May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۰ تا ۱۶، ساعات اوج تابشهای فرابنفش
🔹وزارت بهداشت: سرطان پوست، آب مروارید و پیرپوستی زودرس از عوارض پرتوگیری است.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📣 در هوای گرم این وسایل را در خودرو رها نکنید!
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
May 11
May 11
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | تولد در پاریس، شهادت در مرصاد
⭕️ میدانید تنها شهید اروپایی دفاع مقدس کیست و مزارش کجاست؟
⭕️ روایتی از مسیر پر پیچ و خم ۷ سالهای که از ژروم ایمانوئل کورسِل فرانسوی الاصل، شهید «کمال کورسِل» ساخت ...
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
🚨 #کاریکاتور| المپیک ۲۰۲۴ پاریس، فرانسه
⭕️ حقیقت ورزشکاران رژیم صهیونیستی اسرائیل
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
💢مخبر: توسعه راهها در دولت جدید دنبال شود
🗣سرپرست ریاستجمهوری:
🔸مهمترین بستر توسعه متوازن کشور، راه است و مهمترین ابزار استفاده از موقعیت جغرافیایی کشور بحث راههاست.
🔹ما این نعمت خدادادی را داریم که با ۱۵ کشور همسایه هستیم و در میان ۶۰۰ میلیون همسایگان خود هستیم که مهمترین ابزار استفاده از این ظرفیت راههاست.
🔸امیدواریم این مسیر در دولت جدید نیز طی شود و ما هم به عنوان دولت آماده هستیم که هر پشتیبانی که لازم باشد برای دولت جدید انجام دهیم.
🔹از نقاط مثبت دولت آیتالله رئیسی است که در روزهای آخر دولت مثل روز اول تشکیلات دولت در تمام ابعاد خود در حال فعالیت است.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت مخبر از دهه تعطیل ۹۰: چه کسی خوشش بیاید چه بدش بیاید، ۱۰ سال بخش های توسعه ای کشور دچار نقص جدی شد
🔸وزارت راه و شهرسازی یک وزارت بسیار گسترده است و ابعاد مختلفی دارد که درصد زیادی از توسعه کشور به این وزارت خانه وابسته است؛ مسکن و راه های زمینی و هوایی و ریلی و دریایی و مسکن در این وزارت خانه قرار دارد.
🔸رئیس جمهور شهید از ابتدا جلسات پیگیری را در این وزارت خانه دنبال می کرد و بعد از درگذشت مرحوم رستم قاسمی، آقای بذرپاش شاهدند که شهید آیت الله رئیسی در برخی روزها چند بار با ایشان تماس می گرفت و موارد متعدد را پیگیری می کرد.
🔸کشورهای منطقه هم بزرگترین و مهمترین علاقهشان برای تعامل با ایران، بحث ترانزیت بود؛ اتصال آب های شمال به جنوب و خلیج فارس و دریای عمان، هم به لحاظ زمانی و هم قیمت تمام شده برای کشورهای صاحب بار حائز اهمیت بود.
🔸انصافا در این وزارت خانه کار شد؛ چه کسی خوشش بیاید چه بدش بیاید، ۱۰ سال بخش های توسعه ای کشور دچار نقص جدی شد؛ نمی شود عقب افتادگی ۱۰ ساله را در ۲ سال به نقطه مطلوب رساند.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
📜 آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم، فردا ۷ مرداد ۱۴۰۳ با تنفیذ و اعطای حکم رئیسجمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹️مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز بهکار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی(ره) برگزار و حکم منتخب ملّت برای ریاست جمهوری بر اساس بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، توسط ولیفقیه تنفیذ میشود.
🔹️در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ارائه میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیسجمهور منتخب و ایراد سخن توسط آقای دکتر مسعود پزشکیان، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
🔹️بیش از ۲۵۰۰ نفر از مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفرای کشورهای خارجی مقیم در تهران در این مراسم حضور خواهند داشت.
🔹️مراسم #تنفیذ_چهاردهم از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۷ مرداد بهصورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای رادیویی و تلویزیونی رسانه ملی و بینالمللی پخش خواهد شد.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
ابوذر ۳۱۳
📜 آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم، فردا ۷ مرداد ۱۴۰۳ با تنفیذ و اعطای حکم رئیسجمهور منتخب توسط رهبر م
🔴 فردا؛ پخش زنده مراسم تنفیذ ریاستجمهوری
مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری مسعود پزشکیان از جانب رهبر انقلاب، فردا ساعت ۱۰ صبح (۷ مرداد)، در حسینیه امام خمینی(ره) و با حضور مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفرای مقیم در تهران برگزار خواهد شد.
🔻مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاستجمهوری همچنین بصورت زنده از وبسایتهای khamenei.ir و leader.ir پخش خواهد شد.
💢در همین راستا در جلسۀ شورای امنیت موضوع تعطیلی تهران در روز برگزاری مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب مورد گفتوگو قرار گرفت که قرار شد سهشنبه ۹ مرداد تهران تعطیل نباشد./ایرنا💢
.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
📜 روزشمار KHAMENEI.IR تا تنفیذ چهاردهم
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تنفیذ بهمثابه یکپارچگی ارکان نظام
📝 یادداشت دکتر خیرالله پروین، عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره جایگاه و مفهوم «تنفیذ»
🔹آنچه در مراسم تنفیذ انجام میشود، علاوه بر نصب قانونی که در کشورهای دیگر هم نمونه دارد، مشروعیتبخشی به آن مقام است.
🔹ازجمله مراحل قانونی و شرعی لازم برای تصدی منصب ریاستجمهوری، مرحله امضای حکم رئیسجمهوری و تنفیذ رأی ملت از سوی رهبری موضوع اصل ۱۱۰ و ادای قسم شرعی و قانونی موضوع اصل ۱۲۱ قانون اساسی است.
🔹تنفیذ دارای دو عنصر اصلی است؛ مشروعیتبخشی و نظارت بر مشروعیت. گاه، مقامی که اختیاراتی را تفویض میکند و مشروعیت میدهد، علاوه بر شرایط عام ذکرشده در قانون اساسی، شرط یا شرایط خاصی را که ناشی از شرایط زمان است هم مورد تأکید قرار میدهد که این شرطها هم مثل شرطهای ذکرشده در قانون اساسی، در طول چهار سال، شرط مشروع بودن محسوب میشود.
⏰ ۱ روز تا #تنفیذ_چهاردهم
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57146
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥😍دوست داری ببرمت پیش آقای رئیسی ببینیش؟
📌😭حاج آقا خیلی دوستتون دارم...
😔جبران نمیشوی حتی به گریههای سخت
#شهید_جمهور
#شهید_رئیسی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
May 11
🔺 تفاوت تنفیذ با تحلیف چیست؟
تنفیذ و تحلیف دو مرحله مهم در آغاز به کار رئیسجمهور در جمهوری اسلامی ایران هستند که هرکدام معانی و مراحل متفاوتی دارند:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#تنفیذ:
تنفیذ به معنای تایید رسمی انتخاب رئیسجمهور توسط مقام رهبری است.
این مراسم توسط رهبر معظم انقلاب انجام میشود و در آن حکم ریاستجمهوری به منتخب مردم ابلاغ میشود.
این مرحله نشانهای از تأیید مقام رهبری به انتخاب مردم و آغاز به کار رسمی رئیسجمهور منتخب است.
#تحلیف:
تحلیف به معنای سوگند خوردن رئیسجمهور در برابر نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
این مراسم در مجلس شورای اسلامی برگزار میشود و رئیسجمهور منتخب در آن سوگند یاد میکند که وظایف و مسئولیتهای خود را به بهترین نحو انجام دهد و به قانون اساسی و قوانین کشور وفادار باشد.
💢تحلیف بهنوعی تعهد رسمی رئیسجمهور به مردم و نمایندگان آنها است.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
May 11
🔴 شما آبگوشتت را بذار شیخ اکبر بدون نهار نباشه!
✍ در دوران ریاست جمهوری حضرت آیت الله خامنه ای، که آقای پرورش وزیر آموزش و پرورش بود، یک روز همسر آقای هاشمی (رئیس مجلس وقت) با آقای پرورش تماس گرفته و توصیهای اداری - راجع به انتقال یک کارمند یا موضوع دیگر - مطرح میکند. آقای پرورش موضوع را منوط به بررسی ضوابط میکنند. خانم مرعشی با تحکم میگوید میدانید با چه کسی صحبت میکنید؟ من خانم آقای هاشمی هستم!
🔸آقای پرورش میگوید: خانم هاشمی هستی. آبگوشت را برای ناهار تدارک ببین شیخ اکبر امروز منزل آمد بدون ناهار نباشد ولی در امور دخالت نکنید!
🔸آقای پرورش بعدا به آقای هاشمی گلایه و ایشان هم ابراز تاسف می کند. البته بعد از آن دیگر وزیر نماند و با اینکه سخنران بسیار ماهر و زبردست و مسلط به آیات و روایات و ادبیات بود، هیچ جایگاهی در صدا و سیمای محمد هاشمی رفسنجانی نداشت و به جای او امثال عبدالکریم سروش، در رادیو تریبون ثابت داشتند تا به « ترویج لیبرالیسم» کمک کند.
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
⭕️شیوه های مبارزه با فتنه و فتنه گران
🔸در پاسخ به مسئله، مبنی بر شیوههای مبارزه با #فتنه، میتوان گفت، برای شناخت راهها و #روشهای_مبارزه با فتنه ابتدا بایستی، #ریشه های فتنه و #علل_شکلگیری آن را مورد بررسی قرار داد، و سپس بر اساس این مبانی و ریشهها به #مقابله با آن پرداخت. شما تا زمانی که ندانید، ریشه های به وجود آمدن یک #فتنه چیست، شاید نتوانید به علاج آن بپردازید. #شناخت_ریشهها باعث میشود، از هدر رفت سرمایههای مادی و معنوی که در برخورد با #فتنه بکار گرفته میشود، جلوگیری نمود. بر این اساس میتوان موارد زیر را به عنوان مهمترین روشهای مقابله با فتنه مدنظر قرار داد:
1⃣یکی از اولیهترین راهها در این مقابله، همانگونه که در ابتدا نیز ذکر شد، #شناخت_ریشهها و از بین بردن ریشههای فکری و عملی فتنه و فتنه گران است.
2⃣از دیگر روشها که به نظر میآید از اهمیت قابل توجهی نیز برخوردار باشد، #پیشگیری قبل از بروز باشد. به این معنی که #نخبگان_جامعه بایستی بر اساس میزان توجهی که نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی دارند، با به کارگیری #تمهیدات_مناسب، جلوی بروز و ظهور هرگونه #فتنه را در جامعه بگیرند. این امر نه با زور و قدرت مادی، بلکه با #قدرت_معنوی و #فرهنگی مبنی بر «بالابردن سطح فرهنگی جامعه» امکانپذیر است.
3⃣سومین راهکار، تقویت فکری و فرهنگی #جریانهایی است که نقش رهبری و #هدایت_جامعه را بر عهده دارند. این جریانها تنها چهرههای برجسته سیاسی یا علمی نیستند، بلکه در تمامی مراتب، اعم از روحانی محل، منطقه، اساتید دانشگاهها و افراد تحصیلکرده و اثرگذار در هر محفل سیاسی ـ اجتماعی بایستی دارای آگاهیهای قابل توجهی باشند، تا «هجمهها و تندبادهای فتنهانگیز» نتواند از میان ایشان یارگیری کند. زیرا که #انحراف این جریانها به معنی انحراف و از راهبیرون شدن بخشهای قابل توجهی از #جامعه است.
4⃣از دیگر راهکارهای مقابله با #فتنه، گوش سپردن به نظرات افراد و #نخبگانی است که از نظر فرهنگی، دینی، اجتماعی و سیاسی، امتحان خود را در مراحل مختلف پس داده باشند و #جامعه اطمینان معقولانهای به نظرات ایشان داشته باشد.
5⃣بالابردن سطح #بصیرت و بینش در #آحاد_جامعه که این امر در خصوص اقشار تحصیل کرده از اهمیت قابل توجهی برخوردار میشود. از جمله راهکارهای بالابردن سطح #بصیرت و بینش، مطالعه نظاممند تاریخ است. شناخت #تحولات_تاریخی و ریشههای آن در بسیاری از مواقع مشابهت هایی نیز با مسائل معاصر خواهد داشت که شناخت آن #بصیرت و تجربهای مناسب برای مقابله به انسان میدهد.
6⃣توجه به ندای «رهبران دینی جامعه» که به دلیل ضمانت فکری که در مورد ایشان بیشتر وجود دارد، راحتتر میتوان بر اساس نظرات ایشان #راه_صواب را دید.
7⃣یکی دیگر از راههای مقابله با #فتنه را میتوان از فرمایش حضرت #امام_حسین (علیه السلام) در ظهر #عاشورا، به دست آورد. ایشان پس از اینکه نصیحت هایشان در سپاهیان سیاهدل یزید اثری نبخشید، در تحلیل این امر فرمودند؛ شکم هایشان از #مال_حرام پر شده، دیگر یارای شنیدن سخن حق را ندارد. از این فرمایش، میتوان تحلیل کرد که یکی از ریشه های پیدایش یک #فتنه، زیاد شدن #انحرافات، و به خصوص خوردن #لقمه_حرام است. بر این اساس میتوان گفت، یکی از راهکارهای مهم در از بین بردن فتنه، توجه به #مسائل_معنوی و دینی درون خانواده و بهرهمندی از #لقمه_حلال است.
منبع: پرسمان
#فتنه
جنگ نرم ودشمن شناسی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
⭕️حجاب و عفاف؛ مسئله چیست؟ (بخش اول)
🔸#حجاب و #عفاف از واژه های پر بسامد در فرهنگ دینی و ملی ما است. بدون شک #وجوب_حجاب از احکام شناخته شده شرعی، و #عفاف از پسندیده ترین سجایای اخلاقی است. اما مفهوم این دو واژه چیست؟ چه رابطه ای دارند؟ فلسفه و مبنای لزوم آنها کدام است؟ پیشینه تاریخی و #وظیفه_حاکمیت در قبال آن چیست؟
💠معنای حجاب و عفاف
🔹#حجاب واژه ای است عربی که در بستر اصلی خود کمتر به معنای پوشش زنان به کار رفته است. نتیجه تحقیق استاد مطهری در کتاب «مسئله حجاب» پیرامون معنایِ این واژه این است که کلمه #حجاب در دو معنا استعمال می شود؛ هم به معنی #پوشیدن و هم به معنی #پرده، و البته اکثراً در همین معنای دوم به کار می رود. این کلمه از آن جهت مفهوم پوشش میدهد که پرده، وسیله پوشش است. شاید بتوان گفت که به حسب اصل لغت هر پوششی حجاب نیست، آن پوششی #حجاب نامیده میشود که از طریق پشت پرده واقع شدن صورت گیرد.
🔹#عفاف نیز واژه ای عربی است که از فرهنگ اسلامی وارد زبان فارسی شده است. #عفاف را به «خود نگهداری و بازداشتن نفس» از #محرمات و خواهش های شهوانی، ترجمه کرده اند. ابن منظور در لسان العرب می گوید: «#عفّت، خود نگهداری از غیر حلال، کارهای #حرام و #طمع های پست است؛ #عفتپیشگی یعنی خود نگهداری». راغب در مفردات می گوید: «#عفّت حالت نفسانی است که مانع تسلّط شهوت بر انسان می گردد، و #انسان_عفیف کسی است که با تمرین و تلاش مستمر و پیروزی بر #شهوت، به این حالت دست یافته باشد». در قاموس قرآن آمده است: «#عفّت به معنای مناعت است و در شرح آن گفته اند: حالت نفسانی است که از غلبه شهوت باز دارد. پس باید #عفیف به معنای #خود_نگهدار و با مناعت باشد.»
💠رابطه حجاب و عفاف
🔹از مقایسه دو واژهی #حجاب و #عفاف معلوم می شود که هر دو در اصل معنای منع و جدایی مشترکاند. با این تفاوت که منع و بازداری در #حجاب مربوط به #ظاهر است، ولی منع و بازداری در #عفت، مربوط به #باطن و برخاسته از درون است؛ البته با توجه به تأثیر متقابل ظاهر و باطن بر یکدیگر، بین حجاب و #پوشش_ظاهری و عفت و #حیای_باطنی ارتباط وجود دارد؛ به این مفهوم که هر چه حجاب و #پوشش_ظاهری بیشتر و بهتر باشد، در تقویت و #پرورش_عفت، تأثیر بیشتری دارد؛ و هر چه #عفت_درونی و باطنی بیشتر باشد، حجاب و #پوشش_ظاهری هم بیشتر و بهتر خواهد بود. از مجموع تعالیم دینی و اخلاقی چنین فهمیده می شود که مبنای #حجاب (پوشش) ظاهری همان #عفت و حیای درونی است و به همین دلیل ریشه و اساس آن است.
💠حجاب در اسلام
🔹#پوشیده_ماندن از #نامحرمان دستور صریح #قرآن است. قرآن کریم خطاب به پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرماید: «به #بانوان_باایمان بگو چشمهای خود را فرو پوشند و عورتهای خود را از نگاه دیگران پوشیده نگاه دارند و زینتهای خود را، جز آن مقداری که ظاهر است، آشکار نسازند و روسریهای خود را بر سینه افکنند و زینتهای خود را آشکار نسازند...»؛
🔹افزون بر آن، در آیات دیگری، «پوشیدگی کامل اندام»، «با وقار و به دور از تحریک سخن گفتن» و «دوری از آرایشهای شبیه به دوران جاهلیت»، توصیه شده است. افزون بر این، وجود #دستورهای_دینی و احادیث متعدد و معتبر در این زمینه جای هیچ تردیدی را باقی نگذاشته است؛ تا آنجا که بدون شک، #پوشش_زن در برابر مردان بیگانه، یکی از #ضروریاتدیناسلام است و انکار اصلِ آن از نظر فقهی، موجب خروج از دین است. #ادامه_دارد...
نویسنده: دکتر محسن اسماعیلی حقوقدان و عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان
تنظیم و منبع: تبیان
جنگ نرم ودشمن شناسی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
📍واکنش جواد قارایی به اظهار نظر ترامپ، تشویق نتانیاهو و سوال یک مخاطب درباره تفاوت ایران با جمهوری اسلامی!
#جهادتبيين
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313