موضع ما در قبال طرح صیانت...
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
⭕️ نشست مجازی با موضوع نقش زنان در تمدن نوین اسلامی
🔹با حضور : استاد زاهره سادات میرجعفری
🔹زمان : چهارشنبه : چهارم اسفند / ساعت ۱۹
https://vc.cfu.ac.ir:443/farhangi-hmgh
لینک نشست👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸💠 *سرنوشت متفاوت یک ملت در پایان دو قرن*
روایتی از ملتی که سرنوشت خود را از ذلت به عزت تغییر داد . . .
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
💢رهبر انقلاب: بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان فضایمجازی را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟
🔹 این فضای مجازی امروز از فضای حقیقیِ زندگی ما چند برابر بزرگتر شده؛ بعضیها اصلاً در فضای مجازی تنفّس میکنند؛ اصلاً آنجا تنفّس میکنند، زندگیشان در فضای مجازی است. جوانان هم سروکار دارند با فضای مجازی، با انواعواقسام چیزها و کارها، با برنامههای علمیاش، با اینترنتش، با شبکههای اجتماعیاش، با مبادلات و امثال اینها سروکار دارند؛
🔹خب، اینجا لغزشگاه است.
🔹 هیچکس نمیگوید آقا جادّه نکش.
اگر شما در یک منطقهای جادّهای لازم دارید، خیلی خب، جادّه بکش، جادّهی اتوبان هم بکش امّا مواظب باش! آنجایی که ریزش کوه محتمل است، آنجا محاسبهی لازم را بکنید.
🔹ما به دستگاههای ارتباطی خودمان، به مجموعهی وزارت ارتباطات و شورای عالی مجازی - که بنده از آن هم گله دارم- سفارشمان این است.
🔹 ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بیعقلی است.
یک کسانی نشستهاند، فکر کردهاند، یک راهی باز کردهاند بهعنوان این فضای مجازی و به قول خودشان سایبری؛ خیلی خب، از این استفاده کنید منتها استفادهی درست بکنید؛ دیگران دارند استفادهی درست میکنند؛
🔹 بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان این دستگاهها را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟ چرا حواسمان نیست؟ چرا رها میکنیم این فضای غیرقابل کنترل و غیرمنضبط را؟
🔹همگی مسئولند، یکی از مسئولین هم همینها هستند؛ دستگاه وزارت ارتباطات است.
«بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان - ۱۳۹۵/۰۲/۱۳»
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزییات آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی
🔹رئیس برنامهریزی آزمونهای سازمان اداری: مهلت ثبتنام در این آزمون تا جمعه ۶ اسفند است. کلیه فارغالتحصیلان دانشگاهی که کارت پایانخدمت داشته باشند میتوانند ثبتنام کنند.
🔹برای ۲۹ دستگاه اجرایی که مهمترین آن آموزشوپرورش است، این آزمون برگزار میشود و ۳۸۶۰۰ نفر از این طریق جذب میشوند.
🔹آزمون برای متقاضیان ورود به آموزشوپرورش در ۱۶ اردیبهشت و آزمون مابقی افراد در ۳۱ تیر برگزار میشود.
🔹داوطلبان باید رشته تحصیلیشان با عنوان شغلی مدنظر هماهنگی داشته باشد.
✿#روشنگری
✿#اخبار_مهم
✿#استخدامی
✿#آزمون_استخدامی
✿#ثامن_مدیا_قزوین
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
رئیسی: اینترنت پرسرعت در اختیار مردم باشد
دولت تاکید دارد اینترنت با کیفیت و پرسرعت در اختیار مردم باشد.
وزارت ارتباطات مکلف است زیر ساخت لازم را برای استفاده مردم از مزایای اینترنت امن، با کیفیت و پرسرعت فراهم کند.
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
⭕️ وزیر ارتباطات: دلیل مشکلات اخیر اینترنت این است که 10 سال هیچ سرمایه گذاری در زیر ساختهای مخابرات نشده و بزودی این مشکل را حل میکنیم!
دولت روحانی با عدم سرمایه گذاری در مخابرات این وضع را بر سر نت آورده، حالا آذری جهرمی با پروپاگاندای اتباع روحانی بجای متهم نقش منجی گرفته!!!
👤 حسن صادقینژاد
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
💢افشاگری فلاحتپیشه درباره خانواده محمدعلی رامین
حشمتالله فلاحتپیشه نماینده سابق مجلس:
🔹فردی در اواخر دولت خاتمی تلاش میکرد با برگزاری همایشهای غیرعلمی بودجههای هنگفتی را از دولت دریافت کند که با مخالفت بنده و همکارانم مواجه شد.
🔹این فرد پس از مدتی در دولت بعد به جایگاه مهمی رسید و هر از چندگاهی شعارهای غیرمنطقی را وارد گفتمان دولت کرد.
🔹بعدها شاهد بودیم که فرزند همان فرد با یک هنرپیشه ازدواج میکند و با یک تقسیم کار اموال حاصل از برخی کارهای رانتی به نام خانم بازیگر میشود و آقازاده مذکور نیز به نوعی از زندان رها میشود.
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
✋
ماجرای این روزهای طرح فجازی
1⃣ بیشتر جوسازی ها و انتشار اطلاعات غلط علیه ساماندهی فضای مجازی توسط برخی شرکتها و افرادی انجام میشود که وزارت ارتباطات دولت روحانی با آنها برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات قرارداد بسته بود .
2⃣ احتمال خرابکاری واختلال در سرعت اینترنت در روزهای اخیر توسط این شرکت ها هم متصور است. چون قانونی برای حمایت از کاربران وجود ندارد لذا الان کسی نمیتواند پیگیر اختلال سرعت اینترنت باشد . برخی شرکت های ذینفع در پهنای باند اینترنت با جوسازی علیه قانون حمایت و ساماندهی فضای مجازی میخواهند همچنان این فضا بدون قانون باشد تا منفعت بیشتری ببرند
3⃣ در کشورهای مختلف بعد از اعمال قوانین حمایتی از کاربران فضای مجازی ،پلتفرمهای بزرگ مانند اینستاگرام و و توییتر واتساپ مجبور به تمکین از قوانین آن کشورها شدند. چرا عده ای از تمکین این پلتفرمها از دولت ایران و قانونمند شدن فضای مجازی میترسند؟
4⃣ در اروپا و آمریکا محدودیت های سختگیرانه سنی مختلفی برای افراد خصوصا کودکان در فضای مجازی اعمال میشود اما در کشور ما کودکان و نوجوانان بدون هیچ قانون و محدودیتی درگیر فضای مجازی شده اند و آسیب های جدی هم دیده اند. چه کسانی از آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایران ذینفع هستند که علیه قانونمند شدن فضای مجازی جنجال بپا میکنند.
5⃣ چرا بیشترین جوسازی علیه قانونمند شدن و ساماندهی فضای مجازی توسط سیاسیون انجام میشود؟ در آمریکا آنقدر قوانین فعالیت در فضای مجازی سختگیرانه است که وقتی ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا توییتی خلاف منافع و امنیت ملی آمریکا زد توییتر اکانت وی را بست . اما در ایران یک رئیسجمهور گرای زدن هواپیمای مسافربری را به دشمن میدهد و مسئول دیگری گرای آشوب و اغتشاش در خیابانها را میدهد اما کسی با آنها کاری ندارد . آیا سیاسیون هم از هرج و مرج و بی قانونی در فضای مجازی ذینفع هستند؟
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹