفتی بود. گفتم: داداش دیگر آن دنیا کلاه چه را برداشتی؟! گفت: من کلاه کسی را برنداشتم. گفتم: من تو را می شناسم. این لباس و این موقعیت از آن تو نیست. گفت: آری . دیشب، شب اول قبرِ مادر قبرکن بود. آقا سید الشهدا(ع) به دیدن آن زن تشریف آوردند و به کسانی که اطراف آن قبر بودند خلعت بخشیدند و من هم از آن عنایات بهره مند شدم. بدین جهت از دیشب وضع و حال ما خوب شده و این لباس فاخر را پوشیده ام
از خواب بیدار شدم ، نزدیک اذان صبح بود. کارهای خود را انجام داده و حرکت کردم به سمت تخت فولاد. برای تحقیقات سر قبر برادرم رفتم. بعضی قرآن خوان ها کنار قبرها قرآن می خواندند. از قبرهای تازه پرسیدم، قبر مادر قبرکن را معرفی کردند. رفتم نزد آقای قبر کن. احوال پرسی کردم و از فوت مادرش سوال کردم، گفت: دیشب شب اول قبر او بود
💥گفتم: روضه خوانی می کرد؟ روضه خوان بود؟ کربلا رفته بود؟ گفت: خیر ، برای چه می پرسی؟ داستان را گفتم ، او گفت: هر روز #زیارت_عاشورا می خواند
📚حکایاتی از عنایات حسینی، ص۱۱۱
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثواب بزرگ خرجی دادن دیگران برای زیارت کربلا در کلام امام صادق (ع)
💫💫💫بانی زیارت اولی های اربعین باش
#زیارت
#کمک_هزینه
#رزق_معنوی
💠 @RoozieHalal 💠
✳️تلاش در کسب روزی
✨🍂 روزى شرايط مادّى زندگى بر امام على (عليه السلام) به قدرى تنگ شد كه دچار گرسنگى شديد گرديد. از خانه بيرون آمد و به جستجوى كار پرداخت. در مدينه كار پيدا نكرد، تصميم گرفت به حوالى مدينه برود تا شايد در آنجا كار پيدا شود، به آنجا رفت، ناگاه ديد زنى خاك الك كرده و منتظر كارگرى است كه آب بياورد و آن را گل نمايد. حضرت على (عليه السلام) با او صحبت كرد و دريافت كه او در انتظار #كارگر بوده است. پس از قرارداد در مورد مزد كارگرى، على (عليه السلام) مشغول آب كشيدن از چاه وآماده كردن گل براى ساختمان شد و در پايان كار، #مزد خود را كه مقدارى خرما بود از آن زن گرفت و به مدينه بازگشت. وقتى به محضر رسول خدا (صلى الله عليه وآله) رسيد، ماجرا را بيان نمود. پيامبر (صلى الله عليه وآله) و على (عليه السلام) با هم نشسته و از آن خرما خوردند و گرسنگى آن روزشان برطرف گرديد.
📚 - بحارالانوار، ج 41، ص 33 .
📚گفتار معصومين(عليهم السلام) ، جلد ۱،آیة الله العظمی مکارم شیرازی
💠 @RoozieHalal 💠
💠پیامبر خدا صلیالله علیهوآله:
خداوند دوستدار جوانیستکه،
جوانیاش را به اطاعت خدا میگذراند
توبه زیباست
ولیکن در جوانی زیباتر است
💠امیرالمومنین علیهالسلام
در ذیل این آیه👇فرمودند:
"وَلاتَنْسَ نَصيبَكَ مِنَ الدُّنْيا
بهره خودت را از دنيا فراموش مكن"
فراموش مكن كه:
تندرستى، نيرو وتوان، آسودگى، جوانى و نشاط خود را،
وسيله آخرتطلبى قرار دهى
📚وسائل الشيعه ج۱۱ص۳۶۶
📚مشکوةالانوار ص۱۵۵
در #جوانی پاک بودن،
واقعا از نعمتهای خداست
💠 @RoozieHalal 💠
🦋كار در زندگى پيامبر (صلى الله عليه وآله) و امامان (عليهم السلام) :
پيامبر (صلى الله عليه وآله) و همه امامان(عليهم السلام) به كار و كوشش براى تأمين معاش، علاقمند بودند و به دنبال آن مى رفتند و آن را عبادت خدا مى دانستند.
🔆شخصى مى گويد: على (عليه السلام) را ديدم، مقدارى خرما خريدارى كرده و خود شخصاً آن را بر دوش گرفته و مى برد، به جلو رفتم و عرض كردم: اى اميرالمؤمنين اجازه بده من به جاى شما اين بار را حمل كنم فرمود: «اَبُوالْعِيالِ اَحَقُّ بِحَمِلهِ; سرپرست اهل و عيال، شايسته تر است كه خود بار زندگى را به سوى خانه اش حمل كند». (1)
توجّه به اين نكته در اينجا لازم است كه اميرمؤمنان على (عليه السلام) با كار و كوشش و كشاورزى و احداث چشمه ها و نخلستانها، از ثروتمندترين افراد عصرش گرديد و هزار برده از مزد دسترنج خود خريد و آزاد كرد و همه باغهاى احداثى خود را وقف مستمندان و تهيدستان نمود. (2)
📚(1) - مجموعه ورام، ج 1، ص 23 .
(2) - فروع كافى، ج 5، ص 74 .
💠 @RoozieHalal 💠
🚨قال الامام علی علیهالسلام:
اِعْلَمْ يَقِيناً أَنَّكَ لَنْ تَبْلُغَ أَمَلَكَ وَ لَنْ تَعْدُوَ أَجَلَكَ.
♦️به يقين بدان كه تو به همۀ آرزوهاى خود نخواهى رسيد،
و تا زمان مرگ بيشتر زندگى نخواهى كرد.
📜 نهجالبلاغه، نامه ۳۱
💠 @RoozieHalal 💠
❇️چرخش بين مال و جان و دين
🌸✨حضرت على (عليه السلام) مى فرمايند: «إذا حَضَرَتْ بَلِيّةٌ فَاجْعَلُوا أمْوالَكُمْ دُونَ أَنْفُسِكُمْ، وَإِذا نَزَلَتْ نازِلَةٌ فَاجْعَلُو أَنْفُسَكُمْ دُونَ دينِكُمْ، وَاعْلَمُوا أنَّ الْهالِكَ مَنْ هَلَكَ دينُهُ والحَرِيْبُ مَنْ سَلَبَ دِينُهُ;
✨هرگاه #بلايى رخ داد مال را فداى جان كنيد، و چون ناگوارى رسيد #جان را فداى #دين كنيد، و بدانيد هلاك شده كسى است كه دينش از دست برود و غارت شده كسى است كه دينش را برده اند».
📚تحف العقول، حكمت 102
👈اصولاً غالب كارهاى انسان در دنيا دوران و چرخش بين محذورين است و لذا هميشه بايد اولويت ها را در نظر بگيرد. بينش انسان در انتخاب اين اولويت ها دخالت دارد، عدّه اى هستند كه جان را آسان تر از مال مى دهند و عدّه اى هستند كه دينشان را فداى جان يا مال خود مى كنند و تفاوت بين مؤمن راستين و دروغين در اين اولويت ها ظاهر مى شود
📚گفتار معصومين(عليهم السلام) ، جلد ۲، آية الله العظمي مكارم شيرازي
💠 @RoozieHalal 💠
♥️ از #امام_صادق علیه السلام سوال شد:
🍃 پاداش کسى که خودش به دلیل بیمارى (یا کم توفیقی) به #زیارت_امام_حسین علیه السلام نمیرود، امّا دیگرى را به سوى کربلا راهی مى کند، چیست؟
فرمودند:
🍃 «خداوند، در برابر هر درهمى که #خرج میکند، مانند کوه احد، برایش نیکى مى نویسد و چندین برابر آنچه هزینه کرده، در عوض به او میدهد و #بلاهایى را که فرود آمده تا به او برسد، از او دور می کند و مالش #حفظ مىشود».
📖 کامل الزیارات، ص ۱۲۴.
💠 @RoozieHalal 💠
💠شکر گذاری از مخلوق
🍂🍃 از نكاتى كه در زمينه شكرگذارى در روايات ما بر آن تأكيد شده مسأله شكرگذارى در برابر مخلوق است. كسى كه به ديگران خدمت مى كند و نعمتى در اختيار او مى گذارد هر چند انتظار #قدردانى و تشكّر نداشته باشد، وظيفه شخصى كه مشمول #نعمت او شده، اين است كه با قلب و زبان و عمل از او قدردانى كند. لذا در حديثى از امام رضا (عليه السلام) مى خوانيم: «مَنْ لَمْ يَشْكُرِ الْمُنْعِمَ مِنَ الْمَخْلُوقينَ لَمْ يَشْكُرِ اللهَ عَزَّ وَجلّ; كسى كه بخشنده نعمت را از ميان مخلوقين #شكرگذارى نكند، شكر خداوند متعال را بجا نياورده است».(1)
چرا كه مخلوق واسطه اى براى انتقال نعمت خدا به بندگان است و كسى كه شكر مخلوق را بجا نياورد در واقع شكر خدا را بجا نياورده است.
🦋رسول خدا (صلى الله عليه وآله) مى فرمايند: «مَن ْ لَمْ يَشْكُرِ النَّاسَ لَمْ يَشكُرِ اللهَ; كسى كه از انسان ها تشكّر نكند از خدا تشكّر نكرده است».(2)
🌺امام سجّاد (عليه السلام) فرموده است: خداوند در روز قيامت به بنده اش مى فرمايد: «أَشَكَرْتَ فُلاناً؟ فيقولُ: بَلْ شَكَرْتُكَ يا ربِّ، فَيَقُولُ: لَمْ تَشْكُرْنى إِذْ لَمْ تَشْكُرْهُ; آيا از فلانى تشكر كردى؟ عرض مى كند: پروردگارا تنها از تو سپاسگزارى كردم. خداوند مى فرمايد: چون از او تشكر نكردى، از من هم تشكّر نكردى؟»(3)
🔆آنگاه امام سجّاد (عليه السلام) فرمودند: «اَشْكُرُكُمْ للهِِ اَشْكُرُكُمْ لِلنّاسِ; شكرگذارترين شما نسبت به خداوند، شكرگزارترين شما نسبت به مردم است».(4)
🌼امام رض (عليه السلام) در اين زمينه فرموده اند: «فَمَنْ لَمْ يَشْكُر والِدَيْهِ لَمْ يَشْكُرِ اللهَ; كسى كه از پدر و مادرش تشكّر نكند، خدا را سپاسگزارى ننموده است».(5)
📚1. عيون اخبار الرضا(عليه السلام)، ج 2، ص 182.
2. همان مدرك، ص 24.
3. آثار الصادقين، ج 9، ص 465.
4. اصول كافى، ج 2، ص 99.
5. وسائل الشيعه، ج 16، ص 310.
📚گفتار معصومين(عليهم السلام) ، جلد ۲
آية الله العظمي مكارم شيرازي
💠 @RoozieHalal 💠
#عاق_والدین
🔹بنابر روایات،والدین بعد از مرگ، هر لحظه چشم انتظار حسنه و کار نیکی از فرزندان هستند.
🔸بعضی از فرزندان در زمان حیات والدین عاق می شوند وبرخی بعد از مرگ والدین عاق می شوند.
🔹امام باقر(علیه السلام)می فرماید:همانا بنده ای نسبت به والدین خویش در زمان حیاتشان نیکوکار است ولی بعد از مرگشان بدهی آنها را نمی پردازد و برایشان استغفار نمی کند. لذا خدا او را عاق و نافرمان می نویسد.
عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ قَالَ: إِنَّ الْعَبْدَ لَيَكُونُ بَارّاً بِوَالِدَيْهِ فِي حَيَاتِهِمَا ثُمَّ يَمُوتَانِ فَلَا يَقْضِي عَنْهُمَا دُيُونَهُمَا وَ لَا يَسْتَغْفِرُ لَهُمَا فَيَكْتُبُهُ اللَّهُ عَاقّا
📚الکافی،کلینی،ج۲،ص۱۶۳
💠 @RoozieHalal 💠