eitaa logo
کانال دانش پژوهان واحیاگران (امربه معروف ونهی ازمنکر)
1.1هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
8.7هزار ویدیو
41 فایل
#باسلام:این کانال توسط آمرین احمدی ازمربیان آموزش مجازی مسایل وشرایط ومراحل وشیوه های مختلف امربه معروف ونهی از منکرایجاد شده است. ان شاءالله خداوندتوفیق خدمت بدهد. آیدی ارتباط بامدیر: 🆔 @Hsr34954 لینک کانال: #دانش_پژوهان_امربه_معروف 🆔@Rsh34954
مشاهده در ایتا
دانلود
1117200129_484023680.mp3
49.01M
🎤صوت بیانات ، امروز در خصوص حوادث منطقه 📅چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این تحلیل دقیق و منطقی چندی پیش را دوباره ببینید و منتشر کنید شاید امروز که واقعیت نمایان‌تر شده، شنیدنش کمک کرد به بیدارسازی خفتگان وسط جنگ ❌چرا وعده‌ی صادق ۳ اجرا نمی‌شود؟ چون ما در جهاد تبیین و مطالبه ضعف داریم... 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
امر به معروف و نهی از منکر.mp3
3.8M
👇 🔴 واکنش صریح آیت الله سیفی مازندرانی دامت برکاته به : نمی شود مملکت را با امر و نهی اداره کرد!! 🔸هویت جمهوری اسلامی تشکیل حکومت دینی برای اقامه دین خداست ، و اجراء فرائض دین و به فرموده حضرات معصومین: بهما تقام الفرائض یعنی اجراء همه فرائض و واجبات دین در گرو عمل به امر به معروف و و نهی از منکر است. 🔸 بگوئید من نمی توانم در این مملکت احیاء امر به معروف و نهی از منکر کنم ، نگویید نمی شود مملکت را با امر به معروف و نهی از منکر اداره کرد. 🔸 چطور در همه امور اداری شب و روز امر و نهی میکنید به مردم اما این واجب الهی نشدنی می شود؟! ✅مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی... 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آقای پزشکیان❗️ 🤛از ارتکاب جرم بپرهیزید‼️ همه اش سیاه نمایی وناامیدی را به جامعه تزریق میکنه، تو برای چی رئیس جمهور شدی...⁉️ 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
احکام‌فراموش‌شده ۱.mp3
10.44M
باسلام وعرض_ادب🌸👇 استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
همایش ۲ در تهران 📣 پاسخ دندان شکن به آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی ◀️ با حضور:حجت الاسلام ادیب یزدی 🔺دکتر سید یاسر جبرائیلی 🔺کامران غضنفری (نماینده مجلس) 🔺علی عبدی 🔺روح الله مومن نسب دبیرستاداحیا امربه معروف ونهی ازمنکر استان تهران 🔺با اجرای سعید حیدری (سعیدیسم) 📅 پنج شنبه ۲۲ آذرماه، ⏰ ساعت ۱۴ 📌 میدان ولیعصرعجل ا... بعداز تقاطع فلسطین خیابان کبکانیان نبش کوچه رنجبر،تالار اجتماعات تفاهم 🙏 جهت کمک به برگزاری هرچه پرشورتر این همایش مهم، اطلاع رسانی گسترده بفرمایید. 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آیا در حمایت از نظام باید به هر طریقی امیدآفرینی کرد؟! ▪️یکی از اقداماتی که احزاب و افراد حزبی منفعت طلب برای جلوگیری از مطالبه و نهی از منکر انجام می‌دهند این است که مطالبات نیروهای انقلابی را باعث ایجاد ناامیدی در جامعه می‌دانند. 📌رهبر معظم انقلاب: امیدآفرینی خودفریبی و پنهان کردن ضعف‌ها نیست. 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
686.3K
⭕️ بشاراسد! 🔹طی روزهای پس ازسقوط حکومت بشار، دهها فروند جنگنده، بالگرد و ناو های جنگی سوریه در بمباران و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاههای ارتش سوریه، منهدم و سوریه به ویرانه تبدیل شد. 🔹فرض کنید بشار اسد چند ماه پیش از سقوط با این جنگنده ها و بال گردها و ناو ها به رژیم حمله می کرد!(حتی اگر تعدادی از جنگنده های سوریه هنگام بمباران هدف قرار می گرفت و روی تل آویو و حیفا سقوط می کرد، باز هم عاقبت او و مردم سوریه همین نبود که امروز می بینیم! در آن حالت آیا اسد به قهرمان جهان عرب تبدیل نمی شد؟ و آیا ترکیه و گروهک تحریر الشام جرات حمله به سوریه و سرنگونی حکومت بشار را پیدا می کردند؟ 🔹فرض کنید پس از تهاجم سوریه به رژیم،بشار اسد در ضد حمله صهیونیستها کشته می شد! در آن صورت آیا اعتبار و آبروی بشار همینی بود که الان هست؟ 🔹اگر سلامتی و عُمر و امکانات و ثروت در راه جهاد و انجام تکالیف الهی هزینه نشود در مسیر امنیت و رفاه و لذت نیز خرج نخواهد شد! (بلکه هدر خواهد رفت همچنان که میلیارد هادلار تسلیحات و امکانات نظامی سوریه روی زمین و بدون کمترین تاثیر مثبتی نابود شد!) 🔹هیچ ملت و هیچ رهبری به جهت شرکت در جهاد و مبارزه با ظلم و استکبار ذلیل و بدنام نشده و هیچ ملت و رهبری با ترس از جهاد و مبارزه و فرار از آن ، به عزت و آبرو و امنیت نرسیده است! ❇️ به فرموده حضرت امیرمومنان( علی ) علیه السلام،خداوند به تن فراریان از جهاد،جامه ذلت و بی آبرویی می پوشاند! 🔹سرنوشت حاج قاسم،یحیی سنوار، اسماعیل هنیه،سید حسن نصرالله وملتهای فلسطین و لبنان کجا و عاقبت و ملت سوریه کجا...؟!!
🔆 🔴 پزشکیان: ما حاضریم تمام سلاح هامونو زمین بذاریم به شرط اینکه اسرائیلم زمین بذاره ♦️الان ارتش سوریه سلاح هاشو زمین گذاشت و بلافاصله آمریکا و اسرائیل تمامی زیر ساختای مهم این کشورو با موشک نابود کردن و در حال غصب خاکش هستن قضیه سوریه برای مسئولان ما باید مایه باشد.
GHALAT5_1.mp3
28.35M
باسلام وعرض_ادب🌸👇 استاد_علی_تقوی_یگانه 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سقیفه؛کودتا بر علیه جمهوری اسلامی 🔹حجت‌الاسلام سنجرانی 🔺اراده جمهور شرط لازم برای تحقق امر الهی لذا دفاع از جمهوریت و حق جمهور در اسلام تعارف نیست ، واقعیت است . ▫️نمازجمعه چهاردانگه | آذر ۱۴۰۳ 🇮🇷 .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🌸👇 🌸اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن 📖اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن 🌸اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن 📖اَللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن 🌸اَللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن👇 یارب العالمین 🌟 🇮🇷 بی_تفاوت_نباشیم .👇 ╔═ 💎 ═══╗ 🆔@Rsh34954 ╚═══ 🦋 ═╝ 🌐 به کانال دانش پژوهان و احیاگران ونهی ازمنکر🔗بپیوندید.