🔴دوشنبه گرمترین روز تاریخ جهان بود
🔹بر اساس دادههای منتشر شده از سرویس تغییرات اقلیمی اروپا، روز دوشنبه هفته جاری بهعنوان گرمترین روز ثبت شده در تاریخ جهان شناخته شد و همه رکوردهای قبلی را شکست.
🔹دادههای اولیه سرویس تغییرات اقلیمی اروپا نشان میدهد که دمای متوسط جهانی در روز دوشنبه ۱۷.۱۵ درجه سانتیگراد بوده است. پیش از این گرمترین روز ثبت شده جهان در سال ۲۰۱۶ بود که دماهای متوسط به ۱۶.۸ درجه سانتیگراد رسیده بود.
https://eitaa.com/Roshangar_zaman
🔴 آقایان مسئول کجا هستید؟! چرا قاطع در مقابل ولنگاری ها نيستيد؟! دلسوزان نظام اسلامی کجا هستید؟!
▫️باورش سخت است اما امام جمعه شهرها با کلی نیروهای مردمی و انقلابی دلسوز و پای کار در مقابل ولنگاری ها کجا هستند؟!
▪️بسیج ميليونی مستضعفین که وظیفه مقابله با آسیب های اجتماعی و فرهنگی را بر عهده دارد کجاست؟!
▫️دادستان های شهرها با کلی اختیارات قانونی برای مقابله با ناهنجاریها و پیشگیری از جرم کجا هستند؟!
▪️صداوسیما با کلی نیرو و امکانات برای فرهنگ سازی عفاف و حجاب و مقابله با ولنگاری های کشف حجاب در جامعه کجاست؟!
▫️مسئولان حوزه های علمیه و شناسایی و ساماندهی هزاران طلبه در سراسر کشور برای کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در جامعه کجا هستند؟!
▪️همه بدانیم مجلس و دولت هم نباشد تمام امکانات و نیروها برای فرهنگ سازی صحیح در جامعه و مقابله قاطع با ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی فراهم است، مشکل اراده راسخ است. دلسوزان انقلابی برای دین خدا هزینه دهید. محافظه کاری قتلگاه انقلاب اسلامی است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
44.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دکتر محمدمنان رئیسی عضو کمیسیون عمران مجلس در برنامه پایش: دولت قانونا مکلف است پروژه های مسکن رو ادامه بدهد.
💠 حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد از قیمت #مسکن برای زمین و رانت آن است. زمین و مسکن که باید عاملی برای #جهش_تولید باشد تبدیل به پیشران تورم تبدیل شده است.
💠 در کلانشهرها بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از سبد هزینه خانواده ها مربوط به مسکن است. از سال ۸۵ تا ۹۵ حدود ده و نیم میلیون واحد مسکونی ساخته شده است اما فقط دو و نیم میلیون نفر به صاحب خانه های ما اضافه شده است و مابقی آن با هدف سوداگری و سفته بازی بوده است.
🏡 ما در ایران اسلامی زندگی میکنیم، باید طبق زیست بوم و #سبک_زندگی خودمان خانه بسازیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🎥 چرا آلمان «مرکز اسلامی هامبورگ» را تعطیل کرد؟
🔹تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ رعدوبرقی در آسمان صاف نبود، بلکه از آبان ماه پارسال و در ادامه فضاسازی رسانهها و دولت آلمان علیه این مرکز اسلامی، احزاب تشکیلدهنده دولت ائتلافی این کشور، با ارائه طرحی به پارلمان، خواستار بستهشدن این نهاد مذهبی و فکری شدند.
🔹مرکز اسلامی هامبورگ، از مراکز مهم اسلامی و قدیمی آلمان است که سال ۱۳۳۲ با حمایت آیت الله بروجردی در شهر هامبورگ تأسیس شد.
🔹به علت حضور قدرتمند لابیهای رژیم صهیونیستی و گروهک تروریستی منافقین در برخی شهرهای آلمان، پیش از این نیز هر از گاهی اتهامات و جوسازیهایی علیه این نهاد و سازمان مذهبی_فرهنگی در فضای رسانهای آلمان ایجاد میشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 بعد از انتخابات شاهد لجام گسیختگی عجیبی در بی حجابی هستیم....
اینجا سواحل مازندران است!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
⭕️ رمزگشایی از رای ایرانیان خارج کشور
🔹جمعی از ایرانیان خارج از کشور به صورت مجازی با دکتر جلیلی دیدار کردند؛ این دیدار در حالی انجام شد که طبق اعلام نتایج دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور، دکتر جلیلی حائز اکثریت آرا ایرانیان خارج از کشور شده بود. در ادامه صحبت های دکتر و برخی از اظهارات شرکت کنندگان در این نشست را می خوانیم:
🔹پارسا باقرزاده، پستداک دانشگاه مکیل در رشته کاربرد هوش مصنوعی در سرطان: دانشگاه مکیل جزو اولین دانشگاههایی بود که به اعتراضات حمایت از فلسطین پیوست. من آذر به کشور بازمیگردم و علیرغم پیشنهادی که از دانشگاه ییل داشتم، با افتخار اعلام میکنم که به کشورم باز خواهم گشت.
🔹احمد جادری، دانشجوی دکتری سنتژوزف، رشته مهندسی کامپیوتر و مؤسس: بهنظر بنده در مناظرهای که بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان انجام شد، حق و باطل مشخص بود؛
🔹حلیا دوطاقی پژوهشگر فوق دكترای حقوق و اقتصاد سیاسی دانشگاه ییل: ما باید تحریمکنندگان را پشیمان کنیم» که نکته بسیار مهمی است؛ اما سؤال این است که تا چه حد برای این موضوع سازوکار مشخص وجود دارد؟
🔹سارا لاریجانی، دانشجوی دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه تریگر آلمان: رقیب دکتر جلیلی با سوءاستفاده از مسئله زنان و اهریمنسازی، جلوی مطرحشدن مباحث مهمی که ایشان در حوزه زنان انجام دادند را گرفت؛ باید این بازنماییها شکسته شود.
🔹طاها زینلی، دکتری اقتصاد سیاسی دانشگاه کاسل آلمان: در کارزار انتخاباتی دکتر جلیلی، شناخت درستی از شرایط ایران در منطقه، مناسبات جهانی و قدرت ایران وجود داشت. درک انتقادی دکتر جلیلی در نقد مذاکراتی که منجر به برجام شد، در اهمیت خنثیسازی تحریمها و حرکت بهسمت پشیمانسازی بلوک تحریمکننده، از ضرورت حمایت از مقاومت و درک ضرورت گسست از درک غربگرا و گسترش و تعمیق روابط با همسایگان و کشورهای معارض با نظام امپریالیستی مثل چین و روسیه باعث امیدواری ما بود. سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی این فشار را تشدید میکند که هم از منظر امنیت ملی و هم از منظر عدالت اجتماعی نگرانکننده است. از برنامهها و حرفهای دکتر جلیلی مشخص بود که میخواستند در یک ریلگذاری دیگر حرکت کنند
🔹آزاده صفرچی، فوقدکتری میکروبیولوژی از سیدنی: در بحثهایی مثل کرسنت اطلاعرسانی نادرست به مخاطبان باعث گیجشدن آنها شد.
🔹لیلی کلهر، کارشناس ارشد مدیریت خدمات: زمان اغتشاشات زنزندگیآزادی من خیلی تهدید شدم اما بعد از گزارش به پلیس هیچ اقدامی انجام نشد
🔹سید حسینی، فعال رسانهای ایرانی در آمریکا: عجیب است که با مشخصشدن نتایج هم همچنان برخی طلبکارند که چرا دکتر جلیلی با رأی بیش از ۱۰ میلیونی بهنفع فردی که رأی کمتری آورده، انصراف نداده است.
🔹عسل اخوان، کارشناسی ارشد انسانشناسیِ رسانه از آلمان و فعال حوزه فلسطین: حمایت شما از مردم فلسطین در مناظرات بسیار ارزشمند بود. ما به شما رأی دادیم بهخاطر اعتمادی که به عدالتخواهی شما داشتیم.
🔹محسن فیروزی، دکتری علوم شناخت سیستمی از دانشگاه مونیخ آلمان: یکی از غمانگیزترین موضوعات در انتخابات امسال این بود که دکتر جلیلی بودهایی را داشتند که نمود نداشت و رقیب نبودهایی که داشت را خوب نشان میداد. یکی از مشکلات دیگر در انتخابات امسال بحث گفتمان «صدای بیصدایان» بود که توسط رقیب مصادره شد؛ درحالیکه اتفاقاً دکتر جلیلیای که فسادستیز است و یک ریال فساد در زندگی شخصیاش پیدا نمیشود باید صدای بیصدایان باشد.
🔹معصومه اسدی، فوقدکترای استاد آزمایشگاههای بایولوژی کالج نُوای آمریکا: ما افتخار میکنیم که دکتر جلیلی اخلاقمدارانه در انتخابات شرکت کرد و معیارهای خود را در حد رقبا پایین نیاورد. رأی من وقتی بهسمت دکتر جلیلی رفت که ایشان در مورد زنها همه زنها را دید و از زنان روستایی و زنان خانهدار صحبت کرد.
🔹رضا مُشرِف، وکیل ایرانی از برلین آلمان: هنگام برگزاری انتخابات در خارج از کشور هجمه عجیبی در مقابل سفارت وجود داشت و باعث ایجاد نگرانی برای ایرانیانی که خواهان شرکت در انتخابات بودند، شده بود.
این وکیل ایرانی همچنین درباره مشکلات ایرانیان در مهاجرت گفت: ای کاش میشد برای ایرانیانی که تمایل به مهاجرت دارند تبیین شود که چه چیزی در انتظارشان است و مقداری از غربزدگی و مدینه فاضلهای که برای ایرانیان ترسیم شده، فاصله بگیریم.
✅ @Jalili_saeed