فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷حرام(غیرانسانی)است
ریشه تمام فساد،بعد از دروغ و دروغ به خود،"مال حرام،ربا و بانکداری ربوی"است.وجود مال حرام،ربا و بانکداری ربوی در زندگی مردم از شنیدن حرف حق و ترویج آن در جامعه جلوگیری میکند.متاسفانه بانکداری ربوی درایران مال حرام را به صورت مویرگی در زندگی مردم توزیع میکند.به امید روزی که سیستم شیطانی بانکداری ربوی در ایران و در سراسر جهان نابود شود و جنگ با خدا پایان یابد.
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 امام سجاد (علیه السلام) :
🖋 گفتار نیک دارای پنج فایده است :
☘ ثروت انسان را زياد میکند.
☘ روزى فراوان نصیب انسان میکند. (روزی غیر از مال است و گستردهتر میباشد.)
☘ مرگ را به تأخير مىاندازد.
☘ انسان را محبوب خانواده مىكند.
☘ باعث ورود انسان به بهشت میشود.
✍ اَلْقَوْلُ الْحَسَنُ يُثْرِى الْمالَ وَ يُنْمِى الرِّزْقَ وَ يُنْسِئُ فِى الاَْجَلِ وَ يُحَبِّبُ اِلَى الاَْهْلِ وَ يُدْخِلُ الْجَنَّةَ.
📕 خصال ، ج 1 ، ص 317
💠 @RoozieHalal 💠
👆🏻 حتما حفظ کنید و مرتب زمزمه کنید.🌷
دعای بسیار شریف با ثواب فراوان ، لطفا قبل از خواب فراموش نشود.
🌹🌹🌹💎
الحمدلله کَما هُوُ اَهلُهُ🍀
ستایش خدای را چنان که شایسته آنست
ذکری که فرشتگان از نوشتن حسناتش عاجزند .حفظش کن و هر لحظه بخوان مخصوصا صبح و شب قبل از خواب
🌹🌹🌹💎
تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها
امام صادق(عليه السلام):
✨هر كس شب را با گفتن تسبيحات فاطمه(س) بخوابد، از شمار مردان و زنانى است كه بسيار ياد خدا مى كنند.✨
📚 بحارالأنوار، ج87، ص174
🌹🌹🌹💎
اين ذكر قبل از خواب، معادل هزار ركعت نماز است👇
يٓفْعٓلُ الله ما يٓشاءُ بقُدْرٓتِهِ و يٓحْكُمٰ ما يُريدُ بِعِزٓتِهِ
میکند خدا هرچه خواهد به قدرتش و حکم میکند خدا هر چه خواهد به عزتش
📕مستدرك وسايل الشيعة ج١ص٣٣٩
🌹🌹🌹🔹
خواندن آیه الکرسی و سوره واقعه و تکاثر فراموش نشود.
💠 @RoozieHalal 💠
♨️♨️مالکیت اجتماعی
✨✨امام رضا (علیه السلام):
اعلم … ان حق الاخوان واجب فرض … و أبذلوا النفوس و الأموال دونهم … و مؤاساتهم و مساواتهم فی کل ما یجوز فیه المساواه و المؤاساه … .
🍁🌱بدان! … که حق برادران واجب و فرض است از خود و اموالتان برای آنان سرمایه گذاری کنید، و در هر چیز که مساوات و برابری رواست با آنان به برابری و مساوات رفتار کنید …
❄️مالکیت حقیقی خداوند و «مال الله» بودن تمام اموال و اشیا - حتی نفوس و انسانها - تعمیم بهره برداری را اثبات می کند؛ یعنی همگان چون خلق خدا و «عیال الله» هستند (طبق تعبیر احادیث)، باید از #مواهب_الهی و از خوان گسترده ی خداوندی بهره ببرند، و همه ی نیازمندان نیازشان را برآورند.
🗯بنابراین، «#مال_الله» بودن، با «مال الناس» بودن رابطه دارد، و جریان الهی مال در جامعه و نظریه ی «خدا مالکی» ، به ضرورت جریانی است مردمی؛ زیرا که «مال الله» ، «مال الناس» است و #اموال و اشیا وسیله ای برای بهره برداری عموم انسانها حتی جنبندگان قرار داده شده است، و هدف از خلقت خود آنها یا مواد و منابع آنها، #رفع_نیاز همه ی مردم است. همچنین این اصل اسلامی، هر گونه انحصارطلبی و ویژه ساختن بخشهایی از منابع ثروت و امکانات درآمد را به طبقه ای خاص مردود می شمارد، و #مالکیتهای_آزاد و نامحدود را رد می کند، و مسئولیت بزرگ افراد را در برابر جریان مال مشخص می سازد، و همگان را در برابر کیفیت و کمیت بهره برداری از اموال مسئول می شناسد.
📒امام رضا (ع ): زندگی و اقتصاد/ حکیمی ، محمد، ۱۳۱۸ .ص۲۳،۲۲
💠 @RoozieHalal 💠
خوشبختى يعنى
صبح كه چشاتو باز ميكنى💛
ببينى عزيزانت صحيح و سالم
كنارت هستند
و تو يه روز ديگه وقت دارى💛
بهشون عشق بورزى
و خوشحالشون كنى
صبحتون بخیر وسرشار از مهربانی💛
#صبح_بخیر
💠 @RoozieHalal 💠
💎امام باقر علیه السلام :
اِنَّ هذا الِلّسانَ مِفْتاحُ كُلِّ خَيْرٍ وَ شَرٍّ، فَيَنْبَغى لِلْمُؤْمِنِ اَنْ يَخْتِمَ عَلى لِسانِهِ كَما يَخـْتِمُ عَلى ذَهَبِهِ وَ فِضَّـتِهِ؛
همانا اين زبان، كليد هر نيك و بد و خير و شرّ است، پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خويش مُهر بزند، همان گونه كه بر طلا و نقره اش لاك و مُهر مى زند
📗[تحف العقول، ص 298 ]
#زبان
💠 @RoozieHalal 💠
💠با این سوره خدا همیشه مراقبته
🔻امام صادق صلواتاللهعلیه:
هرکه هنگام خارج شدن از منزلش ۱۰ بار سوره «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» بخواند، پيوسته در حفظ خدای متعال و مراقبت اوست تا به منزلش بازگردد.
📗کافي ج ۲، ص ۵۴۲
▫️
💠 @RoozieHalal 💠
🔴#مالکیت_حقیقی
✨✨امام رضا (علیه السلام):
… اذ کان (الله تعالی) المالک للنفوس و الأموال و سائر الأشیاء الملک الحقیقی و کان ما فی أیدی الناس عواری … .
💥… خداوند مالک حقیقی مردمان و اموال و دیگر چیزهاست، و آنچه در دست مردم است،
عاریت است …
🔸مالکیت، در طول تاریخ، از سرچشمه های اصلی فساد، بیدادگری، درگیری و تضادهای اجتماعی بوده است؛ زیرا انسان، کانون نیاز و احتیاج است و نیازها با کالاها و اموال برآورده می شود و در اختیار داشتن و مالکیت مال و کالا، آسایش و آرامش انسان را تأمین می کند. طبقاتی که به «داشتن» های فراوانی دست بیابند، می توانند نیازهای خود را به صورت کامل برطرف سازند، و در برابر احتیاجات احتمالی آینده تأمینی بسنده داشته باشند. بدینسان نقش اساسی مال و مالکیت در زندگی انسان آشکار می گردد.
🔷به دنبال پیوند ناگسستنی وضع نیازمندیها با مالکیت، حس فزون طلبی انسان رخ می نماید. از این رو، به ذخیره سازی و انباشتن ثروت و گردآوری کالاها و مواد و اموال می پردازد، و برای داشتن های زیاد و گسترش قلمرو مالکیت، به کوشش برمی خیزد، و هر راهی را برای رسیدن به این مقصود می پیماید، و از هر گونه مانع و محدودیتی سرباز می زند، و عوامل و زمینه هایی را می جوید که دستیابی به داشتن بیشتر و افزون تر را ممکن سازد.
👈بدین جهت، ریشه ی فتنه ها و مشکلات و بی عدالتی و نابسامانی و نیازمندی در زندگی انسان، از مالکیت برمی خیزد، مالکیتی که مرز و حد و قانون و شرع نشناسد، و با احساس فزونخواهی و قدرت طلبی انسان آمیخته گردد، و بخشهای عظیمی از مواد و ثروت جامعه را از #راههای_نامشروع، ویژه ی خویش سازد. درست اندیشیدند کسانی که گفتند: انسان باید از پرستش بت «درهم و دینار
(سیم و زر) نیز بپرهیزد، و از قید اسارت مالی آزاد گردد، و احساس فزونخواهی و آزمندی و حرص او مهار شود، و از بند داشتن های افراطی و نداشتن های تفریطی نجات
، تا انسانیت او بشکفد و استعدادهایش به فعلیت درآید.
♨️♨️اصل مالکیت - به عنوان یک قانون پایدار برای حفظ جامعه و انسان - ضرورت دارد و اصلی انکار ناپذیر است، بگونه ای که تعلق و بستگی برخی از اشیا به انسان، طبیعی و بر پایه ی اصلی فطری است، لیکن همین اصل، اگر در چهارچوب شرع و قانون محدود نگردد، و با میزان عدالت مشخص نشود، سرچشمه ی بدبختیها، نابسامانیها، و ویرانگریهای فراوان می گردد، و بسیاری از انسانها را از حق فطری خویش نیز محروم می سازد.
⚡️⚡️در اندیشه ی الهی امام رضا (علیه السلام)، مالکیت حقیقی ویژه ی خداوند است و مردمان در داشتنها اصالت ندارند و مالک حقیقی نیستند؛ بلکه آنچه را در دست دارند و به ظاهر مالک آن هستند، به عنوان عاریت به آنان داده شده است تا برای گذران زندگی، از آنها - بصورت مشروع - بهره ببرند، چنانکه در کلام بلند پایه ی آن امام بزرگ در آغاز فصل دیدیم.
🥀نفی مالکیت حقیقی از انسان، و معرفی مالک حقیقی، نقشی اصولی در کار بهره برداری از اموال و کالاها دارد، و از هدف شدن مال و مال پرستی مانع می گردد، و نادیده گرفتن حقوق مالی را از میان می برد، و بطور کلی بینش انسانها و شیوه ی عمل آنان را در مسائل مالی، به راه درستی هدایت می کند، و از هر گونه بی تعهدی و خودمحوریهای سودپرستانه در مسائل مالی مانع می گردد. همچنین، این بینش توحیدی، در سیاستگذاری اقتصادی در نظام مالی جامعه نیز تأثیری ژرف دارد، و محور اصلی سیر مال و گردش ثروت را مشخص می سازد، و راه را به روی استفاده های افراطی فردی و محرومیت های دسته جمعی سد می کند.
📒امام رضا (ع ): زندگی و اقتصاد/ حکیمی ، محمد، ۱۳۱۸ .ص۱۹،۱۸،۱۷،۱۶
💠 @RoozieHalal 💠
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : عواملی که باعث سقوط و هلاکت میشود
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عاملی
💠 @RoozieHalal 💠
⚖ تقسیم گرفتاری ها به صورت مساوی بین مردم
☑️ آیت الله بهجت (ره):
⭕️ « البته فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که آنها هم از نعمتهای دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند.
💡 ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاریهایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند.
طاووس را میبینی، پایش را هم ببین؛ زیرا خوبی و خوشی عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ راحتی درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست، بلکه چهبسا وسایل رفاه اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند.
✅ در کلمات امیرمؤمنان علیهالسلام آمده است:
📜 «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیهِ مَقْسُومَهٌ بَینَ الْبَرِیهِ؛
📃 گرفتاریها بهصورت مساوی و یکسان میان مردم تقسیم شده است». (۱)
✳️ یعنی پیمانهها مختلفند و باید از فقر، بلا، خوشی و... پر شوند.
❓ آیا اگر همه مثل هم شوند، و همه در مال و ثروت یکدیگر شریک گردند، و همه (با هر نوع شغل و هر مقدار کار و تلاش و ... که باشند،) در مال و دارایی مساوی و یکسان باشند، نظم در جامعه برقرار میشود؟!»
⬅️ در محضر بهجت، جلد ۱، صفحه ۶۸
(۱). مستدرکالوسائل، ج۲، ص۴۸۱؛ بحارالانوار، ج۷۵، ص۵۳ و ...
💠 @RoozieHalal 💠
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بترســـــید از عقوق والدین...
عاق والدین چگونہ برڪت را از زندگی فرزند دور می ڪند؟
🎤 #استاد_رفیعی
💠 @RoozieHalal 💠