چه مبارک سحری بود و...
سحر ۲۷ رجب و مبعث پیامبر بود. پانزده سال قبل. همان زمانی که در رویای صادقه، شیخ حسین زاهد تصویر ابراهیم را در دست گرفت و گفت: ایشان الگوی اخلاق عملی است.
از آن روز بود که خداوند متعال، ابراهیم را بار دیگر به اهل دنیا هدیه داد تا برای رسیدن به پروردگار، الگویی کامل داشته باشند.
خدایا از تو ممنونم که ابراهیم را هادی ما قرار دادی و خاطرات او را به ما هدیه دادی...
روزتون شهدایی🌷🌷🌷
AUD-20221007-WA0007.mp3
1.78M
💬 قرائت دعای "عهــــد"
🎧 با نوای استاد فرهمند
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه
دست برسینه،سلامی بفرستیم،ز دور
اینچنین در حرمت زائر نامحسوسیم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِالله
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
💠 ظهور تکمیل کنندهی بعثت رسول الله
🔹حرکتی که پیامبر گرامی اسلام در روز بیست و هفتم #ماه_رجب آغاز کردند و مأموریتش را شروع نمودند (بعثت ) هنوز به پایان نرسیده است.
🔹 با ظهور امام عصر و تشکیل حکومت مهدوی همۀ آرمانهای دین اسلام تحقق پیدا می کنند و هدف اصلی بعثت پیامبر گرامی اسلام محقق خواهند شد.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#عید_مبعث
#صبحتبخیرمولایمن
عیدتان مبارک، مهربان پدرم
🏝قرنها پیش،
درست در چنین روزی
در تاریکترین دوران جهان،
در سکوت معطر حرا،
میان شمیم مصفای حضور جبرائیل، آفتاب رسالت جانبخش پیامبر
بر پیکر منجمد بشریت،
تابیدن گرفت
و از فراز آن کوه خوشبخت
تا عمق جان تنهاترین ستمدیدگان را روشن کرد...
اینک ای تنها یادگار محمد،
دوباره دنیا
در انتظار پژواک رحمت آمیز همان ندا
از لبان مبارک شماست
تا جان بگیرد،
زنده شود و امید یابد...
بازآیید و شکوفه باران کنید
این دنیای زمستان زده را
ای حضرت بهار...🏝
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
#عید_مبعت
صبحتون مهدوی
#حرفقشنگ
شرط شهید شدن...
شهید بودن است...
تا کسی شهید نبود
شهید نخواهد شد....
✿
زندگینامه شهید عبدالرسول زرین
معروف به صیاد خمینی
شهید عبدالرسول زرین یکی از شهدای کهگیلویه و بویراحمد است که سال ۱۳۲۰ در یکی از روستاهای توابع استان کهگیلویه و بویراحمد متولد شد. در چهار سالگی پدر و در ۶ سالگی مادرش را از دست داد و پس از مرگ آن دو، سرپرستی اش را داییاو بر عهده گرفت
زندگینامه شهید عبدالرسول زرین
نوجوانی بیش نبود که تصمیم به هجرت از دیارش گرفت. او در سن ۱۵ سالگی بعد از طی طریق کوه و دشت تنها به اصفهان رسید و بعد از مدتی کار و تلاش تشکیل خانواده داد و در سن ۲۷ سالگی اقوامش را که در کودکی از آنها جدا شده بود، پیدا کرد.در شهر اصفهان منزل و مغازهای با شغل لباس فروشی در حوالی مسجد باباعلی عسگر تهیه کرد. در تظاهرات ضدطاغوت شرکت میکرد و مزاحمت و تهدیدهای ساواک بر اراده محکم و مومنانهاش برای تحقق فرامین امام خمینی (ره) کوچکترین خللی ایجاد نکرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تهاجم نظامی استکبار، او لباس رزم پوشید.
در این زمان عبدالرسول زرین که افتخار عضویت در سپاه اصفهان را داشت به غرب کشور اعزام شد و مردانه و هوشیارانه به سرکوب ضد انقلاب پرداخت. بعد از آن به جبهه جنوب شتافت و در کنار سردار شهید «حاج حسین خرازی» و سردار «رحیم صفوی» به نبرد پرداخت. وی در جبههها نقش منحصر به فردی ایفا کرد و در جنگهای نامنظم و دیگر عملیاتها به عنوان تک تیرانداز، نقش حساس و ظریف خود را بازی کرد و با ۷۰۰ شلیک موفق، صیاد خمینی لقب گرفت.
شهید حاج حسین خرازی، زرین را به خوبی میشناخت و دربارهاش حرفهای زیادی زده است. رابطه این دو رابطه پدر و فرزندی بوده و بارها همدوش با یکدیگر صحنههای پر خطر و نفس گیر را در کردستان و جنوب به چشم دیدهاند. زرین بارها زخمی شده بود و۶۰ درصد از کار افتادگی داشت. خرازی معافیت او را از رزم صادر کرده بود اما نشستن برای این رزمنده دلاور معنایی نداشت.
این تکتیرانداز ایرانی در منطقه بُستان و در هنگام هدف گیری، لاله گوشش مورد اصابت گلوله قرار گرفت اما زرین جان سالم به در برد .
شهید خرازی درباره زرین گفته است:« او قبل از شروع جنگ تحمیلی در کردستان و در گروه ضربت خیلی خوب خود را نشان داد. دیواندره شاهد دلاوریهای اوست.» گروه ضربت به فرماندهی حسین خرازی به هر وحشتکدهای سرک میکشید و بارها با هنر این پلنگ کوهستان یعنی زرین، دشمن بیشترین آسیبها را متحمل شد.
این تک تیرانداز بارها آتش بار دشمن را در ارتفاعات صعبالعبور فقط با یکبار فشار دادن ماشه تفنگ « اس وی دی و اف پی کا» خاموش کرد. تا سال ۶۳ به طور مداوم در بیشتر عملیاتهای جنوب و غرب حضور فعال داشت. مسئولیتهای مختلفی از جمله فرماندهی گردان و محور را بر عهده داشت و گروههای مختلفی را آموزش داد و به عنوان تک تیرانداز بین گردانها فرستاده است.
این ادعای بزرگی است ولی اتفاق افتاده و شوخی نیست. این مطلب به تأئید حاج حسین خرازی رسیده است و قول اوست که شهید زرین به وسیله سلاح «اس وی دی» چند هزار دشمن بعثی را به هلاکت رسانده و چندین فرمانده عراقی را از میان برداشته است. او به تنهایی چندین تپه را تصرف کرده است. تپههایی را که زرین تصرف کرده به نام خودش نامگذاری کردهاند. عبدالرسول زرین، به دلیل ترسی که در دل دشمن انداخته بود به «صیاد خمینی» معروف شده بود.
شهید خرازی در مورد دلاوریهای زرین عنوان کرده است: «انگار که ایشان جنگی به دنیا آمده بود.» در جای دیگر هم او را «گردان تک نفره زرین» خطاب کرده بودند چون به اندازه یک گردان موثر بود.
نحوه شهادت شهید زرین
سرانجام شهید زرین در عملیات غرور آمیز خیبر حماسه سرایی کرد و در نهایت در اسفند ماه ۱۳۶۲ بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن به شهادت رسید و بعداز سالها مجاهدت مزد جهادش را گرفت.
در زمان جنگ ایران و عراق برخی از فرماندهان و رزمندههای ایرانی به دلیل قابلیتها و شجاعتهایی که داشتند مورد تنفر صدام قرار میگرفتند و فرمانده ارتش بعث شخصاً برای سر آنها جایزه تعیین میکرد. مانند شهید غلامحسین افشردی (حسن باقری)، شهید عباس دوران، شهید علی هاشمی، شهید برونسی و... شهید عبدالرسول زرین هم یکی از همان سرداران دلاوری بود که خار چشم دشمن شد و صدام برای به شهادت رساندنش، بهترین تک تیراندازانش را به خط نمود
. اما آنها کاری از پیش نبردند تا اینکه عبدالرسول معروف به عنوان گردان تک نفره زرین در اثر ترکش خمپاره در عملیات خیبر آسمانی شد. اما رمز و راز حماسهسراییهایش از زبان فرمانده لشکر 14 امام حسین (ع) و خانواده شهید بسیار شنیدنی است. شهید خرازی بسیاری از خاطرات و دلاوریهای عبدالرسول زرین را در سال 1364 در نواری ضبط کرده و به خانواده شهید میرساند تا امروز برای شناخته شدن شهیدی که 3 هزار شلیک موفق داشته است دچار تردید نشویم. آنچه پیش رو دارید حاصل همکلامی ما با دکتر اصغر زرین فرزند شهید عبدالرسول زرین است.