7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : اثر باطنی عمل به احکام و واجبات
#حجت_الاسلام_والمسلمین_عابدینی
💠 @RoozieHalal 💠
🔷سوره مبارکه طور
⭐️الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ هَذِهِ السُّورَهًْ کَانَ حَقّاً عَلَی اللَّهِ تَعَالَی أَنْ یُؤْمِنَهُ مِنْ عَذَابِهِ وَ أَنْ یُنْعِمَ عَلَیْهِ فِی جَنَّتِهِ وَ مَنْ قَرَأَهَا وَ أَدْمَنَ فِی قِرَائَتِهَا وَ کَانَ مَغْلُولًا مَسْجُوناً سَهُلَ عَلَیْهِ خُرُوجُهُ وَ لَوْ کَانَمَا کَانَ عَلَیْهِ مِنَ الْجِنَایَاتِ.
✍️پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را قرائت کند، بر خداوند متعال است که او را از عذاب در امان داشته و در بهشت خود به او نعمت ارزانی دارد. و هرکس این سوره را بخواند و بر خواندن آن مداومت کند، اگر در زنجیر باشد و دست و پا بسته در زندان افتاده باشد، خداوند این امکان را برای او فراهم میآورد که از زندان رهایی یابد؛ هرچند جُرمهای زیادی مرتکب شده باشد.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۵، ص۱۶۶
#فضائل_سوره_ها
💠 @RoozieHalal 💠
کوششی که ما در این هستی برای هیچها داشتهایم بیش از آن چیزی است که برای #حق صرف کردهایم.
📚 صراط ، ص ۱۲۷
#استادعلیصفایی
💠 @RoozieHalal 💠
📚 #روشن_کردن_چراغ
🔸امام صادق علیه السلام:
روشن کردن چراغ قبل از غروب خورشید فقر را می برد و روزی را زیاد می کند.
📚امالی طوسی/ص275/ح526
✍🏼 روشن کردن فضای خانه به اندازه لازم، از مواردی است که در روایات به عنوان یکی از راه های افزایش روزی بیان شده است. البته در این زمینه باید از #اسراف خودداری کرد و از لامپهای کم مصرف استفاده کرد.
#افزایش_برکت_و_روزی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نمازی برای صالح شدن فرزند
✍️روز یکشنبه بین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بخواند در رکعت اول بعد از حمد سیزده مرتبه سوره تکاثر و در رکعت دوم بعد از حمد یازده مرتبه سوره تکاثر بخواند
🌺توضیحات بیشتر را
#استاد_ابوالفضل_بهرام_پور(کارشناس دینی و مفسر قرآن کریم)
در کلیپ توضیح می دهند..
#فرزند_صالح
💠 @RoozieHalal 💠
💠 استاد شهید مرتضی مطهری:
📝 غذای روح، علم و عشق و امید و ایمان است. اشتباه اصلی فرزند آدم که در جست و جوی سعادت، جان به لب رسانیده همین است که تشنگی و احتیاج روح را میخواهد با سیر کردن جسم و بدن تأمین کند.
📙 حکمت ها و اندرزها، ج۲، ص۱۴۸
💠 @RoozieHalal 💠
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : قدردان نعمتهای معنوی مان باشیم
#حجت_الاسلام_والمسلمین_فرحزاد
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی..
ازتوميخواهیم
سهم دستانمان
را بخشش
سهم چشمانمان
را عشق
سهم پاهایمان
را معرفت
سهم دهانمان
را ذكر
سهم قلبمان
را محبت
وسهم لحظاتمان
را انسانیت ببخش
🍁صبح پاییزیتون بخیر🍁
💠 @RoozieHalal 💠
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
🍀امام علـے علیهالسلام:
☘️لَم تَخلُ مِن لُطفِهِ مَطْرَفَ عَينٍ في نِعمَةٍ يُحدِثُها لكَ، أو سَيِّئَةٍ يَستُرُها علَيكَ، أو بَلِيَّةٍ يَصرِفُها عنكَ، فما ظَنُّكَ بهِ لَو أطَعتَهُ ؟!
🌱در نعمتى كه (خداوند) براى تو پيش مىآورَد، يا گناهى كه از تو مىپوشانَد، يا بلايى كه از تو برمىگرداند، لحظهاى از لطف او دور نبودهاى؛ پس اگر فرمانش را برى چه خواهد كرد؟!
📚 نهج البلاغه، خطبه ٢٢٣
#اطاعت
💠 @RoozieHalal 💠