خیال؛ ریشه گناه .mp3
9.33M
🗯 هر حرامی که میخواهیم انجام بدهیم، اول خیال میکنیم!
➕بیانی از مرحوم علامه مصباح یزدی (ره) درباره آثار فکر درباره کارهای بد
#علامه_مصباح_یزدی
💠 @RoozieHalal 💠
❇️ آرزوی #زیارت_امام_حسین علیه السلام
🔻 قالَ الصَّادِقُ عَلَیِهالسَّلَامُ:
«مَا مِنْ أَحَدٍ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ إِلاَّ وَ هُوَ يَتَمَنَّى أَنَّهُ مِنْ زُوَّارِ اَلْحُسَيْنِ لِمَا يَرَى مِمَّا يُصْنَعُ بِزُوَّارِ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ مِنْ كَرَامَتِهِمْ عَلَى اَلله تَعَالَى.»
✍️ هیچکسی در روز قیامت نیست مگر اینکه آرزو میکند از زوّار امامحسین علیهالسّلام باشد؛ زیرا آنچه که خداوند به آنها کرامت میکند را میبیند.
📚 کاملالزّیارات، ص135
💠 @RoozieHalal 💠
🔴پرخوری
🔹در نظام آفرینش ،«خوردن»، ابزاری برای قوّت پیداکردن برای زندگی و بندگی خدای متعال و به طور کلی یک وسیله است، نه آن که زندگی، ابزاری برای خوردن بوده و به عبارتی، زندگی وسیله باشد و خوردن هدف. یکی از راهنمایی های اسلام درباره خوردن، دوری نمودن از پُرخوری و روی آوردن به کم خوری است. پُرخوری از منظر احادیث، به شدت نکوهیده است.
🔹آنچه از روایات معصومین (ع) به دست می آید این است که پرخوری یعنی خوردن و یا آشامیدن بیش از حدّ نیاز، و می توان این زیاده روی را با توجه به احادیث، این طور بیان کرد که انسان، طوری غذا خورده و یا نوشیدنی – اعم از آب و دیگر نوشیدنی ها - بیاشامد، که هم دارای کسالت جسمی شده و هم به راحتی نتواند نفس بکشد و به سختی و دشواری کاری و یا عبادتی را انجام دهد و چنین چیزی وقتی بر انسان عارض می شود که قبل از این که گرسنه شود، غذا خورده و وقتی شروع به خوردن و یا آشامیدن می نماید، تا آخرین مرحله این خوردن و آشامیدن را ادامه داده و شکم خود را پر نماید. در اصل، پرخوری را می توان از اثرات منفی و زیان هایش شناخت و تعریف کرد. پرخوری در منظر احادیث، تأثیرات منفی مانند کسالت در عبادت، ازبین بردن نورانیت دل، کم خواندن نماز و... را به دنبال دارد.
💠رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:"از پر خوری بپرهیزید که دل را سخت و اعضای بدن را در اطاعت خدا تنبل می سازد و همت ها را از شنیدن پند و اندرز کر می کند".
📙بحارالانوار ج17 ص 187
#پرخوری
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد فاطمی نیا : ساخته های خود را خراب نکنید ...
#استاد_فاطمی_نیا
💠 @RoozieHalal 💠
✅امام صادق (علیهالسلام) :
✍چهار چیز، بیهوده ازدست می رود:
1⃣ بذل محبت به بی وفا
2⃣ نیکی نزدشخص ناسپاس
3⃣ تعلیم به کسی که گوش شنوا ندارد
4⃣ سپردن راز برکسی که راز نگه نمیدارد
📚 الخصال؛ باب چهارم؛ ح 144
💠 @RoozieHalal 💠
✳️انواع #لقمه ها
حكما گفته اند: لقمه پنج قسم است : لقمه حلال ، لقمه حرام ، لقمه #شبهه ناك ، لقمه شهوت انگيز، لقمه #عادت .
✨اما لقمه حرام مورث دشمنى در قلب شود و دروغ و غيبت را بر زبان جارى مى سازد.
🔆و لقمه شبهه مورث شك و وسوسه در قلب گردد و پرحرفِى را بر زبان جاى سازد و دل را سخت نموده و بر پيروى از هواى نفس برانگيزد.
💫و لقمه شهوت مورث آرزو در قلب شود و پر سخنى بر زبان جارى كند.
🌼و لقمه عادت مورث قناعت در قلب شود و كلام حكيمان و امر به معروف و نهى از منكر را بر زبان جارى سازد.
🌸و لقمه حلال مورث رضاى از پروردگار در قلب شود.
📚بحر المعارف جلد اول، عالم ربانى و عارف صمدانى مولى عبدالصمد همدانى
تحقيق و ترجمه: حسين استادولى ، فصل 12
💠 @RoozieHalal 💠
* #امام_حسین
💠 عنایت سیدالشهدا علیه السلام
🔻یک یا حسین، برای انسان ثبت میشود؛ برای خودش ثبت میشود، برای نسلش ثبت میشود. گاهی معادله و محاسبۀ ما نسبت به خودمان ابتدایی و غلط است و توجّهی به احسان و فضل الهی نداریم و اِلّا اینها همهاش صدق است. گاهی طول مسیر را نمیشناسیم، گاهی تضلع وجودی و حرکتیمان به سمت آسمان را خبر نداریم و اِلّا یک حرکت، یک یا حسین، یک لباس سیاه، یک جلسه، یک توجه، یک حرکت کوچک، مخفی از دید و توجّه و عنایت آقا سیّد الشهداء نیست.
┄┅═✧❁••❁✧═
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
💠 @RoozieHalal 💠
🔴#تداوم_كار
اسلام، كار را با «كيفيت» و «تداوم» آن مىسنجد، نه با حجم زياد. كارى كه استمرار يابد سود مىبخشد و به ثمر مىنشيند، هر چند اندك باشد؛ حضرت امام باقر عليهالسلام مىفرمايد:
🍃«احَبُّ الْاعْمالِ الَى اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ ما داوَمَ الْعَبْدُ عَلَيْهِ وَ انْ قَلَّ»
محبوبترين كارها نزد خداوند كارى است كه بنده بر آن مداومت كند هر چند اندك باشد.
امير مؤمنان (ع) مىفرمايد:
🍂«قَليلٌ تَدُومُ عَلَيْهِ، ارْجى مِنْ كَثيرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ» كار اندكى كه بر آن مداومت كنى، اميدبخشتر از كار بسيارى است كه از آن ملول گردى.
و نيز مىفرمايد:
🌷«تَمامُ الْعَمَلِ اسْتِكْمالُهُ» تمامى كار به كامل كردن آن است.
كار غير مداوم و بىثمر همچون برق جهنده در تاريكى براى انسان فايدهاى ندارد، حضرت على عليهالسّلام مىفرمايد:
«وَ لَيْسَ فِى الْبَرْقِ الْخاطِفِ مُسْتَمْتَعٌ لِمَنْ يَخُوضُ فِى الظُّلْمَةِ»
از برق جهنده براى كسى كه در تاريكى فرو رفته است بهرهاى حاصل نمىشود.
📚اخلاق اقتصادى(ج1) نویسنده : الهامى نيا، على اصغر و همکاران جلد : 1 صفحه : 17
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: اشتباه رایج در #تسبیحات_حضرت_زهرا(س)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠 @RoozieHalal 💠
#شهید_مطهری
#خسران_نفس_چیست 💢⤵️
خود را هدر دادن ، و خود را از دست دادن ... 👌🖇
انسان به هر اندازه که محو اشیاء دیگر بشود خودش را فراموش کرده و قهراً سعادت واقعی خودش را هم فراموش میکند و از سعادت واقعی خودش غافل میماند که ملازم با غفلت از خدا هم هست. به هر اندازه که انسان به خدا که مُبدع و خالق اوست توجه کند و ذاکر خداوند باشد به خود واقعیاش بیشتر توجه داشته و در مسیر سعادت واقعی خودش قدم برمیدارد. تنها، کسانی که خداشناس و خداپرست و همیشه خدا را متذکر هستند، واقعا برای سعادت واقعی خودشان گام برمیدارند.
همین قدر که انسان از خدا غافل شد، بدون اینکه خودش توجه داشته باشد، بردة اشیاء دیگر میشود و خودش را فدای آنها میکند و وجود خودش را هدر میدهد و این است معنی «خسران نفس». لازمة نسیان نفس، خسران نفس است یعنی هدر دادن خود و خود را از دست دادن.
📚#استاد_مطهری ، انسان شناسی قرآن ،ص160
#خسران
💠 @RoozieHalal 💠
🌷 آيت الله مجتهدی تهرانی(ره)
✍ من علمای بسياری را درک كردم ، از امام خمينی گرفته تا آيت الله بروجردی،آيت الله شاه آبادی، آيت الله حائری و دیگران؛ اگر بخواهم در يک كلام نصيحت تمام بزرگان را بگويم میگويم :
"اگر دنيا و آخرت می خواهيد، اگر رزق و روزی می خواهيد و در يڪ كلام اگر همه چيز می خواهيد، نماز اول وقت بخوانيد."
#آیت_الله_مجتهدی
💠 @RoozieHalal 💠
💠 امامحسین علیهالسّلام فرمودند:
«إِنَّ النَّاسَ عَبِيدُ الدُّنْيَا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلَى ألْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ. فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ، قَلَّ الدَّيَّانُونَ.»
🔻 اکثر مردم، بندگان دنیا هستند و دین، لقلقۀ زبان آنهاست؛ تا آنجایی که به زندگی روزمرهشان لطمه نخورده، به سوی دین میآیند و هرگاه بلا و آزمایش آمد، دینداران حقیقی اندک خواهند بود.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 116.
💠 @RoozieHalal 💠
❇️️نكوهش حرص و طمع و ستايش قناعت و نوميدى از آنچه در دست مردم است
✨🍃بايد دانست كه فقر ستوده است ، چنان كه در كتاب فقر نقل كرديم ولى شايسته است كه فقر قانع باشد و از مردم قطع طمع كند، و توجّهى به مال آنها نداشته باشد و در به دست آوردن مال حريص نباشد. چگونه مى تواند به كسب مال حريص باشد در حالى كه توان آن كار را ندارد و بايد به مقدارى از خوراك و پوشاك ضرورى قناعت كند، و به كمترين مقدار و نازلترين نوع غذا و لباس اكتفا نمايد، و خواسته هايش را به مخارج يك روز يا يك ماه منحصر سازد و دلش را سرگرم به مخارج ماه بعد نكند. بنابراين اگر به #مال زياد و آرزوى دراز علاقمند شود، عزّت #قناعت را از دست مى دهد و ناچار آلوده به #طمع و ذلّت حرص مى شود و حرص و طمع او را به اخلاق نكوهيده و ارتكاب كارهاى زشت كه خلاف مروّت است مى كشاند. انسان بر اساس فطرت طمع كار و حريص است و كمتر قناعت مى كند،
🦋پيامبر خدا (ص ) فرمود: ((اگر براى فرزند آدم دو درّه طلا باشد درّه سومى را مى خواهد؛ و شكم فرزند آدم را جز خاك پر نمى كند و خداوند به كسى كه توبه كند رجوع مى كند)).📚بخارى در (صحيح )، ج 8، ص 115
💫از ابوواقد ليثى روايت شده كه گويد: هرگاه به پيامبر (ص ) وحى مى رسيد به خدمتش مآمديم و وحى نازل شده را به ما تعليم مى داد. روزى خدمت آن حضرت آمدم ، پيامبر (ص ) فرمود: ((خداى عزوجل مى فرمايد: ما مال را براى برپا داشتن نماز و دادن زكات فرستاديم ، اگر فرزند آدم يك ذرّه طلا داشته باشد دوست دارد كه دوّمين آن را داشته باشد، و اگر به دومى برسد دوست دارد كه سوّمين را مالك شود، و شكم فرزند آدم را جز خاك پر نمى كند و خدا توبه هر توبه كننده اى را مى پذيرد.))
📚احمد در مسند خود، ج 5، ص 219
🔆پيامبر (ص ) فرمود: ((دو گرسنه اند كه سير نمى شوند: گرسنه علم و گرسنه مال ))
📚مجمع الزوائد، ج 1، ص 135
🌸و نيز فرمود (ص ): ((فرزند آدم پير مى شود و دو صفت با او جوان مى شود: آرزو و دوستى مال )).
📚بخارى در (صحيح ) ج 8، ص 110
👈چون مال دوستى در طبيعت انسان است و غريزه اى است كه آدمى را گمراه و هلاك مى كند و خداى متعال و رسولش قناعت را ستوده و پيامبر (ص ) فرموده است : ((خوشا به حال كسى كه به اسلام هدايت يافت و زندگيش به مقدار كفاف بود و به آن قناعت كرد.))
📚ترمذى در صحيح خود، ج 9، ص 211
🌺و فرمود (ص ): ((هيچ ثروتمند و فقيرى نيست جز اين كه در روز قيامت دوست دارد كه (كاش ) در دنيا به اندازه قوتش به او داده مى شد.))
📚ابن ماجه در (سنن )، به شماره 4140
🌼پيامبر (ص ) فرمود: ((بى نيازى به زيادى مال دنيا نيست ؛ همانا بى نيازى ، بى نيازى نفس است .))
📚بخارى در (صحيح )، ج 8، ص 118
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱بسیار آموزنده
🌱 #عاقبت_فرد_کینه ای و
آخرت وحشتناک او ...
📚استاد مجتهدی(ره)
💠 @RoozieHalal 💠
🔻#دعای_امام_سجاد علیه السلام در #روز_چهارشنبه:
🙏بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ اللَّيْلَ لِبٰاساً وَ النَّوْمَ سُبٰاتاً وَ جَعَلَ النَّهٰارَ نُشُوراً لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِي مِنْ مَرْقَدِي وَ لَوْ شِئْتَ لَجَعَلْتَهُ سَرْمداً حَمْداً دَائِماً لَا يَنْقَطِعُ أَبَداً وَ لَا تُحْصِي لَهُ الْخَلَائِقُ عَدَداً اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ وَ قَدَّرْتَ وَ قَضَيْتَ وَ أَمَتَّ وَ أَحْيَيْتَ وَ أَمْرَضْتَ وَ شَفَيْتَ وَ عَافَيْتَ وَ أَبْلَيْتَ وَ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ وَ عَلَى الْمُلْكِ احْتَوَيْتَ أَدْعُوكَ دُعَاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسِيلَتُهُ وَ انْقَطَعَتْ حِيلَتُهُ وَ اقْتَرَبَ أَجَلُهُ وَ تَدَانَى فِي الدُّنْيَا أَمَلُهُ وَ اشْتَدَّتْ إِلَى رَحْمَتِكَ فَاقَتُهُ وَ عَظُمَتْ لِتَفْرِيطِهِ حَسْرَتُهُ وَ كَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَ عَثْرَتُهُ وَ خَلَصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ وَ ارْزُقْنِي شَفَاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ لَا تَحْرِمْنِي صُحْبَتَهُ إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرّٰاحِمِينَ
▪️اللَّهُمَّ اقْضِ لِي فِي الْأَرْبِعَاءِ أَرْبَعاً اجْعَلْ قُوَّتِي فِي طَاعَتِكَ وَ نَشَاطِي فِي عِبَادَتِكَ وَ رَغْبَتِي فِي ثَوَابِكَ وَ زُهْدِي فِيمَا يُوجِبُ لِي أَلِيمَ عِقَابِكَ إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ
📚مصباح الكفعمي/ص124
#رزق_معنوی
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨(#نعمت_موبایل)
🎥استاد فاطمی نیا
💠 @RoozieHalal 💠
🔺 ذکر و نمازِ مخصوص روز پنجشنبه و تأثیر شگرف آن
✍️ بعضی علماء در ختوم مجرّب خودآورده اند:
دو رکعت نماز به نیّت برآورده شدن حاجت بخوان سپس پانصد بار بگو: «مَنْ كانَ يُريدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَميعاً». این کار دارای تأثیر بزرگ میباشد و برخی خواندن این نماز را مخصوص روز پنجشنبه دانسته اند.
از آثار این ذکر چه میباشد؟
آیا میتوان آن را اربعین گیری کرد؟
⚜️آیت الله مبشرکاشانی:
رسیدن به «عزّت» از آثار این ذکر میباشد و همه ی عزّتها را شامل میشود: عزّت اخروی، عزّت دنیوی، عزّت علمی، عزّت مادی و ...
میشود آن را اربعین گیری کرد و برای این کار، بهتر است این ذکر را از روز پنجشنبه یا جمعه شروع کند
💠 @RoozieHalal 💠
✨✨ در كتاب ((مطالب السوول)) آمده است : #حضرت_على عليه السلام ولايت لشكرى را به مردى از قبيله ثقيف سپرد، آن مرد گويد: امام عليه السلام به من فرمود: فردا پس از اداى نماز ظهر نزد من باز گرد. فردا پس از اداى نماز ظهر نزد حضرتش باز گشتم و دربانى نيافتم كه مانع من شود، پس بر آن حضرت وارد شده ديدم نشسته و يك قدح و كوزه آبى نزد ايشان بود. حضرت ظرفِى سر به مهر را طلب كرد.
🍃پيش خودم گفتم : حتما مرا امين دانسته و مى خواهد گوهرى را از آن ظرف برايم بيرون آورد، و نمى دانستم در آن ظرف چيست . چون مهر آن را شكست ديدم مقدارى #آرد در آن است ، مقدارى از آن را بيرون آورده ، در قدح ريخت و مقدارى آب بر روى آن ريخت و نوشيد و به من نيز نوشانيد. من طاقت نياورده گفتم : اى امير مؤ منان در عراق دست به چنين كارى مى زنيد (سر كيسه را مى بنديد) در حالى كه #گندم عراق فراوان است ! فرمود: به خدا سوگند از روى بخل سر آن را مهر نكردم ولى به قدر ضرورت و كفايت خريدارى مى كنم و مى ترسم كه در آن را باز كنند و از غير آن بر آن بيفزايند، و من خوش ندارم كه در شكم خود جز طعام پاكيزه داخل كنم ، و به همين دليل آن گونه كه ديدى احتراز مى ورزم ؛ پس تو نيز از برگرفتن آن چه وجه #حلال بودنش را ندانى #بپرهيز.
📚((مطالب السؤ ول)) باب زهد اميرالمؤ منين عليه السلام ،ص 34.
💠 @RoozieHalal 💠
🍁آیت الله بهجت (ره):
بزرگان وقتی میخواستتد مطلبی و یا فـــیضی از خداوند بگیرند از شب و #سحر استفاده میکردند.
زیرا در سحر با خدا خلوت ڪردن و با #خدا ارتباط پیدا ڪردن اثر خاصی دارد.
📒 برگی از دفتر آفتاب ۱۴۲
#آیت_الله_بهجت
💠 @RoozieHalal 💠
🔴🔵 دستورات و توصیه های امام عصر علیه السلام برای گشایش کار و وسعت رزق بعد از نماز صبح
🌺 مرحوم عراقي به محضر امام زمان(عج) مشرف ميشوند واز طريق مرحوم سلطان آبادي دستورات زير را براي گشايش روزي دريافت ميکنند:
🌕 ۱- بعد از نماز صبح دست روي سينه بگذار و ۷۰ مرتبه بگو:
🔹 يا فَتاح
🌕 ۲- مداومت بر خواندن اين دعا:
لاحَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاَّ بِاللَّهِ تَوَكَّلْتُ عَلَى الْحَىِّ الَّذى لا يَمُوتُ وَ الْحَمْدُ للَّهِ الَّذى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ شَريكٌ فِى الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبيراً
🌕 ۳- بعد از نماز صبح اين دعا را بخوان:
بِسْمِ اللَّهِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وآلِهِ وَ اُفَوِّضُ اَمْرى اِلَى اللَّهِ اِنَّ اللَّهَ بَصيرٌ بِالْعِبادِ، فَوَقيهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا، لا اِلهَ إلاَّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ اِنّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ، فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِى الْمُؤْمِنينَ، حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ،
فَاْنَقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّةَ اِلاّ بِاللَّه ما شآءَاللَّهُ لا ما شآءَ النَّاسُ، ما شآءَ اللَّهُ وَاِنْ كَرِهَ النَّاسُ،حَسْبِىَ الرَّبُّ مِنَ الْمَرْبُوبينَ، حَسْبِىَ الْخالِقُ مِنَ الْمَخْلُوقينَ، حَسْبِىَ الرَّازِقُ مِنَ الْمَرْزُوقينَ، حَسْبِىَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمينَ، حَسْبى مَنْ هُوَ حَسْبى، حَسْبى مَنْ لَمْ يَزَلْ حَسْبى، حَسْبى مَنْ كانَ مُذْ كُنْتُ لَمْ يَزَلْ حَسْبى، حَسْبِى َاللَّهُ لا اِلهَ اِلاَّهُوَ، عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْش ِالْعَظيمِ.
📚 مفاتیح الجنان / تعقیبات نماز صبح
💠 @RoozieHalal 💠
🚨قال الامام علی علیهالسلام:
اِتَّقِ اَللَّهَ اَلَّذِي لاَ بُدَّ لَكَ مِنْ لِقَائِهِ
وَ لاَ مُنْتَهَى لَكَ دُونَهُ.
💥از خدايى بترس كه ناچار او را ملاقات خواهى كرد،
و سر انجامى جز حاضر شدن در پيشگاه او را ندارى.
📜 نهجالبلاغه، نامه ۱۲
💠 @RoozieHalal 💠