🖌🖌🖌 خانوم فرمانده 😎
🔴 راستش اولین بار که شنیدم، جا خوردم: یک زن، در کسوت فرماندهی سپاه همدان. باور نمی کردم که در ایران، خانم فرمانده داشته باشیم... آخر چطور مردان زیر بار بروند تا از یک زن، فرمانبری کنند🤔
♨️ کم کم برایم جذابتر می شد... جستجو می کردم و می خواندم. یک زن باید چه ویژگی هایی می داشت که مردان گرگ صفت ساواک را به زانو در می آورد؟ چقدر سخت است که با دخترت، در یک سلول باشی و آب شدنش زیر شکنجه را ببینی و او نیز آب شدن تو را...
🔴 مبارزاتش علیه ظلم و ستم و تبعیض رژیم شاه، فقط به داخل کشور محدود نشد؛ جهاد و مبارزه را در خارج از کشور هم عَلمداری می کرد... درست پا به پای رهبرش.
💢 چه می شود که زنی، نماینده و سفیر رهبر یک کشور باشد و حامل نامه ای از جایگاه اقتدار به شوروی آن زمان که برای خود، قدرتی محسوب می شد...
♨️ زنی که از اولویت های دمکرات و کومله، دستگیری او و یارانش بود چرا که آن ها را مانعی برای غارت مال و فرهنگ کردستان می دیدند.
💢 غیرت و شجاعتش درمبارزه با دشمن، مثال زدنی بود اما این صلابت، مانع از مادرانگی هایش نمی شد؛ گویی مهر مادری اش نه تنها برای ۸ فرزندش، بلکه بین تک تک جوانان کُرد، تقسیم شده بود.
♨️ مجاهدت ها برای او پایان نداشت... سنگر علم، از حضور استادی چون او، بی بهره نماند؛ شیر زن عرصه ی جنگ و جهاد، تدریس در دانشگاه و جهاد علمی را هم وظیفه ی خود می دانست.
🔴 و این ها، تنها گوشه ای از رشادت های مرضیه حدیدچی( دباغ) است...
✅ روحش شاد...
یادش گرامی...
و راهش، پر رهرو باد...
#مرضیه_دبّاغ
عضو #ستّی شوید👈
@SETI251
┄┄┅┅❅.🌻.❅┅┅┅┄
✅عوامل پیدایش نهضت طرفدار "آزادی زن" و پیامدهای آن
مطالعه و تحقيق در اين باره كه چرا و چگونه در عصر اخير نهضتهايى تحت عنوان حقوق و آزادى زن پديد آمد و تا امروز گسترش پيدا کرد و چه عواملي موجب گشت كه بعضي از مردان دايههايى مهربانتر از مادر شدند و به زير بيرق اينگونه جنبش ها در آمدند در این نوشته به صورت اجمالی به آن می پردازیم.
1⃣ عوامل پيدايش نهضت طرفدار آزادی زن
سه عامل اساسى در پيدايش و رشد نهضتهاى دفاع از آزادی زن بيشترين تأثير را داشته است:
1ـ1. عامل شهواني: بدون شك در همة جامعهها و فرهنگهاي بشرى و بهويژه در نظامهاى دينى، زنان محدوديتهايي نظير حجاب داشتهاند. مردان شهوتپرست درصدد برآمدند كه تحت عنوان فريبندة حقوق و آزادى زن، او را از قيد و بند عفت رهايى دهند و زمينة ارضاي هر چه بيشتر شهوات حيوانى خود را فراهم كنند.
2ـ1. عامل اقتصادى: پس از صنعتى شدن كشورهاى غربى، سرمايه داران و كارفرمايان درصدد دستيابي به نيروى كار ارزان بر آمدند. در زماني كه زنان در آن كشورها درآمدى نداشتند و طبعاً مىپذيرفتند كه با مزدى كمتر از مردان به كار بپردازند، كارخانهداران در مقام سوء استفاده از اين وضع برآمدند. شعارهايي از قبيل زنان بايد آزاد باشند و در چهار ديوارى خانه محصور نمانند، استقلال اقتصادى داشته باشند و در صحنههاى اجتماعى به كار و سازندگى مشغول شوند، دستاويزهاى خوبى براى كارخانهداران بود تا زنان را به محيط كارخانهها بكشانند و از آنان بهرهبردارى اقتصادى كنند.
3ـ1. عامل سياسي: در نظامهاى مردمسالار (= دموكراتيك) كه مدعى اتكاي حكومت بر آراي مردماند، جاهطلبان و شيفتگان قدرت چون زنان را انعطافپذيرتر ميديدند و تأثير تبليغات را در آنان بيشتر مىيافتند، سعى كردند تا آنان را در عرصة اجتماع و سياست وارد كنند و با فريفتن و تحت تأثير قرار دادن زنان آراي آنان را به دست آورند تا بر اريكة قدرت تكيه زنند.
2⃣ پيامدهاي طرفداری از آزادی زن
1ـ2. نابودي کرامت زن: زنان به صورت ابزار هوسراني براي مردان در آمدند و كرامت خود را از دست دادند. ابتذال تا بدانجا كشيده است كه به جاى آنكه مردان در طلب زنان باشند و به خواستگاريشان بروند، زنان در پى مردان مىافتند و خود را بر آنان عرضه مىدارند.
2ـ2. رواج همجنسبازي: در دسترس بودن بيش از حد زنان و نيز رفتار غير طبيعى آنان سبب شده است كه مردان كمكم از آنان رويگردان و حتى متنفر گردند. اين امر به سهم خود باعث شده است كه مردان براى ارضاي غريزة جنسى به همجنسان خود روى آورند. سردى و بىمهرى مردان نيز زنان را واداشته است كه عطش جنسى خود را به وسيلة همجنسان خود فرو بنشانند. رواج همجنسبازى در كشورهاى غربى به طور عمده معلول همين علت است كه خود منشأ بسيارى از بيماريهاى روان تني شده است، به گونهاى كه امروزه اين پديده بصورت يكى از مشكلات بزرگ براي تمدن غرب درآمده است.
3ـ2. فروپاشي نظام خانواده: فعاليت افراطي زنان در بيرون از خانه موجب گشت تا آنان نتوانند به كارهاى خانه، چنانكه بايد و شايد، رسيدگى كنند و عدم توفيق زنان در امور خانهدارى زمينهساز اختلافات خانوادگى گرديد. از سوي ديگر استقلال اقتصادى و داشتن در آمد سبب گستاختر شدن زنان شد و بيم آنان را از متاركه و طلاق كاهش داد. در نتيجه دامنة نزاعهاى خانوادگى گسترش يافت. ناگفته پيداست كه پيامد تشديد اينگونه اختلافات در غالب موارد، چيزى جز طلاق و جدايى زن و شوهر نيست.
4ـ2. افزايش تعداد دختران و زنان بدون شوهر: يكى از نتايج نهضتهاى طرفدار زنان، منع تعدد زوجات بود. زيرا آن را، بىحرمتى به شخصيت زنان و موجب تضييع حقوق آنان ميانگاشتند. از سوي ديگر، ازدواج موقت را هم با استدلالهايى مشابه منع كردند برغم ارتباطهاي آزادي كه خارج از چارچوب ازدواج، شايع بود. مجموع عواملي چون همجنسبازى، ازدياد طلاق، ممنوعيت چند همسرى و ممنوعيت نكاح موقت، نتيجهاي جز افزايش سريع تعداد جمعيت دختران شوهر نكرده و زنان بيوه نداشت. اين امر در كشورهايى كه مبتلا به جنگهاى شديد خانگى يا برونمرزى مىشدند و تعداد زيادى از مردان خود را از دست مىدادند، شكل مصيبتبارتر و چارهناپذيرترى به خود مىگرفت و از صورت يك امر موقت و گذرا خارج مىشد.
اينها نمونههايي از آشفتگىها و نابسامانيهاى روانى و اجتماعى ناشى از (به اصطلاح) آزادى زن در غرب و رهآورد تمدن غربي است که امروز آن را برای زن ایرانی می خواهند که نه فقط زن ایرانی بلکه جامعة را نیز تهديد ميکند.
✳️برگرفته شده از جزوه حقوق و سياست در قرآن، علامه مصباح، ج 2، ص 2052 ـ 2073.
✍پازکی
عضو #ستّی شوید👈
@SETI251
┄┄┅┅❅.🌻.❅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله:
💟إِذَا حَمَلَتِ الْمَرْأَةُ كَانَتْ بِمَنْزِلَةِ الصَّائِمِ الْقَائِمِ الْمُجَاهِدِ بِنَفْسِهِ وَ مَالِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَإِذَا وَضَعَتْ كَانَ لَهَا مِنَ الْأَجْرِ مَا لَا تَدْرِي مَا هُوَ لِعِظَمِهِ.
🌹هنگامی که زن باردار می شود در تمام طول مدت حمل به منزله روزه دار و شب زنده دار و مجاهد در راه خدا با جان و مال است
🌹و هنگامی که وضع حمل می کند آنقدر خدا به او پاداش می دهد که هیچکس حد آنرا از عظمت نمی داند.
📚الأمالی صدوق ، ص۴۱۱
عضو #ستّی شوید👈
@SETI251
┄┄┅┅❅.🌻.❅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهشتڪہهیچ...
همہۍآنچہڪہهسٺ
زیࢪپایٺ♥️
#مادرمزهرا🌱
عضو #ستّی شوید👈
@SETI251
┄┄┅┅❅.🌻.❅┅┅┅┄