هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔷 اعلام فراخوان شناسایی و جذب اساتید راهنما، مشاور و داور پایاننامهها و رسالههای علمی
◽️ مدیرکل پژوهش های تحصیلی حوزه های علمیه خواهران از اعلام فراخوان شناسایی و جذب اساتید راهنما مشاور و داور پایان نامهها و رسالههای علمی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور خبر داد.
متن فراخوان
@hawzahnews| حوزهنیوز
🔆 امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
💠 أخرِجوا مِنَ الدُّنيا قُلوبَكُم مِن قَبلِ أن تَخرُجَ مِنها أبدانُكُم ، فَفيهَا اختُبِرتُم ولِغَيرِها خُلِقتُم .
❇️ پيش از آنكه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن، آفريده شدهايد.
📚 نهج البلاغه
اللهم عجل لولیک الفرج
⭕️ داستــان تشــرف علـی حـلاوی
💚 شیخ علی حلاوی، مردی عابد و زاهد بود که همواره منتظرامام زمان (عج) بوده است.
👤 شیخ علی حلاوی، عاقبت روزی از رنج فراق سر به بیابان می گذارد و ناله کنان به امام زمان (عج) می گوید: «غیبت تو دیگر ضرورتی ندارد. همه آماده ظهورند. پس چرا نمی ایی؟»
🕊 در این هنگام، مردی بیابان گرد را می بیند که از او می پرسد: «جناب شیخ، روی عتاب و خطابت با کیست؟»
🌸 او پاسخ می دهد: «روی سخنم با امام زمان(عج) حجت وقت است که با این همه یار و یاور که بیش از هزار نفر آنان در حله زندگی می کنند و با وجود این همه ظلم که عالم را فراگرفته است، ظهور نمی کند»
🌼 مرد می گوید: «ای شیخ، منم صاحب الزمان(عج)! با من این همه عتاب مکن! حقیقت چنین نیست که تو می پنداری. اگر در جهان 313 نفر از یاران مخلص من پا به عرصه گذارند، ظهور می کنم،
💐 اما در شهر حله که می پنداری بیش از هزار نفر از یاوران من حاضرند، جز تو و مرد قصاب، احدی در ادعای محبت و معرفت ما صادق نیست. اگر می خواهی حقیقت بر تو آشکار شود، به حله بازگرد و خالص ترین مردانی را که می شناسی، به همراه همان مرد قصاب، در شب جمعه به منزلت دعوت و برای ایشان در حیاط خانه خویش مجلسی آماده کن. پیش از ورود مهمانان، دو بزغاله به بالای بام خانه ات ببر و آن گاه منتظر ورود من باش تا حقیقت را دریابی»
.
❄️ شیخ علی حلاوی، با شادی و سرور فراوان، بلافاصله به حله باز می گردد و یک راست به خانه مرد قصاب می رود و ماجرای تشرفش را می گوید. این دو نفر، پس از بحث و بررسی فراوان، از میان بیش از هزار نفر که همه از عاشقان و منتظران حقیقی مهدی موعود (عج) بودند، چهل نفر را انتخاب و برای شب جمعه به منزل شیخ دعوت می کنند تا به فیض دیدار مولایشان نایل شوند.
.
💚 شب موعود فرا رسید و چهل مرد برگزیده پس از وضو و غسل زیارت، در صحن خانه شیخ جمع شدند و ذکر و صلوات فرستادند و دعا برای تعجیل فرج خواندند،
🍀 چون شب از نیمه گذشت، به یک باره تمام حاضران نوری درخشان دیدند که بر پشت بام خانه شیخ فرود آمد
🌺 قدری نگذشت که صدایی از پشت بام بلند شد. حضرت مرد قصاب را به بالا بام فرا خواند. مرد قصاب بلافاصله به پشت بام رفت و به دیدار مولای خویش نایل گشت.
🍃 پس از دقایقی امام زمان(عج) به مرد قصاب دستور داد که یکی از آن دو بزغاله روی بام را در نزدیکی ناودان سر ببرد، به گونه ای که خون آن در میان صحن جاری شود.
.
♦️وقتی آن چهل نفر خون جاری شده از ناودان را دیدند، گمان کردند حضرت سر قصاب را از بدن جدا کرده است. در همان هنگام، حضرت جناب شیخ را فرا خواند. جناب شیخ بلافاصله به سوی بام شتافت و ضمن دیدار مولایش، دریافت خونی که از ناودان سرازیر شده، خون بزغاله بوده است، نه خون قصاب. امام زمان (عج) بار دیگر به مرد قصاب امر فرمود تا بزغاله دوم را در حضور شیخ ذبح کند.
.
🦚 قصاب نیز طبق دستور بزغاله دوم را نزدیک ناودان ذبح کرد. هنگامی که خون بزغاله دوم از ناودان به داخل حیاط خانه سرازیر شد، چهل نفری که در صحن حیاط حاضر بودند، دریافتند که حضرت گردن جناب شیخ علی را زده و قرار است گردن تک تک آن ها را بزند. با این پندار، همه از خانه شیخ بیرون آمدند و به سوی خانه هایشان شتافتند.
💜 در آن حال، امام زمان (عج) به شیخ علی حلاوی گفت: «اینک به صحن خانه برو و به این جماعت بگو تا بالا بیایند و امام زمانشان را زیارت کنند!»
.
💥جناب شیخ، غرق شادی و سرور، برای دعوت حاضران پایین آمد، ولی اثری از آن چهل نفر نبود. پس با ناامیدی و شرمندگی نزد امام بازگشت و فرار آن جماعت را به عرض آن حضرت رساند.
👌 امام زمان(عج) فرمود: «جناب شیخ، این شهر حله بود که می پنداشتی بیش از هزار نفر از یاوران مخلص ما در آن هستند. چه شد که تنها تو و این مرد قصاب ماندند؟ پس شهرها و سرزمین های دیگر را نیز به همین سان قیاس کن.»
.
👈اينك در خانه جناب شيخ علي حلاوي، بقعه اي موسوم به مقام صاحب الزمان (عج)ساخته شده كه روي سر در ورودي آن، زيارت مختصري از امام زمان(عج) نگاشته شده است.
📔 العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان (ع)، علی اکبر نهاوندی، ج2
➖➖➖➖➖➖➖
اللهم عجل لولیک الفرج
هدایت شده از غلامِ کریمه (س)
#فراخوان_جذب
✅ جذب مربی تربیتی در ویژه برنامه در محضر بانو آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیها السلام
⏺اولویت جذب:
1️⃣متخصص در زمینه تربیت نوجوان
2️⃣مسلط به دغدغه های فکری و اخلاقی نوجوان
3️⃣تخصص در کلاسداری
4️⃣روحیه جهادی فعال و بانشاط
⏺شرایط جذب:
1️⃣ویژه آقایان
2️⃣ساکن قم
3️⃣حداقل سن 20سال
4️⃣طلبه حوزه های علمیه
🌺جهت ثبت نام به pv پیام دهید برای ارسال لینک و ایدی ثبت نام
📞 تماس با شماره ۰۲۵۳۷۱۷۵۳۰۱
🔅🔸🔹﷽🔸🔹🔅
┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄
شورای راهبردی معارف انقلاب اسلامیخواهران با حمایت موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار می کند
📗دوره تربیت مدرس کتاب📗
📗طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن📗
✨ویژه مبلغاتحوزهعلمیه خواهران استانقم✨
📆 زمان: بهمن ۱۴۰۱، به مدت دوماه
📲 شماره تلفن پاسخگویی در پیام رسان ایتا:
۰۹۳۶۹۶۹۸۰۶۰
📆 مهلت ثبت نام: ۱۵ الی ۲۰ دی ۱۴۰۱
🌐 ثبت نام از طریق لینک:
https://b2n.ir/u93978
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🔰دبیرخانه شورای راهبردی معارف انقلاب اسلامیخواهران
35.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سید دوباره گل کاشت
🔹سید #هاشم_الحیدری مجاهد زلال و شجاع عراقی بازهم اثبات کرد که دانش آموخته باکفایت و تربیت شده #مکتب_سلیمانی است.
#جهاد_تبیین
🌷🇮🇷🌷
تولد مقاومت در لبنان
صهیونیستها در سال 1982 م. بعد از ارتباطات مخفی که از سال 1975 با فالانژهای لبنان برقرار کرده بودند، جنگهای داخلی خونینی را بر این کشور تحمیل و تصور میکنند فرصت مناسبی برای اشغال لبنان فراهم آمده است و میتوانند آن را با انتصاب یک والی دست نشانده، عملاً ضمیمه سایر سرزمینهای اشغالی سازند.
واقعیتی که آقای برگمن نیز در کتاب نبرد مخفی علیه ایران تا حدی به آن اذعان دارد: «بگین علناً اعلام کرد که هدف از جنگ، پیشروی «تنها تا 40 کیلومتر» فراتر از مرز، یعنی دقیقاً منطقه برد موشکها (مربوط به فلسطینیها) بود تا تهدید را از بین ببرد، اما طرح واقعی ارتش، که تا حدودی حتی بگین هم از آن اطلاع نداشت، متفاوت بود... و در ورای این تفکر، ایده تغییر جامع در خاورمیانه مطرح گردید.»
به کارگیری عبارت «تغییر جامع در خاورمیانه» برای توصیف هدف اصلی اشغال لبنان به حد کفایت گویاست؛ به همین دلیل نیز همه کسانی که چنین درکی داشتند که یک ملت هرگز اشغال را تحمل نخواهد کرد و راه مقاومت پنهان را در پیش خواهد گرفت و این موضوع، پایههای اشغالگری در همه سرزمینهای اشغال شده را سست خواهد کرد در مقام انتقاد از تصمیم به اشغال لبنان برآمدند.
با آن که یکی از اهداف تصریح شده در چارچوب طرح تغییر جامع در خاورمیانه، اخراج فلسطینیان آواره از اردوگاههایشان در لبنان بود، نویسنده میکوشد جنایت هولناک قتلعام در اردوگاههای صبرا و شتیلا به منظور ترساندن و فراری دادن همه فلسطینیان از این کشور را صرفاً به دست نشاندگان اسرائیل نسبت دهد.
نکته حائز اهمیت این که مقاومت ملت لبنان علیه اشغالگران صهیونیست قبل از تولد حزبالله آغاز میشود، اما نویسنده در قالب همان سناریوی کلی تخریب هویت مستقل ایستادگی، حامی و پشتیبان این مقاومت را مردم سوریه عنوان میکند؛ به عبارت دیگر سعی میشود برای آن منشأ خارجی تراشیده شود تا به سهولت بیشتری سرکوب گردد: «اسرائیلیها خیلی زود مورد هدف تعدادی از نیروهای چریکی قرار گرفتند که توسط مردم سوریه تشویق میشدند، و صد البته میخواستند هر کار که از دستشان برای آسیب زدن به اسرائیل برمیآمد انجام دهند. نیروهای سازمان آزادیبخش فلسطین تحت فرماندهی عرفات به سمت بیروت عقبنشینی کردند و در آن جا محاصره و توسط تانکها و توپخانه اسرائیل بمباران شدند. مأموران موساد اطمینان حاصل کردند که فرمانده نیروهای مسیحی، یعنی بشیر جمیل، به عنوان رئیسجمهور انتخاب شده است، اما دستگاه اطلاعاتی سوریه با بمبگذاری در جلسهای واقع در دفتر مقر فالانژ در بیروت به این طرح اسرائیل خاتمه داد. پاسخ فالانژ به این اقدام، قتلعام صدها فلسطینی در اردوگاههای پناهندگان صبرا و شتیلا در جنوب بیروت بود. اسرائیل در این جنایت شریک نبود، اما نیروهایش نیز هیچ کاری برای جلوگیری یا توقف آن انجام ندادند.» (فصل 4، ص76)
آن چه نگاه سطحی صهیونیستها به قدرت را به نمایش میگذارد این تصور است که صرفاً شیعه برای آنان تهدید محسوب میشود.
نویسنده کتاب و به طور کلی اشغالگران فلسطین بر چه پایه و اساسی این تصور را داشتند که میتوانند کشوری را اشغال و سپس برای آن رئیسجمهور تعیین کنند، قتلعامهای فجیعی برای زهرچشم گرفتن، از مردم مرتکب شوند و ... اما با هیچ واکنشی مواجه نگردند.
حتی اگر اهالی جنوب لبنان پیرو آیین دیگری بودند آیا در برابر تجاوز به میهنشان کاملاً بیتفاوت میماندند؟ مگر در جنگ جهانی دوم کشورهای مسیحینشین اروپایی که به اشغال قوای هیتلر درآمدند هستههای مقاومت زیرزمینی تشکیل ندادند و برای آزادی کشورشان به اقدامات ایذایی علیه اشغالگران نپرداختند؟ چرا کشتن سربازان آلمانی با بمبگذاری در مقرها یا مسیر آنان اعمالی قهرمانانه ارزیابی میشد، اما مقاومت ملت لبنان در برابر اشغالگری هجده ساله صهیونیستها امری ضدانسانی و تروریستی تبلیغ میگردد و تلاش میشود این میهنپرستی، ناشی از وابستگی به قدرتهای بیرونی القا شود؟
در همین چارچوب آقای برگمن نیز برای منکوب و ملکوک کردن مقاومت لبنان در شرایطی که هنوز حزبالله در این کشور اصولاً متولد نشده بود ضمن اذعان به مواجه شدن نیروهای صهیونیست با واکنش شدید، عامل و محرک مقاومت را مردم سوریه!! عنوان میکند.
منبع:
تسنیم نیوز
tasnimnews com/fa/news/1400/02/15/2497646/
✨تفسیر آیه ۱۰۳ سوره اعراف
🔸ثُمَّ بَعَثْنا مِنْ بَعْدِهِمْ مُوسى بِآياتِنا إِلى فِرْعَوْنَ وَ مَلَائِهِ فَظَلَمُوا بِها فَانْظُرْ كَيْفَ كانَ عاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ «103»
سپس موسى را پس از آن پيامبران پيشين، همراه با آيات و معجزات خود به سوى فرعون و سران (قوم) او مبعوث كرديم، امّا آنان به آيات ما ستم كردند (و كفر ورزيدند)، پس بنگر كه پايان كار مفسدان چگونه است؟!
🎁نکته ها
🔸اين سوره، اوّلين سورهى مكّى است كه داستان موسى را مطرح كرده است. نام حضرت موسى 136 بار در قرآن آمده و نام هيچ كس ديگر به اين تعداد ذكر نشده است. به گفتهى تفسيرالميزان، قرآن براى هيچ پيامبرى به اندازهى حضرت موسى معجزه نقل نكرده است.
🔸داستان حضرت موسى عليه السلام در قرآن را مىتوان به پنج مرحله تقسيم كرد:
1. دوران تولّد و كودكى.
2. فرار از مصر به مَديَن و ماندن نزد حضرت شعيب عليه السلام.
3. بعثت و برخوردهايش با فرعون.
4. نجات او و قومش از سلطهى فرعون و بازگشت او به صحراى سينا.
5. برخوردهاى او با قوم بنىاسرائيل.
🔸پیام ها
1- حضرت موسى پس از حضرت نوح، هود، صالح، لوط و شعيب عليهم السلام آن هم با فاصله مبعوث شد. «ثُمَّ بَعَثْنا مِنْ بَعْدِهِمْ»
2- يكى از فلسفههاى بعثت پيامبران، مبارزه با طاغوت است. «إِلى فِرْعَوْنَ وَ مَلَائِهِ»
3- براى اصلاح جامعه، بايد به سراغ مهرههاى اصلى رفت و آب را از سرچشمه صاف كرد. «إِلى فِرْعَوْنَ وَ مَلَائِهِ»
4- تكذيب پيامبران و آيات الهى، از مصاديق ظلم است. «فَظَلَمُوا بِها»
5- تاريخ را تحليل كنيم و از آن عبرت بگيريم. «فَانْظُرْ»
6- مهم، فرجام و عاقبت كار است، نه جلوههاى زودگذر. «عاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ»
7- ايمان، جامعه را اصلاح مىكند و كفر و الحاد، آن را به فساد مىكشد.
«المفسدين»
8- وقتى به جاى دين خدا، طاغوت در جامعه حاكم شود، براى حفظ و تقويت خود به هر فسادى دست مىزند. «المفسدين»