🔺 #ذکر_و_نمازِ_مخصوص_روز_پنجشنبه و تأثیر شگرف آن
✍️ بعضی علماء در ختوم مجرّب خودآورده اند:
دو رکعت نماز به نیّت برآورده شدن حاجت بخوان سپس پانصد بار بگو: «مَنْ كانَ يُريدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَميعاً». این کار دارای تأثیر بزرگ میباشد و برخی خواندن این نماز را مخصوص روز پنجشنبه دانسته اند.
از آثار این ذکر چه میباشد؟
آیا میتوان آن را اربعین گیری کرد؟
⚜️آیت الله مبشرکاشانی:
رسیدن به «عزّت» از آثار این ذکر میباشد و همه ی عزّتها را شامل میشود: عزّت اخروی، عزّت دنیوی، عزّت علمی، عزّت مادی و ...
میشود آن را اربعین گیری کرد و برای این کار، بهتر است این ذکر را از روز پنجشنبه یا جمعه شروع کند
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 وای بر من!!!
✍ مرحوم حاج شیخ عباس #قمی، در کتاب «منازل الآخرة » نقل فرموده است که:
شخصی به نام «ابن صمد، بیشتر اوقات شب و روز، اعمال خود را محاسبه میکرد، روزی به فکر محاسبه اعمال عمر خودافتاد، #حساب کرد دید که شصت سال از عمرش گذشته است، پس روزهای این شصت سال را حساب کرد، دید که بیست و یک هزار وپانصد #روز میشود، گفت:
«وای برمن! اگر روزی یک #گناه، بیشتر نکرده باشم، وقتی خدا را ملاقات میکنم، بیست ویک هزار و پانصد گناه انجام داده ام»
این را بگفت و بیهوش افتاد...
روایت شده که: روزگاری حضرت رسول«صلی الله علیه و آله وسلم»در زمین بی گیاهی فرود آمد، به اصحاب خود فرمود: بروید هیزم بیاورید.
عرض کردند: ما، در زمین بی گیاهیم، و هیزم در آن یافت نمی شود.
فرمود: هر کس هر چقدر امکان دارد، بیاورد.
پس اصحاب هیزم آوردند و در مقابل آن حضرت روی هم ریختند، چون هیزمها جمع شد مانند کوهی به نظر میرسید، حضرت فرمود:
«گناهان شما نیز همین طور جمع میشوند. »
معلوم شد که مقصود آن حضرت، از امر به آوردن هیزم، این بود که اصحاب بدانند: همین طور که در آن بیابان خالی، هیزمی به نظر نمی آمد، اما وقتی که جستجو کردند و روی هم ریختند، مقدارکثیری هیزم جمع شد و مانند تلی گردید. بهمین نحو، گناهان ما به نظر نمی آید، اما اگر جستجو و حساب شود، گناهان بسیاری جمع میشود. چنانچه «ابن صمد» برای هر روز عمر خود، یک گناه فرض کرد، بیست و یک هزار و پانصد گناه شد.
📚 کتاب داستانهای شهید دستغیب (معاد و قیامت)
💠 @RoozieHalal 💠
✍امام سجاد(علیه السلام): خداوند هر دل #غمگين و هر بندهی سپاسگزارى را دوست دارد. روز قيامت، خداوند بهيكى از بندگانش ميفرمايد: چرا از فلانى سپاسگزارى نكردى؟ بنده عرض ميكند: پروردگارا ! من تورا سپاس گفتم. خداوند فرمايد: چون از او سپاسگزارى نکردی، مرا هم سپاس نگفتهای
سپس امام سجاد(ع) فرمودند: #شكر_گزارترين شما از خدا، كسى است كه از #مردم بيشتر #تشکر كند.
📚اصول كافى، ج۳ ،ص ۱۵۶
💠 @RoozieHalal 💠
✅بخونید، با همین نکته خیلی از مشکلات روحی روانی ما قابل حله
✍امام علی(ع) : دنیا مانند ماری است که پوستی نرم دارد اما زهری کشنده. پس از آنچه در دنيا برايت جاذبه دارد، روى بگردان زيرا آنچه از آن تو را همراهى مى كند، اندك کفنی است. دغدغه هاى دنیا را از خود، دور كن؛ چرا كه به جدا شدن از آن و ناپايدارى حالاتش يقين دارى؛ آن گاه كه با دنيا بيشترين انس را دارى، بيشترين ترس و حذر را از آن داشته باش زيرا كه دنيادار، هر زمان كه در آن به خوشى و لذّتى اطمينان كرد، دنيا او را از آن خوشى به مشكلى كشاند، يا هرگاه انسى گرفت، اُنس او را تبديل به تنهايى و وحشت كرد.
📚سفینه البحار ۳:۱۲۷
• چیست دنیا، از خدا غافل شدن . . .
💠 @RoozieHalal 💠
✍🏻بدرقه مهمان
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه وآله وسلم:
از حقوق مهمان است که تا دَمِ در ،
با او بروی و بدرقه اش کنی
📚عین أخبار الرضا علیه السلام ج ۲ ص ۷۰
#مهمان
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 ذکری برای زنده ماندن دل
▪️نابغه دهر ، عارف کامل ، عالم عامل ، حضرت علامه آقا #سید_موسی_زرآبادی ( نفعناالله من برکاته ) :
هرکس بعد از نماز صبح ۴۰ مرتبه این ذکرشریف را بخواند و استمرار دهد هرگز دل او نمیرد :
«یا حیُّ یا قیُّوم یا مَن لا الهَ الاّ انتَ، بِرَحمَتِکَ اَستَغیث»
📚سیمرغ قاف عشق/ص۵۱
#اذکار
#دستورات
💠 @RoozieHalal 💠
🌺داستان آموزنده
در مورد رزق و روزی، روایات فراوانی آمده که بعضی اشاره دارند که رزق و روزی ثابت و از جانب خداوند مشخص شده و تلاش و کوشش در آن تأثیری ندارند؛ مثلا در روایتی آمده که شخصی از امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام پرسید: اگر رزقی برای شخصی مقدر شود و او در خانهای شود و تمام درها و پنجرهها بسته شوند رزق چگونه وارد آنجا میشود؟ که امام پاسخ میفرمایند از همان راهی داخل میشود که عزراییل برای گرفتن جانها داخل میشود.
یا در داستان دیگری آمده: شخصی از رسول اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم پرسید من چه شغلی اختیار کنم تا #پولدار شوم؟ پیامبر اکرم فرمودند سوزن فروش شو؛ آن شخص سوزن فروش نمیشود و خارکن بیابان میشود و اتفاقا سود خوبی هم میکند؛ هنگامی که به پیامبر اکرم این مسئله را اطلاع میدهد ایشان میفرمایند: فقط زحمت خودت را زیاد کردی…(یعنی برای تو طوری مقدر شده بود که با تلاش کم (سوزن فروشی) نیز به همین سود میرسیدی).
.
دسته دیگری از روایات هستند که بیان میکند ائمه اطهار نه تنها در کلام، #تلاش برای کسب رزق و روزی حلال را از بزرگترین عبادات نامیدهاند بلکه خود نیز به کار کردن و کسب روزی اهتمام میورزیدهاند و عوامل زیادی را در کم یا زیاد شدن این نوع روزی دخیل دانستهاند. مثلا دهها روایت وجود دارد که سعی و تلاش، بیداری بینالطلوعین، استغفار، صدقه دادن، خوش اخلاقی، انصاف، دعا، تلاوت سوره واقعه و…باعث جلب روزی میشود و عواملی مانند تنبلی، اسراف، بدخلقی، چشم زخم، گناه، خواب بینالطلوعین، و… باعث #تنگ_شدن_روزی میشود و انسان به برآیندی از اینها دست پیدا میکند.
.
نکته دیگر آنکه پیامبر در حدیثی بیان میفرمایند: اگر انسان از راه نامشروعی درآمد کسب کند خداوند همان مقدار از روزی حلالی که قرار بود به او برسد کم میکند و روز قیامت نیز مؤاخذه میشود.(1)(ضمن آنکه اثرات منفی خود را در دنیا نیز دارد).
در داستانی آمده که امام علی علیهالسلام همگام ورود به جایی افسار خود را به غلامی سپرد تا نگهدارد؛ آن مرد افسار را دزدید و در بازار دو درهم فروخت؛ هنگامی که امیرالمؤمنین بازگشت و از موضوع اطلاع یافتند فرمودند قصد داشتم به خاطر نگه داشتن افسار به آن مرد دو درهم بدهم که او رزق حلال را با رزقی حرام جایگزین نمود.(2)
.
پس: رزق دو نوع است رزقی که خود به سوی ما میآید و رزقی که ما به سویش میرویم.
.
1- کافی،ج5ص80
2- منابع داستانها از کتاب کلید گنج سعادت و کلام بزرگان با اندکی تغییر و خلاصه نمودن آورده شده.
💠 @RoozieHalal 💠
✨﷽✨
✅ امام حسین علیه السلام
.. فَمَن أطاعَني كانَ مِنَ المُرشَدينَ، ومَن عَصاني كانَ مِنَ المُهلَكينَ، وكُلُّكُم عاصٍ لِأَمري، غَيرُ مُستَمِعٍ لِقَولي، قَدِ انخَزَلَت عَطِيّاتُكُم مِنَ الحَرامِ، ومُلِئَت بُطونُكُم مِنَ الحَرامِ، فَطَبَعَ اللّهُ عَلى قُلوبِكُم.
..هر كس مرا فرمان بَرَد از رهيافتگان است و هر كس نافرمانى كند از هلاكشدگان و همه شما از فرمان من سرپيچى مىكنيد و به گفتهام گوش نمىدهيد؛ زيرا عطاياى شما را از حرام پرداختهاند و درونتان، از حرام پُر شده است و از اين رو، خداوند بر دلهايتان مُهر زده است» .
مقتل الحسين للخوارزمي : ج 2 ص 6
💠 @RoozieHalal 💠
✍امام حسین علیهالسلام:
گرفتاری دیگران را برطرف کن...
تا خداوند گرفتاریهای دنیا...
و آخرتت را برطرف کند....!
📚بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۱۲۲
💠 @RoozieHalal 💠
🌼ای انسان! مانند کسی مباش که...
✍️امیرالمؤمنین علی (ع) میفرمایند: ای انسان! مانند کسی مباش که بدونِ #عمل_صالح به آخرت امیدوار است و توبه را با #غیبت آرزوهایِ دراز به تأخیر میاندازد. در دنیا چونان زاهدان سخن میگوید ولی در رفتار همانند دنیاپرستان است. اگر نعمتها به او برسد سیر نمیشود و در #محرومیّت قناعت ندارد، از آنچه به او میرسد شکرگزار نیست و از آنچه مانده، زیادهطلب است.
در سلامتی مغرور و در گرفتاری ناامید است. اگر مصیبتی به او رسد به زاری خدا را میخواند و اگر به گشایشی دست یافت مغرورانه از خدا روی برمیگرداند. نفسِ او با ظن و گمانِ ناروا، بر او چیرگی دارد و او با قدرتِ یقین بر نفس خود چیره نمیگردد. از مرگ هراسناک است ولی فرصت را از دست میدهد. #گناهِ دیگری را بزرگ میشمارد و گناهانِ بزرگ خود را کوچک میپندارد.
خوشگذرانی با #سرمایهداران را بیشتر از یادِ خدا با #مستمندان دوست دارد. دیگران را هدایت، ولی خود را گمراه میکند. حقِ خود را به تمام میگیرد ولی حقِ دیگران را به کمال نمیدهد. از غیرخدا میترسد ولی از پروردگار خود هراسی ندارد.
📚حکمت 150 نهجالبلاغه
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🎞پیامبراکرم(ص) فرمودند:
✳️هرگاه مومنی به سوی #نمازجمعه حرکت کند، خداوند دلهرههای روز قیامت را برای او کاهش داده و به سوی بهشت راهنماییاش میکند
📚 وسائل الشیعه، جلد ۷
💠 @RoozieHalal 💠
🔻علامه طباطبایی قدسسره:
🔸به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد، اگر خدا به یاد انسان بود، از #جهل رهایى مىیابد و اگر در کارى مانده است، خداوند نمىگذارد #عاجز شود، و اگر در #مشکل اخلاقىگیر کرد، خدایى که داراى اسماء حسنى است و متصف به صفات عالیه البته به یاد انسان خواهد بود.
📚یادها و یادگارها، ص93
#علامه_طباطبایی
💠 @RoozieHalal 💠
روایتی بسیار عجیب و زیبا درباره #زیارت_سیدالشهداء(ع):
✍دعای امام صادق(ع) در حق زائران امام حسین(ع): معاوية بن وهب نقل كرده: اذن خواستم كه بر امام صادق(ع) داخل شوم، به من گفته شد كه داخل شو، پس داخل شده آن جناب را در نمازخانه منزلشان يافتم. پس نشستم تا حضرت نمازشان را تمام كردند. پس شنيدم كه با پروردگارشان مناجات نموده و میگفتند:
بار خدايا، اى كسى كه ما را اختصاص به كرامت داده و وعده شفاعت دادی... من و برادران و زائرين قبر پدرم حسين(ع) را بيامرز؛ آنان كه اموالشان را انفاق كرده و ابدانشان را به تعب انداختهاند، به جهت ميل و رغبت در احسان به ما و به اميد آنچه در نزد توست به خاطر صله و احسان به ما و به منظور ادخال سرور بر پيغمبرت(ص) و به جهت اجابت كردنشان فرمان ما را و به قصد وارد نمودن غيظ بر دشمنان ما... بار خدايا، دشمنان ما، به واسطه خروج بر ايشان، آنان را مورد ملامت و سرزنش قرار دادند؛ ولى اين حركت اعداء، ايشان را از تمايل به ما باز نداشت و اين ثبات آنان از باب مخالفتشان است با مخالفين ما؛
پس تو اين صورتهایى كه حرارت آفتاب آنها را در راه محبّت ما تغيير داده مورد ترحّم خودت قرار بده و نيز صورتهایى را كه روى قبر اباعبدالله(ع) میگذارند و برمیدارند مشمول لطف و رحمتت قرار بده و همچنين به چشمهایى كه از باب ترحم بر ما اشك ريختهاند نظر عنايت فرما... خداوندا، من اين ابدان و اين ارواح را نزد تو امانت قرار دادم تا در روز عطش اكبر كه بر حوض كوثر وارد میشوند، آنها را سيراب نمایى.
هنگامى كه امام از دعا فارغ شدند، عرض كردم: فدايت شوم، اين فقرات و مضامين ادعيهاى كه من از شما شنيدم، اگر شامل كسى شود كه خداوند عز و جلل ا نمیشناسد، گمانم اين است كه #آتش_دوزخ هرگز به آن فائق نيايد! به خدا سوگند آرزو دارم حضرت امام حسين(ع) را زيارت كرده ولى به حج نروم. امام(ع) به من فرمودند: چقدر تو به قبر آن جناب نزديك هستى، پس چه چيز تو را از زيارتش باز میدارد؟ سپس فرمودند: اى معاويه، زيارت آن حضرت را ترك مكن. عرض كردم: فدايت شوم، نمیدانستم كه امر چنين بوده و اجر و ثواب آن اين مقدار است.
🔺️حضرت فرمودند: اى معاويه، كسانى كه براى #زائرين امام حسين(ع) در آسمان #دعا میکنند، به مراتب بيشتر هستند از آنان كه در زمين براى ايشان دعا و ثنا مینمايند.»
📚کامل الزیارات، باب۴۰، ح۲
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ راههای مؤثر بر کنترل خشم
🤔وقتی خونه ت آتیش می گیره با چی خاموش می کنی⁉️
❣با آب و خاک و داد و فریاد و فرار❗️
❌برای خشم هم همینطور 😳
#خشم
#عصبانیت
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 درمان #بیماری_های_صعب_العلاج
🔵 آیت الله کشمیری(ره) فرمودند:
🌕 برای امراض صعب العلاج هر روز سوره نجم خوانده شود و به امام سجاد علیه السلام تقدیم گردد.
📚 روح و ریحان،ص ۸۰
💠 @RoozieHalal 💠
* #رزق #رمضان #قرآن #اربعین #امام_حسین
🔻یک چیزی که این چند سال اتفاق افتاد «آلودگی رزق» بود. آلوده کردهاند همه را... حضرت سیدالشهداء در روز عاشورا فرمودند: «مُلِئَتْ بُطُونُهُمْ مِنَ الْحَرَامِ » [یعنی دلهای ایشان از حرام پر شده است]. (بحار الأنوار (ط - بيروت) ، ج45 ؛ ص8) اینها بار را قبلاً بستهاند. الآن موقعی شده است که آن محتوا، نیست؛ دعای کمیل گذاشته میشود یا دعاهای دیگر، [ولی] حس در آن نیست، حال در آن نیست، توجه در آن نیست...
🔸فقط ذخیرۀ شیعه مانده دو چیز:
۱_ ماه رمضان و قرآن
۲_ اربعین و زیارت سید الشهداء علیه السلام
اینها یک جورایی است که وصل میکند، در این چینش و دستور اعجاز الهی است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
💠 @RoozieHalal 💠
✍️آیتالله بهجت قدسسره:
چقدر سخت است، اگر برای ما این امر ملکه نشود که در هر کاری که میخواهیم اقدام کنیم و انجام دهیم، ابتدا رضایت و عدم رضایت امام زمان علیهالسلام را در نظر نگیریم و رضایت و خوشنودی او را جلب ننماییم!
📚در محضر بهجت، ج1،
💠 @RoozieHalal 💠
◼ امام صادق علیهالسّلام میفرمایند:
▪️ «لِکُلّ شَیْئٍ ثَوابٌ اِلا الدَمْعَةٌ فینا؛
▫️ هر چیزى پاداش و مزدى دارد، مگر اشکى که براى ما ریخته شود (که چیزى با آن برابرى نمىکند و مزد بىاندازه دارد).»
📚 جامع احادیث الشیعه، ج ۱۲، ص ۵۴۸
💠 @RoozieHalal 💠
🔥مفهوم واژگانی #قمار
قمار و مُقامَره به معنای بازی با ابزارهای قمار به منظور برد و باخت است; مانند بازی با نَرد، شطرنج، پاسور، ورق و سایر #وسایلی که برای قمار کردن ساخته شده است.[1]
🔥#دلایل_حرمت_قمار
قماربازی به چهار دلیل حرام است:
1. عقل: از نظر عقلی، هر عملی که باعث تهییج و تحریک اعصاب گردد، کینه و دشمنی به وجود آورد و پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی زیانباری به دنبال داشته باشد، جایز نیست.
2. اجماع: علمای شیعه و سنی بالاتفاق بر حرمت قمار اجماع دارند و احدی از آنان به جواز فتوا نداده است.[2] از نظر ایشان حتی آموزش قمار، ساختن وسایل قمار و خرید و فروش آن نیز حرام است. حرمت قمار یکی از ضروریات دین به شمار می رود و منکر آن از اسلام و جماعت مسلمین بیرون است.[3]
3. کتاب: قرآن مجید صریحاً بر حرمت قمار تأکید کرده است، که ما در این جا به دو آیه بسنده می کنیم:
الف) ۞ يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ ۖ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِمَا ۗ [4] از شراب و قمار از تو می پرسند، بگو: در آن دو، گناهی بزرگ و منافعی برای مردم وجود دارد و گناهشان از سودشان بیشتر است.)
از عبارت (اثم کبیر) برمی آید که شراب و قمار گناهی بزرگ است.
ب) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالْأَنْصَابُ وَالْأَزْلَامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ[5] ای کسانی که ایمان آورده اید، تحقیقاً شراب و قمار و بت ها و تیرهای قرعه، از اعمال پلید شیطانی است; پس دوری کنید، شاید رستگار شوید. این آیه سعادت مادی و معنوی بشر را در گرو پرهیز از قمار وشراب دانسته است. آن گاه در آیه بعد به گوشه ای از حکمت حرمت آن دو عمل پرداخته و می فرماید: (بدون تردید شیطان می خواهد از طریق شراب و قمار، در میان شما دشمنی و تفرقه ایجاد کند و شما را از یاد خدا و اقامه نماز باز دارد.)[6]
از این دو آیه نکات حکیمانه ای فهمیده می شود; از جمله اینکه قمار، کاری بسیار زشت و پلید است به طوری که در ردیف میگساری و بت پرستی آورده شده است. دیگر اینکه باعث گسترش دشمنی و تفرقه در میان جامعه است، چرا که ثروت باد آورده و بدون زحمت، دشمنی اطرافیان را برمی انگیزاند و پیوندهای اجتماعی را قطع می نماید. از همه مهم تر باعث غفلت از خدا و اقامه نماز می شود. قماربازان به امید بردن مال بیشتر و یا جبران اموالی که باخته اند، گذشت زمان را فراموش می کنند تا آن جا که نمازشان قضا شده و خدا فراموش می شود. به علاوه اینکه در دل بازنده، بغض و نفرت از فرد برنده آشیانه می کند و تا انتقام نگیرد و یا خودکشی نکند، آرام نمی گیرد. از جانب دیگر هر (بردی) برای برنده، شوق و حرص بیشتری ایجاد کرده تا از این طریق به چپاول اموال دیگران ادامه دهد.
4. سنت: به فرموده علامه طباطبائی(ره)، روایات شیعه و سنی درباره حرمت قمار به قدری زیاد است که از حد شمارش بیرون است.[7]
📚پی نوشت ها:
1ـ مجمع البحرین و المنجد، ماده (قمر).
2ـ مصباح الفقاهه، ج1، ص368; مکاسب محرمه (چاپ تبریز)، مسئله 15، ص47.
3ـ مفتاح الکرامه، ج2، ص56، تذکره علامه، ج1، ص582.
4ـ بقره (2) آیه 219.
5 ـ مائده (5) آیه 90.
6 ـ همان، آیه 91.
7ـ المیزان، ج6، ص137.
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا در قیامت حتی اعمال مثبت بی نماز پذیرفته نمیشود؟
🎙استاد قرائتی
💠 @RoozieHalal 💠
🌻 فرصتی برای #بخشش_گناهان 🌻
روزی جبرئیل در خدمت پیامبر(ص) مشغول صحبت بود که حضرت علی(ع)
وارد شد .جبرئیل چون آن حضرت را دید برخاست و شرائط تعظیم بجای آورد...
پیامبر(ص) فرمودند:
ای جبرئیل! از چه جهت به این جوان تعظیم میکنی عرض کرد: چگونه تعظیم نکنم که او بر من حق تعلیم است.
پیامبر(ص) فرمودند: چه تعلیمی؟
جبرئیل عرض کرد:
در وقتی که حق تعالی مرا خلق کرد؛
از من پرسید: «تو کیستی و من کیستم؟»
من در جواب متحیر ماندم و مدتی در مقام جواب ساکت بودم، که این جوان در عالم نور به من ظاهر گردید و این طور به من تعلیم داد که بگو: « تو پروردگار جلیل و جمیلی و من بنده ذلیل، جبرئیلم» از این جهت او را که دیدم تعظیمش کردم.
📚 منبع: تحفة المجالس القطره
ثواب نقل فضایل امیرالمومنین:
🔶 پیامبر اکرم فرمودند: امیرالمومنین فضایل فراوانی دارد هر كس يكى از آنها را نقل كند و اقرار هم به آن فضيلت داشته باشد خداوند گناهان گذشته و آينده ى او را بيامرزد و هر كس فضيلتى را از او بنويسد تا آنگاه كه آن نوشته باقى باشد فرشتگان برايش طلب آمرزش كنند و هر كس فضيلتى از آنها را گوش دهد خداوند گناهانى را كه بوسيله گوش انجام داده بيامرزد و هر كس به فضيلتى از فضائل او نگاه كند گناهانى كه بوسيله چشم انجام داده آمرزيده شود.
📚 ارشاد القلوب-ت رضايى، ج۲، ص۳
💠 @RoozieHalal 💠