🌸مهربانیهای امام زمان (عج)🌸
زمانی که سخن از محبت و عشق❤️ به میان میآید، اگر بخواهیم نگاه جامع به این بحث داشته باشیم، باید همه لوازم و چهارچوبهای این مسئله مورد بررسی قرار گیرد. یکی از آن نکات که متأسفانه کمتر مورد توجه واقع میشود، آسیبشناسی بحث محبت است.
🍂چند آسیب در بحث دوستیها وجود دارد:
اول اینکه هر کجا سخن از عشق به میان آید؛ معمولاً ذهنها روی جاهایی میرود که همه دنیایی و خیالی و گاهی توهمی است و کمتر به این فکر میکنیم برخی دیگر هم هستند که ما را دوست دارند و به ما مهربانی میکنند، ولی متأسفانه ما از آنها غافلیم!
آسیب دوم اینکه تمایزی در بین دوستان واقعی و دوستان غیر واقعی قائل نمیشویم و به راحتی به هر دوستی دل میدهیم و اسیر دام عشقهای آنچنانی میگردیم.
یکی از محبتهایی که نسبت به ما وجود دارد و بیتوجه از کنار آن میگذریم، محبتی است که امام زمان (عج) نسبت به ما دارند. این دوستی سرچشمه بسیاری از نعمتهایی است که در اختیار داریم. از نعمتهای مادی گرفته تا نعمتهای معنوی؛ عمده داشتههای ما از این مهر شکل گرفته و ادامه دارد.
و دریغا! و حسرتا! که از مِهر و عشق او به انسانها و تلاش و فریادرسی حضرت مهدی (عج) به عاشقان و منتظرانِ خود، کمتر در ذهن داریم.😔
کمتر شنیدهایم که او الآن از ما دفع بلا میکند و همواره به یاد ماست و نیازهای ما را برآورده و برای غمهای ما افسوس میخورد و دست به دعا🤲 برداشته و مدام نسبت به ما مهر میورزد.
❣گفتم به کام وصلت خواهم رسید روزی
❣ گفتا که نیک بنگر شاید رسیده باشی
آری، چه سخت است مولای مهربانی را که رحمت واسع حق است و در دلش، عشق به انسانها موج میزند، به چنین اتهامهایی بشناسیم و به همه محبتها فکر کنیم، غیر از این محبت و دوستی !
آخرین امام، مظهر اسمای حسنای الهی و چکیده مهر و عطوفت اهلبیت (علیهم السلام) میباشد و کسی که تربیت شده خدای رحمان و دنباله رو معصومین (علیهم السلام) باشد، مظهر رحمت بیکران است. رحمت واسعه حق و رأفت کریمانه معصومین (علیهم السلام) در امام زمان (عج) موج میزند و همواره دوستدارانش را بهرهمند میسازد.
❣همانگونه که امام رضا (ع) فرموده است: «الْإِمَامُ الْأَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْأَخُ الشَّقِیق[۱]؛ امام، پدری مهربان، همدمی شفیق و همراهی خیر خواه است.»
❣امام زمان (عج) نیز خود را اینگونه معرفی میفرمایند: «أَنَ رَحْمَةَ رَبِّکُمْ وَسِعَتْ کُلَ شَیْءٍ وَ أَنَا تِلْکَ الرَّحْمَة[ُ۲]؛ همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فراگرفته و من آن رحمت بیکران الهى هستم.»
❣در زیارت آل یاسین میخوانیم: «السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّحْمَةُ الْوَاسِعَة؛ سلام بر تو ای رحمت فراگیر!»
❣آقای بهجت (ره) میگوید: «چقدر حضرت امام زمان (عج) مهربان است به کسانی که اسمش را میبرند و صدایش میزنند و از او استغاثه میکنند؛ از پدر و مادر هم به آنها مهربانتر است.»[۳]
-----------------
[۱]کافی ج 1ص200
[۲]بحار الانوار ج 53 ص11
[۳]در محضر بهجت (ره)-2/366
(منبع سایت مسجد)
ادامه دارد......
@SAHABZAMAN🌹
🎆✨🌙--------------------🌟
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد
اللّهم عجّل لولیّک الفرج🤲
@SAHABZAMAN🌹
هدایت شده از لحظه ای یاد صاحب الزمان(عج)باشیم
4_379257114159220800.mp3
1.52M
دعای عهد💔💔💔
تجدید عهد روزانه
✨✨ 🎤استاد فرهمند✨✨
🍃🌸🍃💠🍃🌸🍃💠
@SAHABZAMAN🌹
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
سلام بهـ❤️ـار و خرمی روزگاران ...
یا صاحب الزمان... آقا جان
در ماتم فراق شما گریه کرده ایم...
این دیده را زغمت خسته کرده ایم
در آخر و الزمان و در این وادی بلا
مولای ما ! به نایبتان تکیه کرده ایم
اللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🤲💚
صبحتون مهدوی👋
@SAHABZAMAN🌹
🌸مهربانی های امام زمان عج🌸
#قسمت دوم
نمونههایی از مهربانی امام زمان (عج):
❤️مهربانی امام زمان (عج) به دوستداران و پیروانش در چنان اوجی است که محبت پدر و مادر جلوهای کوچک از آن است. برخی از جلوههای مهر و محبت امام رحمت، حضرت ولی عصر (عج) عبارتند از:
❣1. مراقبت و نظارت بر اعمال دوستان:
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) با اذن الهی، مراقب احوال شیعیان و دوستداران اهلبیت (علیهم السلام) است. آن حضرت همچون پدری که دغدغه تربیت و آینده فرزندان خود دارد، دوستدارانش را زیر ذرهبین میگیرد🔍 و همواره مراقب آنان میباشد.
البته این نظارت و مراقبت بر اعمال شیعیان و دوستداران برای مچگیری و پردهدری از آنان و کشف اسرارشان نیست؛ بلکه برای این است که در حق آنان دعا کنند 🤲و از نیکیها و حسنات آنان شادمان شود و به شوق آید و در مصیبتها و گرفتاریها فریادرس آنان شود و در برخورد با دشمنان یاریشان نماید و اگر گناهی مرتکب شوند، آنان را باز دارند و در مواردی هم به سوی توبه هدایت کند و خود نیز در پیشگاه الهی واسطه شوند تا از مجازات آنها کم شده و زمینه ورود به بهشت و قرب الهی برای آنان فراهم گردد.😇
آن حضرت خود، در نامهای برای شیعه واقعی خویش، شیخ مفید (ره) نوشته است: «اگر چه خدا صلاح ما و شیعیان مؤمن را در این دانسته که تا زمانی که حکومت دنیا با گناهکاران است، در جایی منزل کنیم که از شهرهای اهل ظلم و ستم دور باشد، لیکن ما از خبرهای شما آگاه هستیم و هیچ چیز از احوال شما بر ما پنهان نیست و انحرافاتی که بدان دچار شدهاید را میدانیم»[۱]😔
در ادامه این نامه طولانی، مینویسد: «إِنَّا غَیْرُ مُهْمِلِینَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِینَ لِذِکْرِکُمْ وَ لَوْ لَا ذَلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَکُمُ الْأَعْدَاءُ فَاتَّقُوا اللَّهَ جَلَّ جَلَالُه؛ ما شما را رها نمیسازیم و یاد شما
را از خاطر نمیبریم که اگر این چنین بود، بلاها بر شما نازل میشد و دشمنان، شما را نابود میکردند. پس از معصیت خدا پرهیز کنید و تقوا پیشه سازید.»
امام صادق (ع) نیز در وصف خود بلکه ائمه (علیهم السلام) میفرماید: «وَ اللَّهِ لِأَنَّا أَرْحَمُ بِکُمْ مِنْکُمْ بِأَنْفُسِکُمْ[۲]؛ به خدا سوگند! که ما، نسبت به شما، از خود شما، مهربانتر و رحیمتریم.»
همچنین امام صادق (ع) درباره وجود مقدس امام زمان (عج) در میان دوستداران میفرماید: «صَاحِبَ هَذَا الْأَمْرِ یَتَرَدَّدُ بَیْنَهُمْ وَ یَمْشِی فِی أَسْوَاقِهِمْ وَ یَطَأُ فُرُشَهُمْ وَ لَا یَعْرِفُونَهُ حَتَّى یَأْذَنَ اللَّهُ لَهُ أَنْ یُعَرِّفَهُمْ نَفْسَهُ کَمَا أَذِنَ لِیُوسُفَ حَتَّى قَالَ لَهُ إِخْوَتُهُ أَ إِنَّکَ لَأَنْتَ یُوسُفُ قالَ أَنَا یُوسُفُ[۳]؛ صاحب این امر، در میان آنان، راه میرود و در بازارهایشان رفتوآمد میکند، روی فرشهایشان گام برمیدارد و آنان او را نشناسند تا اینکه خداوند او را اجازه فرماید که خودش را معرفی کند همانگونه که خداوند یوسف را اجازه فرمود، در آن هنگام که برادرانش به او گفتند: «آیا حتماً تو خود، یوسف هستى؟ پاسخ داد: آرى من یوسفم.»
🍃حاشا که دلم از تو جدا خواهد شد
یا با کس دیگر آشنا خواهد شد
از مهر تو بگذرد که را دارد دوست
وز کوی تو بگذرد، کجا خواهد شد![۴]🍃
ناگفته نماند این مراقبت و نظارت هشداری برای محبین و پیروان آنان است که آنی از توجّه مولای خویش به خود، غافل نباشند و متوجّه باشند «فرمانبرداری»، شرط اساسی و نشانه خوبی بر صداقت ،عاشقی و دلدادگی به محبوب است.
مرجع بزرگوار؛ حضرت آیتالله بهجت (ره)، ضمن توجه دادن همگان به حضور امام زمان (عج) و آگاهی آن حضرت به احوال شیعیانشان، میفرماید: «صدای شما، قبل از اینکه به گوش خودتان برسد، به گوش آن حضرت میرسد؛ چون فاصله شما با آن حضرت، از فاصله دهان تا گوش شما نزدیکتر است.»[۵]
-------------------
[۱]بحار الانوار ج53 ص175
[۲]دلیل الامامه ص282
[۳]الغیبة للنعمانی ص164
[۴]ابوعبد الله خوارزمی
[۵]صهبای معرفت ص 164
ادامه دارد......
@SAHABZAMAN🌹