هدایت شده از کانال حمید کثیری
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقا امروز با دانشآموزان دیدار داشتند. این یک بخش کوچک از دیدار هست؛
👈 میدان، میدان غزه و اسرائیل نیست، میدان، #میدان_حق_و_باطل است
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔺قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری علیه السلام:
«لا تُمارِ فَیَذْهَبَ بَهاؤُکَ وَ لا تُمازِحْ فَیُجْتَرَأَ عَلَیْکَ»
جدال مکن که ارزشت مى رود و شوخى مکن که بر تو دلیر شوند.
📗تحف العقول ص ۴۸۶
🌷🇮🇷🌷
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خود مجری هنگ کرد که کیو آوردیم ضد جمهوری اسلامی حرف بزنه😁
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
پیش نیازشناسی و وظیفهشناسی مربی تربیت دینی در اندیشههای استاد علی صفایی حائری.pdf
2.69M
مقاله:
تبیین اندیشههای استاد صفایی حائری بر پایه پیشنیازشناسی و وظیفهشناسی
چکیده:
🔺هدف پژوهش حاضر تبیین اندیشههای استاد صفایی حائری بر پایه پیشنیازشناسی و وظیفهشناسی مربی در تربیت دینی بوده تا مربیان کنونی را به غفلتها و ضعفهای خود آشنا و برنامهای برای بهبود وضعیت موجودشان ارائه کند.
🔺روش پژوهش توصیفی- تحلیلی بوده و اطالعات به دست آمده از محیط
مطالعه یعنی آثار مستقیم و دست اول استاد صفایی حائری در حوزه تربیت مورد بررسی قرار گرفته است.
🔺نتایج نشان داد که شناخت روحیهها، ارزیابی و شناسایی، آشنایی و دوستی، جذب و صمیمیت و زمینهسازی، پیشنیازهای تربیت دینی متربی برای مربی هستند.
پس از فراهم کردن پیشنیازها، مربی باید متربی خود را از اسارتهایی چون غرایز و امیال، برداشتها و سخنان مردم، جلوههای دنیا و شیطان رهایی داده و وظایف
خود را ذیل تزکیه، تعلیم و تذکر متمرکز کند.
🔺کلیدواژهها: تربیت دینی، توحیدگرایی، مربی، تربیت مربی، صفایی حائری
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از اندیشکده علوم و فناوریهای نرم انقلاب اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
❗️اطلاعیه❗️
اندیشکده علوم و فناوریهای نرم انقلاب اسلامی در نظر دارد تا إنشاءالله در روز شنبه مورخ 20 آبان 1402 نشستی را با عنوان «پاسخ به پرسشهایی مهم درباره مسئله فلسطین» برگزار نماید.
لذا از علاقهمندان دعوت بعمل میآورد تا جهت حضور در این نشست از ساعت 9 صبح الی 16 بعدازظهر به نشانی زیر مراجعه فرمایند:
📍تهران - خیابان دکتر شریعتی - قبل از پل سیدخندان - روبروی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات - بوستان اندیشه - فرهنگسرای اندیشه - سالن آمفی تئاتر فرهنگسرا
⚠️ با توجه به ضبط تلویزیونی نشست، احتمال طولانیتر شدن زمان برنامه وجود دارد!
⚠️ نظر به زمان طولانی و فضای نشست، لطفا حتیالمقدور از همراه آوردن کودکان اجتناب فرمایید.
https://eitaa.com/jahaadetabin
هدایت شده از دولت قوی
⭕️ انسانها در هر نظام اجتماعی داخل یک تور نامرئی هستند که کشانده میشوند به یک سمت خاصی. این تور احاطهکنندهی بر اراده، حرکت و حیات انسان، امروز ریزتر بافته شده...
🔰حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله
♦️من همیشه نظامهای اجتماعی را به تورهای ماهیگیری مثال میزدم که گاهی در میان خود هزاران ماهی را میکشانند به یک سمت خاصی و آن ماهیان خودشان متوجه نیستند که با همان حرکت تور، دارند به یک طرفی کشیده میشوند و نمیفهمند که یک کسی دارد آنها را هدایت میکند در داخل تور، آنها خیال میکنند آزادند و دارند راه میروند، هیچ احساس اسارت هم نمیکنند. نظامهای اجتماعی هم این چنیناند، حتی نظام صحیح هم به یک معنا همینطور است، اگر چه او دیگر اسارت نیست چون در او آگاهی و بینایی هست، وانگهی نظام مستند به خدا و بندگی بالاخره بندگی خداست، اما هر نظام اجتماعی این خصوصیت را دارد، انسانها در نظام اجتماعی داخل یک تور نامرئی هستند و دارند کشانده میشوند به یک طرفی؛ اگر چنانچه آنها را به طرف بهشت ببرند، انسانها را به طرف بهشت میروند، و اگر بهطرف جهنم ببرند، انسانها دارند به طرف جهنم کشانده میشوند.
♦️قرآن میفرماید: «أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوارِ جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَها وَ بِئسَ الْقَرَارُ» (سورۀ ابراهیم، آیه ۲۸ و ۲۹). سردمداران نظامهای باطل و طاغوتی و کفرآمیز، انسانهایی را که در سایه این نظامها دارند زندگی میکنند میکشانند به سمت جهنم و اگر این نظام یک نظام غیرخدایی است کشانندگان این نظام همان کسانی هستند که اطراف تور را گرفتند و دارند میبرند به یک طرفی. پس اطاعت از هر نظام اجتماعی باطل و غلط و غیرالهی عبادت غیرخداست ولو اسمش هم مسلمان باشد و نمازش را هم بخواند.
📕بیانات در جلسه بیست و دوم تفسیر سوره بقره، ۱۳۷۱/۰۱/۲۶
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=17177
♦️همین محدودیتهایی که امروز به شکل پنهان، ارادهی انسانها را به زنجیر میکشند، اینها یک روز به صورت آشکار بوده است. این تور احاطهکنندهی بر اراده، حرکت و حیات انسان، امروز ریزتر بافته شده، از خیوط و نخهای باریکتری استفاده شده و با مهارت بیشتری به آب انداخته میشود. آن روز این مهارتها نبود؛ اما آشکارتر و قلدرمآبانهتر بود.
📕بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق (علیهالسّلام) - 1384/10/29
https://farsi.khamenei.ir/newspart-print?id=3328&nt=2&year=1384&tid=1622
#تورهای_نامرئی
🆔@Asre_jadid_57
هدایت شده از دولت قوی
⭕️«تقیه» ؛ شمشیر نامرئی و ضرورت کاربست آن در سیاست خارجی.
🔰حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله
♦️"وقتی از تقیه صحبت میکنیم، ممکن است بگویید تقیه متعلق به آن زمانی بود که دولت مسلطی بر سرکار بود و ما هم مخفی بودیم و از ترس او چیزی نمیگفتیم. نه، همانوقت هم تقیه مسألهی ترس نبود. «التّقیّة ترس المؤمن»: تقیه سپر مؤمن است. سپر را کجا به کار میبرند؟ سپر در میدان جنگ مورد استفاده قرار میگیرد و به هنگام درگیری به کار میآید. پس، تقیه در زمینهی درگیری است؛ چون تُرس و حرز و سنگر و سپر است. همان وقت هم اینگونه بود. وقتی تقیه میکردیم، معنایش این بود که ضربهی شمشیر را بر پیکر نحس دشمن وارد میکردیم؛ اما طوری که او نه شمشیر و نه دستی که شمشیر را گرفته و نه بلند کردن و نه فرود آمدن آنرا ببیند و بفهمد، بلکه فقط دردش را احساس کند. تقیه، این بود. آنهایی که در آن روز تقیه میکردند، همینطور تقیه میکردند. آنها مخفیانه و دور از چشم دشمن، در خانههای پنهان، با هزار ملاحظه و مراقبت، مثلاً اعلامیه تنظیم میکردند که وقتی پخش میشد، بکلی آبروی نظام را میبرد. این کار، مثل ضربهی شمشیر بود که وقتی بلند میشد، بر کمر و فرق دشمن میخورد. بنابراین، تقیه میکردیم؛ یعنی نمیگذاشتیم که دشمن بفهمد چهکاری انجام میگیرد. تقیه سپر بود و تقیهکننده پشت سپر مخفی میشد. معنای تقیه ایناست. الان هم همین معنا را میدهد.
♦️در حال حاضر، استکبار جهانی دارای قدرتی است و شما هم مقاصدی دارید و میخواهید کارهایی انجام دهید. هیچ لزومی ندارد که هرکسی دایم از تریبونها اعلام کند و مسابقه بگذارد که فلان کار را میخواهیم بکنیم و بعد هم نکند! یکی از رهبران مسلمانِ پختهی واردی که من در طول مدت کارهای سیاسی دیدم، «سکوتره» بود. او آدم بسیار وارد و پخته و مطلعی بود. در چند سفری که به تهران آمده بود و ملاقاتهای متعددی که با او داشتم، خیلی شیفتهی انقلاب بود. او گرچه ضعیف بود و نتوانسته بود راه خودش را برود و «گینه کوناکری» را آنطور که ایدهاش بود و دوست میداشت، درست کند و بسازد و گرچه استکبار کَت بند و از طرق مختلف محاصرهاش کرده بود، ولی انسان موفق و سالمی بود و درست میفهمید. او این انقلاب را خیلی دوست میداشت و حقیقتاً از ته دل به امام ارادت داشت. در ملاقاتهایی که با او داشتم، حرفهایی از او شنیدم که خیلی درست بود. البته ما از خیلیها حرف شنیدیم، ولی این با آنها متفاوت بود. اینگونه تصور نشود که او برای خوشآمد ما حرفی گفته و ما هم باورمان آمدهاست. نه، من در این دهساله با افراد زیادی نشستم و برخاستم و حرف زدم و شنیدم. بعضیها حرف میزنند، ولی از زبانشان تجاوز نمیکند؛ اما بعضیها اینطور نیستند. این حقیقت قابل تشخیص است. بنابراین، او راست میگفت. یک وقت به من گفت: «فقط شما یک عیب دارید و آن این است که دایماً همهی کارها را میگویید و مطرح میکنید. همهی کارها که گفتن ندارد. چرا میگویید؟ میگویید که چه بشود؟». شاید من در سال اول ریاست جمهوری که این حرف را از او شنیدم، اصلاً از ته دل قبول نکردم. با خودم میگفتم که این دنیا، دنیایی نیست که او خیال کند ما اگر چیزی را گفتیم، دنیا میفهمد و اگر نگفتیم، نمیفهمد و گفتنِ ما مشکلی بهوجود آورد. بعداً تجربهها به من نشان داد که او پخته بوده و میفهمیده است. من حالا عقیدهام همین است. بعضی از برادران، در جاهایی خیال میکنند فقط خودشان هستند و به همین خاطر، مطالب و اهداف و آرزوهایی را به زبان میآورند و میگویند که دشمن از آن سوء استفاده میکند. ما از اینگونه حرفها داشتیم. شما باید مراقب باشید که بهانه به دست دشمن ندهید. الان دنیا، دنیای مهمی است. در این خصوص، وزارت خارجه و کسانی که با سیاست خارجی سروکار دارند و مجلس و بقیهی اجزای دولت و بعضی از ائمهی جمعه، در درجهی اول اهمیت قرار دارند. پس، مسألهی «تقیه» بسیار مهم است که باید در کار سیاست خارجی به آن توجه کنیم."
📕بیانات در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام ۱۳۶۸/۱۱/۰۹
🌐https://khl.ink/f/20155
🆔@Asre_jadid_57
هدایت شده از دولت قوی
⭕️تأکید بر مُرّ اسلام و اجتناب از الگوهای غربی و انفعال در نوآوری
🔰حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله
♦️"من یادم میآید اوایلی که صحبت آمدن امام بود. ... یک روز اعلامیه نوشته بودیم راجع به جمهوری اسلامی، همهی ماها بودیم؛ مرحوم بهشتی بود، مرحوم باهنر بود، مرحوم مطهّری بود؛ همه بودند و هیچکسی از این حزباللهیهای درجهیک مسلّم، هیچکدام خارج از این حوزه نبودند، امضاء کردیم «جمهوری دموکراتیک اسلامی» (حالا یا امضاء کردیم یا نوشتیم). خب به نظر میرسید «دموکراتیک» و «دموکراسی» چیز بدی نیست که؛ ما همهاش هی داریم میگوییم «دموکراسی نیست توی این مملکت»؛ دموکراسی که چیز بدی نیست. یعنی یهو یک چیز از ذهنهامان مغفولعنه ماند و دور ماند. گمان میکنم سندش را هم بشود پیدا کرد. این در آن سخنرانی مرحوم بهشتی در بهشت زهرا قبل از آمدن امام، [بود]. من هم یک قطعنامهای خواندم بعد از سخنرانی ایشان (قطعنامه را من خواندم)، گمان میکنم در همان قطعنامه باشد.
♦️بعد، امام که آمد گفت:«جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» خب ما هم زودی فهمیدیم، یعنی خدا رحم کرد به ما که ما زود فهمیدیم و الا اگر نمیفهمیدیم میگفتیم «خب چه فرق میکند؟» یک جریان انحرافی باز به وسیلهی ما به وجود میآمد! اما خوشبختانه فهمیدیم. امام، حالا چرا نگفت «دموکراتیک» (چون کلمهی دموکراسی چیز بدی نیست)؟ این برای خاطر این بود که آن مُرِّ شرع و اسلام در نظر امام، [معیار بود]؛ حقیقت این بود که در اسلام، «دموکراسی» به معنای مصطلح معروف دنیاییاش مطرح نیست."
📕بیانات در دیدار مدیران عامل مرکز تهیه و توزیع تهران، ۱۳۶۱/٠٩/٠٧
🆔@Asre_jadid_57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا در عمل فقط ایران و نیروهای نیابتی ایران توان نبرد با صهیونیست ها را دارند و از دیگر کشورهای اسلامی جز حرافی و حرکات نمادین بخاری بلند نمی شود؟
پاسخ را مفتی اهل سنت مصری به شما می دهد
@BisimchiMedia
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهش گفتم حجابت رعایت کن......
بهم گفت شما نگاه نکن.....
#حجاب
#دختران_انقلاب
🇮🇷
هدایت شده از باسواد رسانهای
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
تحریم کالاهای اسرائیلی چه بر سر این محصولات آورد؛ حتی تخفیف ۸۰ درصدی اجناس مشتری ندارد!
🔹یک شهروند آلمانی از تاثیر تحریم کالاهای اسرائیلی و عدم استقبال مردم از این محصولات در آلمان میگوید.
🔹تحریم تاثیر دارد، کسی نگوید که من یک نفر هستم؛ باورم نمی شود نسکافه ای که نزدیک به ۵ یورو قیمت داشت حالا با ۲ یورو می فروشند، ما باید نسبت به فلسطین و کودکان غزه احساس مسئولیت کنیم.
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155