eitaa logo
کانال دانش پژوهان واحیاگران (امربه معروف ونهی ازمنکر)
1.1هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
8.6هزار ویدیو
40 فایل
#باسلام:این کانال توسط آمرین احمدی ازمربیان آموزش مجازی مسایل وشرایط ومراحل وشیوه های مختلف امربه معروف ونهی از منکرایجاد شده است. ان شاءالله خداوندتوفیق خدمت بدهد. آیدی ارتباط بامدیر: 🆔 @Hsr34954 لینک کانال: #دانش_پژوهان_امربه_معروف 🆔@Rsh34954
مشاهده در ایتا
دانلود
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دعوت ثابتی از همتی برای مناظره درباره FATF و انتقاد از قالیباف به خاطر مخالفت با استیضاح وزرای ناکارآمد ♦️امروز در مجلس توضیح دادم که استیضاح رئیس جمهور به فاصله ۵ ماه بعد انتخابات غلط است اما استیضاح برخی وزرای ناکارآمد ضروری است و نباید برخی ابزار استیضاح را از بین ببرند ♦️همچنین انتقاد کردم که دکتر همتی هفته قبل در جلسه غیرعلنی قول داد نرخ ارز بیشتر نشود اما دلار از ۷۸ به ۸۱ هزار تومان رسیده اما همچنان FATF را بهانه میکند، لذا پیشنهاد مناظره دادم. 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
🔸 🔹نامه معنوی مرحوم علامه آقاسیدعلی قاضی به شاگردانش در آغاز ماه رجب المرجب،۸۶سال پیش، در روز شنبه پنجم شهریور ماه ۱۳۱۷ و یک روز مانده به آغاز ماه رجب، مرحوم قاضی (آیت‌الله سیدعلی قاضی استاد علامه طباطبایی) نامه‌ای معنوی به شاگردان خود نوشت و در آن به اهمیت، عظمت و معنویت ماه رجب( ماه امیرالمؤمنین علیه السلام) پرداخت. او در قالب دستوراتی عملی، شاگردان را به بهره‌ گیری از این فرصت گران‌بها فراخواند. : اکنون در ماه‌های حرام هستید،تیقّظ کن! تا زاد و توشه‌ات بیفزاید و این فرصت را غنیمت شمار.شب‌هایش را اقامه بدار و روزهایش را روزه بگیر،تاشاکر پروردگاری باشی که در فضل و لطفش کامل و سرشار است. درشب‌ها بسیار کم بخواب، بلکه بیدار بمان و شب‌زنده‌داری کن.چه بسیار عاشقانی که شب را در بیداری می‌گذرانند و نمی‌خوابند.قرآن کتاب حقیقت را با صوتی نیکو و حزین بخوان، که نورش تاریکی‌ها را روشن می‌کند.و هیچ محتوایی نمی‌تواند مانند آن باشد.کسی که غیر از این ادعا کند، خطا کرده است. ۱.: به‌ویژه شب جمعه یا روز یکشنبه پیش از شروع ماه رجب، نماز توبه را به‌جای آورید. پس از توبه،باید از گناهان کبیره و صغیره اجتناب کنید. بر اساس شرایط، بار دیگر نماز توبه را در دومین روز ماه رجب بخوانید. ۲.محاسبه ومراقبه: هماهنگ با شرایط، بر مراقبه‌ی کوچک و بزرگ، محاسبه اعمال و معاقبه (خودتنبیهی برای لغزش‌ها) همت گمارید، چراکه این زمینه‌ساز رشد برای کسانی است که می‌خواهند بیدار شوند و خشیتی در دل داشته باشند. ۳.اقامه نماز و نوافل همراه با حضور قلب: نمازهای واجب را در بهترین اوقات خود به‌جا آورید (به همراه نوافل، که در مجموع ۵۱ رکعت است). اگر توان انجام همهٔ آن‌ها را ندارید، ۴۴ رکعت را به جا آورید و اگر باز هم موانع اجازه نمی‌دهند، به نماز «اوّابین» اکتفا کنید. ۴.نماز شب: هیچ راه گریزی برای مؤمنان از نماز شب وجود ندارد. عجیب است این‌که کسی کمالات را جست‌وجو کند، اما شب‌زنده‌ داری نکند. هیچ‌کس بدون شب‌زنده‌داری به مرتبه‌ای از کمال نرسیده است. ۵.تلاوت قرآن: قرآن را شب‌ها با صدایی حزین و به‌گونه‌ای نیکو بخوانید، زیرا این شراب مؤمنان است. ۶.دعای فرج و استغفار: دعای فرج حضرت ولی‌عصر (عج) را در قنوت نماز وتر یا هر روز بخوانید. هم‌چنین بر استغفار تمرکز داشته باشید تا عیوب و گناهانتان را جبران کنید. ۷. ذکر بعد از نماز: پس از نمازهای واجب، تسبیحات حضرت فاطمة الزهرا (س) را ترک نکنید. این یکی از بزرگ‌ترین ذکرهاست و باید حداقل در هر مجلس یک دور آن را انجام دهید. ۸. زیارت اهل قبور: قبور مؤمنان را مرتب زیارت کنید، اما زیارت در شب را ترک کنید و فقط روزانه انجام دهید. ۹. ارتباط با مؤمنان و اهل خیر: ارتباط خود را با برادران مؤمن و نیکوکار حفظ کنید و این روابط را غنیمت شمارید، زیرا آن‌ها یارانی در مسیر سخت هستند. ۱۰.زیارت مساجدواماکن مقدسه: مسیر خود را برای زیارت مشاهد مشرفه یامساجد مقدس تغییر دهید. شخص مؤمن در مسجد همچون ماهی در آب است. هشدار درباره دنیا: خود را فریب ندهید! دنیا ما را به خود مشغول ساخته، ما را فریفته و به بیراهه کشانده است. امّا دنیا از آنِ ما نیست؛ خوشا به حال مردانی که وجودشان در ناسوت است، ولی دل‌هایشان در ملکوت! اینان همان‌هایند که در ظاهر کم‌شمارند، ولی در حقیقت بسیارند. 📚:صفحاتٌ من تاریخ الأعلام فی النجف الأشرف، جلد۱، صفحه ۱۸۵–۱۸۸ 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
🔴پس مسئولین کجایند که بیایند فساد را از بین ببرند؟! ♦️امام خامنه ای: عوامل بقا را در اسلام مشاهده کنید! یکی از عوامل بقا، همین عاشوراست. یکی از عوامل بقا، «امر به معروف و نهی از منکر» است. بدیهی است که در جامعه، فساد به وجود می آید. هیچ اجتماع بشری نیست که در آن، فساد به وجود نیاید. ♦️این فساد، چگونه باید برطرف شود؟ بعضی کسان تا چشمشان به مفاسد می افتد، می گویند «پس مسئولین کجایند که بیایند فساد را از بین ببرند؟!» غالباً فسادی را که به چشم می بینند فریاد برمی آورند و سراغ از مسئولین می گیرند. اما آن فسادی که به چشم دیده می شود، خیلی کوچک تر از فساد هایی است که با چشم ظاهری در کوچه و بازار و خیابان نمی شود دید. ♦️کسانی که واردند، می دانند و می فهمند که فساد های کلان، اغلب از دید ها پنهان است. لذا محیط جامعه باید به گونه ای باشد که اگر در آن فسادی پدیدار شد، فرصت رشد پیدا نکند و زود از بین برود. مثل جریانهای عظیم آب. رودخانه های عظیم دنیا را مشاده می کنید؟ هر چه در این رودخانه ها آلودگی و کثافت بریزند، کمی آن طرف تر،تلاطم آب، سر به سنگ کوبیدن آب و حرکت آب، مواد مضر را از بین می برد و در عوض، مواد حیاتی تولید می کند. ♦️محیط جامعه باید این گونه باشد. باید چنان زلال باشد که اگر کسی قطره ای فسادی هم در آن چکاند، خودِ جامعه، آن را هضم کند و از بین ببرد. چگونه امکان پذیر است؟ با « امر به معروف و نهی از منکر و با دعوت به خیر.» 📚به نقل از کتاب واجب فراموش شده 🇮🇷👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ آیه نصب شده در محل سخنرانی صبح امروز رهبر انقلاب به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ 🔹فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا 🔹خداوند مجاهدان را بر خانه‌نشينان به پاداشى بزرگ، برترى بخشيده است. 📖 🇮🇷:بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار و سخنرانی به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت… - Khamenei.ir.mp3
18.33M
❤️ | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حلول با طلیعه ی زیبایش وهمچنین ولادت با سعادت امام محمد باقرعلیه‌ السلام بر شمـا بزرگواران وخانواده محترمان فرخنـده وپرخیـر وپربرکت بـاد. 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
-1831133439_-213592.mp3
19.03M
باسلام وعرض_ادب🌸👇 استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرحوم آیت الله مصباح یزدی: همه از سکوت ما سوء استفاده می‌کنند! به بهانه حفظ نظام و آبروی نظام نرود و...؛خب خود شما دارید آبروی نظام را می‌برید! 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
3tala.mp3
18.48M
باسلام وعرض_ادب🌸👇 استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 🦋حاج_قاسم_سلیمانی : بر محفوظ بودن دختران و (همسر) خودمان حریص باشیم اما بر ولنگاری جامعه به عنوان یک مسئول بی توجه باشیم؟ 🔹قابل توجه روسای قوای سه‌گانه مجریه و قضائیه ومقننه ... 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
‼️مجری "طرح دشمن" نباشیم! 🔻مراحل پروژه‌ی دشمن: ۱- بی‌اعتبارسازی دولت، ۲- بی‌اعتبارسازی نیروهای مسلح، ۳- دوگانه‌سازی‌ها درون حاکمیت، ۴- ایجاد احساس بی‌پناهی در مردم و ۵- بی‌تفاوت کردن مردم نسبت به امور مملکت خودشان! ✅ قسمتی از نطق میان دستور ۷ دقیقه‌ای در مجلس: 🔺️نتانیاهوی تحت تعقیب و ترامپ قمارباز با وجود وضع فلاکت بار داخلی و خارجی آمریکا، می‌خواهند کار ایران بزرگ را با دستان خودمان تمام کنند؛ البته در این خیال‌پردازی‌ها، آن‌ها به سه شاخه‌ی لجباز در اردوگاه اصلاح‌طلب، تکنوکرات و اصولگرا دل بسته‌اند! 🔹پروژه‌ی آنها این است: ۱_ بی‌اعتبار سازی دولت چهاردهم به دست خودش یا با کمک رقبا، تا مردم در داشتن قوه‌ی مجریه کارآمد، احساس خلاء و بی‌کسی کنند؛ ۲_ بی‌اعتبار سازی نیروهای نظامی و امنیتی،‌ تا مردم در این مرحله احساس کنند که کشورشان بی‌دفاع مانده است؛ ۳_ دوگانه سازی در حاکمیت، با خائن‌نمایی و مقصر‌سازی جناح‌ها از یکدیگر، تا صحنه مقاومت در برابر دشمنان، تبدیل به صحنه‌ی درگیری داخلی بشود؛ ۴_ کشانیدن مردم به مرزهای بی‌تفاوتی و دست آخر زمینه‌سازی وایجادشرایط برای مداخله بیگانگان درامور داخلی کشور... 🔹به این دوستان و باندهای سیاسی، بخصوص در این سه جریان که گویا هنوز در رقابت‌های انتخاباتی متوقف مانده‌اند، باید گفت: اگر در سیاست مخالف یکدیگر هستید، بیایید به خاطر مصالح ملی، ایران با ثبات را در تیررس هوس‌بازی جنایتکاران و تروریست‌ها قرار ندهیم! 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.